Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Je, bas bi Halihodzic, Bajevic, Bazdarevic, Rehegel prihvatili platu od 5.000 eura mjesecno, zasto ne probati i sa Mourinhom...
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
e sad kad vec se pravite pljuvaci ...da sad kauzem nekoliko stvarri....
1.mentalitet nas....ciro je izgubio KUCI OD BUGARSKE, nije pravio izmjene niti isprobao neke igrace....svi u euforiji...zasto?? NOVINARI,LJUDI su zaljubljeni u novine i prihvataju sta se tamo pise.....
2.ciro dolazi kada je savez bio pred slomom,kada su ljudi odlucili da je DOSTA....opet nas mentalitet,nemamo strpljenja,nemamo svoje ja...nego opet zuta stampa i dizanje u nebo......
3.ciro nije pobjedio niti jednu utakmicu sa vecim repkama...osim boda sa turskom na BP....sve redom je izgubio ....niko to ne spominje
4.gubimo od rijeke.........
5.kupio narod poljubcima,trcanjem pocasnih krugova,**** majki ....itd
6.uzeo pare od sponzora,potpisivao sumljive ugovvore itd.....
Susic
1.prva utakmica pobjda nad Ganom....drugom reprezentaijom afrike....
2.doveo ,ukrao,od hrvata Mujdzu,pokrio time DEFICITARNO mjesto u timu
3.izgubio od svedske,ali isprobao dosta igraca koji kod cire nikada nebi zaigrali
4.promjenio formaciju igre sto je dosta uticalo na nacin igre,i tu svakako treba nekoliko tekmi da se uigraju
5.stavlja mravca na mjesto stopera sa spahicem da igra....pokusava dobiti na iskustvu momka,da ga moze koristiti jer uci od NJABOLJEG....
5.ne koristi savez,niti pare njeihove,obilazi sve terene,prati sve igrace po evropi za svoje pare
6.POPLJUVAN VEC NAKON PRVOG PORAZA.......a citavu vjecnost pricamo kako ove utakmice sluze za provjeru igraca,ali sada ocito mjenjamo film pa je sad bitnije to da li cemo dobiti norvesku nego da li cemo dobiti jednog zadnjeg veznog,ili jednog beka......
vaznije je uci u kvalifikacije da 15 iskusnih nego sa 11 .......
bolje je slusati izjave o **** majki nego izjave u kojima neko realno kaze da se nedizemou nebo jer tamo jos REALNO nismo ...
1.mentalitet nas....ciro je izgubio KUCI OD BUGARSKE, nije pravio izmjene niti isprobao neke igrace....svi u euforiji...zasto?? NOVINARI,LJUDI su zaljubljeni u novine i prihvataju sta se tamo pise.....
2.ciro dolazi kada je savez bio pred slomom,kada su ljudi odlucili da je DOSTA....opet nas mentalitet,nemamo strpljenja,nemamo svoje ja...nego opet zuta stampa i dizanje u nebo......
3.ciro nije pobjedio niti jednu utakmicu sa vecim repkama...osim boda sa turskom na BP....sve redom je izgubio ....niko to ne spominje
4.gubimo od rijeke.........
5.kupio narod poljubcima,trcanjem pocasnih krugova,**** majki ....itd
6.uzeo pare od sponzora,potpisivao sumljive ugovvore itd.....
Susic
1.prva utakmica pobjda nad Ganom....drugom reprezentaijom afrike....
2.doveo ,ukrao,od hrvata Mujdzu,pokrio time DEFICITARNO mjesto u timu
3.izgubio od svedske,ali isprobao dosta igraca koji kod cire nikada nebi zaigrali
4.promjenio formaciju igre sto je dosta uticalo na nacin igre,i tu svakako treba nekoliko tekmi da se uigraju
5.stavlja mravca na mjesto stopera sa spahicem da igra....pokusava dobiti na iskustvu momka,da ga moze koristiti jer uci od NJABOLJEG....
5.ne koristi savez,niti pare njeihove,obilazi sve terene,prati sve igrace po evropi za svoje pare
6.POPLJUVAN VEC NAKON PRVOG PORAZA.......a citavu vjecnost pricamo kako ove utakmice sluze za provjeru igraca,ali sada ocito mjenjamo film pa je sad bitnije to da li cemo dobiti norvesku nego da li cemo dobiti jednog zadnjeg veznog,ili jednog beka......
vaznije je uci u kvalifikacije da 15 iskusnih nego sa 11 .......
bolje je slusati izjave o **** majki nego izjave u kojima neko realno kaze da se nedizemou nebo jer tamo jos REALNO nismo ...
Sve je to u redu i ok je svacije misljenje o Papetu. Mogu sam ovo reci da on kao da sve pokusaje pretumbat i postaviti na neki svoj nacin. (Misketa nigdje - covjek se izgubio u lutanju). No nakon ovih 4:2 bojim se ELF-a do neba. Samo da ne bude vise od 2 ralike. Strategija nula. Samo jedan igrac na mjestu beka na krilu bez halfa na vrhu sesnaeterca protiv brzih ekipa ima da pujkimo 4-5 razlike. Poludio sam nakon prvih 3 minuta iodmah sam rekao da cemo primiti more golova sastrane ko sto se i desilo. Nakon 2:1 izasao sam napolje nisam vise mogao gledat jer sam taj cirkus od odbrane. Sve ijedan gol na isti fazon, a da o sansama i ne govorimo. Daj Boze da pitari i HZ ne privatizuju naseg selektora i pogresno ne shvate ali ovaj NAS (safet Susic) nadam se da zna sta hoce i da mi grijesimo. Bojim se da cemo izgubiti kvalifikacije - a repka vec davno formiran kostur i nacin igre... Sve najbolje Susicu al bojim se da nije to to. Izkreno zaista iskreno se nadam da ce nas brzo razuvjerit u nasim strahovima i sumnjama. Sve najbolje Susicu i igracima ali strah me da sve ide ka gubljenju kvalifikacija. ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
jesmo li to i jedne kvalifikacije nesto napravili???bparena je napisao/la:Sve je to u redu i ok je svacije misljenje o Papetu. Mogu sam ovo reci da on kao da sve pokusaje pretumbat i postaviti na neki svoj nacin. (Misketa nigdje - covjek se izgubio u lutanju). No nakon ovih 4:2 bojim se ELF-a do neba. Samo da ne bude vise od 2 ralike. Strategija nula. Samo jedan igrac na mjestu beka na krilu bez halfa na vrhu sesnaeterca protiv brzih ekipa ima da pujkimo 4-5 razlike. Poludio sam nakon prvih 3 minuta iodmah sam rekao da cemo primiti more golova sastrane ko sto se i desilo. Nakon 2:1 izasao sam napolje nisam vise mogao gledat jer sam taj cirkus od odbrane. Sve ijedan gol na isti fazon, a da o sansama i ne govorimo. Daj Boze da pitari i HZ ne privatizuju naseg selektora i pogresno ne shvate ali ovaj NAS (safet Susic) nadam se da zna sta hoce i da mi grijesimo. Bojim se da cemo izgubiti kvalifikacije - a repka vec davno formiran kostur i nacin igre... Sve najbolje Susicu al bojim se da nije to to. Izkreno zaista iskreno se nadam da ce nas brzo razuvjerit u nasim strahovima i sumnjama. Sve najbolje Susicu i igracima ali strah me da sve ide ka gubljenju kvalifikacija. ...
koji kostur?? ondaj sto nije pobjedio nijednu jacu repku??
koji je to selektor pokusao nesto promjeniti osim safeta?? koji je doveo igraca koji nije bio NAS ...??izgubljene kvalifikacije nakon jednog poraza u svedskoj od svedske,sa drugim timom?? ....

@Zenica Bluess
"... u kojima neko realno kaze da se nedizemou nebo jer tamo jos REALNO nismo ..."
mojne mi vise toga .... Lyon i Inter su znali da su u nebu pa su nebu letili. I mi smo bili na pragu SP i to je visoko i mojne uvijek od pocetka. Velika je ovo repka - mala Slovenija na SP. Sto da nam neko oduzima snagu i nadu... Pobjedzivali smo mi i vece i jace od "velike" Slovenije... velika smo mi repka - stipu ti to
"... u kojima neko realno kaze da se nedizemou nebo jer tamo jos REALNO nismo ..."
mojne mi vise toga .... Lyon i Inter su znali da su u nebu pa su nebu letili. I mi smo bili na pragu SP i to je visoko i mojne uvijek od pocetka. Velika je ovo repka - mala Slovenija na SP. Sto da nam neko oduzima snagu i nadu... Pobjedzivali smo mi i vece i jace od "velike" Slovenije... velika smo mi repka - stipu ti to

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
ova generacija DZEKO spaha ...sa cirom koju su veliku repku dobili ?? BELGIJU???? poraza dva od portugala,dva od spanaca,remi i poraz od turske,poraz od bugarske,poraz od neki i prosjeka iran,svedska......sad se ti malo spusti,jer najvise uspjevaju oni koji su REALNI...ja kazem da imamo napad i vezni red koji moze se porediti sa najjacim repkama na svijetu sigurno....ali imamo LOSU KLUPU I SAMO DVA ODBRAMBENA KOJI IGRAJU NA PRIRODNIM pozicijamabparena je napisao/la:@Zenica Bluess

za koju li ti reprezentaciju navijas ZB ???
eto nevalajmo, na zemljji smo, slabi smo, gov.a smo, Slovenija je bolja od nas, Crna Gora, mi smo niko i nista uvijek bili. Uvijek cemo biti - trebamo biti realni a nikad dobri biti (nemoj da nam se to desi). Hajmo pocet nesto radit ali uvijek crveni pred nos trebamo staviti jer trebamo shvatili da ... eto nevalajmo, na zemljji smo, slabi smo, gov.a smo, Slovenija je bolja od nas itd.

eto nevalajmo, na zemljji smo, slabi smo, gov.a smo, Slovenija je bolja od nas, Crna Gora, mi smo niko i nista uvijek bili. Uvijek cemo biti - trebamo biti realni a nikad dobri biti (nemoj da nam se to desi). Hajmo pocet nesto radit ali uvijek crveni pred nos trebamo staviti jer trebamo shvatili da ... eto nevalajmo, na zemljji smo, slabi smo, gov.a smo, Slovenija je bolja od nas itd.

neznam za kog covjek navija,ali nevidim sta je lose rekao ..je li istaa slago gore??'bparena je napisao/la:za koju li ti reprezentaciju navijas ZB ???
![]()
![]()
ja volim bosnu koliko i ti...ako ne i vise...ali nisi navijac ako kazes JA SAM NAJBOLJI...slovenija,koliko god je ti omalavazavao je OTISLA na svjetsko a mi ne ....ako ti to nista ne govori...naravno da smatram da smo bolji od njih,kao i od svedske ,kao i od irana itd...ali budi realan pa priznaj da mi jos uvijek nismo tako veliki DA mozemo da se uzdizemo iznad ostalih....kada odemo na veliko takmicenje i kada mi ,KAO NAROD budemo posteni i nepljujemo svakoga kada god imamo priliku mozda i mozemo reci da smo VELIKI...po bilicu se nije pljuvalo poslije neodlaska na svjetsko i ciri nakon poraza od rijeke koliko se po papetu pljuje poslije jedne utakice gdje je isprobao SVE IGRACE...SRAMOTA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Safete jeli ovo sto BIH zna????
Susic = OUT Barba ili Osim ili nijebitno ko =IN
Deadline : 01/07/2010
BLUE NATION.
potpisujem - a sto se tice Papeta - velika ama bas velika steta je sto pitari i HZ privatizuju NASEG Safeta i nemogu da shvate da mi Susica volimo (mi stariji) ali je premalo vremena da se taktizira. (cuj Medunjanina u odbranu - svasta)Jaydoo82 je napisao/la:Safete jeli ovo sto BIH zna????
Slazem se djelimicno. Osim IN (bilo koji), ali zasto Barba? Da se uci na repki? Ne, hvala.Jaydoo82 je napisao/la:Safete jeli ovo sto BIH zna????
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Harrison je napisao/la:Slazem se djelimicno. Osim IN (bilo koji), ali zasto Barba? Da se uci na repki? Ne, hvala.Jaydoo82 je napisao/la:Safete jeli ovo sto BIH zna????
Hahaha..ne mogu da vjerujem. Ivica svaka cast. Odavno je najbolja moguca opcija ali, nazalost, nije htio i nece. A davati prednost Amaru nad Barbom je u najmanju ruku ili saljivo ili bezobrazno...

-
- Kontakt:
Moram priznati da mi se smucilo sta ljudi pisu i da je najveci problem u nasim glavama. kako antic rece problem nase reprezentacije u proslim kvalifikacijama je bio mentalne ili psiholoske prirode- mi jednostavno se vinemo kao da smo najbolji u galaksiji i padamo u cigancenje tipa srpski lobi (i tako to je dio naseg mentaliteta)o. Ono sto je veoma bitno jeste da niko od nas nije trener niti zna raditi taj posao. I malo je glupavo pricati sta bi ja ili sta bi neko drugi uradio jer se ovdje u stvari radi o tome sta pape radi. I prva stvar koja se vidi jeste da navijaci gube kompas poslije prvog poraza -od svedske(dobra repka), prijateljska, nakon zavrsene sezone. Poslije dviej tekme- pocinje licitacija a pape se naziva nekakvim olosem ili sl.ovo stvarno pokazuje vise kakvi smo mi od samog papeta.Mislim da covjek ima pravo(posebno u prijateljskim tekmama) da radi sta hoce i cak stavi medunjanina blize odbrani jer sam siguran da vise nece raditi.isto kao i sa pandžom , isto kao sa spahicem. Koliko se sjecam tekme mi smo jako dobro ihgrali prvo poluvrijeme i glavno pitanje je sta se desilo u drugom , cak i do izlazka spahica, jer smo od samog pocetka (zanemarujuci gol salihovica) bili inferiorniji- da ne kazem nismo se mogli sastaviti sa loptom. je li to pitanje izlazka muratovica( ne vjerujem, nisam siguran u njegove kvalitete) ili je to alispahic koji se nije sastavio sa loptom , ili sama fizicjka sprema- ipak smo mi bosanci a ne svedi ( i to je di naseg mentaliteta). Ja sam poptuno na strani papeta, kao sto sam bio na strani cire ili sliskovica jer je najgori seljakluk pljuvati ih i gubiti svaku nadu u ovu generaciju zbog izgublčjenje jedne tekme i to još prijateljske(ja mislim da to nema nigdje). Ono sto sam uvidjeo sa ovakvim potezima papeta jeste da covjek zeli da se upozna sa realnom snagom ove repke- a to znaci sta ako bude morao napraviti rokade u odbrani- ako ne bude spahica ili cak i nadarevica. moje je misljenje da on potpuno mjenja sistem igre a za to treba malo vise vremena. jedino gdje , iskreno, ostaje nejasan, ali mislim da zna sta radi, jeste pitanje lijeve strane.Ako se ne varam tu može jahic igrati i zato se time ne zamara. to je moje misljenje a vi mozete nasztaviti pljuvati nasu legendu.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ma ja, sad smo svi pametni i stručnjaci, e što bi volio da pobjedimo Njemačku, pa da vidim hočemo li Sušića početi u zvijezde okivati i već se plasirati na europsko prvenstvo. Takav smo mi narod.
Ni ja se neslažem sa nekim stvarima koje je uradio uovom meču, al šta treba, pa ovo je čovjeku druga utakmica.
Šta su Srbi trebali uraditi kad su izgubili od ''takve ekipe'' kao što je Novi Zeland , otkazati put na SP.
Hočete da igrači (ne kažem svi) koji su visili do dana prije utakmice po kafićima, restoranima isl, podjede Švedsku. Daj malo realno, trebamo prvo promjeniti mentalitet pa onda sve ostalo.
Ni ja se neslažem sa nekim stvarima koje je uradio uovom meču, al šta treba, pa ovo je čovjeku druga utakmica.
Šta su Srbi trebali uraditi kad su izgubili od ''takve ekipe'' kao što je Novi Zeland , otkazati put na SP.
Hočete da igrači (ne kažem svi) koji su visili do dana prije utakmice po kafićima, restoranima isl, podjede Švedsku. Daj malo realno, trebamo prvo promjeniti mentalitet pa onda sve ostalo.
SAMO ŽELJO
ako dobijemo Njemacku svi ce te reci pa ako smo njih dobili zasto ne bi i jednu Francusku...pustite covjeka da radi svoj posao,nije ni poceo a vec ste poceli da pljujete!! davno sam rekao da smo mi najpoganiji narod...fuj
niko nam ne valja 

Joj jesu pojedini dosadni sa ovim "svakog plujemo" "takav smo narod" i slicne gluposti. Nije isto pljuvanje, i kritika. Sad trebamo slavit poraz od Svedske? Normalno da treba kritikovat igrace i pogotovo selektora, jer su se posteno osramotili u subotu svi osim Salihovica i jos par igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A šta ako nam i Njemačka zabije 3-4 komada? U zvijezde ću ga zakivati tek kad nas odvede na neko veliko takmičenje ili eventualno u baraž, svaki drugi rezultat je neuspjeh. Zato se treba malo strpiti, sad će kvalifikacije.SINE je napisao/la:Ma ja, sad smo svi pametni i stručnjaci, e što bi volio da pobjedimo Njemačku, pa da vidim hočemo li Sušića početi u zvijezde okivati i već se plasirati na europsko prvenstvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Cini mi se da je tvoj pojam kritike veoma sirok i slobodan.Cartman je napisao/la:Joj jesu pojedini dosadni sa ovim "svakog plujemo" "takav smo narod" i slicne gluposti. Nije isto pljuvanje, i kritika. Sad trebamo slavit poraz od Svedske? Normalno da treba kritikovat igrace i pogotovo selektora, jer su se posteno osramotili u subotu svi osim Salihovica i jos par igraca.
Malo sam ja ovdje procitao kritika, cak kritika jedne prijateljske utakmice je cudna jer to nije mjerilo stvari ako igras bez 5-6 stabdardnih igraca. Ono sto sam ja procitao od vasih kritika se vise odnosi na njegovo znanje,kako se izrazava pred kamerama, porodicu, skolovanje, geografsko porijeklo. nisam bas procitao da je neko napisao sta bi sa alispahicem, medunjaninom itd zbog cega svi misle da je mravac kloc(iako ja to ne smatram). 442 ili 451 ili 352.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
svi pisu da ga TREBA smijeniti a staviti barbareza ili osima!!! zasto bi oni bili bolji od njega..smijesnoCartman je napisao/la:Joj jesu pojedini dosadni sa ovim "svakog plujemo" "takav smo narod" i slicne gluposti. Nije isto pljuvanje, i kritika. Sad trebamo slavit poraz od Svedske? Normalno da treba kritikovat igrace i pogotovo selektora, jer su se posteno osramotili u subotu svi osim Salihovica i jos par igraca.

Majstore, molim te, ovo je forum i ovde se samo razmjenjuju misljenja. Nazivati nekog kao "najpoganiji narod" na ovakvom mjestu nije potrebno. Ja sam i prije ove tekme kritikovao Papeta, i stalno cu, ali ipak vas ostale koji ste za njega ne nazivam "poganima". I dalje sam protivnik samog izbora Papeta za trenera, kriminalnim potezom ovog naseg saveza, iako Pape nicim, ama bas nicim, nije zasluzio da sjedne na tu fotelju. On je za tebe legenda, za mene nije. Mnogo vece legende su otjerane sa klupe( npr, Meho Kodro broj 9 u Barcelone). Pape Susic je taj dres mogao imati samo na playstationu 1,2 ili 3. I mnogi drugi.....huha je napisao/la:ako dobijemo Njemacku svi ce te reci pa ako smo njih dobili zasto ne bi i jednu Francusku...pustite covjeka da radi svoj posao,nije ni poceo a vec ste poceli da pljujete!! davno sam rekao da smo mi najpoganiji narod...fujniko nam ne valja
A to sto neki potenciraju i krive igrace sto su sjedili u kaficima, molim Vas, zar to nije greska trenera? Ili trazimo samo trenera koji ce eto samo tu da sjedi? Bezvoljnost igraca na terenu presutimo, a naprimjer nas bog Spahic kod prvog gola prilikom dobacivanja sa strane stoji pet metara od protivnickog napadaca, i to presutimo....Gledam premier ligu, i nijedan Velezov odbrambeni igrac nije uradio takvo nesto a ne nas bog Spaha da sebi dopusta takav luksuz....o izboru nekih Papetovih igraca, npr-, Muratovic...Zar jedan ozbiljan trener racuna na njega u predstojecim kvalifikacijama??? Da ne nabrajam ostale stvari....Jednostavno, u prvom mecu je ucinio dvije kardinalne greske sto sebi nijedan trener ne smije dopustiti...Nonsalantan pristup motivaciji ekipe i neozbiljan izbor igraca.....Ja druge repke nemam i sto prije to bolje, dok se jos moze nesto uraditi, sasvim demokratski i civilizovano opet pisem...:
PAPE ODLAZI !!!
I jos jednom pohvala BHF-u za transparent...Nas ne mozete kupiti......
Nazalost, za neke smo i dalje pogani....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.