FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neću ništa puno pisati o Stevanoviću jer je mačak u vreći i sa te strane mi se sviđa ugovor na jednu i pol godinu, igrač koji bi trebao biti ovdje jedan period, pomoći klubu i onda otići, nema smisla na njemu uzimati neke pare. Treba sačekati i vidjeti kako će se snaći, kakve će igre pružati i onda reći da li je pojačanje ili ne. Ono što mi se sviđa u njegovom dolasku jeste činjenica da je Željo zanimljiv ovakvim igračima što nije bio slučaj do sada, to je još jedan u nizu dokaza da uprava radi dobro, pametno i u interesu kluba. Ni to nije bio slučaj do nedavno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
Bas tako odlican komentar. I kao sto kazes ovakav nacin rada uprave ce se uskoro jako dobro isplatiti a to znaci da ce i GS uskoro biti na dresovimaceze je napisao/la:Neću ništa puno pisati o Stevanoviću jer je mačak u vreći i sa te strane mi se sviđa ugovor na jednu i pol godinu, igrač koji bi trebao biti ovdje jedan period, pomoći klubu i onda otići, nema smisla na njemu uzimati neke pare. Treba sačekati i vidjeti kako će se snaći, kakve će igre pružati i onda reći da li je pojačanje ili ne. Ono što mi se sviđa u njegovom dolasku jeste činjenica da je Željo zanimljiv ovakvim igračima što nije bio slučaj do sada, to je još jedan u nizu dokaza da uprava radi dobro, pametno i u interesu kluba. Ni to nije bio slučaj do nedavno.

SWRA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Stevanovića sam pratio do Ergotelisa i pregledao skoro sve utakmice dok je bio u Elcheu, Alavesu i Gyoru, istina nije ih bilo previše. Taj momak mi je uvijek bio drag i mislio sam da smo mirni na desnom krilu za duži period. Nikad mi nije bilo jasno zašto se nije nametnuo. Na tim utakmicama nije uopšte bio loš, neumorno je špartao po svojoj strani, igrao u oba pravca, uvijek je imao odličan centaršut, izuzetno je borben, a veoma je koristan defanzivno. Nisam uspio pronaći neke mane u njegovoj igri. Npr. u Gyoru je igrao sve pripremne utakmice, davao golove i namještao ih, a kad je počelo prvenstvo otpisali su ga nakon 2-3 utakmice, to mi nije jasno.
Boske nam može biti stvarno veliko pojačanje, ali mislim da će ga trebati istrpiti određeni period. Nema on puno godina i ovo može biti novi početak za njega.
Boske nam može biti stvarno veliko pojačanje, ali mislim da će ga trebati istrpiti određeni period. Nema on puno godina i ovo može biti novi početak za njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Fino si to napisao ali on s nama ima ugovor 1,5 godinu, kad on dode na taj nivo vec ce biti bivsi, to je jedino sto mi se ne svida u svemu ovome.Virtu4l je napisao/la:Stevanovića sam pratio do Ergotelisa i pregledao skoro sve utakmice dok je bio u Elcheu, Alavesu i Gyoru, istina nije ih bilo previše. Taj momak mi je uvijek bio drag i mislio sam da smo mirni na desnom krilu za duži period. Nikad mi nije bilo jasno zašto se nije nametnuo. Na tim utakmicama nije uopšte bio loš, neumorno je špartao po svojoj strani, igrao u oba pravca, uvijek je imao odličan centaršut, izuzetno je borben, a veoma je koristan defanzivno. Nisam uspio pronaći neke mane u njegovoj igri. Npr. u Gyoru je igrao sve pripremne utakmice, davao golove i namještao ih, a kad je počelo prvenstvo otpisali su ga nakon 2-3 utakmice, to mi nije jasno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ja sam i vise nego siguran da ljudi u upravi znaju sta rade i da ima poenta ovi ugovora na godinu ipo sa Stevom, Lendricem itd... Uopste me nebi cudilo da pise u ugovoru da se igracima "automatski" produzuje ugovor na jos pola godine ili godinu dana ako zadovolje klub svojim igrama sljedecih sest mjeseci.
Ne trebamo se mi tuci u glavu na forumu kako i sta, ima za to ljudi u upravi koji su stvarno pokazali da je Zeljeznicar krenuo ka jednoj ozbiljnoj i vrlo profesionalnoj strani. Eh sad se nademo da ce nas krenuti i na sportskom dijelu isto.
Nego sreca necemo protiv Capljine igrati na proljece.. Beze bi zijanili tri boda tu..
Ne trebamo se mi tuci u glavu na forumu kako i sta, ima za to ljudi u upravi koji su stvarno pokazali da je Zeljeznicar krenuo ka jednoj ozbiljnoj i vrlo profesionalnoj strani. Eh sad se nademo da ce nas krenuti i na sportskom dijelu isto.
Nego sreca necemo protiv Capljine igrati na proljece.. Beze bi zijanili tri boda tu..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Valja ovo sve ukomponovati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mladenović - Kramarić
Livaja - Stevanovic
Djelmic - Stevanovic
Kokot - Mailson
Stokic - Lendric
Diata - Halvadzic
Uzelac - Bogicevic
Antolovic - Fejzic
Bekric, Zolotic nadopunili sredinu.
Za S.Stevanovic i Zolotic se jedino može reći pojačanje, ovo ostalo vracamo u zivot. Halvadzic investicija za budućnost.
Bez 6 prvotimaca ulazimo u proljeće. Nadam se da će barem 6 uspjeti uklopiti se u ekipu.
Livaja - Stevanovic
Djelmic - Stevanovic
Kokot - Mailson
Stokic - Lendric
Diata - Halvadzic
Uzelac - Bogicevic
Antolovic - Fejzic
Za S.Stevanovic i Zolotic se jedino može reći pojačanje, ovo ostalo vracamo u zivot. Halvadzic investicija za budućnost.
Bez 6 prvotimaca ulazimo u proljeće. Nadam se da će barem 6 uspjeti uklopiti se u ekipu.
Djermanovica si zaboravioGator je napisao/la:Mladenović - Kramarić
Livaja - Stevanovic
Djelmic - Stevanovic
Kokot - Mailson
Stokic - Lendric
Diata - Halvadzic
Uzelac - Bogicevic
Antolovic - Fejzic

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Ko je god admin na onoj fb stranici manijacitm87 nek se rokne ili odraste. Nakupio likes zbog Želje a reklamira sve cak I prasak za pecivo.
Real ,juventus itd.
Treba neko ozbiljan voditi racuna o tome ili treba ono ugasiti.
Ode dva puta na derbi I misli da je bajro hairlija.
Real ,juventus itd.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ma care ono djeca vode, samo ih treba na X i to je to..MuhamedTM je napisao/la:Ko je god admin na onoj fb stranici manijacitm87 nek se rokne ili odraste. Nakupio likes zbog Želje a reklamira sve cak I prasak za pecivo.
Real ,juventus itd.
@gator kako mislis bez 6 prvotimacaaa ?!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Vidi bruku raje ih je dodalo misleci da je to pravo od grupe, cak I imaju dosta dosta likes bas zbog toga. Neka ih nek rade nemamo nista protiv toga ali nek se pise nesto normalno sto ima veze s Željom a ne nekim drugim stvarima.Minjore je napisao/la:Ma care ono djeca vode, samo ih treba na X i to jeMuhamedTM je napisao/la:Ko je god admin na onoj fb stranici manijacitm87 nek se rokne ili odraste. Nakupio likes zbog Želje a reklamira sve cak I prasak za pecivo.
Real ,juventus itd.
Neka njih ako citaju da znaju da nemamo nista protiv ali neka se uozbilje.
Imaju likes ko sve one druge stranice zajedno zbog Želje e pa paša onda pišI o tome ne o šišama I glupostima.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Mozemo mi tu naglabati koliko hocemo, ali realnost je da je Stevanovic najvece ime koje je doveo neki nas klub. Poslije njega idu Said i Mirso. Da li ce opravdati to tek predstoji da vidimo.
U svakom slucaju upravi cestitke na ovom potezu
I naravno ocekujem znatno uvecanu posjetu bar u par prvih tekmi u Dolini, eh sad da li ce se ona odrzati pa i povecati umnogome visi o tome sta i koliko ce ova ekipa pokazati na terenu.
Jos jednom svaka cast ekipi zaduzenoj za transfere i dobrodosao u porodicu Stevanovicu
U svakom slucaju upravi cestitke na ovom potezu

I naravno ocekujem znatno uvecanu posjetu bar u par prvih tekmi u Dolini, eh sad da li ce se ona odrzati pa i povecati umnogome visi o tome sta i koliko ce ova ekipa pokazati na terenu.
Jos jednom svaka cast ekipi zaduzenoj za transfere i dobrodosao u porodicu Stevanovicu

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Pa nije valjda Mailson kupljen za lijevo krilo?Gator je napisao/la:Mladenović - Kramarić
Livaja - Stevanovic
Djelmic - Stevanovic
Kokot - Mailson
Stokic - Lendric
Diata - Halvadzic
Uzelac - Bogicevic
Antolovic - Fejzic
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ustao sam da dočekam Radinovića.. Nešto kontam, da hoće ovaj naš Florentino Misimorez ustati na lijevu, pa da nam dovede Pata, Robinha i Ronaldinha.. Mozda i svi dobijemo pos'o u Megamixu, neki u skladište a neki u ured, ko vam je kriv što niste učili!?
Koliko igrača Misimorez moze dovesti za jedan prelazni rok? Sve

Koliko igrača Misimorez moze dovesti za jedan prelazni rok? Sve

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Kada malo uporedis karijere Mirsad Beslija je najvece ime koje je neko doveo u premijer ligu.propuh je napisao/la:Mozemo mi tu naglabati koliko hocemo, ali realnost je da je Stevanovic najvece ime koje je doveo neki nas klub. Poslije njega idu Said i Mirso. Da li ce opravdati to tek predstoji da vidimo.
U svakom slucaju upravi cestitke na ovom potezu![]()
![]()
Stevanovic ne.moze biti nikako.
Dobro jutro i dobar dan plava braćo . Koga danas da čekamo , Stanić prema portalima bi nas trebao danas pojačat .
Brkica
onako, tehnički, i tačno i nije...jer revizije jesu bile. ali su davale nalaze po uputama, a ne da se utvrdi stvarno stanje.tm8782 je napisao/la:Dug je isplivao samo zato sto niko nikad prije nije imao mu.da da pozove revizorsku kucu da sve provjeri i utvrdi konacan dug. To je ova uprava uradila i pocela sa sanacijom. Dok je Senada i jos nekih drugih ljudi koji se razumiju u posao nece biti novog duga. Unaprijed se planira sezona. Znaci sve sto treba u sljedecoj sezoni sad je rjeseno. Cak i eventualna pojacanja. Nece se cekati ljeto da se dogovara igrac i da mu Zeljo bude zadnja 'rupa' na sviralu.
FKZ1921 je napisao/la:Komplikovana je ovo rabota...
Mi u ovom momentu,ne da nismo jaki,mi kao tim ne postojimo. Tek se na pocetku stvaranja nekog tima. Na sta ce izaci,tesko je reci. Da bi mogli reci da cemo brzo postati tim,tesko. Vrlo je nepovoljna struktura igraca koji su dovedeni. Previse onih kojih nigdje nema u posljednijh pola godine,nekih cijelu godinu,nekih i duze. Dosli su niodkud. Osim njih,puno je povratnika,rekonvalescenata...
Ovo ima smisla ako kazemo da je glavni cilj praviti ekipu za sljedecu sezonu. U tom slucaju bi mogli reci da cemo imati jak tim.
Bojim se da je za ovu kasno i da ovako heterogenu grupu igraca nece biti lako sloziti u tim.
Ne bi bilo lose malo smanjiti dozivljaje. Nece u ostatku ove polusezone sve biti med i mlijeko.Ni blizu. Mozda se nekeko i iskopa Evropa,ali uz puno muke i srece. A sljedeca sezona,to bi moglo biti dobro.

Potpis. Treba malo spustiti loptu na zemlju. Nemoje da budemo ko maleni, ili ko oni tuzlaci koji najavljuju duplu krunu

Realno biće teško ove sezone ući u Evropu. Bjže nam Sarajevo i Rudar 6 i 7 boba, a kup je uvijek lutrija. Kao što reče kolega iznad, biće teško ovo uigrati. Prave partije se tek mogu očekivati sljedeće sezona. Takođe očekujem da bar 3-4 igrača budu promašaj, ali isto tako da bar dva budu prava pojačanja. Bitno je dati podršku ekipi, stručnom štabu i upravi, bez obzira kako završimo ovu sezonu.