There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa koliko god bilo smijesno/zalosno, ovo je jedna od znacajnijih tekmi u zadnjih 5 godina (a u zadnje 3 i najznacajnija), pa ne igra se polufinale svaki dan.
Ma ja, kako inter i roma tusnuse svoje igrace kinezima i dobise pare, jedino milan izvisio
ma daaaaaj
kako soriano vise ni nije primarna meta intera, ocekujte neocekivano...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
Milan were planning to attempt to sign Leonardo Pavoletti from Genoa to replace Luiz Adriano before his move to China collapsed
Neki dan gledam sazetak Calcia i u sebi mislim, biti ce ovaj Pavoletti dobar igrac, zasto njeg ne zaganjaju u Genovi, kad ono .....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nemojete biti toliki pesimisti! Ubi smo ovu nejač iz Aleksandrije, posjed lopte 30-70, poli-honda kontroliraju sredinu terena, ovi momci iz treće lige ne mogu meda! Istina da je Aleksandrija imala bolje šanse, ali ipak mi dominiramo!
Moj Milane na šta si spao, djeca nam se smiju Silvio!
ma ni na sta ovo ne lici, vidi se da je rezervna postava...ona naprijed cetvorica igraju kao na terminu, ono ganola opusteno a ova dvojica u vezi samo zuje po terenu.
sreca pa je i ovo jedan treceligas pa jadni ne znaju inace bi zijanili sa ovakvom igrom i pristupom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.