Jesu. Nije samo talenat koji obečava GS titule, ali ne govorim o trenutnom. Više nisu. Bili su među najvećim talentima, da se ulagalo Bog sami zna šta bi sve uradili.Virtu4l je napisao/la:Sad da su među najvećim talentima na Balkanu, mislim da nisu.Unofficialpage je napisao/la:Zamisli da se ulagalo u Damira i Mirzu, oni veliki talenti, među najvećim na Balkanu.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- crozzer
- Kontakt:
Kad počinju kvalifikacije u Sofiji ?
Valjda sad za vikend.crozzer je napisao/la:Kad počinju kvalifikacije u Sofiji ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odmaraju ovu heftu pa bi Mirza trebao u subotu u kvale a Dzumke u MDVirtu4l je napisao/la:Valjda sad za vikend.crozzer je napisao/la:Kad počinju kvalifikacije u Sofiji ?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Otpadaju jedan po jedan iz ovih kvala u Sofiji, i vjerovatno ce biti jos otkaza, a ulaze Dustov, Copil, sve igraci sa kojima se Mirza mucio

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Na Balkanu ne postoji veći talenat od Mirze Bašića.
@BSBosnaFcNankatsu je napisao/la:Hvala ti na ovako konstruktivnom postu. Nadam se da ces cesce pisati na ovoj temi da i drugi postanu svjesni koji si ti sportski znalac. Podijeli sto cesce svoje sa nama i nemoj da se ustrucavas da pises ovako kontradiktorne postove.BSBosna je napisao/la:Kakva je to gluposti? To ti je isto reci da trkanje je od 99% znacajnosti na fudbalskom terenu i da skil samo znaci 1%. Jel to sad trkanje znaci sve u fudbalu a imati kvalitet nije vazno? Da je to istina, onda bi NK Gornji Srednji Vakuf mogli se drziti na terenu protiv Barselonu ako ih samo proradu i trkaju vise od njih.Omark je napisao/la:Talenat 1%, rad 99%.
Živa istina.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dea prvi set dobila 6-0.
Drugo kolo kvalifikacija 25000$ vrijednog turnira u USA.
Drugo kolo kvalifikacija 25000$ vrijednog turnira u USA.
BosnaE
E to ne znam,slabije pratim zenski tenis.BSBosna je napisao/la:Znas li skime nasa zenska repka igrati protiv u prvoj rundi Fed Kupa? Znam da muskarci (Mirza, Damir, itd.) ce igrati Tunisa u prvoj rundi u Davis Kupa u martu.CTID je napisao/la:Damir ce igrati ATP turnire u Sofiji,Memphisu,Delray Beachu i Acapulcu,a Mirza ce igrati kvalifikacije za Sofiju i challenger u Bergamu.badel62 je napisao/la:Ima li iko podatak koji su sljedeci turniri za Damira i Mirzu ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije još izašao žrijeb ja ovu našu grupu. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damiru kao malom dječaku treneri u odsustvu Nene nisu imali šta ispravljati tehnički, nisu znali kako da održavaju teninge uopšte, toliko je talentovan
Mislio sam i ja do 2011. godine da je Mirza bolji, ali onda sam imao sreću provesti ljeto sa ljudima koji su uz njih od samih početka i oni su me tada ubijedili da je, ipak, Damir dosta bolji
Mislio sam i ja do 2011. godine da je Mirza bolji, ali onda sam imao sreću provesti ljeto sa ljudima koji su uz njih od samih početka i oni su me tada ubijedili da je, ipak, Damir dosta bolji
Vidjećeš na atp sajtu u decembru ko je boljishminka je napisao/la:Mislio sam i ja do 2011. godine da je Mirza bolji, ali onda sam imao sreću provesti ljeto sa ljudima koji su uz njih od samih početka i oni su me tada ubijedili da je, ipak, Damir dosta bolji

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Tomo u 2.kolu singla i dubla u Spaniji.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dva turnira prethodna prosla kvalifikacije i zaustavljana u prvom kolu. Vrijeme je da na ovom turniru ode korak dalje a samim time i popravi plasman na WTA listi.Momciluk je napisao/la:Dea 6:0 6:3![]()
BosnaE
-
- Kontakt:
Ko je tebi, brate, rekao da ce Damir igrati na carpet podlozi?BSBosna je napisao/la:Znas li skime nasa zenska repka igrati protiv u prvoj rundi Fed Kupa? Znam da muskarci (Mirza, Damir, itd.) ce igrati Tunisa u prvoj rundi u Davis Kupa u martu.CTID je napisao/la:Damir ce igrati ATP turnire u Sofiji,Memphisu,Delray Beachu i Acapulcu,a Mirza ce igrati kvalifikacije za Sofiju i challenger u Bergamu.badel62 je napisao/la:Ima li iko podatak koji su sljedeci turniri za Damira i Mirzu ?

uglavno kad mu treba se dobro pripremiti za Mastersi u Americi, i malo odmarati nakon ovih turnira u februaru...
Koga legendo?pinoglavi je napisao/la:Evoooooo ga
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@LaDecima ali sam obrisao post.Virtu4l je napisao/la:Koga legendo?pinoglavi je napisao/la:Evoooooo ga

Halali @pinoglavi zezno sam te

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ladecima je napisao post iznad mojeg, uhvatio se one rečenice da je Bašić bio najbolji talenat na Balkanu i naredano 10 karakterističnih smajlija. Ali izgleda unoff radi dobro posaoVirtu4l je napisao/la:Koga legendo?pinoglavi je napisao/la:Evoooooo ga

Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.