FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko je Slavija? Klub koji nas počasti ulaznicama od 10, 00 KM svaki put kad im gostujemo? Ruka koju hrani klerikalna politika RS-a i ruka koja dozvoljava četništvo svaki put kad im gostujemo? Mi smo najfleksibilniji ovdje, a uvijek nas jašu prevaranti i šićardžije.
Zadnja izmjena: High, dana/u 26 jan 2016, 09:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sto se lozite na to treniranje Slavije u nasem kampu.. na stranu sve sto se desavalo protiv njih, al oni nama placaju za te treninge, plastika se ne moze syebat, al oni nama placaju taj luksuz, a mi te pare mozemo iskoristiti na pametan nacin.. yebo saviju i sokolove 
Ja jedva cekam da se zapjeva
I dok te gledam sa tribina u meni gori zelja sva

Ja jedva cekam da se zapjeva
I dok te gledam sa tribina u meni gori zelja sva

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
http://s.c.s.p.o.rt..ba/vijesti/nevjerovatan-zahtjev-vlasnika-sarajeva-vincent-tan-je-trazio-da/105512
(obriši tačke ove gore)
Evo sta ce nama Kramer,pa ko ce nama davati golove,ako neće on...

(obriši tačke ove gore)
Evo sta ce nama Kramer,pa ko ce nama davati golove,ako neće on...

Sabrine mi moje!
Znaci racunajte tri boda protiv slavije na proljeće xD
Koliko vidim vi bas neke stvari brzo zaboravljate..kad niste smjeli nigdje u gradu da trenirate Slavija vam je obezbjedila trening na stadionu Famosa jer smo i mi tu trenirali placala se stoja po treningu ali jbg-a ni mi netreniramo guzovace u Butmiru sve se placa dalje jedino smo vam mi izlazili u susret kada ste igrali evropske tekme niko nije htjeo da vam sparinguje,dalje dobijali ste vrhunske igrace iz Slavije za smjesne pare...
Nagrsdis ih time da treniraju i plate sto treniraju 
Ne vidim razlog panici nekoj... Taj kamp je napravljen i da nam donese neki profit, a vala od 10 000km koliko ce nam platiti(lupam) mogu se fini troskovi pokriti...
Zaboravljate da zivimo u doba kapitalizma, gdje se samo pare gledaju..
Opusteno ba, ko god hoce da trenira ima cjenovnik pa bujrum... nama godra, Njima godra..

Ne vidim razlog panici nekoj... Taj kamp je napravljen i da nam donese neki profit, a vala od 10 000km koliko ce nam platiti(lupam) mogu se fini troskovi pokriti...
Zaboravljate da zivimo u doba kapitalizma, gdje se samo pare gledaju..
Opusteno ba, ko god hoce da trenira ima cjenovnik pa bujrum... nama godra, Njima godra..
-
- Kontakt:
lovcen16 je napisao/la:Koliko vidim vi bas neke stvari brzo zaboravljate..kad niste smjeli nigdje u gradu da trenirate Slavija vam je obezbjedila trening na stadionu Famosa jer smo i mi tu trenirali placala se stoja po treningu ali jbg-a ni mi netreniramo guzovace u Butmiru sve se placa dalje jedino smo vam mi izlazili u susret kada ste igrali evropske tekme niko nije htjeo da vam sparinguje,dalje dobijali ste vrhunske igrace iz Slavije za smjesne pare...
Ocigledno da nije vas mi bi se u najmanju ruku raspali.

Nema ljubavi, samo novac, novac, novac..
Uostalom mozda je neki vid kompenzaciji izmedju klubova, ko ce znati..
Vi pricate kako nas docekuju u Lukavici, a jbte rodjeni brat te na grbavici bolje ne doceka.. i opet se nesto cudite..
Kad odes na grbavicu, 30% su vece sanse da ces izginuti neho u Lukavici..
Zato ko god hoce da trenira, bujrum platiti
Gledat ga u oci i uzeti mu jos pare...
Vi pricate kako nas docekuju u Lukavici, a jbte rodjeni brat te na grbavici bolje ne doceka.. i opet se nesto cudite..
Zato ko god hoce da trenira, bujrum platiti

-
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Nema ljubavi, samo novac, novac, novac..
Zato ko god hoce da trenira, bujrum platiti![]()
Majstore pricamo iskljucivo o idiotskom potezu uprave (bar po meni) poserem ti pare , nije to neka cifra da se moze bar jedna plata jednom igracu isplatiti. Ili npr da smo u curku sa lovom pa se ovo moralo uraditi. Sta ces reci npr da maleni iz komsiluka ponude xy po treningu inasa Uprava pristane pa da dole treniraju...??? Jel tebi to normalno sviju ti
Simpatican je ovaj Tan.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Cirkus.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- muhamedhulk
- Kontakt:
To sto je neko seljak ne mora znaciti da i mi moramo biti seljaci...ako se svi sloze u Klubu za iznajmljivanje terena, ne vidim razlog da se nesto protestuje.
Sasvim normalno je u svijetu fudbala da se medjusobno napadaju treneri, predsjednici i sl. ali svi su oni mimo toga u kakvim-takvim odnosima (ima izuzetaka naravno).
Da se ja pitam, niko osim FKS i zena FKS tu ne bi trenirao..niti bi iznajmljivao. Ali bi dao da repka odradi koji trening, ili neka ekipa/selekcija druga, cisto ako se zadesi da su tu u Sa (kao npr. Novi Pazar).
Sasvim normalno je u svijetu fudbala da se medjusobno napadaju treneri, predsjednici i sl. ali svi su oni mimo toga u kakvim-takvim odnosima (ima izuzetaka naravno).
Da se ja pitam, niko osim FKS i zena FKS tu ne bi trenirao..niti bi iznajmljivao. Ali bi dao da repka odradi koji trening, ili neka ekipa/selekcija druga, cisto ako se zadesi da su tu u Sa (kao npr. Novi Pazar).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Dobro pitanje odmah da kažem
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Ocigledno se dole radi bas zestoko...2x dnevno. Samo da sa zdravstvene strane sve prodje na hajr i dobro , bez povreda itd
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakvo botovsko razmišljanje.. Čuj Novi Pazar, neću ni da pitam zašto jer izlazi daleko izvan okvira ovog foruma.muhamedhulk je napisao/la:Da se ja pitam, niko osim FKS i zena FKS tu ne bi trenirao..niti bi iznajmljivao. Ali bi dao da repka odradi koji trening, ili neka ekipa/selekcija druga, cisto ako se zadesi da su tu u Sa (kao npr. Novi Pazar).
Što se tiče iznajmljivanja terena, kada navijači jednog kluba pozivaju na klanje i fizički nasrću na navijače mog kluba, a uprava istog tog kluba ne poduzima ništa, još se smiju u (nazovimo je tako) loži stadiona u predgrađu Sarajeva, nema tih novaca koji bi mogli platiti da kroče na teren. I manite se toga "ovo je kapitalizam", hiljade kontraprimjera imamo u mnogo društveno (a bome i ekonomski) razvijenijim sredinama.
A tek nakon toga da dodamo javne istupe tog kluba u omalovažavanju FK Sarajevo (ne tako davno, prije pola godine), pa onda i ovaj najsvježiji primjer te retorike - otpuštanje momka koji je došao na trening sa kapom FK Sarajevo i to bez opomene, odmah ga nogirali, da bi za heftu dvije došli da treniraju na travnjaku koji je brendiran sa FK Sarajevo.
To je moje mišljenje, nema tu "ko tebe kamenom ti njega kruhom", braniti sebe, svoje i svoj ponos je na cijeloj planeti ovoj najbitnije, pogotovo u sportskom segmentu, da je "ko tebe kamenom ti njega kruhom" bilo ovaj grad bi bio sravnjen do 3. maja 1992. Također nema tu kapitalizam jer ono što Slavija može platiti nama (tj. trenutne mogućnosti iste) nikako ne smije biti dovoljno za ono što mi nudimo, ako već furamo tu neku priču s kampom. A ako se kamp gradi da bi se tu i tamo nešto malo ubralo para na klubovima koji uopšte ne poštuju ni u sportskom niti bilo kojem drugom pogledu postojanje i sve ono što nosi sa sobom Fudbalski Klub Sarajevo onda smo stvarno otirač i treba se naučiti miriti s time.
Hajde da je barem dali neko javno izvinjenje ili iskupljenje ili bilo čime da su pokazali javnosti da ne zastupaju mišljenje svojih najvatrenijih navijača i svog suspendovanog predsjednika...

Samo Saraj'vo.

Upriiii
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Kakvo botovsko razmišljanje.. Čuj Novi Pazar, neću ni da pitam zašto jer izlazi daleko izvan okvira ovog foruma.muhamedhulk je napisao/la:Da se ja pitam, niko osim FKS i zena FKS tu ne bi trenirao..niti bi iznajmljivao. Ali bi dao da repka odradi koji trening, ili neka ekipa/selekcija druga, cisto ako se zadesi da su tu u Sa (kao npr. Novi Pazar).
Što se tiče iznajmljivanja terena, kada navijači jednog kluba pozivaju na klanje i fizički nasrću na navijače mog kluba, a uprava istog tog kluba ne poduzima ništa, još se smiju u (nazovimo je tako) loži stadiona u predgrađu Sarajeva, nema tih novaca koji bi mogli platiti da kroče na teren. I manite se toga "ovo je kapitalizam", hiljade kontraprimjera imamo u mnogo društveno (a bome i ekonomski) razvijenijim sredinama.
A tek nakon toga da dodamo javne istupe tog kluba u omalovažavanju FK Sarajevo (ne tako davno, prije pola godine), pa onda i ovaj najsvježiji primjer te retorike - otpuštanje momka koji je došao na trening sa kapom FK Sarajevo i to bez opomene, odmah ga nogirali, da bi za heftu dvije došli da treniraju na travnjaku koji je brendiran sa FK Sarajevo.
To je moje mišljenje, nema tu "ko tebe kamenom ti njega kruhom", braniti sebe, svoje i svoj ponos je na cijeloj planeti ovoj najbitnije, pogotovo u sportskom segmentu, da je "ko tebe kamenom ti njega kruhom" bilo ovaj grad bi bio sravnjen do 3. maja 1992. Također nema tu kapitalizam jer ono što Slavija može platiti nama (tj. trenutne mogućnosti iste) nikako ne smije biti dovoljno za ono što mi nudimo, ako već furamo tu neku priču s kampom. A ako se kamp gradi da bi se tu i tamo nešto malo ubralo para na klubovima koji uopšte ne poštuju ni u sportskom niti bilo kojem drugom pogledu postojanje i sve ono što nosi sa sobom Fudbalski Klub Sarajevo onda smo stvarno otirač i treba se naučiti miriti s time.
Hajde da je barem dali neko javno izvinjenje ili iskupljenje ili bilo čime da su pokazali javnosti da ne zastupaju mišljenje svojih najvatrenijih navijača i svog suspendovanog predsjednika...
Odlican post PitarBordo , svaka cast

- muhamedhulk
- Kontakt:
@pitarbordo
Pljuvac, ne vidim nista lose u mom razmisljanju oko kampa? Kad se vrate sa priprema, trenirace tu svaki dan, plus zenski tim, omladinci...i ne vidim kako jos neko tu moze upasti da iznajmljuje??
A ovo za Novi Pazar nisi skontao, odnosilo se na onu prijateljsku i kad su trenirali u kampu (za dzabe naravno), a ne kako si ti skontao na cjerskoj/nacionalnoj/politickoj osnovi.
Pljuvac, ne vidim nista lose u mom razmisljanju oko kampa? Kad se vrate sa priprema, trenirace tu svaki dan, plus zenski tim, omladinci...i ne vidim kako jos neko tu moze upasti da iznajmljuje??
A ovo za Novi Pazar nisi skontao, odnosilo se na onu prijateljsku i kad su trenirali u kampu (za dzabe naravno), a ne kako si ti skontao na cjerskoj/nacionalnoj/politickoj osnovi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- sarajevo46
- Kontakt:
Šta je pogrešno u ovom razmišljanju molim te objasni o ti naučniče.PitarBordo je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:Da se ja pitam, niko osim FKS i zena FKS tu ne bi trenirao..niti bi iznajmljivao. Ali bi dao da repka odradi koji trening, ili neka ekipa/selekcija druga, cisto ako se zadesi da su tu u Sa (kao npr. Novi Pazar).
Kakvo botovsko razmišljanje.. Čuj Novi Pazar, neću ni da pitam zašto jer izlazi daleko izvan okvira ovog foruma.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad procita za Tana na ss.ba
Znaci, on i poznavanje fudbala 0 bodova 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AuroraBorealis, bvsic, Haksss, Jet2Holiday, r3m1 i 18 gostiju.