Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ima li ko problema sa premierovim racunom 

- muhamed121
- Kontakt:
Nece da mi udjekinder_jaje je napisao/la:Ima li ko problema sa premierovim racunom

Ljudi moze li pitanje. Naime htio bih otvoriti taj wwin racun, ali je problem što sam maloljetan, tj za 4 mjeseca mi je 18. Pa me interesuje mogu li ja kako otvoriti taj račun bez obzira na to ? Tj. da mi neko pojasni malo kako ide to ?
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
-
- Kontakt:
Znaci nisam jedini kome ne ulazimuhamed121 je napisao/la:Nece da mi udjekinder_jaje je napisao/la:Ima li ko problema sa premierovim racunom![]()
![]()

ipak ima x-bon i na hifinoj benzinskoj, hvala im spasili su me u ovim teškim trenucima

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- muhamed121
- Kontakt:
Jednostavno ne otvaraj ga dok ne napunis godine haha napravis racun moras stavit drugi datum rodjenja da bi bio punoljetan stim ako uplatis na racun neces moci isplatit jer ce ti trazit da verifikujes racun tj.da posaljes licnu,pasos,vozacku onda ti se datumi rodjenja nece poklapat oni nece prihvatit i nista nisi napraviorodrigo87 je napisao/la:Ljudi moze li pitanje. Naime htio bih otvoriti taj wwin racun, ali je problem što sam maloljetan, tj za 4 mjeseca mi je 18. Pa me interesuje mogu li ja kako otvoriti taj račun bez obzira na to ? Tj. da mi neko pojasni malo kako ide to ?
- muhamed121
- Kontakt:
Sad ja vidim nesto mirno niko nista ne trazi haman svi pokupovali bonove haha oni standardni sto traze niko ne trazi ima i na "INI" proradiloLjumanM95 je napisao/la:ipak ima x-bon i na hifinoj benzinskoj, hvala im spasili su me u ovim teškim trenucima![]()
-
- Kontakt:
Čučno premier kad ne treba 

- madridista4ever
- Kontakt:
joj premiera i kar.ine sad im se ne može ulogovati kad imam para na računu haha valjda prorade uskoro do tenisa...
Ma ne vjerujem da oni to provjeravaju kolko imaš godina.. ja sam napravio kad se tek otvorio wwin tad sa 15-16 godina i za svaki slučaj sam stavio da sam 3 godine stariji i prepravio godinu rodjenja kad sam im poslao sliku, to možeš jednostavno u **** paintu uraditi.. ja sam poslao rodni list tu je najlakše prepravit za minutu.. a možeš i napravit na ime nekog starijeg pa njegov dokument slikat i poslat..muhamed121 je napisao/la:Jednostavno ne otvaraj ga dok ne napunis godine haha napravis racun moras stavit drugi datum rodjenja da bi bio punoljetan stim ako uplatis na racun neces moci isplatit jer ce ti trazit da verifikujes racun tj.da posaljes licnu,pasos,vozacku onda ti se datumi rodjenja nece poklapat oni nece prihvatit i nista nisi napraviorodrigo87 je napisao/la:Ljudi moze li pitanje. Naime htio bih otvoriti taj wwin racun, ali je problem što sam maloljetan, tj za 4 mjeseca mi je 18. Pa me interesuje mogu li ja kako otvoriti taj račun bez obzira na to ? Tj. da mi neko pojasni malo kako ide to ?
This time next year we'll be millionaires.
- muhamed121
- Kontakt:
Nevjerujem da moze jer znam da sam ja zezno tako profil jedan a medju prvim sam koji su otvorili racun na wwinu a ovo sto se tice nekog starijeg to mu je najbolja opcija roditelja,brata,jarana ima nekog slika posalje i to je to a on svakako stavlja nick i pasw koji hoceMomciluk je napisao/la:Ma ne vjerujem da oni to provjeravaju kolko imaš godina.. ja sam napravio kad se tek otvorio wwin tad sa 15-16 godina i za svaki slučaj sam stavio da sam 3 godine stariji i prepravio godinu rodjenja kad sam im poslao sliku, to možeš jednostavno u **** paintu uraditi.. ja sam poslao rodni list tu je najlakše prepravit za minutu.. a možeš i napravit na ime nekog starijeg pa njegov dokument slikat i poslat..muhamed121 je napisao/la:Jednostavno ne otvaraj ga dok ne napunis godine haha napravis racun moras stavit drugi datum rodjenja da bi bio punoljetan stim ako uplatis na racun neces moci isplatit jer ce ti trazit da verifikujes racun tj.da posaljes licnu,pasos,vozacku onda ti se datumi rodjenja nece poklapat oni nece prihvatit i nista nisi napraviorodrigo87 je napisao/la:Ljudi moze li pitanje. Naime htio bih otvoriti taj wwin racun, ali je problem što sam maloljetan, tj za 4 mjeseca mi je 18. Pa me interesuje mogu li ja kako otvoriti taj račun bez obzira na to ? Tj. da mi neko pojasni malo kako ide to ?
ma jašta, a bila je kriza dok nije radilomuhamed121 je napisao/la:Sad ja vidim nesto mirno niko nista ne trazi haman svi pokupovali bonove haha oni standardni sto traze niko ne trazi ima i na "INI" proradiloLjumanM95 je napisao/la:ipak ima x-bon i na hifinoj benzinskoj, hvala im spasili su me u ovim teškim trenucima![]()

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- muhamed121
- Kontakt:
Sta uradi RMU Banovici ihhh hahahaLjumanM95 je napisao/la:ma jašta, a bila je kriza dok nije radilomuhamed121 je napisao/la:Sad ja vidim nesto mirno niko nista ne trazi haman svi pokupovali bonove haha oni standardni sto traze niko ne trazi ima i na "INI" proradiloLjumanM95 je napisao/la:ipak ima x-bon i na hifinoj benzinskoj, hvala im spasili su me u ovim teškim trenucima![]()
![]()
![]()
hahahahah de ba igraj i šuti
wigins bi mogo bit sigurica, jesi ga i ti igrao? 

Ma uzmes materinu ili od starog licnu i rijesio si problem 
Ja wiginsa na dva tiketa
Veceras nagazna mina vucevic ja sam ga igrao under ali siguran sam da ide na 20+ 

Ja wiginsa na dva tiketa

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- muhamed121
- Kontakt:
Towns proslu stao na granici ovu sam ga morao vise opalit ako padnem halalim muLjumanM95 je napisao/la:hahahahah de ba igraj i šutiwigins bi mogo bit sigurica, jesi ga i ti igrao?
Lin je veceras dosta izgledan da prebaci 14. Bit ce starter i imat dobru minutazu + Sacramento prima jako puno poena
ma obojicu spucat ko im yebe matermuhamed121 je napisao/la:Towns proslu stao na granici ovu sam ga morao vise opalit ako padnem halalim muLjumanM95 je napisao/la:hahahahah de ba igraj i šutiwigins bi mogo bit sigurica, jesi ga i ti igrao?

- muhamed121
- Kontakt:
Sutra Hrvatska-Poljska isplati se igrat hendikep na Hrvate od 11 razlike treba im za prolaza a dobra kvota 101 kmLjumanM95 je napisao/la:ma obojicu spucat ko im yebe matermuhamed121 je napisao/la:Towns proslu stao na granici ovu sam ga morao vise opalit ako padnem halalim muLjumanM95 je napisao/la:hahahahah de ba igraj i šutiwigins bi mogo bit sigurica, jesi ga i ti igrao?

ma idu komšije lagano, na 2 markice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.