FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
meni je HAAD extra 

Joj miline i prenosa, docarane sve cari naseg fudbala

Tacno sam se zaželio lopte u kasno poslijepodne xD

Tacno sam se zaželio lopte u kasno poslijepodne xD
Salem ubacio opremu u ves masinu k'o da su jaja da ih kuha,moralo je ispustiti malo boje yebigaPitar6785 je napisao/la:I ova oprema je budalastinja. Pa bar prvotimci nek imaju bar umbro, (mlade kategorije mogu i ovaj fus nosat zato sto je nasa firma pa da poguramo koliko mozemo). Sramotaje da nemogu napravit iste sorceve za 26 igraca, da trenerke poboje nakon par pranja. Pa po evropi i svijetu srednjo skolci imaju adidas dresove i opremu.
Stvari kao ove jebu imidz kluba ; lzgled dresova, nekvalitet,nepoznata marka opreme, pobojena oprema, iznajmljivanje terena ljudima kao sevija, onaj iz skretnice sto raskopcane kosulje dode na press konferenciju, posudivanje igraca klubovima kao sto su visocka bosna (olimpiC,travnik, kakanj npr su ok) .. tesko je trazit za igraca 2m € a prvotimci treniraju u pobjenim trenerkama (iole evropski mng skaut to kad vidi recice **** ovo ovde je puno dat 200k € a kakamoli 2m €)

Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 26 jan 2016, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
što ba igrač olimpika, da ih je pojač'o pa hajdBolanos je napisao/la:Sta je ba bilo? Da nije otisao konama?franklampard8 je napisao/la:Irfane Fejzicu zelim ti sve najgore u zivotu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@kingu lavova kad ce ta euforija 

Svi u napad jedan je Hase!!
Irfan je dobar momak na stranu sto je uzasno los golman.Ali eto cisto bi volio da ga vidim na derbiju jel znam da bi u tom slucaju ili sam sebi dao gol,ili se sklonio sa gola ako bi zagustilo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bordobijeli je napisao/la:meni je HAAD extra

hahahahah ma ja po jednog vakog instalirat u svaki klubmiky_hz je napisao/la:Irfan je dobar momak na stranu sto je uzasno los golman.Ali eto cisto bi volio da ga vidim na derbiju jel znam da bi u tom slucaju ili sam sebi dao gol,ili se sklonio sa gola ako bi zagustilo.

eno Pliska u Slaviji, znači to su 2

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na silu pozitiva, pa kud puklo a?Zip je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:meni je HAAD extraMeni takodjer
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
[youtube][/youtube]

gdje ces Purketa zaboraviti, prvo on pa tek PliskaDenchiNL je napisao/la:hahahahah ma ja po jednog vakog instalirat u svaki klubmiky_hz je napisao/la:Irfan je dobar momak na stranu sto je uzasno los golman.Ali eto cisto bi volio da ga vidim na derbiju jel znam da bi u tom slucaju ili sam sebi dao gol,ili se sklonio sa gola ako bi zagustilo.![]()
![]()
eno Pliska u Slaviji, znači to su 2+ olimpik cjeli bordo bjeli + sloboda + zrinjski, široki, bgm još malo....
![]()

Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- sarajevo46
- Kontakt:
Od malena..Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
MortemHz je napisao/la:Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- molotovljev
Sabinho

Kod mene pozitiva non-stopjoker90 je napisao/la:Na silu pozitiva, pa kud puklo a?Zip je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:meni je HAAD extraMeni takodjer

Jos da pocnemo pobjedjivati

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

- molotovljev
Rock grupa Vještačka Negativa izdala je novi album pod nazivom Na silu pozitiva. 

F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, skoJaa i 57 gostiju.