Safet Sušić - Pape

džakailibu
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la džakailibu » 31 maj 2010, 17:20

Čovjeće, pa ovi su u svojim glavama već zamijenili selektora.Čovjek odigrao dvije tekme , obje prijateljske, jednu dobio jednu izgubio a vi ga već mjenjate. Ponašanje kao da smo u vremenu kada se birao selektor.Nevjerovatno. ali u stvari radi se o potpunom neznanju. niko da kaze sta ne valja, svi vicu da ne valja i ajmo kao na pijaci- kilo krompira za kilo graha. Ima ovdje i pravnika koji bi da pišu ugovore i klauzule :o . i sve tako do drugog selektora kojem će se vikati da ništa ne valja jer je previše bio u bosni i nije profesionalan. Ili ima previše uspjeha pa jhe nafuran. To je taj naš pijačarski mentalitet.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 17:28

Jaydoo82 je napisao/la:Treba nama Bazdarevic ili Amar Osim (uz pomoc oca) onda bi mi gotov svaku tekmu pobjedili...
A Safet neka ide brati sljive...
Jest ko i u Japanaca :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 maj 2010, 17:29

džakailibu je napisao/la:Čovjeće, pa ovi su u svojim glavama već zamijenili selektora.Čovjek odigrao dvije tekme , obje prijateljske, jednu dobio jednu izgubio a vi ga već mjenjate. Ponašanje kao da smo u vremenu kada se birao selektor.Nevjerovatno. ali u stvari radi se o potpunom neznanju. niko da kaze sta ne valja, svi vicu da ne valja i ajmo kao na pijaci- kilo krompira za kilo graha. Ima ovdje i pravnika koji bi da pišu ugovore i klauzule :o . i sve tako do drugog selektora kojem će se vikati da ništa ne valja jer je previše bio u bosni i nije profesionalan. Ili ima previše uspjeha pa jhe nafuran. To je taj naš pijačarski mentalitet.
tebe za predsjednika :D svaka cast ....ovako bi bilo da dodje murinjo ...bilo bi....nafuran ,nije patriota,nije usppio sa celzijem uzeti ligu prvaka....
da dodje trapatoni,rekli bi,,,,jadnu francusku sa strasnom isrskom nije uspio proci....I TAKO U NEDOGLED.....ja imam osjecaj da vise imamo trenerskog potencijala na forumu nego sto imamo talenata u bosni i evropi
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 31 maj 2010, 17:41

ma ludilo opšte! evo čitam da je Pape nahvalio Mravca. napisao sam dva puta prije da mi nije jasno zbog cega ga ljudi toliko pljuju. meni on igra poprilicno dobro. eh sada, može li mi iko objasniti zasto se on smatra klocom. gdje je kardinalno pogriješio- mislim da je zadnja tekma gdje se baš i nije snašao bila protiv slovenije. cak i protiv portugala kod gola nije bila njegova greska vec bajramovica (ako se ne varam).

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 31 maj 2010, 17:50

SAFET SUSIC JE POCEO RUSIT SVE STO JE CIRO NAPRAVIO SAD CEMO IZGUBIT OD NJEMACKE PA OD FRANCUSKE DAJ BOZE DA U OVI KVALIFIKACIJAMA BUDEMO ISPRED ALBANIJE NEMAMO IGRE MISIMOVIC I PJANIC SU DVA SLICNA IGRACA I ONI OBOJICA NEMOGU IGRAT ZAJEDNO U EKIPI JER NEMA KO TRCAT ZA NJIH I KAD SU ONI OBOJICA U EKIPI NEMAMO VEZNOG REDA A SPAHIC SE NESMIJE NIKAD IZBACIT IZ EKIPE AKO NEMISLIMO PRIMIT 4-5 KOMADA JER JE ON NESTO STO JE TERI ILI FERDINAND U ENGLESKOJ

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2010, 17:55

kod nas je popularno biti buntovnik, vazda protiv necega, nebitno... ako si protiv necega tada raja smatra da si pametniji nego sto jesi. mi ostali smo glupi, mi smo mainstream... sta mi znamo.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 31 maj 2010, 17:56

Na ovom forumu vec dugo citam postove na razlicite teme. Ali samo to, jer toliko gluposti je napisanih ovdje, da je to cudo bozije! Jedna od najzanimljivijih tema, je svakako selektor BiH, u ovom slucaju safet Susic. Mada, od Cire pa na ovamo je bilo isto tako. Sto se tice postova.... Klsican bosanski mentalitet. Svi se deru, niko lopate da se primi. Repka po Safetom odigrala dvije utakmic, prijateljske i vec ga mijenjaju. Amar Osim je vec novi selektor, I mean WTF??' Haj manite se malo kompica, nes radite, i nemojte na sve kakiti, jer ispadate, vecina vas, tako jadni, nepismeni i isfrustrirani s tim Safetom, Zenicom, Bilinim Poljem, Kosevom, pojedinim igracima repke, Pitarima, Hordama zla....... I tako dalje, i tako dalje.... Kada vidim, kako se pise na drugim forumima, stranim sportslim stranicama i temama, dođem do zakljucka, kako smo stvarno nepismeni i neodgojeni. Haj vozdra

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 maj 2010, 17:56

Saudine, prošli put sam ti objašnjavao da se ti baš i ne trebaš javljati ovdje, rijetko te puštaju napolje iz KPZ-a da bi uspio nešto kvalitetno da upratiš :mrgreen: Nije zar da imate i TV u paviljonu 3? Koliko sam čuo da oni u dvojci nemaju.

Imaš na lijevoj strani tastature tipku, piše na njoj "CAPS LOCK". Kad je pritisneš vidjet ćeš na desnoj strani na vrhu da će ti se ugasiti jedna lampica i kad se ona ugasi onda možeš pisati normalno, da ti ne budu sve velika slova.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 31 maj 2010, 17:58

.
SAUDIN23 je napisao/la:SAFET SUSIC JE POCEO RUSIT SVE STO JE CIRO NAPRAVIO SAD CEMO IZGUBIT OD NJEMACKE PA OD FRANCUSKE DAJ BOZE DA U OVI KVALIFIKACIJAMA BUDEMO ISPRED ALBANIJE NEMAMO IGRE MISIMOVIC I PJANIC SU DVA SLICNA IGRACA I ONI OBOJICA NEMOGU IGRAT ZAJEDNO U EKIPI JER NEMA KO TRCAT ZA NJIH I KAD SU ONI OBOJICA U EKIPI NEMAMO VEZNOG REDA A SPAHIC SE NESMIJE NIKAD IZBACIT IZ EKIPE AKO NEMISLIMO PRIMIT 4-5 KOMADA JER JE ON NESTO STO JE TERI ILI FERDINAND U ENGLESKOJ
da se spahic ne smije izbaciti jasno nam je iz ove tekme koja je bila prijateljska. dakle, Pape je to namjerno uradio da vidi moze li se bez njega i kako. jer covjek mozda dobije crveni ili bude povrijeđen pa ce i papetu biti lakse da skonta sta da uradi(citaj nemati adekvatnu zamjenu i igrati dosta povucenije). to nije razbijanje repke vec šire gledanje na (ne)potencijal iste. komponovanje misimovica i pjanica je islo poprilicno dobro protiv gane (iako je tekma bila prva i loša i loš teren i sve to- bio na kosevu) ali mislim da je jedini problem malo miskoteve lezernosti a puno vise nemogucnost da pjana igra defanzivne zadatke- ali vjerujem da ce pape to srediti- posebno kada rahimic preuzme sredinu-on je odlican igrac i defanzivac

Kleo
Kontakt:

Post Postao/la Kleo » 31 maj 2010, 18:02

Culuma treba pozvati u reprezentaciju! Veliki je borac i igra za ekipu. Odigrao je odlicnu sezonu, imao malu krizu na kraju (iz poznatih razloga)... Prava zamena za Rahimica, treba mu dati sansu barem u prijateljskim utakmicama!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 31 maj 2010, 18:05

Ma najbolje pozvati sve igrace zeljeznicara, osima i neka igraju...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2010, 18:07

Kleo je napisao/la:Culuma treba pozvati u reprezentaciju! Veliki je borac i igra za ekipu. Odigrao je odlicnu sezonu, imao malu krizu na kraju (iz poznatih razloga)... Prava zamena za Rahimica, treba mu dati sansu barem u prijateljskim utakmicama!
Najbolji asistent lige! Ali na njegovu nesrecu asistencije protivnickim igracima se ne racunaju :(

Daj ne budite smijesni........

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 31 maj 2010, 18:09

Kleo je napisao/la:Culuma treba pozvati u reprezentaciju! Veliki je borac i igra za ekipu. Odigrao je odlicnu sezonu, imao malu krizu na kraju (iz poznatih razloga)... Prava zamena za Rahimica, treba mu dati sansu barem u prijateljskim utakmicama!
DAJ BA JESI TI PIJAN ILI NEZNAM STA VEC KAKV CULUM BA SMIJESNO MU PREZIME DA NAM SE SMIJU LJUDI PO EVROPI NE BI NI SEHICA NIKAD POZVAO STA TI KONTAS DA JE ZELJO DOBAR AKO KUPI U GOSTIMA SAMO U OVOM DIJELU PRVENSTVA 3 UTAKMICE STO SIGURNO ZNAM DA SU KUPILI NEMA TU KVALITETE JEDINO AMARA ZA SELEKTORA TO JE NAJBOLJI TRENER NA OVIM PROSTORIMA A OD IGRACA NIKOG IZ BH LIGE NE BI POZIVAO NI PANDŽU VISE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 18:10

Madafaka je napisao/la:Ma najbolje pozvati sve igrace zeljeznicara, osima i neka igraju...
Onda bi se poklali izmedju sebe.Kad bi ih lole uhvatile perijati. :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kleo
Kontakt:

Post Postao/la Kleo » 31 maj 2010, 18:28

SAUDIN23 je napisao/la:
DAJ BA JESI TI PIJAN ILI NEZNAM STA VEC KAKV CULUM BA SMIJESNO MU PREZIME DA NAM SE SMIJU LJUDI PO EVROPI NE BI NI SEHICA NIKAD POZVAO STA TI KONTAS DA JE ZELJO DOBAR AKO KUPI U GOSTIMA SAMO U OVOM DIJELU PRVENSTVA 3 UTAKMICE STO SIGURNO ZNAM DA SU KUPILI NEMA TU KVALITETE JEDINO AMARA ZA SELEKTORA TO JE NAJBOLJI TRENER NA OVIM PROSTORIMA A OD IGRACA NIKOG IZ BH LIGE NE BI POZIVAO NI PANDŽU VISE
To je moje misljenje! Ne mora da bude ispravno, al reci koga za zadnjeg veznog?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 maj 2010, 18:36

Kleo je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:
To je moje misljenje! Ne mora da bude ispravno, al reci koga za zadnjeg veznog?
Mujdza , Salihovic bekovi .... Jahic zadnji vezni
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 31 maj 2010, 18:42

samson je napisao/la:Na ovom forumu vec dugo citam postove na razlicite teme. Ali samo to, jer toliko gluposti je napisanih ovdje, da je to cudo bozije! Jedna od najzanimljivijih tema, je svakako selektor BiH, u ovom slucaju safet Susic. Mada, od Cire pa na ovamo je bilo isto tako. Sto se tice postova.... Klsican bosanski mentalitet. Svi se deru, niko lopate da se primi. Repka po Safetom odigrala dvije utakmic, prijateljske i vec ga mijenjaju. Amar Osim je vec novi selektor, I mean WTF??' Haj manite se malo kompica, nes radite, i nemojte na sve kakiti, jer ispadate, vecina vas, tako jadni, nepismeni i isfrustrirani s tim Safetom, Zenicom, Bilinim Poljem, Kosevom, pojedinim igracima repke, Pitarima, Hordama zla....... I tako dalje, i tako dalje.... Kada vidim, kako se pise na drugim forumima, stranim sportslim stranicama i temama, dođem do zakljucka, kako smo stvarno nepismeni i neodgojeni. Haj vozdra
aferim buraz ;)

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 31 maj 2010, 18:51

Safet Susci selektor Bosne
UTAKMICE IGRANE 2(PRIJATELJSKE)
1 pobjeda gana plasirali se na svjetsko
1 poraz svedska igrali u drugom sasavu (prijatelsku)
i vi hocete da smjenete covjeka (LEGENDU)
UAUUUU DEBILI JEDNI

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 31 maj 2010, 18:52

Kleo je napisao/la:koga za zadnjeg veznog?
po mom skromnom misljenju - jahic i rahimic . . .
jahic u najboljim godinama, snazan, nelosa uklizavanja i solidno cita igru, uporan je sto je najbitnije za zadnjeg veznog i kolko sam upoznat tu poziciju odradjuje u AEK-u; u odbrani se nesto slabije snalazi (sjetite se liedsona) jer ocigledno to nije njegova pozicija sto se i vidilo u svedskoj (neuspjela ofsajd zamka i jos par kikseva) dok za bocnog igraca i nema bas zavidan centarsut i brzinu tako da mu je ova pozicija najprirodnija a po potrebi se moze ubacit i naprijed (ni to mu nije strano); a od rahimica ste napravili djeda za samo par mjeseci :roll: okej, 34 godine nije malo al' covijek samo svojim iskustvom moze uradit puno vise nego BILO KOJI drugi bh def. veznjak (ukljucujuci bajramovica) . . .
repka treba da igra sa isturenim dzekom i misketom iza njega jer oni nit se vracaju nit ganjaju protivnicke igrace nit koji K, dakle njih dvojicu ostavit gore a iza postavit 8 boraca koji ce ginut za svaku loptu, naravno tu vidim dva defanzivna vezna (jahic i rahimic), dvojicu sa strane (mujdza, salihovic, mozda cak i ibricic) i pjanica u sredini . . . odbrana je naravno ogroman problem gdje bi povratak papca rjesio otprilike sve dileme jer se desni bek i nekako moze zakrpiti al' lijevi je ta rak rana repke vec duze vrijeme . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 maj 2010, 18:57

alooo ljudii pa de malo da ohladimo sa papetom izgubio je utakmicu gotovo idemo dalje....napravit ce on ekipu kako najbolje zna...a nismo mi neki da imamo sad 1000 igraca za izbora ovo je nasa maximala mozda jos tu treba (cocalic,trivunovic,stilic,bajramovic i seferovic) to je sve od BIH ovi ostali su ok igraci ali nisu za rang repke. mozda uz malo strpljenja i bude nesto....nije ni pape od jucer strucnjak....ja vjerujem da ce sve biti OK.... :) :) :) :)
-RIVALDO-

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.