ObrazložiBernardBarnjak je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Phoenix. Ljudi su bez njega na terenu bespomocna ekipa, smijesno je kako su igrali od momenta kad je on iskljucen.
Sada mi je tak jasan tvoj avatar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ObrazložiBernardBarnjak je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Phoenix. Ljudi su bez njega na terenu bespomocna ekipa, smijesno je kako su igrali od momenta kad je on iskljucen.
Sada mi je tak jasan tvoj avatar
Nisam mislio ni na koga pojedinačno, nego mislim da bi trebalo sačekati bar još par međusobnih ogleda da se donese konačan sud. Ne vjerujem da je ovo Pop namjerno uradio, jednostavno su bili nemoćni sinoć.Clutch je napisao/la:A sta ti mislis? Da je ovo samo jedna tekma regularne sezone, Popovo trolanje gdje je sakrio sve, i da su Spursi apsolutno ravnopravni Warriorsima s Duncanom?jose je napisao/la:@Mavs, šta sad misliš?jose je napisao/la:
Čitaćemo sutra ujutro komentare.
Ukoliko si referirao na mene, aspolutno ne proglasavam Warriorse sampionima sad, samo ne vidim nacina kako ih zaustaviti, sto sam i obrazlozio.
Slazem se.jose je napisao/la:Nisam mislio ni na koga pojedinačno, nego mislim da bi trebalo sačekati bar još par međusobnih ogleda da se donese konačan sud. Ne vjerujem da je ovo Pop namjerno uradio, jednostavno su bili nemoćni sinoć.Clutch je napisao/la:A sta ti mislis? Da je ovo samo jedna tekma regularne sezone, Popovo trolanje gdje je sakrio sve, i da su Spursi apsolutno ravnopravni Warriorsima s Duncanom?jose je napisao/la:
@Mavs, šta sad misliš?
Ukoliko si referirao na mene, aspolutno ne proglasavam Warriorse sampionima sad, samo ne vidim nacina kako ih zaustaviti, sto sam i obrazlozio.
Ali ima mali milion primjera, čak i u playoffu, gdje u prvoj utakmici jedna ekipa potopi suparnika 20-30 poena razlike, a onda iduću izgubi na svom terenu. Vrlo je bitan taj neki momentum koji ti daje krila i odvede te do pobjede.
Pa nece jer nije fer. Currijev matchup dobijes pola matchupatips2292 je napisao/la:Previse se pisalo o Curryu i Kawhiu i nekako je uslo u prvi plan.Mislim da ce puno zanimljivije biti gledati Curry - Westbrook kad do tog dodje
Ovo se ne brani,a curry to uredno pogadja.Rajaz je napisao/la:Sve fino napisano, ali ovoClutch je napisao/la:Kawhi je najbolji defanzivac kojeg sam u zivotu gledao![]()
History repeats itselfClutch je napisao/la:Griffin se pobio s nekim u svlacionici i slomio ruku.![]()
Vjerovatno Smith
Sta je ono sinoc Thomas opet popisao Walla?BernardBarnjak je napisao/la:Troy Daniels.
Krenulo nasGreivis je napisao/la:Sta je ono sinoc Thomas opet popisao Walla?BernardBarnjak je napisao/la:Troy Daniels.
I jedni i drugi su nikakav faktor sto se tice titule. Samo tri ekipe mogu do prstena ove godine.
Pa ne mogu 82 utakmice pobjedit i svaku igrat perfektno.Greivis je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nisam siguran da li ti to kontaš, ali postavljanje dva klipa u kojima vidimo 50% poraza jedne ekipe u sezoni, je najveći mogući kompliment toj ekipiGreivis je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.