Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

lovcen16
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la lovcen16 » 26 jan 2016, 11:36

Interesuje me jedno pitanje pa molio da mi neko odgovori a vezano je finasije ustvari za plate igraca evo citam Slavija je isplatila sve plate igracima znaci sa isplatom decembarske plate nema duga prema igracima a i dug prema Dudi ce biti izmiren ovo koji dan...pa me interesuje zna li se odprilike kakva je situacija sa ostalim premijerligasima kolkio se kasni sa platama....ili ako neko zna koliko su zaduzeni premijerligasi jer evo stalno mozes da citas o raznoraznim dubiozama vezano za porez i isplate igraca...

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 26 jan 2016, 11:47

lovcen16 je napisao/la:Interesuje me jedno pitanje pa molio da mi neko odgovori a vezano je finasije ustvari za plate igraca evo citam Slavija je isplatila sve plate igracima znaci sa isplatom decembarske plate nema duga prema igracima a i dug prema Dudi ce biti izmiren ovo koji dan...pa me interesuje zna li se odprilike kakva je situacija sa ostalim premijerligasima kolkio se kasni sa platama....ili ako neko zna koliko su zaduzeni premijerligasi jer evo stalno mozes da citas o raznoraznim dubiozama vezano za porez i isplate igraca...
Sloboda je duzna otprilike 4 miliona.
Od toga skoro tri otpada na dug prema drzavi.
2013 dug je iznosio 8 miliona.
Od 2013 do danas,klub nije napravio ni marku duga i sve svoje obaveze zavrsava na vrijeme.
U tom vremenskom razdoblju uspio je na razne nacine isposlovati smanjenje duga.
(Ogroman novac je isplacen kesom,mnogi su i otpisali dug,neki nakon isplate odredjenog dijela duga ostatak a neki kompletan u zamjenu za reklame i td)
Tako da smo uspjeli prepoloviti dug,bez pravljenja novog.
Igracima se vec tri godine ne duguje ni marku.
Eto ukratko.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 26 jan 2016, 12:52

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI! :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2016, 12:54

lovcen16 je napisao/la:Interesuje me jedno pitanje pa molio da mi neko odgovori a vezano je finasije ustvari za plate igraca evo citam Slavija je isplatila sve plate igracima znaci sa isplatom decembarske plate nema duga prema igracima a i dug prema Dudi ce biti izmiren ovo koji dan...pa me interesuje zna li se odprilike kakva je situacija sa ostalim premijerligasima kolkio se kasni sa platama....ili ako neko zna koliko su zaduzeni premijerligasi jer evo stalno mozes da citas o raznoraznim dubiozama vezano za porez i isplate igraca...
Sarajevo 0 KM duga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jan 2016, 13:40

nadam se da će Vitez i Borac zamjenit' pozicije, ostalo ništa ne bih dirao

ovih 90% klubova (Slavija kvari situaciju :mrgreen: ) imaju navijače ili ambicije, ili oboje, što je super za ligu

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 26 jan 2016, 14:40

moj uzor-S.G je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:Jos rasprodali pola igraca a doveli dvojicu. Sumnjivo
Cetvoricu + prelazni rok jos traje.
4 polovice su dva cijela koliko me sjecanje iz matematike sluzi..

Uglavnom Zrinjski i Zeljo jaci nego jesenas, Siroki i Sloboda na istom , Sarajevo slabije.

Puno toga ce ovisit o prva dva kola s 4 boda bi bio prezadovoljan.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jan 2016, 14:56

I zadnja dva kola su zanimljiva za ekipe iz vrha:

Mladost - Zrinjski
Zrinjski - Sloboda

Drina - Siroki
Siroki - Radnik

Sloboda - Sarajevo
Sarajevo - Olimpik

Zeljo - Rudar
Slavija - Zeljo

Radnik - Borac
Siroki - Radnik

Ko ce koga zayebati u zadnjim kolima, prva dva-tri kola u nastavku su za zalet i odskakanje od drugih. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 jan 2016, 15:34

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sloboda titulu moze zaboraviti,moje skromno misljenje evropa i kup su im blizi nego titula.Sta je sa super kupom kod nas?
Pa svake godine osvajac lige i kupa igraju Superkup utakmicu, nisi to znao? Vidim ja da je skromno misljenje, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2016, 15:57

Jos malooo :opaopa: :opaopa:

[youtube][/youtube]
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 jan 2016, 16:07

MortemHz je napisao/la:Jos malooo :opaopa: :opaopa:

[youtube][/youtube]
Pa da, Sloboda je prezivjela i ide da ubije zvijer :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 jan 2016, 16:08

lovcen16 je napisao/la:Interesuje me jedno pitanje pa molio da mi neko odgovori a vezano je finasije ustvari za plate igraca evo citam Slavija je isplatila sve plate igracima znaci sa isplatom decembarske plate nema duga prema igracima a i dug prema Dudi ce biti izmiren ovo koji dan...pa me interesuje zna li se odprilike kakva je situacija sa ostalim premijerligasima kolkio se kasni sa platama..
PlavaPorodica je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI! :)
:mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 26 jan 2016, 16:51

Rinuka je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Interesuje me jedno pitanje pa molio da mi neko odgovori a vezano je finasije ustvari za plate igraca evo citam Slavija je isplatila sve plate igracima znaci sa isplatom decembarske plate nema duga prema igracima a i dug prema Dudi ce biti izmiren ovo koji dan...pa me interesuje zna li se odprilike kakva je situacija sa ostalim premijerligasima kolkio se kasni sa platama..
PlavaPorodica je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI! :)
:mrgreen:
hahahahahahahahahahaha dobar dobaar
Naši igrači igraju za klub srcem, njima je obući plavi dres više vrijedno nego dobiti pare ;)
P.S. U Želji ne kasne plate :)
Životni saputnik! 1921

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 17:48

Boze dragi, gdje si?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 26 jan 2016, 18:06

Bolanos je napisao/la:Boze dragi, gdje si?
Na staziranju u Zelji.
Uzeo kurs filozofije.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 18:10

Agamemnon je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Boze dragi, gdje si?
Na staziranju u Zelji.
Uzeo kurs filozofije.
Izgleda. :? :roll:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jan 2016, 18:16

Beduin je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sloboda titulu moze zaboraviti,moje skromno misljenje evropa i kup su im blizi nego titula.Sta je sa super kupom kod nas?
Pa svake godine osvajac lige i kupa igraju Superkup utakmicu, nisi to znao? Vidim ja da je skromno misljenje, hhh.
Prijatelju gdje su sarajevo i olipmik odigrali prije pocetka sezone utakmicu za super kup?

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 18:25

Gdje imaju statistike za ko je davao najvise golova u juniorskim i kadetskim ligama ove sezone?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jan 2016, 18:28

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Prijatelju gdje su sarajevo i olipmik odigrali prije pocetka sezone utakmicu za super kup?
Da malo vise pratis nasu ligu, pa makar i povrsno znao bi da se super kup kod nas ne igra godinama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jan 2016, 18:32

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Ove sezone se igralo na Policama. Sljedeće godine super kup se igra Pod borićima, tako su javili iz NFSBiH.

evo i članka ne znam kako nisi mogo naći

Sarajevo nakon preokreta savladalo Olimpic

Olimpic i Sarajevo danas su na Olimpijskom stadionu "Police" u Trebinju pred 8 hiljada gledatelja odmjerili snage u duelu za trofej super kupa BiH, a više razloga za slavlje na kraju je imao aktuelni bh. prvak koji je slavio sa 3:1.

Izabranici Dženana Uščuplića Đene mnogo bolje su otvorili utakmicu i prvu ozbiljniju šansu imali su već u trećoj minuti. Nakon udarca Leona Benke stativa je bila saveznik golmana Dejana Bandovića, a nekoliko minuta kasnije uspjeli su zaprijetiti i gosti. Na promjenu rezultata čekalo se do 19. minute. Nakon sjajne lopte Denijala Brkovića mrežu Sarajeva pogodio je Dalibor Pandža i donio svom timu minimalno vodstvo koje je trajalo nešto manje od deset minuta. Prekršaj Srđana Stanića nad Amerom Bekićem u 29. minuti sudija je bez razmišljanja okarakterisao kao najstrožiju kaznu, a siguran realizator sa bijele tačke bio je Leon Benko. Nisu se 'domaći' predavali ni nakon primljenog pogotka. Dalibor Pandža je pet minuta prije kraja poluvremena mogao ponovo dovesti Olimpic u vodstvo, ali je onda sve nade da će Olimpic vratiti vodstvo na poluvremenu ugasio Leon Benko u 45. minuti. U nastavku utakmice Olimpic je zbog isključenja Srđana Stanića u 56. minuti bio primoran igrati sa igračem manje, ali predaje nije bilo. Gol Emira Plakala pokušali su ugroziti Bojan Regoje i Denijal Brković, da bi potom u 80. minuti neiskorištene šanse kaznio Krste Velkoski pogotkom sa bijele tačke i ujedno postavio konačnih 3:1. Kako neslužbeno saznajemo iz izvora bliskih NFSBiH, utakmica super kupa sljedeće sezone će se igrati na stadionu Pod borićima u Bihaću.
super kup BiH: Olimpic - Sarajevo 1:3 (Pandža 19' / Benko 29', 45', Velkoski 84')
Olimpic: Bandović, Imamović, Regoje, Muharemović, Pandža, Smajić, Stanić, Karić, Videkanić, Varešanović i Jusufović.
Sarajevo: Plakalo, Rustemović, Kovačević, Bekić, Duljević, Almir Bekić, Leon Benko, Berberović, Barbarić, Kallasi, Ikande.
DRUG NEBI TI PUNCA

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 18:33

Sarajlijica :rol: :rol: :rol:

bagrcavi, nemoj ga puno :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.