Inace,te kvalifikacije smo zavrsili na prvom mjestu zahvaljujuci gol razlici,logika bi rekla da je svaka utakmica koju smo pobjedili bila bitna.I jah,Mire bio nas najbolji asistent,sad da hocu da budem tendenciozan rekao bih sljedece - Mire najbolji asistent - BiH na SP..Ali necu,mi smo bili kao tim odlicni od golmana do napadaca i zato otisli na SP.
Sve vise ljudi Miralema kritikuje,istina je,i toga Miralem mora biti svjestan.U buducnosti ce se to vjerovatno povecavati,tako bar historija pokazuje.Koo djecak sam prisustvovao psovkama ljudi oko mene na tribinama Koseva upucenih Kodri nakon utakmice sa Grckom bas,zvizdalo se kasnije i Hasanu,i slag na torti je skandiranje Dzeki da napusti teren samo par mjeseci nakon sto je zabio 10+ u pohodu na SP..Imam objasnjenje za sebe sto je to tako,necu ga ovdje pisati da ne duzim.
Dolazimo do nabitnijeg - forumasi koji kazu da im je jedino bitno kako Mire igra u repki nakon utakmice sa Juventusom kritikuju,a navijaci Rome na ovom forumu hvale Pjanica!? Nesto mi tu ne stima nikako