FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alibi

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alibi » 30 maj 2010, 19:14

samo rajvosa je napisao/la:HEHE nek se pripazi ovaj malo sto je presarao ovo,nek izbjegava prazne ulice nocu!
Zasluzuje "kaznu".Al stvarno ne mogu da "udjem" u "njegov um".Klasicni DEBIL moras biti i OVO uraditi..........

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 maj 2010, 19:19

Gigant je napisao/la:
1921 je napisao/la: Koliko se ja razumijem gore su sve nasi.
A ko su to nasi a ko njihovi...pa dokle se vi mislite dijeliti, ako si iz Sarajeva onda znas da to nasi i njihovi ne igra teritorijalnu ulogu...ja zivim na grbavici, pa nisam "vas", i ima veliki broj "nasih" grafita na "vasem" terenu...hallooo, Vedran je NAS, on je Sarajlija, mogao je to biti i manijak, onda vam grafiti nebi smetali???
odkud dokaz da ga je neki manijak pošarao???'i odkud se zna da je uopšte neko iz grada Sarajeva to uradio??koliko ja znam grad Sarajevo nije zatvoren grad u njega može svako i doći,a i otići iz njega.Tako da je to mogao takođe neko uraditi recimo iz Kiseljaka,Visokog...p.m.Jednostavno lik je mogao tuda slučajno prolaziti i vidjeo grafit i uradio šta je uradio.tako da nemojte nikoga optuživati sve dok ne bude crno na bijelo.taj i taj je uradio,iz tog je grada.navija za taj i taj klub,jede u toliko i toliko sati..... :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 30 maj 2010, 19:23

Gigant je napisao/la:
A ko su to nasi a ko njihovi...pa dokle se vi mislite dijeliti, ako si iz Sarajeva onda znas da to nasi i njihovi ne igra teritorijalnu ulogu...ja zivim na grbavici, pa nisam "vas", i ima veliki broj "nasih" grafita na "vasem" terenu...hallooo, Vedran je NAS, on je Sarajlija, mogao je to biti i manijak, onda vam grafiti nebi smetali???
Niko ne garantuje da je neko od Manijaka sarao grafit.
Ja samo govorim, da je grafit bio na Kosevu - sigurno ne bi bio presaran. Zasto ?
Zato sto su gore sve pitari, i haj ti ako imas muda dodji na Kosevo pa saraj grafite.. ili na Grbavicu, nase grafite.

Iskreno, mislio sam da ce taj grafit potrajati bar mjesec dana.....
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 30 maj 2010, 19:23

jel vise dosta pisanja o grafitu i Puljicu....imate vi vecih problema u klubu...bavite se klubom a ne grafitom ;)

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 30 maj 2010, 19:27

1921 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
Niko ne garantuje da je neko od Manijaka sarao grafit.
Ja samo govorim, da je grafit bio na Kosevu - sigurno ne bi bio presaran. Zasto ?
Zato sto su gore sve pitari, i haj ti ako imas muda dodji na Kosevo pa saraj grafite.. ili na Grbavicu, nase grafite.

Sta lupas ti gluposti molim te. Ne postoji naselje u ovom gradu, a da struktura navijača nije podijeljena, koja glupost čuj na pofalićima i grbavici samo manijaci zive. Nisu kriminalni gangovi pa da je samo jedna grupa "aktuelna" u određenom dijelu grada. Susdrzite se glupih komentara, kakve veze imaju Pofalici sa Grbavicom i Zeljom
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 maj 2010, 19:33

Isarao se grafit i gotovo...Ni prvi ni posljednji...Onaj ko je uradio njemu na dusu...dosta politike i svadje na forumu 8-)
A C A B !

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 30 maj 2010, 19:34

1921 je napisao/la: Zato sto su gore sve pitari, i haj ti ako imas muda dodji na Kosevo pa saraj grafite.. ili na Grbavicu, nase grafite.

Vjeruj mi da za to ne trebaju muda, vec do sada je postojao neki nazovimo kodeks, necemo mi vama dirati, ne dirajte vi nama, dok ne dodje neki papcina i usere sve...naravno, jos se ne zna ko je to uradio, ali sam ovo napisao jer se vi odmah javljate i opravdavate to, kao sto osudjujete mjesto samog grafita...pa sto ce onda grafit Anera na M.Dvoru...ipak tu je vise "nasih"...nigdje veze...a to da su potrebna muda za saranje, naprotiv, to je odraz primitivizma...pa mogu veceras dati cenera ovoj djeci iz kvarta da posaraju sve grafita sto ima na grbavici...i sta dobijemo s tim...mogu ih i ja sam zaliti bojom, ali to je za mene primitivno...a vi i dalje opravdavajte ta sranja, pa sutra nece biti nijednog normalnog grafita, ni kod vas ni kod nas...ali haj ti papku to objasni...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 maj 2010, 19:35

Koje debilne rasprave vi vodite,ko je posarao grafit? Manijak,treba ih sve porokat. KO je drugi ,Pitar,i njega isto. Jel imao zelene oci,sve zelene na vjesala. Izgleda da samo znamo da se djelimo,to su vas samo naucili za ovih 20 godina,da se djelimo,po naciji,vjeri,entitetu,kantonu,gradu,mahali ,haustoru.Sve ruzno sto neko napravi,napravio je samo on,ali ne i kod nas,gledamo kome pripada pa su svi njegovi isti.
Ovom gradu samo debila ne nedostaje,sad cemo uzimati kasete pa vidjeti ko je sta napravio i sta onda? Kad vidimo da je imao Zeljin sal dok je to radio sta cemo napraviti? Jos jednog nevinog Vedrana? Koji debilizam,kvazihuligani spustite se malo na zemlju

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 30 maj 2010, 19:36

Da se primjetiti da je vas grafit nacrtan preko nekog drugog grafita. Mozda je autor precrtanog grafita bio malo ljut zbog toga :mrgreen:

EDIT: Reci im Denza. Potpis...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 30 maj 2010, 19:37

Za svaku je osudu taj cin saranja grafita, ali molim vas vratite se temi FK Sarajevo :!:

RIP Vedran Puljic
Rođeni brato

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 maj 2010, 13:14

AL OVA KISA bas neprestaje :D sad ce to zasmetati ovim nasim uhljupima da sjednicu sazovu reci ce ZBOG STRASNIH VREMENSKIN USLOVA NISMO U STANJU ODRZATI SJEDNICU....odluceno je da se odrzi pocetkom decembra ......
ps. povratnik iz banovića :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 maj 2010, 13:19

johnnyHZ je napisao/la:AL OVA KISA bas neprestaje :D sad ce to zasmetati ovim nasim uhljupima da sjednicu sazovu reci ce ZBOG STRASNIH VREMENSKIN USLOVA NISMO U STANJU ODRZATI SJEDNICU....odluceno je da se odrzi pocetkom decembra ......
ps. povratnik iz banovića :D

Kakva sjednica sve isto stara uprava ostaje,samo ce malo sminke biti popunjavanjem novi ljudi Muce i drugih.Znaci ostaje i Bajak i Merdanovic,Alihodjic i ostali mumka mi je ih nabrajati.

muljito
Kontakt:

Post Postao/la muljito » 31 maj 2010, 15:58

Molimo forumaša sa nickom Gigant da se javi putem privatne poruke ukoliko je u mogućnosti.

Poslali smo vam privatnu poruku prije 24 sata, još uvijek je niste pročitali, pa i ovim putem apelujemo ako nekog poznaje tog forumaša neka mu javi da pogleda u inbox što je moguće prije.

Bordo pozdrav

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 31 maj 2010, 19:26

ja sam bio i ostao skeptican sto se tice uprave odnosno odlaskom pomenutih ljudi i dolaskom novih ljudi,i ono sto me zabrinjava sta je sa ekipom ko je slobodan, kolko sam ja cuo vecina njih iz prve ekipe su slobodni al ipak neke treba zadrzzat a nekima se fino zahvalit 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 maj 2010, 20:25

adnanhz je napisao/la:ja sam bio i ostao skeptican sto se tice uprave odnosno odlaskom pomenutih ljudi i dolaskom novih ljudi,i ono sto me zabrinjava sta je sa ekipom ko je slobodan, kolko sam ja cuo vecina njih iz prve ekipe su slobodni al ipak neke treba zadrzzat a nekima se fino zahvalit 8-)
Kaze Varesanovic danas u Oslobodjenju da je sa svima kojima isticu ugovori obavio razgovore, sta ce se desiti ko zna.
Vjerovatno se ceka ta jebbena sjednica, da se Muco vrati u klub, pa ce onda mnogo stvari oko igraca biti jasnije. Ugovor je produzio Anel Skoro, jos sa nekim juniorima ce biti potpisani ugovori, za Harisa Handzica nije ni on siguran, mada bi mescini zelio da ovaj nekako ostane i iduce godine.

A sto se tice ove sjednice, ja se sve vise plasim da ce biti ona tresla se gora, rodio se mis.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 maj 2010, 20:30

The Game je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:ja sam bio i ostao skeptican sto se tice uprave odnosno odlaskom pomenutih ljudi i dolaskom novih ljudi,i ono sto me zabrinjava sta je sa ekipom ko je slobodan, kolko sam ja cuo vecina njih iz prve ekipe su slobodni al ipak neke treba zadrzzat a nekima se fino zahvalit 8-)
Kaze Varesanovic danas u Oslobodjenju da je sa svima kojima isticu ugovori obavio razgovore, sta ce se desiti ko zna.
Vjerovatno se ceka ta jebbena sjednica, da se Muco vrati u klub, pa ce onda mnogo stvari oko igraca biti jasnije. Ugovor je produzio Anel Skoro, jos sa nekim juniorima ce biti potpisani ugovori, za Harisa Handzica nije ni on siguran, mada bi mescini zelio da ovaj nekako ostane i iduce godine.

A sto se tice ove sjednice, ja se sve vise plasim da ce biti ona tresla se gora, rodio se mis.

Znali se datum te **** sjednice?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 maj 2010, 22:24

Lede je navodno potpisao ugovor sa klubom...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 maj 2010, 22:27

miky_hz je napisao/la:Lede je navodno potpisao ugovor sa klubom...

Ako je to tacno onda je to prvorazredna vijest!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 maj 2010, 22:29

cena je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Lede je navodno potpisao ugovor sa klubom...

Ako je to tacno onda je to prvorazredna vijest!
jos ce i dzemu vratit da pojacaju konkurenciju na desnom boku :lol: :lol:

ma sad se pojacavaju majku im... :twisted: :twisted:

UPRAVA NAPOLJE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 maj 2010, 22:32

Nista od Dzeme mislim da je vec nasao klub vani,a i Pape je zahtjevao da sto prije nadje neki klub vani ako hoce da ostane u repki

Nego mislim da ako i bude kojih pojacanja to ce Mirza zavrstiti ne neko iz uprave,Mirza je spreman dati svoje pare da se dovedu pojacanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Burberry46, keli i 19 gostiju.