FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FoSte95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FoSte95 » 26 jan 2016, 13:24

Sta je sa Jesom, u intervjuu nijednom ne cuh odlicno pitanje :D :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jan 2016, 13:25

Je li ovo Dzemo kao legenda kluba jedini nosi bijelo na ramenima ili mu se ovo ispralo na ovoj pobojenoj kvalitetnoj opremi? E cuj jako sunce onaj rece! :urnebes:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 26 jan 2016, 13:26

Svidja mi se atmosfera medju igracima...druze se i u privatnom vremenu ....pojavila se sinergija koja je falila proslu polusezonu ... ;)
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 13:27

franklampard8 je napisao/la:Irfane Fejzicu zelim ti sve najgore u zivotu.
Sta je ba bilo? Da nije otisao konama?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 jan 2016, 13:30

Bolanos je napisao/la:
Jest', brata ozenio dabogda.
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 jan 2016, 13:31

Bolanos je napisao/la:
Jeste, a i velika šteta u pm :lol:
Ali što nam Salem nagrdi opremu, nije humano, moj Saleme šta nam radiš :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 26 jan 2016, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2016, 13:31

lovcen16 je napisao/la:Koliko vidim vi bas neke stvari brzo zaboravljate..kad niste smjeli nigdje u gradu da trenirate Slavija vam je obezbjedila trening na stadionu Famosa jer smo i mi tu trenirali placala se stoja po treningu ali jbg-a ni mi netreniramo guzovace u Butmiru sve se placa dalje jedino smo vam mi izlazili u susret kada ste igrali evropske tekme niko nije htjeo da vam sparinguje,dalje dobijali ste vrhunske igrace iz Slavije za smjesne pare...
Kad dođemo tamo pa nas normalno ugostite, kad ne budete palili zastavu BiH i skidali sa jarbola, podržavali ratne zločince, optuživali nas da namještamo utakmice, tjerali dijete zbog kape iako mu prethodno niste dali vašu kapu pa je za ime Boga na ovim minusima moralo u nekoj kapi trenirati, kad naši novinari mognu snimiti gol da ih ne ispresavija par majmuna i kad na čelo vašeg kluba dođu zdravi ljudi onda dođite i sve ok. Ovako nema smisla, vjeruj da nema. Nije problem što je to Slavija isto bi bilo i da je Sloboda i Velež. Nije nacionalno obojeno nego ljudski i tretmanom. Mene ne interesuje u kog se ko kune dok je normalan. Nemoj zamjeriti ti i misliti da je odbojnost iz nekih takvih i sličnih razloga. Nije. Bujrum i ti i papy samnom na Koševo svaki put, biće vam i više nego prijatno i ugodno.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2016, 13:32

Ado76 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Jeste, a i velika šteta u pm :lol:
Zesci debil, ocajan je golman
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jan 2016, 13:33

fico je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Sad procita za Tana na ss.ba :facepalm: Znaci, on i poznavanje fudbala 0 bodova :D
Ne mora on poznavati fudbal, bitno je da se razumije u biznis. Smatram da je najveći problem našeg i kluba i društva općenito da se svak u sve razumije. I onda dolazi do toga, da se jedni drugima mješamo u poslove.
Razumijemo se. Ali smijesno je u kojem on kontestu govori stoperu da puca loptu sa centra..ne ide napadace pa haj nek' stoperi pokusaju :D
Naravno da se on ne razumije u taktiku, i da se razumije u pare, samo smijesna scena..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 26 jan 2016, 14:04

Ješić sve fino od riječi do riječi :D

Jedva cekam petak..

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 26 jan 2016, 14:08

Irfan zavrsena prica prije 6-7 god..sto o njemu uopste pricati. Tamo ce i onako biti na klupi eto kolko je pametan

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jan 2016, 14:14

Jedic spijunira zrinjski,ja se ne sjecam kad je zadnji nas trrner odradjivao svoj posao kako treba,zbaci trening odradio i pravac zrinjski.To mi ulijeva dodatno samopuzdanje...Idemo srusit svinjski u zapadnom mostaru!!!

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 26 jan 2016, 14:25

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jedic spijunira zrinjski,ja se ne sjecam kad je zadnji nas trrner odradjivao svoj posao kako treba,zbaci trening odradio i pravac zrinjski.To mi ulijeva dodatno samopuzdanje...Idemo srusit svinjski u zapadnom mostaru!!!

Vrlo cesto smo kod Zrinjskog dobro odigrali i uzeli 3 bobe. Pa eto i iz kupa ih istjerali bas u Mostaru. Vjerujem u Jesu , vjerujem u bordo momke

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2016, 15:16

joker90 je napisao/la:Je li ovo Dzemo kao legenda kluba jedini nosi bijelo na ramenima ili mu se ovo ispralo na ovoj pobojenoj kvalitetnoj opremi? E cuj jako sunce onaj rece! :urnebes:

slika
jesi primjetio da i različite šorceve nose???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 jan 2016, 15:40

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jedic spijunira zrinjski,ja se ne sjecam kad je zadnji nas trrner odradjivao svoj posao kako treba,zbaci trening odradio i pravac zrinjski.To mi ulijeva dodatno samopuzdanje...Idemo srusit svinjski u zapadnom mostaru!!!
Išao je i Uščuplić čini mi se gledat neki klub protiv kojeg se trebalo igrati a i Kodro je pratio protivnike. :D :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2016, 15:46

Nasi ne smiju izgubiti u Mostaru :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 26 jan 2016, 15:56

MortemHz je napisao/la:Nasi ne smiju izgubiti u Mostaru :opaopa:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 jan 2016, 16:23

DenchiNL je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li ovo Dzemo kao legenda kluba jedini nosi bijelo na ramenima ili mu se ovo ispralo na ovoj pobojenoj kvalitetnoj opremi? E cuj jako sunce onaj rece! :urnebes:

slika
jesi primjetio da i različite šorceve nose???
HAAD je teska ****. :(
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 jan 2016, 16:27

I ova oprema je budalastinja. Pa bar prvotimci nek imaju bar umbro, (mlade kategorije mogu i ovaj fus nosat zato sto je nasa firma pa da poguramo koliko mozemo). Sramotaje da nemogu napravit iste sorceve za 26 igraca, da trenerke poboje nakon par pranja. Pa po evropi i svijetu srednjo skolci imaju adidas dresove i opremu.

Stvari kao ove jebu imidz kluba ; lzgled dresova, nekvalitet,nepoznata marka opreme, pobojena oprema, iznajmljivanje terena ljudima kao sevija, onaj iz skretnice sto raskopcane kosulje dode na press konferenciju, posudivanje igraca klubovima kao sto su visocka bosna (olimpiC,travnik, kakanj npr su ok) .. tesko je trazit za igraca 2m € a prvotimci treniraju u pobjenim trenerkama (iole evropski mng skaut to kad vidi recice **** ovo ovde je puno dat 200k € a kakamoli 2m €)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 jan 2016, 16:34

Pitar6785 je napisao/la:I ova oprema je budalastinja. Pa bar prvotimci nek imaju bar umbro, (mlade kategorije mogu i ovaj fus nosat zato sto je nasa firma pa da poguramo koliko mozemo). Sramotaje da nemogu napravit iste sorceve za 26 igraca, da trenerke poboje nakon par pranja. Pa po evropi i svijetu srednjo skolci imaju adidas dresove i opremu.

Stvari kao ove jebu imidz kluba ; lzgled dresova, nekvalitet,nepoznata marka opreme, pobojena oprema, iznajmljivanje terena ljudima kao sevija, onaj iz skretnice sto raskopcane kosulje dode na press konferenciju, posudivanje igraca klubovima kao sto su visocka bosna (olimpiC,travnik, kakanj npr su ok) .. tesko je trazit za igraca 2m € a prvotimci treniraju u pobjenim trenerkama (iole evropski mng skaut to kad vidi recice **** ovo ovde je puno dat 200k € a kakamoli 2m €)
Objasnio brat. :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee i 40 gostiju.