Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 maj 2010, 11:19

Dirk je napisao/la:Haha sad smo poceli izmisljati da je navodno idiot dobio samo 5 miliona , a ja vam kazem da nije tako nego da je dobio milion i eto sada imate jos vise razloga da opravdavate Rafu ... dobio je on i previse i taj luksuz da mu na klupi sjede igraci placeni 20 miliona a igraju sline tipa Lucas , Benayoun ... ja bi volio da mu daju samo 5 miliona da se ne razbacuje da ne placa 20 miliona za igrace koji nece igrati ili ce otici nakon pola godine za duplo manje novca , bolje i ovako , a ako tom Rafi smeta malo novca neka ide , ali naravno njemu je dobro jer ima REZULTATE :roll:

Citam da je Benayoun blizu Chelsea , nadam se da je ovo istina nase najvece pojacanje u ovom prelaznom roku!

A sto se tice Lucasa , i ovih sto ga smataraju igracem , ja cu njega komentarisati onda kada nauci primati loptu ili je dodati saigracu u noge sto je prosto nevjerovatno !

Trcati po terenu ko muha bez glave moze svaki igrac samo da nabije snage i to je to , trci jarane ne gledaj ni loptu samo smetaj po terenu kakvo svojim tako i protivnickim igracima i odlicno je , a ubjedjen sam da on nije Brazilca njega je neko usvojio jer Brazilci znaju primiti loptu ili imaju bar malo tehnike a trka im nije jaca strana tako da je Lucas ili klon ili je usvojen pa se vodi kao Brazilac !

Ovo sto si ti opisao Lucasa meni vise lici na kuyta, trci ko muha bez glave, ne zna primit dodat, o centarsutu da ne govorim i opet nekako na srecu golove postize.. Ne kazem ja da je lucas igracina vec da je medju boljim igracima ove sezone, bar po ocjenama.. Pa ne mozes bolan sve svaliti na Lucasa i Rafu.. Kriv je i Gerrard i Torres i Glen i svi su krivi.. A to za aquilanija sto pricas da sjedi na klupi jest sjedio 3-4 tekme al covjek nema snage nit je spreman bio. Ove godine se od aquilanija ocekuje nesto pa cemo vidjet..

BTW. Odbili su ponudu za Deny Wilsona od 2 miliona kazu nece ga pustit ispod 3.5 -4 miliona
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 maj 2010, 11:34

Torres Da Killa.!. je napisao/la:

Ovo sto si ti opisao Lucasa meni vise lici na kuyta, trci ko muha bez glave, ne zna primit dodat, o centarsutu da ne govorim i opet nekako na srecu golove postize.. Ne kazem ja da je lucas igracina vec da je medju boljim igracima ove sezone, bar po ocjenama.. Pa ne mozes bolan sve svaliti na Lucasa i Rafu.. Kriv je i Gerrard i Torres i Glen i svi su krivi.. A to za aquilanija sto pricas da sjedi na klupi jest sjedio 3-4 tekme al covjek nema snage nit je spreman bio. Ove godine se od aquilanija ocekuje nesto pa cemo vidjet..

BTW. Odbili su ponudu za Deny Wilsona od 2 miliona kazu nece ga pustit ispod 3.5 -4 miliona
Kuyt uvijek daje 15000000000000 % od sebe,covjek je na svakom dijelu terena, i ako nista drugo kao sto kazes,daje golove...a sto se tice aquilanija,pa i sam znas da je taj covjek vise problema imao sa virusima nego sa povredama ...barem u drugom dijelu sezone, ali ja mislim da je on mogao odigrati dvaput vise utakmica nego sto jeste,i eto,sta se na kraju dobilo od toga sto su ga cuvali od povreda i slicnih gluposti ??? Na kraju sezone je pokazao da se moze uklopiti u tim,al kad ti vidis koliko je on utakmica propustio,kao da je bio povrijedjen citavu Boziju sezonu...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 maj 2010, 11:38

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Haha sad smo poceli izmisljati da je navodno idiot dobio samo 5 miliona , a ja vam kazem da nije tako nego da je dobio milion i eto sada imate jos vise razloga da opravdavate Rafu ... dobio je on i previse i taj luksuz da mu na klupi sjede igraci placeni 20 miliona a igraju sline tipa Lucas , Benayoun ... ja bi volio da mu daju samo 5 miliona da se ne razbacuje da ne placa 20 miliona za igrace koji nece igrati ili ce otici nakon pola godine za duplo manje novca , bolje i ovako , a ako tom Rafi smeta malo novca neka ide , ali naravno njemu je dobro jer ima REZULTATE :roll:

Citam da je Benayoun blizu Chelsea , nadam se da je ovo istina nase najvece pojacanje u ovom prelaznom roku!

A sto se tice Lucasa , i ovih sto ga smataraju igracem , ja cu njega komentarisati onda kada nauci primati loptu ili je dodati saigracu u noge sto je prosto nevjerovatno !

Trcati po terenu ko muha bez glave moze svaki igrac samo da nabije snage i to je to , trci jarane ne gledaj ni loptu samo smetaj po terenu kakvo svojim tako i protivnickim igracima i odlicno je , a ubjedjen sam da on nije Brazilca njega je neko usvojio jer Brazilci znaju primiti loptu ili imaju bar malo tehnike a trka im nije jaca strana tako da je Lucas ili klon ili je usvojen pa se vodi kao Brazilac !

Halo nigdje ti se ne obracam samo sam rekao istinu za tvog pjetlica Lucasa , a to sto Kuyt trci ko muha bez glave je kriv tvoj idiot od trenera sto je od napadaca pokusao da napravi krilo , a covjek je kao spic odlican Torres bi uz njega imao prostora kao onda Owen pored Heskeya a druga je stvar sto idiot sa klupe ne zna igrati sa dva spica ... u prvoj sezoni na Anfieldu kao spic Kuyt je zabio 12 solidnih golova a onda ga idiot prebaci na krilo i gotovo ... objektivno Kuyt je nas vjerovatno najbolji igrac sezone zabijao je golove odigrao sasvim pristojnu sezonu !

Ako cemo posteno meni po stilu igranja Lucas vise lici na one igrace iz Lukesmburga , Brazil je posljednja zemlja sa kojom bi povezao ovog antitalenta ... i ubuduce me ne citiraj nemamo isto misljenje , uostalom ne volim pricati sa neznalicama kojima je dobar igrac onaj koji ne zna primiti lopte niti je dodati saigracu tako da me postedis , pisi ti o svojim Rafama koji imaju REZULTATE (samo ne znam kakve ) i o Lucasu a trebas znati da fudbal nije samo trcanje treba znati i nesto vise !

Prijatno !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 maj 2010, 11:41

Nebi nista postigli kad bi aquilani obnovio ozljedu na novih 6 mjeseci covjeku bi karijera propala.. Sad kad se spremi i dokaze normalno da ce igrati.. Ako ne zasluzi da igra i ne treba ga stavljat samo na ime kao babela.. cekamo ga 2 godine i opet nista,ponekad odigra dobru tekmu i to je to.. Benitezu je provaljena formacija i vise sa njom ne mozemo nista... Treba napadacki igrati sa 2-3 napadaca, Benitezova formacija bi mozda prosla u Italiji gdje se ljudi brane al kod nas ne.. Mora se nesto mjenjat ili Benitez ili formacija..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 maj 2010, 11:50

Ne isplati se razgovarati sa ljudima koji nisu dovoljno intelektualno sazreli da ne napadaju svakog ko ima razlicito misljenje od njihovog.. Uvode se u rasprave sa djecom na fazon moj je klub ovo tvoj je klub ono. Dirk kad budes mogao objektivno gledati na stvari i ne paniciti ako se neko ne slaze sa tobom onda se javi a ovako samo nameces pogresan nacin gledanja na stvari.. Ja volim sve igrace liverpoola kakvi su takvi su, i nikada ne trazim krivca u pojedincu jer pojedinac NE MOZE biti krivac.. Nogomet se naziva timskom timskom igrom znaci kad zakaze ne zakaze pojedinac vec tim!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 maj 2010, 11:51

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Nebi nista postigli kad bi aquilani obnovio ozljedu na novih 6 mjeseci covjeku bi karijera propala.. Sad kad se spremi i dokaze normalno da ce igrati.. Ako ne zasluzi da igra i ne treba ga stavljat samo na ime kao babela.. cekamo ga 2 godine i opet nista,tek ponekad odigra dobru mu i to je to.. Benitezu je provaljena formacija i vise sa njom ne mozemo nista... Treba napadacki igrati sa 2-3 napadaca, Benitezova formacija bi mozda prosla u Italiji gdje se ljudi brane al kod nas ne.. Mora se nesto mjenjat ili Benitez ili formacija..
tek ponekad on dobije sansu :roll:

A gle,ako cemo mi njega ovako cuvati i naredne sezone,onda ga bolje prodati,jer mi ne trebamo biti nicije sitonose,ja ocekujem od njega puno naredne sezone i nadam se da ce dobiti sansu da pokaze da nije od stakla napravljen a ne to potvrditi
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 maj 2010, 11:56

Sve je isto samo Hyypie nema ... 8-)

Sjeca li se neko mog posta prije godinu dana i stvarno bi tako sve je isto samo njega nema :D

A necu vise da raspravljam o tom "Brazilcu" on je jako sretan covjek i treba biti zahvalan Bogu sto je Rafa trener jer samo takav idiot , idiota moze drzati u velikom klubu !

Ako se ikada desi da se RS odvoji od BiH , predlazem da im Lucas bude kapiten , mislim da bi se tek tada pokajali sto su se odvojili !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 31 maj 2010, 12:08

Dirk jarane malo smanji tenzije Lucas je ovu sezonu odigrao bolje od vecine igraca i ako ikoga treba pljuvati to nije Lucas a Benayoun je posebna prica vecina navijaca Liverpoola s ovog foruma misli da je neki kloc idiot a tog istog Benayouna kupuje aktuelni engleski prvak Chelsea to mi nikako ne ide u glavu svi smo mi bolji strucnjaci nego jedan Anceloti
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 maj 2010, 12:12

kurdt je napisao/la:Dirk jarane malo smanji tenzije Lucas je ovu sezonu odigrao bolje od vecine igraca i ako ikoga treba pljuvati to nije Lucas a Benayoun je posebna prica vecina navijaca Liverpoola s ovog foruma misli da je neki kloc idiot a tog istog Benayouna kupuje aktuelni engleski prvak Chelsea to mi nikako ne ide u glavu svi smo mi bolji strucnjaci nego jedan Anceloti
Kurdt jarane malo smanji tenzije , ebe se meni za ta dva kloca pisem sta zelim i sta smatram da je ispravno ako ti se ne svidja postoji ignore lista pa bujum !

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 31 maj 2010, 12:18

Ako je kloc Baenayoun onda garant nije Anceloti
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 maj 2010, 12:24

Pa Anceloti je pametan prodat ce Colea i kupiti ovog kloca za 2 do 3 miliona i popuniti klupu ne mislis valjda da ga kupuje da bude standardan 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 maj 2010, 13:22

Benayounu se očito ne sjedi na klupi zato i hoće da mijenja klub . Ja čisto sumnjam da je ovo istina za Chelsea

i mislim da će Benayoun ostati ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 maj 2010, 13:32

Desilo se cudo na treningu Liverpoola :D

Lucas zonglirao do 10 :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 maj 2010, 14:41

Lucasa je usvojila jedna ljubazna porodica jer njegovi roditelji nisu zarađivali dovoljno da ga izdrzavaju radeci kao vrtni patuljci... i tako je jedan garden gnome na kraju zavrsio u Liverpoolu :D

sad ozbiljno... sto se tice lucasa... sve zavisi kakva ste ocekivanja imali ja sam iskreno mislio kad je dosao da ce izrasti u sjajnog vezistu i zato nisam zadovoljan njegovim partijama dok su oni koji nisu nista ocekivali od njega zadovoljni...
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 maj 2010, 17:01

Guardian: Benayoun sljedeći tjedan dolazi u Chelsea

Izraelski nogometaš, 30-godišnji Yossi Benayoun iz Liverpoola, mogao bi po navodima engleskog Guardiana idući tjedan potpisati ugovor i pojačati redove londonskog Chelseaja...

Zbog očiglednog gubitka Joea Colea, za kojeg je nedavno vlasnik Chelseaja Roman Abramovič rekao "prodajte tog momka", aktualni prvak Premiershipa i FA Cupa ima potrebu pojačati vezni red svoje momčadi, a u sferi toga je potpisivanje iskusnog Izraelca.

Startna ponuda Chelseaja za Benayouna je bila 4 milijuna engleskih funti, što je klub s Anfielda bez razmišljanja odbio. No, odmah nakon toga je uslijedila nova cijena Chelseaja od 6 milijuna što je, kako kaže Guardian, zadovoljilo Liverpool.

Unatoč uvijek dobro iskorištenom vremenu na travnjaku Benayoun je stalno kod trenera Rafaela Beniteza bio "džoker s klupe", pa je i sam najavio upravi Liverpoola da je željan "otići i napraviti posljednji jaki ugovor karijere". Dolazak u Chelsea bi definitivno bio takvo što za igrača koji je, osim za Liverpool, u Premiershipu nosio i dres West Hama.

Nek ide više !
FK Pjetlovi

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 maj 2010, 17:03

reds je napisao/la:
Izraelski nogometaš, 30-godišnji Yossi Benayoun iz Liverpoola, mogao bi po navodima engleskog Guardiana idući tjedan potpisati ugovor i pojačati redove londonskog Chelseaja...
Jaka, jaka :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 maj 2010, 18:59

Luis Fabiano : Nakon SP napuštam Sevillu. Auu kada bi skupili kakve love za njega. Treba 30tak miliona :mrgreen:

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 31 maj 2010, 19:04

OTNYS_YNWA je napisao/la:Luis Fabiano : Nakon SP napuštam Sevillu. Auu kada bi skupili kakve love za njega. Treba 30tak miliona :mrgreen:
Kakvi 30 miliona. Istice mu ugovor za godinu dana koji nece produziti. Sevilla bi bila zadovoljna i sa puno manjom ponudom

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 maj 2010, 19:06

OTNYS_YNWA je napisao/la:Luis Fabiano : Nakon SP napuštam Sevillu. Auu kada bi skupili kakve love za njega. Treba 30tak miliona :mrgreen:
Kakvih 30 miliona ???
Prošle sezone Milan je nudio 20 i tada je Fabiano bio u strašnoj formi,sada igra mnogo lošije i 15 miliona je realna cijena(ako se uzme u obzir da već ima 29 ili 30 godina).
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 maj 2010, 19:07

Keane_Roy je napisao/la:
Kakvi 30 miliona. Istice mu ugovor za godinu dana koji nece produziti. Sevilla bi bila zadovoljna i sa puno manjom ponudom
Nisam bio upućen, hvala . Siguran sam onda da bi sa 15-20m i Benayounom bili zadovoljni :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.