FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jan 2016, 00:37

Realno dino je sankcionisao onog sabana saviju sto je rekao to.To je izaslo iz usta jednog covjeka,treba biti realan.Ne volim ih,niti bilo koga.Za mene postoji samo FKS,da ne budem pogresno shvacen

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2016, 00:40

Sarajlijica1946 je napisao/la:Realno dino je sankcionisao onog sabana saviju sto je rekao to.To je izaslo iz usta jednog covjeka,treba biti realan.Ne volim ih,niti bilo koga.Za mene postoji samo FKS,da ne budem pogresno shvacen
Ha? Sankcionisao ga tako što sjedi u loži i trenira u kampu? Ko je Dino da ga sankcioniše. Treba prekinuti sve sportske i bilo kakve veze s njim i njegovim klubom. A ne da se trenira i koristi nešto naše.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 26 jan 2016, 00:43

Potpisujem @duska sve od do,al fkt ko je i jednom dole otisao,zna o cemu pricas,a pogotovo o tom zadnjem dogadjaju dole,da ne ulazim u detalje,al bukvalno zivu glavu izvukli,i sto kazes nemozes platiti to,nemas ti para,**** :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jan 2016, 00:45

jurisicduska je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Realno dino je sankcionisao onog sabana saviju sto je rekao to.To je izaslo iz usta jednog covjeka,treba biti realan.Ne volim ih,niti bilo koga.Za mene postoji samo FKS,da ne budem pogresno shvacen
Ha? Sankcionisao ga tako što sjedi u loži i trenira u kampu? Ko je Dino da ga sankcioniše. Treba prekinuti sve sportske i bilo kakve veze s njim i njegovim klubom. A ne da se trenira i koristi nešto naše.
Ne znam,mozda bi trebalo dinu selimovica licno i tog koji je odobrio pustit na gostovanje u istocno sarajevo da vide kakav tretman imammo od istih,kad ne mozes flasu vode dobiti kamoli nesto vise.Sa tog aspekta bi imali isto misljenje kao mi,ovako **** od ovce ili ti ga ne vide dalje od para.Razumijem ja tebe,ali ne razumiju oni nas navijace

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jan 2016, 00:48

Neka nama naseg DiiiiinA, pustite covjeka na miru! Vidis kako grade ljudi odnose i nova sportska prijateljstva, mozda iduci put kad nam bude Siroki gostovao organizujemo neko zajednicko druzenje u kampu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jan 2016, 00:50

Ko te **** godinama,**** ce te opet...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2016, 00:52

Pa napao je njih direktno. Napao je upravu Sarajeva, uključujući Dinu, Kusturicu i sve redom. Optužio nas da smo potpomognuti sudijama kupili utakmicu, platili. Znači lik te doveo na nivo kluba koji plaća utakmice, vara, namješta i ti na to odgovoriš svečanom ložom i korištenjem novoizgrađenog kampa, imamo mi selekcija za kamp, bolje da su djecu onu pustili da treniraju nego njih, djeca nam treniraju po fiskulturnim salama i plaćaju članarine, govorim o djeci u školi AFH. Odvedi njih u kamp, jébo vas Slavija i Slavijin predsjednik.

Ma nije meni za nas navijače, meni je za klub, da su kako treba, tužili bi ga za klevetu, tražili odštetu, zabranili mu pristup svim klupskim strukturama, kompleksima i bilo čemu što ima veze sa našim klubom.

Sram i stid nek je ko god je to odlučio pod bilo kojom cijenom.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jan 2016, 00:55

jurisicduska je napisao/la:Pa napao je njih direktno. Napao je upravu Sarajeva, uključujući Dinu, Kusturicu i sve redom. Optužio nas da smo potpomognuti sudijama kupili utakmicu, platili. Znači lik te doveo na nivo kluba koji plaća utakmice, vara, namješta i ti na to odgovoriš svečanom ložom i korištenjem novoizgrađenog kampa, imamo mi selekcija za kamp, bolje da su djecu onu pustili da treniraju nego njih, djeca nam treniraju po fiskulturnim salama i plaćaju članarine, govorim o djeci u školi AFH. Odvedi njih u kamp, jébo vas Slavija i Slavijin predsjednik.

Ma nije meni za nas navijače, meni je za klub, da su kako treba, tužili bi ga za klevetu, tražili odštetu, zabranili mu pristup svim klupskim strukturama, kompleksima i bilo čemu što ima veze sa našim klubom.

Sram i stid nek je ko god je to odlučio pod bilo kojom cijenom.
mozda je neko kome to nista ne znaci odobrio?Taj ken cho iz uprave,ili tan nekakko nagovjestio da se tako radi.Ima li neko tu informaciju?

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 jan 2016, 00:56

slika

Jeftin u Pennyju dedemi.

Kakve se sve odluke donose u posljednjih par dana. :tokralju: :mrgreen:

Može l' se uzet' termin u Butmiru ili je to samo za SlaFiju? :mrgreen:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jan 2016, 00:58

Steph je napisao/la:slika

Jeftin u Pennyju dedemi.

Kakve se sve odluke donose u posljednjih par dana. :tokralju: :mrgreen:

Može l' se uzet' termin u Butmiru ili je to samo za SlaFiju? :mrgreen:
Jesi li nekad prije pljuvao po FK Sarajevu i optuzio ih za namjestanje? Ako jesi mozda se nesto da srediti, dogovorit cemo se jos.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 jan 2016, 01:45

Kaže stara izreka: Ko tebe kamenom, ti njega kruhom.
U današnjem vremenu ova izreka se ne upotrebljava, ljudi se ne ravnaju po njoj. U današnjem vremenu radije se koristi izreka:
Ko tebe kamenom, ti njega s dva kamena. Ili; Ko mene kamenom, ja njega sjekirom.
Koliko samo mržnje i želje za osvetom možemo pročitati, nevjerovatno i zabrinjavajuće fakat.
F.K.SARAJEVO

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2016, 01:53

Sve bi to bilo uredu kad na naše gostoprimstvo i merhamet drugi ne bi odgovarali veličanjem ratnih zločinaca, paljenjem zastava Bosne I Hercegovine, izjavljivanjem kako ti klub namješta utakmice i tako dalje. Mi sve kruhom a nas svi kamenom. To je razlika. Nikakva osveta moj molotovljev nikakva vraćanja, samo dostojanstvo i obraz prije svega. Ako te neko optuži da namještaš utakmicu ti onda reaguješ na to pravnim sredstvima koja su ti dozvoljena, tužbom za klevetu, za štetu nanesenu ugledu kluba, prekineš svako sportsko i bilo koje prijateljstvo. Kakva osveta. To nije osveta, nećemo im nauditi tim. Samo štitimo sebe. To se zove dostojanostvo i princip. To nema veze s osvetom nikakve

Eno dječak neki dan dobi otkaz jer je imao kapu sa našim grbom ili nisi upoznat s tim. Otkaz ba dobilo dijete jer je treniralo u kapi sa grbom Sarajeva. Šta još treba? Na kraju nek im upišu 6 bodova protiv nas jer smo gospoda.

Daj mi argument, što bi mi hljebom bilo koga?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 jan 2016, 02:02

Je li uopste provjerena ta informacija da je Slavija trenirala u nasem kampu???

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2016, 02:09

zagorski je napisao/la:Je li uopste provjerena ta informacija da je Slavija trenirala u nasem kampu???
Imaš u medijima tu informaciju. **** prenio, danas su trenirali. Papy kaže da će trenirati i dalje , on je upoznat sa stanjem, on je sasvim korektan. Tako da vjerodostojnost informacije je lako provjeriti.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 02:10

molotovljev je napisao/la:Kaže stara izreka: Ko tebe kamenom, ti njega kruhom.
U današnjem vremenu ova izreka se ne upotrebljava, ljudi se ne ravnaju po njoj. U današnjem vremenu radije se koristi izreka:
Ko tebe kamenom, ti njega s dva kamena. Ili; Ko mene kamenom, ja njega sjekirom.
Koliko samo mržnje i želje za osvetom možemo pročitati, nevjerovatno i zabrinjavajuće fakat.
Svaka cast na postu brate. :bow: Jos da se negdje nesto slagalo pa eto.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 jan 2016, 02:11

jurisicduska je napisao/la:Sve bi to bilo uredu kad na naše gostoprimstvo i merhamet drugi ne bi odgovarali veličanjem ratnih zločinaca, paljenjem zastava Bosne I Hercegovine, izjavljivanjem kako ti klub namješta utakmice i tako dalje. Mi sve kruhom a nas svi kamenom. To je razlika. Nikakva osveta moj molotovljev nikakva vraćanja, samo dostojanstvo i obraz prije svega. Ako te neko optuži da namještaš utakmicu ti onda reaguješ na to pravnim sredstvima koja su ti dozvoljena, tužbom za klevetu, za štetu nanesenu ugledu kluba, prekineš svako sportsko i bilo koje prijateljstvo. Kakva osveta. To nije osveta, nećemo im nauditi tim. Samo štitimo sebe. To se zove dostojanostvo i princip. To nema veze s osvetom nikakve

Eno dječak neki dan dobi otkaz jer je imao kapu sa našim grbom ili nisi upoznat s tim. Otkaz ba dobilo dijete jer je treniralo u kapi sa grbom Sarajeva. Šta još treba? Na kraju nek im upišu 6 bodova protiv nas jer smo gospoda.

Daj mi argument, što bi mi hljebom bilo koga?
Pa, i sam si naveo razliku između nas i ostalih, mislim znaš i sam da smo oduvijek bili gospodski klub, pa eto ako ništa onda
zbog očuvanja tradicije... Uostalom, nedugo nakon onih izjava i klevete Z. Šavija je podnio ostavku, prema tome ne znam
zašto ne bi imali sa Slavijom fer odnose, pa i prijateljske, barem sa rukovodstvom kluba ako već ne možemo sa navijačima.
Što se tiče dječaka sa grbom FKS, pa sad šta da ti kažem, tebi i meni jest godra zbog odvažnosti i hrabrosti malca, ipak je naš grb,
međutim s druge strane, realno, mislim da baš to i nije profesionalno sa njegove strane, niti je to praksa bilo gdje u fudbalskom
svijetu. Ako ćemo realno, čelnici Slavije su ispravno postupili, bez obzira što se to nama ne sviđa.
F.K.SARAJEVO

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2016, 02:20

Za mene bi gospodski bilo recimo da daju svim juniorima u Sarajevu (gradu) da treniraju tu, druže se i grade sportske odnose. Neki im kampić organizovati, turnir, nešto, zbližiti omladinu, dati im do znanja da su to ipak klubovi iz istog grada da ne treba graditi mržnju nego rivalstvo. Npr to bi bilo pravo gospodski al valja to jarane. Bolje naplatiti nekoliko stotina maraka nekom ko te optužio za sve i svašta.

Ima načina da se pokažeš ko gospodin a ima načina i kad trebaš stati iza sebe i svojih principa.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 jan 2016, 02:21

nismo mi gospoda tim potezom nego naivne budale koje dopustaju da ih pljuje i gazi ko stigne...al dobro ovo ide na dusu upravi, oni sami licemjeri ispadaju u mnogo cemu, nekad bi im bilo bolje samo da sute ako nemaju muda da ispostuju ono sto kazu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 26 jan 2016, 02:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 jan 2016, 02:26

Evo pročitah kako kažeš da je Papy sasvim korektan, dakle imaš pozitivno mišljenje o nekome ko je recimo predstavnik Slavije.
Slažem se sa tvojom konstatacijom. Vidiš da ne treba gledati unazad i na izjavu bivšeg predsjednika, kao i na nekolicinu
piromana i provokatora, nego gledati naprijed... Zbog ovakvih ljudi kao što je Papy treba da imamo fer i sporstke odnose. (primjer)
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 8 gostiju.