Safet Sušić - Pape

kurdt
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kurdt » 31 maj 2010, 15:19

Cartman je napisao/la:Joj jesu pojedini dosadni sa ovim "svakog plujemo" "takav smo narod" i slicne gluposti. Nije isto pljuvanje, i kritika. Sad trebamo slavit poraz od Svedske? Normalno da treba kritikovat igrace i pogotovo selektora, jer su se posteno osramotili u subotu svi osim Salihovica i jos par igraca.
Pa sta ako smo izgubili od Svedske koja je sasvim solidna repka Argentina je popusila 6:1 od Bolivije pa imaju istog selektora i igraju na svjetskom jos u kvalifikacijama 6 komada od Bolivije primit Srbi su izgubili od Novog Zelanda a imaju duplo jacu Repku nego mi
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 15:22

Pogledajte samo one koji kritikuju Papeta i klub za koji navijaju.Vrlo zanimljivo i jadno.
Pa repka nije klub,bog vas u sumu okrenuo. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 31 maj 2010, 15:23

carina je napisao/la:
huha je napisao/la:ako dobijemo Njemacku svi ce te reci pa ako smo njih dobili zasto ne bi i jednu Francusku...pustite covjeka da radi svoj posao,nije ni poceo a vec ste poceli da pljujete!! davno sam rekao da smo mi najpoganiji narod...fuj :twisted: niko nam ne valja :twisted:
Majstore, molim te, ovo je forum i ovde se samo razmjenjuju misljenja. Nazivati nekog kao "najpoganiji narod" na ovakvom mjestu nije potrebno. Ja sam i prije ove tekme kritikovao Papeta, i stalno cu, ali ipak vas ostale koji ste za njega ne nazivam "poganima". I dalje sam protivnik samog izbora Papeta za trenera, kriminalnim potezom ovog naseg saveza, iako Pape nicim, ama bas nicim, nije zasluzio da sjedne na tu fotelju. On je za tebe legenda, za mene nije. Mnogo vece legende su otjerane sa klupe( npr, Meho Kodro broj 9 u Barcelone). Pape Susic je taj dres mogao imati samo na playstationu 1,2 ili 3. I mnogi drugi.....
A to sto neki potenciraju i krive igrace sto su sjedili u kaficima, molim Vas, zar to nije greska trenera? Ili trazimo samo trenera koji ce eto samo tu da sjedi? Bezvoljnost igraca na terenu presutimo, a naprimjer nas bog Spahic kod prvog gola prilikom dobacivanja sa strane stoji pet metara od protivnickog napadaca, i to presutimo....Gledam premier ligu, i nijedan Velezov odbrambeni igrac nije uradio takvo nesto a ne nas bog Spaha da sebi dopusta takav luksuz....o izboru nekih Papetovih igraca, npr-, Muratovic...Zar jedan ozbiljan trener racuna na njega u predstojecim kvalifikacijama??? Da ne nabrajam ostale stvari....Jednostavno, u prvom mecu je ucinio dvije kardinalne greske sto sebi nijedan trener ne smije dopustiti...Nonsalantan pristup motivaciji ekipe i neozbiljan izbor igraca.....Ja druge repke nemam i sto prije to bolje, dok se jos moze nesto uraditi, sasvim demokratski i civilizovano opet pisem...:

PAPE ODLAZI !!!

I jos jednom pohvala BHF-u za transparent...Nas ne mozete kupiti......
Nazalost, za neke smo i dalje pogani....
Jesi ti zdrave pameti kad izvalis da je Kodro bolji od Papeta? Ili si pijan pa ne znas sta pricas
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2010, 15:24

harishp je napisao/la:Pogledajte samo one koji kritikuju Papeta i klub za koji navijaju.Vrlo zanimljivo i jadno.
Daj Hare, ne miješaj teze, demantuj ako možeš, ovo nema nikakve veze sa klubovima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 31 maj 2010, 15:26

Jaydoo82 je napisao/la:evo malo o trenerskoj karijeri Safeta :

1994–1995 Cannes
1996–1998 İstanbulspor
2000–2001 Al-Hilal
2004–2005 Konyaspor
2005–2006 Ankaragücü
2006-2006 Çaykur Rizespor
2008-2008 Rizespor
2008–2009 Ankaraspor
2010–? Bosnia-Herzegovina

ja silne karijere, covjek ljubio beton i dobijao otkaz posle svake sezone... eto ko nam je trener...
Haj sad postavi Guardiolinu trenersku karijeru
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

kimbo
Kontakt:

Re: Pape zasluzuje sansu...........

Post Postao/la kimbo » 31 maj 2010, 15:27

amho je napisao/la:Mi Bosanci i Hercegovci uvijek znamo sve bolje od svakoga bez obzira o cemu se radilo, a kad je fudbal iliti nogomet u pitanju tu smo svi kombinacija mourinha, lippija, capella, del bosquea, beckenbauera, i koga sve ne, samo sto smo dva puta bolji od svih navedenih.

Aktuelnog selektora uvijek kritikujemo bez obzira ko on bio i kako vodio repku... sad je to susic, a da je kojim slucajem barbarez selektor, komentari bi bili potpuno isti.... ni barbarez nema nista od onog sto se susicu predbacuje kao nedostatak... nema trenersko iskustvo.... nikad nije vodio nikog (susic barem jeste, iako nije bio narocito uspjesan)..

Odigrali smo dvije prijateljske ili bolje receno test utakmice, koje usput receno i sluze za testiranje. Dobili jednu, drugu izgubili i vec sad svi znamo da selektor nema pojma... da sve radi pogresno... halo?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pustite covjeka da radi..... poslije prve dvije kvalifikacijske utakmice ce se vidjet gdje smo i sta smo... a do tada neka igra kako hoce, s kim hoce i na kojoj poziciji hoce..... kad je ciro postavljen za selektora komentari vecine forumasa su bili: ciro p3d3ru.... nakon 3 kvalifikacijske utakmice taj isti ciro je bio majstor i oduvijek nas trener.... a sad je ciro opet p3d3r.... toliko o objektivnosti...........
Ne znam mozda mogu cuda da se dese pa da Susic odjednom pokaze taj neki trenerski talenat koji nije pokazao zadnjih godina trenirajuci neke 10-te klubove.

Al evo ima da ja trener koliko vec par mjeseci i meni daje utisak da nije bas pri svojoj. Vidi na stranu neke njegove nebulozne izjave al vidi sledece.
On kao da je pao sa mjeseca, proveo je par mjeseci hodajuci po Evropi posmatrajuci nase zvijezde kao da se uvjeri u njihove kvalitete. Da nije zalosno bilo bi smijesno !!!!
Zar nije mogao to vrijeme provesti obilazeci timove nase lige trazeci potencijalne bekove i potencijalne trkace (brze igrace za sredine terena). I ptice na grani znaju da nam to fali. Da je izabrao par brzih momaka iz odbrane i defanzivne sredine i dao im instrukcije kako da se spremaju i da ce im dati sansu e to bi bilo pravo testiranje a ne ova suluda testiranja tipa Pandza na desnog beka,Salihovic na ljevog (mada ce mozda kvalifikacije biti djelimicno i odlucene kada ovaj bude dostupan). Covjek nista nije uveo novo jos drzi dizelase Muratovica i Rahimica koji nece moci stici ni Rumune a pogotov ni Francuze i Albanija ce nam praviti probleme.

Jedine pozitivne stvari Alispahic,Mujdza i Zec ali imam osjecaj da ce to biti i premalo i prekasno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 31 maj 2010, 15:30

naravno da ne treba slaviti poraz.... kritika mora biti, ali koliko toliko objektivna..... pojedinci u svojim postovima susica vec 'zaklali', a nije napravio nista kardinalno pogresno... proba igrace.... radi ono sto je i najavio.... kombinovani sastav za svedsku.... najbolja postava za svabe.... pa i ako se izgubi od njih nece biti tragicno... protiv njemacke nijedna reprezentacija svijeta nije sigurna u pobjedu.... mi pogotovo nismo... ono sto se broji su kvalifikacije...

bitno je kao sto neko rece, da mu se niko ne mijesa, a samim tim je odgovoran za sve: i za uspjeh i za eventualni neuspjeh....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 15:30

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Pogledajte samo one koji kritikuju Papeta i klub za koji navijaju.Vrlo zanimljivo i jadno.
Daj Hare, ne miješaj teze, demantuj ako možeš, ovo nema nikakve veze sa klubovima.
Jok nego ima veze garant sa amino kiselininama ili gomilanju cestica u stratosferi.
Dva susreta je odigrano,prijateljske su,igraci su isto podbacili.Profesionalci su nema njima ko sta crtati i govoriti o zalaganju.
Da bi se kenjalo tu treba duzi period.Ali vi ovakvi ste se javljali i prije nego sto je ovaj izabran.
Zaebite pricu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 31 maj 2010, 15:32

kimbo je napisao/la:
amho je napisao/la:Mi Bosanci i Hercegovci uvijek znamo sve bolje od svakoga bez obzira o cemu se radilo, a kad je fudbal iliti nogomet u pitanju tu smo svi kombinacija mourinha, lippija, capella, del bosquea, beckenbauera, i koga sve ne, samo sto smo dva puta bolji od svih navedenih.

Aktuelnog selektora uvijek kritikujemo bez obzira ko on bio i kako vodio repku... sad je to susic, a da je kojim slucajem barbarez selektor, komentari bi bili potpuno isti.... ni barbarez nema nista od onog sto se susicu predbacuje kao nedostatak... nema trenersko iskustvo.... nikad nije vodio nikog (susic barem jeste, iako nije bio narocito uspjesan)..

Odigrali smo dvije prijateljske ili bolje receno test utakmice, koje usput receno i sluze za testiranje. Dobili jednu, drugu izgubili i vec sad svi znamo da selektor nema pojma... da sve radi pogresno... halo?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pustite covjeka da radi..... poslije prve dvije kvalifikacijske utakmice ce se vidjet gdje smo i sta smo... a do tada neka igra kako hoce, s kim hoce i na kojoj poziciji hoce..... kad je ciro postavljen za selektora komentari vecine forumasa su bili: ciro p3d3ru.... nakon 3 kvalifikacijske utakmice taj isti ciro je bio majstor i oduvijek nas trener.... a sad je ciro opet p3d3r.... toliko o objektivnosti...........
Ne znam mozda mogu cuda da se dese pa da Susic odjednom pokaze taj neki trenerski talenat koji nije pokazao zadnjih godina trenirajuci neke 10-te klubove.

Al evo ima da ja trener koliko vec par mjeseci i meni daje utisak da nije bas pri svojoj. Vidi na stranu neke njegove nebulozne izjave al vidi sledece.
On kao da je pao sa mjeseca, proveo je par mjeseci hodajuci po Evropi posmatrajuci nase zvijezde kao da se uvjeri u njihove kvalitete. Da nije zalosno bilo bi smijesno !!!!
Zar nije mogao to vrijeme provesti obilazeci timove nase lige trazeci potencijalne bekove i potencijalne trkace (brze igrace za sredine terena). I ptice na grani znaju da nam to fali. Da je izabrao par brzih momaka iz odbrane i defanzivne sredine i dao im instrukcije kako da se spremaju i da ce im dati sansu e to bi bilo pravo testiranje a ne ova suluda testiranja tipa Pandza na desnog beka,Salihovic na ljevog (mada ce mozda kvalifikacije biti djelimicno i odlucene kada ovaj bude dostupan). Covjek nista nije uveo novo jos drzi dizelase Muratovica i Rahimica koji nece moci stici ni Rumune a pogotov ni Francuze i Albanija ce nam praviti probleme.

Jedine pozitivne stvari Alispahic,Mujdza i Zec ali imam osjecaj da ce to biti i premalo i prekasno.
Ti si onda garant zamislio da Culum prekida napade Francuza umjesto Rahimica ako nisi obavijesten bio je na nekoliko utakmica nase lige
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2010, 15:35

harishp je napisao/la:Da bi se kenjalo tu treba duzi period.Ali vi ovakvi ste se javljali i prije nego sto je ovaj izabran.
Zaebite pricu.
Šta ako na kraju naše kenjanje bude ispravno?
Voli te tvoje Sarajevo.

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 31 maj 2010, 15:37

hz1987 je napisao/la:Nisam se htio javljati na ovu temu, ali definitivno moram iznijeti svoj stav po pitanju Safeta Susica, pa svidjelo se to nekom ili ne, vrijeme ce na zalost pokazati da sam bio upravu. Nije rafalanje, pljuvanje, hvaljenje i sl. vec cisti pogled iz mog ugla vezano za ovog covjeka!

1. Cijenim Safeta Susica kao osobu koja je bila vrhunski fudbaler, jednom rijecju, mag na terenu. Da se kojim slucajem zvao Eddy, Jose ili Hans, definitivno bi ga ovjerili kao najboljeg igraca u Evropi u svoje vrijeme. Znaci s te strane Papetu skidam kapu.

2. Pape kao covjek u vrijeme kada je bio igrac, nije bio nesto pismen i elokventan, poznat u medijima koji muca, treba kisobran kad prica, te vrlo tezak sagovornik za intervju - haman su ga zvali glupi Sajo. Tako da i ste strane mu skidam kapu, jer je nevjerovatan napredak napravio u komunikaciji i Pape kao igrac i Pape kao selektor su nebo i zemlja u govoru, komunikaciji i razmisljanju.

3. Razmisljanje. E tu je kljuc svega. Koliko Papeta kao igraca cijenim, toliko ga ne cijenim kao trenera. Jednostavno on nije dorastao toj funkciji, ma koliko se neki ne slagali s tim. To sto je on bio vrhunski igrac, to ne znaci da mora biti i vrhunski selektor. S druge strane, ja ne znam na osnovu kojih referenci je on postao selektor? Koje je on to klubove vodio, kakve je rezultate s tim klubovima napravio?

4. Mislim, stvarno vise mi je puna kapa nekih strucnjaka iz Saveza koji su dovodili selektore redom: Muzurovic, Musovic, Smajlovic, Sliskovic, Kodro i sad Susic... te kojekakvi kandidati tipa Barbareza, Bolica i nekih bivsih fudbalera koji bi prvi posao pekii na klupi repke... Svi ovi gore pobrojani ili su imali promasene karijere ili nisu dorasli poslu selektora ma koliko ambiciozni bili. Nama treba covjek koji je vec bio selektor nekog, koji je vodio jake klubove, koji ima iskustva, koji zna svoj posao, koji ima REZULTATE iza sebe, a nazalost jedinog takvog smo imali u Ciri Blazevicu. Ja licno njega ne volim, ali to je nas jedini selektor koji jeste za te funkcije bio u 15 godina! Meni se ni Ciro ko takticar ne svidja, ali je jedini koji zna tu fukciju obnasati kako treba. Imamo trenere za klubove i trenere za repke. Meni je drago sto je Ciro otisao, jer njegovo vrijeme je proslo, ali isto tako se pokazalo koliko odskace od svih dosadasnjih, a prostora nazalost ima na pretek.

5. Imamo ako ne najjacu, jednu od najjacih reperezentacija do sada koje smo imali i sta cemo napraviti? NISTA!!!
Zasto? Zato sto nemamo selektora. Pa pogledajte koliko jedan trener danas znaci za tim. Doslo je vrijeme kada su treneri vise na cijeni nego igraci, a sta mi radimo? Dovodimo polutanere, koji ne znaju imena igracima, koji ne znaju sta da postave, pa nesto provjeravaju, probavaju bez nekog smisla... itd...

6. PAPE: On kao selektor nema veze. Ja u ove dvije tekme nisam vidio njegov rukopis, nema igre, niko ne zna sta igra na terenu. Ma kakvo crno kombinovanje, pa on ne zna sta radi, ljudi dragi. Sve mi izgleda jalovo i na ho-ruk! Sreca je jedina sto su nasi momci toliki kvalitet pa ne gubimo po 6:0, vec stihijski mozemo uvaliti svakom 2 komada. Eto, desila se Svedska, sutra Njemacka, prekosutra Francuska, i eto belaja, poremeti se atmosfera, poremeti se igra, ljudski medjuodnosi... A PAPE? Taj ce se ispaliti kad vidi da gori i onda na pola kvalifikacija trazi rjesenje, cupaj se, ganjaj rezultat, kao i uvjek do sada!

7. Niko se ne sjeca Papeta kad nije htio u BiH doci 10godina, kad je izricito govorio da ga ne interesuje pozicija selektora, da ga repka ne zanima... Cak sam se nekad pitao, pa majku mu, jel ovaj covjek iz BiH...itd...Oni stariji koji poznaju Papeta, znaju da nije bas neki karakter, seljak coek, ispali te kad mu zagusti. I upamtite, ujebace nas i samo se ispaliti, ako nas FIFA ne ispali prije!

8. Niste ni svjesni koliko ce nas taj covjek unazaditi, kako cemo krahnuti, uhhhhhhh... Volio bih da se moje slutnje neobistine, ali tesko, tesko... Neki kazu, treba pruziti sansu! MA NE TREBA, nije repka poligon za izivljavanje i isprobavanje. NAMA TREBA PROVJEREN STRUCNJAK tipa: Vahid Halilhodzic koji je npr slobodan - nazalost jedini nas koji vrijedi te fotelje, pored Dusana Bajevica koji ima rezultate iza sebe, te Mese Bazdarevica kojie nema jake reference (s tim da obojica nikad nisu selektorovali - a i to je jako vazno - nije isto biti trener i selektor). Zasto se ne odrijesi kesa i ne dovede neki provjeren strucnjak sa strane, motivator, takticar...ima ih... samo su skupi, ali vjerujte mi da su ovi nasi mnogo skuplji, upamtite to - jer nas uvijek kostaju plasmana na zavrsnicu! Poslije Svjetskog prvenstva ce biti puno selektora slobodno, a ima ih i sada... a vjerujte mi da mnogi nece puno para traziti iz prostog razloga jer tu su igracine, koji bi svaki selektor pozelio, a zna i sam da ako plasira na EP da ce i njemu cijena skociti... Treba traziti nesto tipa Oto Rehagel isl.. koji ce do maksimuma iskoristiti kapacitete nasim igracima internacionalcima koji nemaju balkanski mentalitet igre!

Samo cu reci, PAPE je promasaj i on je ranga Musovica. Zivi bili pa vidjeli, a volio bih da ne grijesim, ali tesko, tesko... i jos jedna generacija ce propasti zbog politike NFSBIH!
Istini je tesko pogledati u oci, ali vrijeme samo otkrije sve anomalije. A kad se to desi ja cu ovaj tekst ponovo objaviti da vas sve redom podsjetim kako sam na vrijeme govorio al niko nije slusao!

Tekst napisan u 11:27h (31.05.2010)

Svaka cast,ali zaista,odavno neko nije napisao nesto pametnije sto se tice Papeta :D

Svaka cast na ovom poredjenju Safeta Igrac-Selektor-Covjek..Imas isto razmisljanje kao i moj otac .............
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 15:40

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da bi se kenjalo tu treba duzi period.Ali vi ovakvi ste se javljali i prije nego sto je ovaj izabran.
Zaebite pricu.
Dovedi Mourinha za 5 hiljada mjesecno i mi zadovoljni. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 maj 2010, 15:41

kurdt je napisao/la:
kimbo je napisao/la:

Ti si onda garant zamislio da Culum prekida napade Francuza umjesto Rahimica ako nisi obavijesten bio je na nekoliko utakmica nase lige
Uzimas malo bizaran primjer .. Vranjes , Colic ,Bekric,Muminovic ... samo par brzih i trkacki kvalitetnih igraca koje je mogao isprobati ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2010, 15:42

harishp je napisao/la:Dovedi Mourinha za 5 hilada mjesecno i mi zadovoljni. :roll:
Zar je keš bitan? Prethodnicima nije bio, uvijek postoje klauzule u ugovorima kojima se može nametnuti dodatna zarada. Ne bih Mourinha, ali bih još jednom pokušao sa Halilhodžićem ili Bajevićem, vjerovatno ima još dobrih trenera, ali ova dvojica mi prvi padaju na pamet.
Voli te tvoje Sarajevo.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 31 maj 2010, 15:47

kimbo je napisao/la:

Zna on vrlo dobro da muratovic i rahimic nisu perspektiva, ali ih nije mogao ni otpisati tek tako... treba mu njihovo iskustvo... za 10, 15 minuta... nikako za cijelu utakmicu.... nove brze bekove i defenzivne vezne nije mogao izmisliti ili klonirati.... nemamo ih koji igraju na tom nivou.... mozda je stilica mogao pozvati, ali je i on ofenzivni vezni, a takvih ima 4, 5 na sadasnjem spisku...sto se tice premijer lige.... da ima ijedan perspektivan defenzivac, vec bi ga neki scout primjetio i odveo ako nista u HNL...
igraci se stvaraju godinama, a ne za nekoliko mjeseci.... po nekakvom instant programu...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 15:49

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Dovedi Mourinha za 5 hilada mjesecno i mi zadovoljni. :roll:
Zar je keš bitan? Prethodnicima nije bio, uvijek postoje klauzule u ugovorima kojima se može nametnuti dodatna zarada. Ne bih Mourinha, ali bih još jednom pokušao sa Halilhodžićem ili Bajevićem, vjerovatno ima još dobrih trenera, ali ova dvojica mi prvi padaju na pamet.
Kojim prethodnicima ziv bio.Od zla oca jos od gore matere.To oni Evropske sampione vodili. :roll:
Sto se tice pokusaja sa ovim,prije ces Mourinha dovesti nego ove.
Imali su oni sanse doci,ali vidis nekome je itekako kes bitan.
Ove pozvati ili prizvati je jos pateticnije nego sranja provoditi nakon dvije utakmice.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 maj 2010, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 31 maj 2010, 15:49

Virtu4l je napisao/la:
Zaebite pricu.
Bez obzira na to, neka se svak vrati svome putu....Pape turskim ekipama i eurima, a Barba Bosni i Hercegovini i laganom ratu sa savezom....
Najgora stvar koja mi se mogla dogoditi bila je pred tekmu BiH - Belgija, kad su domaci navijaci prijetili BHFu ako prekine da ce biti svasta :evil: :evil: .....Sve one prave vrijednosti su bacili zbog par rijeci sarlatana koji je prije par godina pljuvao po BiH i eventualnim mogucim izlaskom na svjetsko prvenstvo....To je njihova cijena, njihova prava vrijednost.....

PAPE ODLAZI !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 maj 2010, 15:51

Virtu4l je napisao/la: Zar je keš bitan? Prethodnicima nije bio, uvijek postoje klauzule u ugovorima kojima se može nametnuti dodatna zarada. Ne bih Mourinha, ali bih još jednom pokušao sa Halilhodžićem ili Bajevićem, vjerovatno ima još dobrih trenera, ali ova dvojica mi prvi padaju na pamet.
Dušan je, koliko sam upućen(ispraviće me neko ukoliko griješim), prije imenovanja Sušića rekao da je pod ugovorom te da ne bi preuzeo našu reprezentaciju. Pošteno s njegove strane ako mene pitate. Htio je da završi započeti posao u Grčkoj.
Što se tiče Hadžibegića, pa i on u posljednje vrijeme kuburi sa ekipama iz francuske 2. lige s kojima ne uspijeva izboriti opstanak(Bastia). Bez obzira na njegovu igračku veličinu, ne znam kako bi se, po drugi put, snašao za kormilom naše reprezentacije.
Ja bih, kada bi me neko pitao, najradije Baždarevića. Vidjeli smo šta je uradio sa nikakvom ekipom Grenoble-a. Uveo je u 1. ligu, opstao u istoj, ali je sljedeće sezone ispao, no mora se priznati da niko nije ni očekivao opstanak kada im je budžet na nivou naših premierligaša.
Halilhodžić bi bio prvi izbor, koga god da pitamo, no on je tada vodio Obalu Slonovače. Sada kada je slobodan, nama bi iznimno dobro došao, ali...

No, mi imamo sada Safeta. Kakav god da je utisak ostavio na nas, moramo mu pružiti šansu. Ne možemo nakon jednog meča nešto reći. Ne kažem da nam trebaju propasti kvalifikacije, pa da ga otjeramo, ali ne trebamo ni psovati ga i linčovati nakon jednog poraza u prijateljskoj utakmici. Zaslužio je puno više poštovanja, a mi mu ga ne pružamo. Pa on makar ide na utakmice Premier Lige. Ja njegove prethodnike ne vidjeh na istim. Čovjek radi, a ko radi taj i griješi. Nadam se da će ovaj "švedski šamar" biti nešto najbolje što se desilo našoj reprezentaciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 31 maj 2010, 15:52

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Kojim prethodnicima ziv bio.Od zla oca jos od gore matere.To oni Evropske sampione vodili. :roll:
Sto se tice pokusaja sa ovim,prije ces Mourinha dovesti nego ove.
Imali su oni sanse doci,ali vidis nekome je itekako kes bitan.
Ove prozvati je jos pateticnije nego sranja provoditi nakon dvije utakmice.

Hoce Barbarez...i htio je...i sad kad dobije ponudu od nekog Bundesligasa, pristao bi uzeti nasu klupu za te neke "bijedne" pare....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 16:08

Hocu i ja imam trenerskog iskustva isto kao i Barbarez.Za licencu manje vazno.
Koje vi apsurdnosti pisete da to nema nikakve logike. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.