Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta je ba bilo? Da nije otisao konama?franklampard8 je napisao/la:Irfane Fejzicu zelim ti sve najgore u zivotu.
Jest', brata ozenio dabogda.Bolanos je napisao/la:Sta je ba bilo? Da nije otisao konama?franklampard8 je napisao/la:Irfane Fejzicu zelim ti sve najgore u zivotu.
Jeste, a i velika šteta u pmBolanos je napisao/la:Sta je ba bilo? Da nije otisao konama?franklampard8 je napisao/la:Irfane Fejzicu zelim ti sve najgore u zivotu.
Kad dođemo tamo pa nas normalno ugostite, kad ne budete palili zastavu BiH i skidali sa jarbola, podržavali ratne zločince, optuživali nas da namještamo utakmice, tjerali dijete zbog kape iako mu prethodno niste dali vašu kapu pa je za ime Boga na ovim minusima moralo u nekoj kapi trenirati, kad naši novinari mognu snimiti gol da ih ne ispresavija par majmuna i kad na čelo vašeg kluba dođu zdravi ljudi onda dođite i sve ok. Ovako nema smisla, vjeruj da nema. Nije problem što je to Slavija isto bi bilo i da je Sloboda i Velež. Nije nacionalno obojeno nego ljudski i tretmanom. Mene ne interesuje u kog se ko kune dok je normalan. Nemoj zamjeriti ti i misliti da je odbojnost iz nekih takvih i sličnih razloga. Nije. Bujrum i ti i papy samnom na Koševo svaki put, biće vam i više nego prijatno i ugodno.lovcen16 je napisao/la:Koliko vidim vi bas neke stvari brzo zaboravljate..kad niste smjeli nigdje u gradu da trenirate Slavija vam je obezbjedila trening na stadionu Famosa jer smo i mi tu trenirali placala se stoja po treningu ali jbg-a ni mi netreniramo guzovace u Butmiru sve se placa dalje jedino smo vam mi izlazili u susret kada ste igrali evropske tekme niko nije htjeo da vam sparinguje,dalje dobijali ste vrhunske igrace iz Slavije za smjesne pare...
Zesci debil, ocajan je golmanAdo76 je napisao/la:Jeste, a i velika šteta u pmBolanos je napisao/la:Sta je ba bilo? Da nije otisao konama?franklampard8 je napisao/la:Irfane Fejzicu zelim ti sve najgore u zivotu.
Razumijemo se. Ali smijesno je u kojem on kontestu govori stoperu da puca loptu sa centra..ne ide napadace pa haj nek' stoperi pokusajufico je napisao/la:Ne mora on poznavati fudbal, bitno je da se razumije u biznis. Smatram da je najveći problem našeg i kluba i društva općenito da se svak u sve razumije. I onda dolazi do toga, da se jedni drugima mješamo u poslove.muhamedhulk je napisao/la:Sad procita za Tana na ss.baZnaci, on i poznavanje fudbala 0 bodova
Sarajlijica1946 je napisao/la:Jedic spijunira zrinjski,ja se ne sjecam kad je zadnji nas trrner odradjivao svoj posao kako treba,zbaci trening odradio i pravac zrinjski.To mi ulijeva dodatno samopuzdanje...Idemo srusit svinjski u zapadnom mostaru!!!
jesi primjetio da i različite šorceve nose???joker90 je napisao/la:Je li ovo Dzemo kao legenda kluba jedini nosi bijelo na ramenima ili mu se ovo ispralo na ovoj pobojenoj kvalitetnoj opremi? E cuj jako sunce onaj rece!![]()
Išao je i Uščuplić čini mi se gledat neki klub protiv kojeg se trebalo igrati a i Kodro je pratio protivnike.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jedic spijunira zrinjski,ja se ne sjecam kad je zadnji nas trrner odradjivao svoj posao kako treba,zbaci trening odradio i pravac zrinjski.To mi ulijeva dodatno samopuzdanje...Idemo srusit svinjski u zapadnom mostaru!!!
MortemHz je napisao/la:Nasi ne smiju izgubiti u Mostaru
HAAD je teska ****.DenchiNL je napisao/la:jesi primjetio da i različite šorceve nose???joker90 je napisao/la:Je li ovo Dzemo kao legenda kluba jedini nosi bijelo na ramenima ili mu se ovo ispralo na ovoj pobojenoj kvalitetnoj opremi? E cuj jako sunce onaj rece!![]()
Objasnio brat.Pitar6785 je napisao/la:I ova oprema je budalastinja. Pa bar prvotimci nek imaju bar umbro, (mlade kategorije mogu i ovaj fus nosat zato sto je nasa firma pa da poguramo koliko mozemo). Sramotaje da nemogu napravit iste sorceve za 26 igraca, da trenerke poboje nakon par pranja. Pa po evropi i svijetu srednjo skolci imaju adidas dresove i opremu.
Stvari kao ove jebu imidz kluba ; lzgled dresova, nekvalitet,nepoznata marka opreme, pobojena oprema, iznajmljivanje terena ljudima kao sevija, onaj iz skretnice sto raskopcane kosulje dode na press konferenciju, posudivanje igraca klubovima kao sto su visocka bosna (olimpiC,travnik, kakanj npr su ok) .. tesko je trazit za igraca 2m € a prvotimci treniraju u pobjenim trenerkama (iole evropski mng skaut to kad vidi recice **** ovo ovde je puno dat 200k € a kakamoli 2m €)
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, egzodus1946, kolezeljovac, Kyle88, skoJaa i 106 gostiju.