FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
PipiDugaCarapa je napisao/la:Grijač klupe će biti ! Vedran Kjosevski je prvi golman, idi sad prenesi ovu informaciju onima sa kojima se u čoporu ismijavaš, kompleksašiGorki je napisao/la:Ako će biti grijač klupe i stati između stative u nuždi onda ok,ovako...
Izvoli, upoznaj se sa prvim golmanom Zeljezničara.
Iskreno drug je*e mi se za vašeg i prvog i drugog golmana,da vam Oliver Kahn brani
Vidimo se na proljeće u čoporu
Pobjeda je bolja od orgazma!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nije ti dozvoljeno polemisati, diskutovati, komunicirati sa mnom, odobrenje bi dobio da si kojim slučajem navijač Modriče Maxime, ipak su uspješniji od vas.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ako ti se **** šta onda pišeš koji klinac na temi ? Ako imaš nešto normala reći i napisat dođi i napiši ako nemaš produži.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Bas tako hahahah. Koji frajerJaozinho22 je napisao/la:Ako ti se **** šta onda pišeš koji klinac na temi ? Ako imaš nešto normala reći i napisat dođi i napiši ako nemaš produži.
Drzava Zeljo stas...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Džaba ti nicknamestruja je napisao/la:![]()
Bio si bržitm8782 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ivica-os ... rje/182703
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Jaozinho22
- Kontakt:
Za Želju danas od prve minute igraju: Kjosevski - Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Hadžiahmetović, Bekrić, Memija, Tiago - Lendrić.
Ligu počet ovako 4 stranca u prvoj ekipi još dvojica mogu na klupu...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Povreda se cuvati jer ne znas igra li za Capljinu kakav mesar ili drvosjeca.
Ss.ba
Ss.ba
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Znaci samo promjena na golu za razliku od prvog tima protiv Brotnja ???
i stoperi Hodzurda- Bogicevicclub21 je napisao/la:Znaci samo promjena na golu za razliku od prvog tima protiv Brotnja ???
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Nazire se prvih 11. lagano, jos da se to usminka u Antaliji.Jaozinho22 je napisao/la:Za Želju danas od prve minute igraju: Kjosevski - Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Hadžiahmetović, Bekrić, Memija, Tiago - Lendrić.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[quote="ChWilla"]ja imam osjećaj i utisak da je vedran spremniji od šehića u istim godinama i da ga nećemo nešto dugo čekati.
volio bih da bude tako, jer smo Sehu (bar ja) trpili poprilicno...
bice to sve dobro siguran sam, a i ti kazes da je spremniji, pa lagano
volio bih da bude tako, jer smo Sehu (bar ja) trpili poprilicno...
bice to sve dobro siguran sam, a i ti kazes da je spremniji, pa lagano
-
djedovic01
- Kontakt:
igrao je Bogi i prosli put od 1. minute. Fin sastav, vidjet cemo kako ce izgledati.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Samo golmanska promjena. Bogicevic je igrao umjesto Hodzurde i protiv Brotnja.sz21 je napisao/la:i stoperi Hodzurda- Bogicevicclub21 je napisao/la:Znaci samo promjena na golu za razliku od prvog tima protiv Brotnja ???
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
http://pokit.org/get/img/263d6e0105680d ... 0277cb.jpg protiv Brotnja vidis da je igrao Hodzurda a sad Bogi ?sajo10 je napisao/la:Samo golmanska promjena. Bogicevic je igrao umjesto Hodzurde i protiv Brotnja.sz21 je napisao/la:i stoperi Hodzurda- Bogicevicclub21 je napisao/la:Znaci samo promjena na golu za razliku od prvog tima protiv Brotnja ???
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
- amazon
- Kontakt:
Bogicevic je igrao od pocetka i proslu.sz21 je napisao/la:i stoperi Hodzurda- Bogicevicclub21 je napisao/la:Znaci samo promjena na golu za razliku od prvog tima protiv Brotnja ???
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.