Ma istok je dobar ove godine jako ujednaceno..Cavsi se onako izdvajaju ali ovo sve je jako blizu..Boston,Knicksi,Catsi svi igraju dobro..Washington ce se valjda zahuktat, Atlanta standardno ..dogodine imat cemo bolju situaciju sto se tice salary sve ive rastjerat amatere snella i td..Hinrich neka igra za 500 hiljada ako hice ako nece mars u sacramentoakisarajevo92 je napisao/la:jesmo treci na istoku, ali imamo samo 4 pobjede vise od Hornetsa koji su na 11. mjestu
Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bullsi ce sigurno ganjat Barnesa do godine ili Duranta..ja se toga bojim da nam je zelja Durant kao i drugi pomenuti i onda ispusimo sa Durantom, a neko drugi pokupi Barnesa ...ja bih odmah njega nebi se kockao dosta smo se kockali i pusiliamader1 je napisao/la:Pozz navijačima Bullsa nisam pisao odavno ali pratim redovno dešavanja za nešto više ove sezone da bi uradili treba nam neka 2 ili 3 ,bolje bi bilo 3 da butler nebi toliko trpio msm da bi Jeff green bi nama idealan može i na neku 4 odigrati poslati mirotica ili još nekoga da se ugovori sloze
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav si ti hype-er.Toliko pratis ovu kosarku i ne mogu da vjerujem sta pises.Da li stvarno mislis da je Barnes igrac vrijedan max. ugovora?Je li to rjesenje za vas koje bi vas uzdiglo na visi nivo,a definitvno zakljucalo vas SC za naredne 4god??SaltCityAttack je napisao/la:Bullsi ce sigurno ganjat Barnesa do godine ili Duranta..ja se toga bojim da nam je zelja Durant kao i drugi pomenuti i onda ispusimo sa Durantom, a neko drugi pokupi Barnesa ...ja bih odmah njega nebi se kockao dosta smo se kockali i pusiliamader1 je napisao/la:Pozz navijačima Bullsa nisam pisao odavno ali pratim redovno dešavanja za nešto više ove sezone da bi uradili treba nam neka 2 ili 3 ,bolje bi bilo 3 da butler nebi toliko trpio msm da bi Jeff green bi nama idealan može i na neku 4 odigrati poslati mirotica ili još nekoga da se ugovori sloze
Barnes od kad je dosao u NBA nije imao prilikh da pokaže sta može niti će je imati narednih godina potencijal je tu ali da li je max ugovora to je pitanje ja mislim do kraja sezone da nekoga Pokupimo na jednu od ove 2 pozicije a ne dogodine evo čitam nešto Kevina Martina gledaju bolji je i od snela i danlivija kako god a od Duranta ništa to zaboravi
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne mislim da jeste ali s obzirom da smo mi neaposobni da dovedemo nekog boljeg ja cu ga objerucke prihvatiti..nama treba SF i zbog nekog boljeg koji ce nas nogirat meni se ne ispusta on ..posebno ako mognemo jos kakav trade napraviti ebigaNEZALAGANJE je napisao/la:Kakav si ti hype-er.Toliko pratis ovu kosarku i ne mogu da vjerujem sta pises.Da li stvarno mislis da je Barnes igrac vrijedan max. ugovora?Je li to rjesenje za vas koje bi vas uzdiglo na visi nivo,a definitvno zakljucalo vas SC za naredne 4god??SaltCityAttack je napisao/la:Bullsi ce sigurno ganjat Barnesa do godine ili Duranta..ja se toga bojim da nam je zelja Durant kao i drugi pomenuti i onda ispusimo sa Durantom, a neko drugi pokupi Barnesa ...ja bih odmah njega nebi se kockao dosta smo se kockali i pusiliamader1 je napisao/la:Pozz navijačima Bullsa nisam pisao odavno ali pratim redovno dešavanja za nešto više ove sezone da bi uradili treba nam neka 2 ili 3 ,bolje bi bilo 3 da butler nebi toliko trpio msm da bi Jeff green bi nama idealan može i na neku 4 odigrati poslati mirotica ili još nekoga da se ugovori sloze
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I znaci dao bi takvom igracu max. pa sta bude jbg? To je vodjenje ekipe na nivou amaterizma.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nebi dao ali izbora nemas ..koga ces dovesti ja te pitam? .covjek tamo ima konkurenciju i pored toga je dobar...svati da nemamo izborea mi..imamo dobrih igraca i treba nam super star i ja govorim da ce nas odbit vjerovstno ..ostat cemo na njemu tako je kako jeNEZALAGANJE je napisao/la:I znaci dao bi takvom igracu max. pa sta bude jbg? To je vodjenje ekipe na nivou amaterizma.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma ne zurit i DR1 istice ugovor za malo vise od godine a ima zanimljivih i ove godine free agenata
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eto ti je @dema odgovorio.Sampionski tim se ne pravi preko noci,osim ako vec nemas zvijer u timu ili ne potpisujes lika koji je apsolutni game changer.SaltCityAttack je napisao/la:Nebi dao ali izbora nemas ..koga ces dovesti ja te pitam? .covjek tamo ima konkurenciju i pored toga je dobar...svati da nemamo izborea mi..imamo dobrih igraca i treba nam super star i ja govorim da ce nas odbit vjerovstno ..ostat cemo na njemu tako je kako jeNEZALAGANJE je napisao/la:I znaci dao bi takvom igracu max. pa sta bude jbg? To je vodjenje ekipe na nivou amaterizma.
Ja sam vec rekao, potpisat Barnesa i Whitesidea i po meni smo onda prvi favoriti sa istoka.
Dat im obojici po 15 miliona godisnje.
Dat im obojici po 15 miliona godisnje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jarane pa koliko ga mi pravimo ?.. promjenismo tri generacije care nismo napravili.. ako krenemo od pickova Frizera, Chandlera, Currya i td , pa onda Denga, Gordona, Thomasa generacija i sad ova Rosova, Noaha i td ... druze mi cekamo super stara da nam neko dovede jer Rose nije mogo sam..povrijedio se covjek zbog njihovog kilavog posla...povrijedit ce se i Butler bude li na njemu sve ... Noah ce biti slobodan njegov ugovor odpada.. Rose e biti slobodan za dvije godine prepostavljam da ce uzeti manje para nego sad jer to je realno ocekivati s njegove strane da nam olaksa put .. Noah bi sigurno ostao za manje ovdje i potpisati jos nekog centra i Barnesa ako vec ne moze Durant nemas izbora ..mi ako budemo cekali kao do sad vec sam ti nabrojao nigdje nas nemaNEZALAGANJE je napisao/la:Eto ti je @dema odgovorio.Sampionski tim se ne pravi preko noci,osim ako vec nemas zvijer u timu ili ne potpisujes lika koji je apsolutni game changer.SaltCityAttack je napisao/la:Nebi dao ali izbora nemas ..koga ces dovesti ja te pitam? .covjek tamo ima konkurenciju i pored toga je dobar...svati da nemamo izborea mi..imamo dobrih igraca i treba nam super star i ja govorim da ce nas odbit vjerovstno ..ostat cemo na njemu tako je kako jeNEZALAGANJE je napisao/la:I znaci dao bi takvom igracu max. pa sta bude jbg? To je vodjenje ekipe na nivou amaterizma.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ja bi ovog Snella istjerao sad odmah na klupu bez razmisljanja... ja ne pamtim kad je on dao kos.. svaka utakmica 2-4 poena pa za njega je Bogans bio masin za poene majkemi .. lik svaku 10tu utakmicu postigne vise od 5 poena
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Snell je teski amater, kako sad zaspa u odbrani, ne bih mu dao 3 mjeseca platu, a u napadu ne moze jedan otvoren sut pogodit
I koji qrac nismo doveli nekog playa iz nba-dleaugea pred ovu tekmu, znalo se da smo ostali na dva playa (a kad je jedan od njih Rose uvijek moras imati dodantu rezervu
)
I koji qrac nismo doveli nekog playa iz nba-dleaugea pred ovu tekmu, znalo se da smo ostali na dva playa (a kad je jedan od njih Rose uvijek moras imati dodantu rezervu

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Wade se veceras propisno popisao po Bullsima i Jimmyu posebno, koji je odigrao kriminalno, reket uopste nije napadao
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jao plana Hoiberga za zadnji napad, vrati se na faks, nisi ti jos diplomirao
Rose se opet povrijedio.
Bullsi izgubili, nista novo. Nasa ofanzicna kosarka zvana Hoilball 83 poena dala, Whiteside nije igrao.
Sad road trip od 7 utakmica, masala.

Bullsi izgubili, nista novo. Nasa ofanzicna kosarka zvana Hoilball 83 poena dala, Whiteside nije igrao.

Sad road trip od 7 utakmica, masala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
To je najveci problem sa Roseom. Jednostavno nikad ne znas hoce li biti zdrav iducu utakmicu.
Postovanje treba zaraditi.
Kakav sramotan pristup utakmici stvarno za svaku kritiku sve teže i teže je ovo gledati pogotovo neke igrače stvarno ova uprava Bullsa je najgora pogotovo dovodjenjem hoiberga sta su htjeli sa njim samo oni to znaju vjerovatno za budućnost da sklapaju ekipu kad ranjeni rose bude imao 30 g i ako ostane pa butler koji je godinu mladji al et sa ovom ekipom ne vidim budućnosti, npr snel mcderm. Mirotica i itd,ali kakav kiks na draftu po kožna koji put za nurkica i harisa mckdermot sramota stvarno 

Moram još pisati stvarno su me razočarali mislio sam da možemo nešto uraditi ove sezone ali sa ovom ekipom i trenerom NE ja budan i gledam utakmice kao konj a igraju za ku... fali Hinrich dunlivi i noah mislim bolji su od snela mckdermot i mirotica i portisa kakvi god bili
Onako fino poderali Klivlend i pomislis evo ga, sad ce spojiti tako bar 5-6 utakmica i onda ih Miami vrati na tvornicke postavke. Steta sto nemaju kontinuitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.