Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Stiglic kralju izgleda nekima ce prije metar u g.u.z.icu nego cenat u glavu. A tako je jednostavno. 

@strmkaPa nije valjda da nije tvoj ? 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Volim ove nije Velez isti kao prije rata
ne znam pitaj Vahe Bake Mare Duska i ostalih koji su na svakoj Velezovoj promociji,utakmici (kad su tu) i ostalih stvari vezanih za klub. Jedino ako nisu igrali za hajduk. Mada je dosadno vise o tome pricati ili se pravdati (nema potrebe jer je Velež simbol Mostara i samo jedan, ovo je samo da te malo prcam) molim te obrati paznju na kadar 22:40

Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 25 jan 2016, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
?sarajevo46 je napisao/la:Lagano prelaze...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Onda ista stvar i sa Zrinjskim, onaj i ovaj ništa zajedničko. Čak ni ime navijacastiglic je napisao/la:Bola ti si 1990 se kleo u Jugu i forco si u Italiji na svjetskom prvenstvu, pa si onda 1994. godine kao veliki patriota i novopećeni bosanac se kleo u ljiljane i bosnu..O čemu pričas majketi?Cocaine je napisao/la:Štigliću vidim ja ti se satra brato pokušavajući mi nešto prišit. Evo sam ti boldirao djelić posta napisan dvije strane prije. Ako ne mognes skontat javi se opet. Boldirat cu sa podebljanjem plus najvecim slovima
Cocaine je napisao/la:@lesinar to je to druzeja nikad nebi mogao voljeti drugi klub ili navijati za njega jer to je stvar onoga sto ti je urezano u srce. Kad te stari ili dedo unese na ramenima na stadion,prvi kontakt sa atmosferom,dobre lose stvari. Haj ove mlađe generacije koje su rodjene poslje rata ali neko ko je zivio za jedan klub a preko noci presao da navija za drugi ja to nikad nebi mogao. Samo jedan dres citav zivot. Crveni uz nasu staru mostarsku "Mostar u srcu Velez do groba"
Onaj velež iz 1990. godine, nema nikakve veze s onim iz 1994...pa nadalje...Jedno im je zajednićko ime, i ništa više...
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Bola nije problem, ustvari to im je mali problem, sto se kleo u yugu pa poceo navijat za bih i protiv te yuge . Problem je sto su poslije rata cas bh patrioti , cas jugoslaveni , kriza identiteta totalna.stiglic je napisao/la:Bola ti si 1990 se kleo u Jugu i forco si u Italiji na svjetskom prvenstvu, pa si onda 1994. godine kao veliki patriota i novopećeni bosanac se kleo u ljiljane i bosnu..O čemu pričas majketi?Cocaine je napisao/la:Štigliću vidim ja ti se satra brato pokušavajući mi nešto prišit. Evo sam ti boldirao djelić posta napisan dvije strane prije. Ako ne mognes skontat javi se opet. Boldirat cu sa podebljanjem plus najvecim slovima
Cocaine je napisao/la:@lesinar to je to druzeja nikad nebi mogao voljeti drugi klub ili navijati za njega jer to je stvar onoga sto ti je urezano u srce. Kad te stari ili dedo unese na ramenima na stadion,prvi kontakt sa atmosferom,dobre lose stvari. Haj ove mlađe generacije koje su rodjene poslje rata ali neko ko je zivio za jedan klub a preko noci presao da navija za drugi ja to nikad nebi mogao. Samo jedan dres citav zivot. Crveni uz nasu staru mostarsku "Mostar u srcu Velez do groba"
Onaj velež iz 1990. godine, nema nikakve veze s onim iz 1994...pa nadalje...Jedno im je zajednićko ime, i ništa više...
Dogovorite se vec na jednoj od tih skupstina jeste li za ljiljane ili petrokraku jer jedno drugo iskljucuje .
@ Kokain : samnom (tj protiv mene

Imam ih trojicu. Nisam radio test ali hoce u spid i alkoholDoeTz je napisao/la:@strmkaPa nije valjda da nije tvoj ?

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Ime i grb se nikad nisu promjenili. Pogledaj pod velez kako se presvlace RŠD, RSD, FK, petokraka, ljiljaniGator je napisao/la:Onda ista stvar i sa Zrinjskim, onaj i ovaj ništa zajedničko. Čak ni ime navijacastiglic je napisao/la: Bola ti si 1990 se kleo u Jugu i forco si u Italiji na svjetskom prvenstvu, pa si onda 1994. godine kao veliki patriota i novopećeni bosanac se kleo u ljiljane i bosnu..O čemu pričas majketi?

A jeli Mostar ko prije rata? Jes al na curku...Cocaine je napisao/la:Volim ove nije Velez isti kao prije rata![]()
ne znam pitaj Vahe Bake Mare Duska i ostalih koji su na svakoj Velezovoj promociji,utakmici (kad su tu) i ostalih stvari vezanih za klub. Jedino ako nisu igrali za hajduk. Mada je dosadno vise o tome pricati ili se pravdati (nema potrebe jer je Velež simbol Mostara i samo jedan, ovo je samo da te malo prcam) molim te obrati paznju na kadar 22:40
Demagogija VAHA mara baka dusko...
Gdje je Kulje? Gdje je Taramba? Gdje je Matun, gdje je Ćela Topić? Gdje je Zdena Jedvaj?
Ti bola uvijek po svome, imaš tri imena i samo njih forsiraš...

Ne daj to, zagorice kao i tiCocaine je napisao/la:Imam ih trojicu. Nisam radio test ali hoce u spid i alkoholDoeTz je napisao/la:@strmkaPa nije valjda da nije tvoj ?![]()
![]()

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Evo poceli su o krizama identiteta. Svaki isti oca mi. Nemam zivaca za takve rasprave. Fini moji tuzlaci i sarajlije koji se znaju zayebavat. Ignore
-
- Kontakt:
neko za 100 godina 3 stadiona neko semafor. forza rodjeni
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
FaustinoAsprilla je napisao/la:Ime i grb se nikad nisu promjenili. Pogledaj pod velez kako se presvlace RŠD, RSD, FK, petokraka, ljiljaniGator je napisao/la:Onda ista stvar i sa Zrinjskim, onaj i ovaj ništa zajedničko. Čak ni ime navijacastiglic je napisao/la: Bola ti si 1990 se kleo u Jugu i forco si u Italiji na svjetskom prvenstvu, pa si onda 1994. godine kao veliki patriota i novopećeni bosanac se kleo u ljiljane i bosnu..O čemu pričas majketi?
Onaj velež iz 1990. godine, nema nikakve veze s onim iz 1994...pa nadalje...Jedno im je zajednićko ime, i ništa više...![]()
![]()
Stvarno je bitno je li FK, NK, RSD, SK. Vi niste imali kad ni promijeniti, a i rijedak je klub koji nije izvršio male korekcije na grbu.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 25 jan 2016, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Reko sam ti ne moj se sekirati ispadate svakako, ove godine, nego fino na ljeto kenu83 pod ruku i pravac bb...Živiš 50 godina u Mostaru red je da jednom i ligu prvaka pogledašCocaine je napisao/la:Evo poceli su o krizama identiteta. Svaki isti oca mi. Nemam zivaca za takve rasprave. Fini moji tuzlaci i sarajlije koji se znaju zayebavat. Ignore

Moj doE moram mu prebirat stvariDoeTz je napisao/la:Ne daj to, zagorice kao i tiCocaine je napisao/la:Imam ih trojicu. Nisam radio test ali hoce u spid i alkoholDoeTz je napisao/la:@strmkaPa nije valjda da nije tvoj ?![]()
![]()
Cocaine je napisao/la: Moj doE moram mu prebirat stvari

Imam ja u steku pa bujrum

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Franja Dzidic,Vladimir Skocajic-Taramba,Matun Kvesic,Blaz Baka Sliskovic,Zdenko Jedvaj,Franjo Vladic Kulje. Svi su u klubu ili kao treneri ili sponzori(Matun),izuzecu Baku koji se deklarirao ali posto znamo kakav je covjek i ne zamjerim mu.
Ostali u pokusaju da se nametnu Zrinji nisu prosli(Jazo Djurasovic i Velibor Pudar) prvi u omladinskoj skoli kao trener,na moju zalost nje prosao a Pudar kao trener golmana,na moju srecu takodjer nije prosao. Ako nekome treba dokaz vrlo rado cu skenirati zamolbe od obojice i postaviti ih ovdje. Da ne zaboravim Goran Goca Juric.takodjer. za sve navedene ili navedeno ima dokaz isto kao i klip za VAHU sa skupstine ZRINJSKOG. ako treba samo recite,sa zadovoljstvom cu postaviti
Ostali u pokusaju da se nametnu Zrinji nisu prosli(Jazo Djurasovic i Velibor Pudar) prvi u omladinskoj skoli kao trener,na moju zalost nje prosao a Pudar kao trener golmana,na moju srecu takodjer nije prosao. Ako nekome treba dokaz vrlo rado cu skenirati zamolbe od obojice i postaviti ih ovdje. Da ne zaboravim Goran Goca Juric.takodjer. za sve navedene ili navedeno ima dokaz isto kao i klip za VAHU sa skupstine ZRINJSKOG. ako treba samo recite,sa zadovoljstvom cu postaviti
Zadnja izmjena: Finoseigrajte, dana/u 25 jan 2016, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
DoeTz je napisao/la:Cocaine je napisao/la: Moj doE moram mu prebirat stvari![]()
![]()
Imam ja u steku pa bujrum

zato mi dobro otimamo kuknjavafedeltafrotta je napisao/la:neko za 100 godina 3 stadiona neko semafor. forza rodjeni
goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na ljeto ce on u Sarajevo da gleda ligu prvaka, zna da ga njegovo mjesto ceka ispod reklame na istoku pozzstiglic je napisao/la:Reko sam ti ne moj se sekirati ispadate svakako, ove godine, nego fino na ljeto kenu83 pod ruku i pravac bb...Živiš 50 godina u Mostaru red je da jednom i ligu prvaka pogledašCocaine je napisao/la:Evo poceli su o krizama identiteta. Svaki isti oca mi. Nemam zivaca za takve rasprave. Fini moji tuzlaci i sarajlije koji se znaju zayebavat. Ignore![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.