Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la pinoglavi » 26 jan 2016, 01:52

Husika je napisao/la: Ili ti je lakse shvatiti uz onu narodnu "ne hebe lijep nego uporan"...
Razumijem šta hoćeš reći ovime, ali izgleda je tvoj problem, tj cijelo ovo pljuvanje po Miralemu, što si ti bio samo uporan dok si bio mladji, pa ne znaš da i lijep hebe ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jan 2016, 01:54

Ako je Pjanić toliko loš, zašto je sinoć među najbolje ocijenjenim igračima Rome? Isto tako svaku utakmicu?
embrace the chaos

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 jan 2016, 02:11

Denno je napisao/la:Ako je Pjanić toliko loš, zašto je sinoć među najbolje ocijenjenim igračima Rome? Isto tako svaku utakmicu?
iz razloga alibi pasova odnosno kratkih...
Statistika broji dodavanja a on kao libero ulazi medju stopere i igra derigaca sa njima.-..Ukratko kao pas koji laje ali ne ujeda...A bili ti da ti takav pas cuva kucu ???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 02:13

Denno je napisao/la:Ako je Pjanić toliko loš, zašto je sinoć među najbolje ocijenjenim igračima Rome? Isto tako svaku utakmicu?
On je kao i uvijek zadovoljio svoje statisticke parametre, broj tacnih pasova, sigurica-laganica... Medjutim, na koji nacin je Roma profitirala od svega toga? Bice dobro ako izbore Evropu.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 jan 2016, 02:19

Bolanos je napisao/la:
On je kao i uvijek zadovoljio svoje statisticke parametre, broj tacnih pasova, sigurica-laganica... Medjutim, na koji nacin je Roma profitirala od svega toga? Bice dobro ako izbore Evropu.
:thumbup: :thumbup:
Ili repka...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 02:29

Husika je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
:thumbup: :thumbup:
Ili repka...
O tome ne zelim ni da razmisljam. :plac:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jan 2016, 02:32

Bolanos je napisao/la:
Baci pogled na prosjek kreiranih gol šansi po utakmici, to baš i nije sigurica ili asistencije i golove. Gledam Pjanketa 5tu god već u Romi i mogu reći da je lopta sigurna samo kad je kod njega ili kapitena. Ovdje izgleda da bi bio barem prosjek treba svaku utakmicu da upiše po asistenciju i poentira iz slobodnjaka svaki put, reprezentaciju sa 8 panjeva u 11 da odvede na prvenstvo i slično.
embrace the chaos

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 02:43

Denno je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Baci pogled na prosjek kreiranih gol šansi po utakmici, to baš i nije sigurica ili asistencije i golove. Gledam Pjanketa 5tu god već u Romi i mogu reći da je lopta sigurna samo kad je kod njega ili kapitena. Ovdje izgleda da bi bio barem prosjek treba svaku utakmicu da upiše po asistenciju i poentira iz slobodnjaka svaki put, reprezentaciju sa 8 panjeva u 11 da odvede na prvenstvo i slično.
Tih 8 panjeva, bez njega vec 9 je li, su bez njegove pomoci osigurali jedini plasman na smotru najboljih selekcija svijeta. Bilo je potrebno samo da on ne bude prisutan, da izostane u Atini i u Zenici. Sad u barazu (a i mnogo puta prije) on nije bio nista manji "panj" od ostalih, cak... Ni u jednom trenutku neko ko prvi put gleda repku i njene igrace ne bi mogao reci da igra nesto bolje od ostalih. Jedini koji je polozio je Dzeko.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jan 2016, 02:54

Čekaj, da Pjanić nije igrao kval. za Euro mi bi se ko plasirali? Ja ipak mislim da komplet repka nije bila na istom nivou kao u kval. za sp, a ni grupe nisu bile baš iste težine. Pjanić jasno nije bio prevaga u kval. za Euro, al isto tako nije sigurno neko ko je odmogao.
embrace the chaos

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jan 2016, 02:54

Bolanos je napisao/la:
Sinoc jos nekih 5-6 presjecenih lopti. Pjanic presjece loptu krene naprijed doda salahu ovaj se zaleti u stopera i izgubi loptu. On moze puno bolje a juce je bio medju najboljim. Ove sezone njihov najbolji igrac.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jan 2016, 02:57

Denno je napisao/la:Čekaj, da Pjanić nije igrao kval. za Euro mi bi se ko plasirali? Ja ipak mislim da komplet repka nije bila na istom nivou kao u kval. za sp, a ni grupe nisu bile baš iste težine. Pjanić jasno nije bio prevaga u kval. za Euro, al isto tako nije sigurno neko ko je odmogao.
Pjanic nas je sa svojim loptama odveo u baraz. U barazu je bio los kao i vecina igraca, Spaha je najgori, Lulic je isto bio katastrofa. Visca je bio najbolji.
Susic i savez su krivi sto smo uopste dosli u tu situaciju da igramo baraz.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jan 2016, 02:59

soko je napisao/la:
Denno je napisao/la:Čekaj, da Pjanić nije igrao kval. za Euro mi bi se ko plasirali? Ja ipak mislim da komplet repka nije bila na istom nivou kao u kval. za sp, a ni grupe nisu bile baš iste težine. Pjanić jasno nije bio prevaga u kval. za Euro, al isto tako nije sigurno neko ko je odmogao.
Pjanic nas je sa svojim loptama odveo u baraz. U barazu je bio los kao i vecina igraca, Spaha je najgori, Lulic je isto bio katastrofa. Visca je bio najbolji.
Susic i savez su krivi sto smo uopste dosli u tu situaciju da igramo baraz.
Ma mnogo faktora, jednostavno Euro nismo ni zaslužili. Podbacili svi, i igrači i selektor i publika kad je najviše trebalo.
embrace the chaos

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 03:00

Sbbkbb, ja govorim kakva je situacija bila kad nije igrao. Nadam se da cemo u iducim kvalifikacijama na par ako nista jacih tekmi biti liseni njegovih usluga, cisto da vidimo koliko ce se osjetiti njegov izostanak na terenu. :bih:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jan 2016, 03:03

Nismo Brazil iz generacije Ronalda, Rivalda i td kad jedan Elber nije imao mjesta i mogli su se odreći usluga nekih vrhunskih igrača radi nekakve 'kompaktnosti' :D , ja pak mislim da bi najpametnije bilo igru prilagodit našem najskupljem igraču i biti na zemlji, trenutno nemamo kvalitet za velika takmičenja.
embrace the chaos

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jan 2016, 03:09

Onih 11 igraca sto je igralo na pripremama za SP i protiv Argentine, tad smo igrali najbolji fudbal. Pjanic je bio najbolji igrac na tim pripremama i na SP. To je cinjenica.
Protiv Kipra nako tanak, protiv Izreala je bio katastrofa. Protiv Belgije takodjer.
Pjanic moze kad hoce, npr onaj gol protiv Milana sto je prosao citavu odbranu. Samo treba to vise da radi.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 03:12

Denno je napisao/la:Nismo Brazil iz generacije Ronalda, Rivalda i td kad jedan Elber nije imao mjesta i mogli su se odreći usluga nekih vrhunskih igrača radi nekakve 'kompaktnosti' :D , ja pak mislim da bi najpametnije bilo igru prilagodit našem najskupljem igraču i biti na zemlji, trenutno nemamo kvalitet za velika takmičenja.
Brate prilagodjavamo godinama! Jednostavno ne ide. Pa je li komentator na drzavnoj televiziji ikad direektno prozivao za njegove nastupe u reprezentaciji? Nije nikoga osim Igor Kristic njega tokom utakmice u Dablinu. Znaci tolk
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 03:14

Denno je napisao/la:Nismo Brazil iz generacije Ronalda, Rivalda i td kad jedan Elber nije imao mjesta i mogli su se odreći usluga nekih vrhunskih igrača radi nekakve 'kompaktnosti' :D , ja pak mislim da bi najpametnije bilo igru prilagodit našem najskupljem igraču i biti na zemlji, trenutno nemamo kvalitet za velika takmičenja.
Brate prilagodjavamo godinama! Jednostavno ne ide. Sve vise ljudi nervira, ne mozes nekom 5 godina prilagodjavati nesto i uvijek isto. Smeta ovaj, onaj, otjeraj ovoga, vrati ga... Nesto manje bitno ali je li komentator na drzavnoj televiziji ikad direektno prozivao nekoga za njegove nastupe u reprezentaciji? Nije nikoga osim Igor Kristic njega tokom utakmice u Dablinu. Znaci pogubis vise zivce u pm.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jan 2016, 03:19

Fudbal je kolektivna igra, Pjanić realno igra na osjetljivoj poziciji i njegov učinak dosta ovisi od drugih. Ponavljam, pratim ga već 5tu godinu i nije karakter koji ne bi davao maksimum za repku, čak je i nespreman dolazio igrati. Onda njegov kvalitet dovoditi u pitanje je isto smiješno, a naši komentatori su :rol: i daju si previše za pravo, sav kredibilitet su izgubili još na sp. Jbg a za živce bi bolje bilo da smo na zemlji kao što već reče, trenutno nemamo kvalitet za veliko takmičenje i što je najgore ne misli se ni na budućnost.
embrace the chaos

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 03:28

Ovaj ce otici u Empoliju za ljeto za 10M eura, culi ste ovdje prvo.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 26 jan 2016, 12:31

pjanicu fali drskosti.izgleda,da velikoj vecini forumasa,nije jasno sta to znaci.niko ne ocekuje od pjanica,da ce on sam rijesavat utakmice,jer on nije takav igrac.on je playmaker i zna se kakvu olugu imaju playmakeri u timu.playmaker je glavni pokretac akcija,zaduzen za momcadsku dinamiku,znaci on daje ritam utakmici,stvara visak,trazi suigrace u najboljoj poziciji,on je najbitnija karika u timu.pjanic to radi samo na ultra lahkim tekmama,npr na prijateljskim utakmicama,ili protiv andore,luxemburga,uvijek kad se igra neka velika tekma protiv velikog rivala on nestane sa terena.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.