jurisicduska je napisao/la:Nije problem sa papijem imati fer odnose kad je čovjek na mjestu i normalan.
Vidi kad izjaviš nešto u ime Slavije onda si to izjavio kao predsjednik Slavije a ne privatno kao taj i taj. Dakle govoriš to u ime kluba. Ti si narušio prijateljstvo, ti si optužio za namještanje, ti si udaljio jedne od drugih.
Ti pišeš i ponašaš se kao da smo mi njima šta uradili i naudili pa sad se iskupljujemo. Kao da je FK Sarajevo dužno nekom, nismo mi na presu vrijeđali nečiju upravu i nazivali je varalicama, govorili da će im bit zabranjen pristup. Direktno te predsjednik kluba koji ha je ovlastio da mu bude predsjednik naziva lopovom. Gdje je tužba?
Da ti odmah kažem ovo nema nikakve veze s tim što je to Slavija iz Lukavice, ovo je mogla komotno biti Sloboda iz Tuzle i Velež iz Mostara. Ko god te nazove lopovom automatski ga tužiš i prekineš svaki vid saradnje s njim i prijateljstva.
Jako dobar post, a ja sam mislio da je tuzba davno podnesena jer je ponizavajuce ako nije. Ako ne podneses tuzbu, indirektno priznajes krivicu (isto vazi i to sa komsijama)
1-gdje je tuzba ????
2-zasto se Slavija nije oglasila da kaze da se ne slaze sa izjavom pojedinca (dakle i dalje klub stoji iza izjave)
3-@Sabinho nisu pokradeni al bilo je gresaka na obje strane. Onaj offside cini mi se, je na kraju ispalo da je bio ispravno mahnut.
4-Problem je sto nas merhamet i u Lukavici i Listici interpretiraju da smo mekani slinavci. Pustite se zabluda.
5-Logicno mozda su "stranci" donijeli odluku za iznajmljivanje, jer njima je profit najbitniji
6-sada ces i ti Duska biti etiketiran kao pljuvac
7-Iskreno bi se zacudio ako je Papi u klubu jer iako ima puno info o njima, djeluje vrlo regularno, ali moze biti