FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Siniša bi, istini za volju, konkurenciju nogom iznabijao, ukoliko bi otvorili kladionicu koja bi funkcionisala i odnosila se na broj vanbračne djece naših fudbalera. Ne moze čovjek biti onoliko zgodan, a da se nije omaklo nekoliko ilegalnih kmečavaca..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Kakav post 
Dajte sliku da mu vidimo hanumu pa da procjenimo
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Dajte sliku da mu vidimo hanumu pa da procjenimo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Msm da je trebao u Novi Pazar na probu ako se sjecam dobroAsharaK je napisao/la:Imal dje onog Varea sto je igro kod nas? On je meni se cini imo dobru zenu? Koja je sad prva dama?
Ajmo insajderi
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Meni ce Antolovic ostati u sjecanju, i ostao je jos odavno po onoj greski kad mu je lopta presla preko noge a igrac celika je samo lagano uvalio u gol. tad je 1:1 zavrsilo, a adilovic penal promasio za nas... a ima i lijepih trenutaka naravno
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Gledaj kralja, droga, alkohol i kurave
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Samo tako momcino, aferimPipiDugaCarapa je napisao/la:
Mrsko mi dalje.. Haman ko ja, malo mu fali.
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Mrsko mi dalje.. Haman ko ja, malo mu fali.
Ova prva izgleda ko bumbar, djaba da je pikaso šminko kad iz nje viri kajmak I sir
Otiso si ajzea ostala je tuga.
Sve mu je krenulo naopako od kako Jocimir mu ode.
Sad nas cita I planira povratak ko sampion I to u stilu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Je li ko upratio kakve su kvotr?
kontam valjda je u top ponudi 1,70 na nas..tuce daje gol 1,85 i manje kornera 1,65
kontam valjda je u top ponudi 1,70 na nas..tuce daje gol 1,85 i manje kornera 1,65
Zavidim mu.
Slazem se, danas je tesko naci igraca koji cjeni i postuje klub...fanaticZeljin je napisao/la:Daj ne serite, marijanu plata 4 milje, Minjole uzima milione pa grijesi, primjera radi, sretno Antolovicu. Otisao je kao covjek, cjeni nas, postuje, daj da i mi isto uzvratimo.
Sjetite se samo Sehe i njegovog "cekanja da proradi", pa na kraju je fakat i bio dobar...
Veca je nas i ja cu ga cekati, bas kao i Sehu...
ja imam osjećaj i utisak da je vedran spremniji od šehića u istim godinama i da ga nećemo nešto dugo čekati.
evo ima u lutriji 1,20 na nas...
evo ima u lutriji 1,20 na nas...
Uh kad bi bio live prenos i danas
.
Marijanu želim sreću u nastavku karijere, a mi se ne smijemo ponašati kao fakini i pljuvati po Antoloviću, ipak je taj čovjek odigrao blizu 100 utakmica u našem dresu, imao je loših momenata a bgm i dobrih, ja ga neću kuditi, a takođe neću vedrana hvaliti, dobar je golman, naš je, ali se mora i dokazivati, moramo spustiti očekivanja što se njega tiče da se ne bi razočarali, a on nek nas iznenađuje sa svojim bravoruznim intervencijama.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Dajte prenos braćo ss-ovska haha
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Danas nece biti prenosa jer nema tehnickih mogucnosti.Utakmica se igra na pomocnom terenu gdje nema uslova za peenos.Hadzijalagic je napisao/la:SS.ba hoće li biti šta od prenosa današnje tekme?
zasto onda ne igraju na onom na kojem ima uslova

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.