Mada smatram da je Džemo trebao poskupiti sa cigarama zajedno, al' nejse.

MeĆanje klasicno!PitarBordo je napisao/la:Više smajlija u komentaru nego na duša na jugu manjeg sarajevskog stadiona zadnjih pet kola kumulativno.
Ja sam jedan od tih sto spominju Milosa. Unikatan igrac koji jednim potezom odlucuje utakmicu. Sad vidim gdje je bio on a gdje ostali, sad gubis i Rustemovic ti organizuje napad, niko nema muda vratiti se po loptu i krenuti sa njom, pokusati uposliti spica na neki lucidan nacin itd. Covjek koji nas je pod Jarnijem iscupao na Grbavici u kupu, treba prelistati stranice na nasoj temi poslije te utakmice, pa odlucio mec sa Zrinjskim u Mostaru pa zabio i u finalu, pa spasio Evropu u Norveskoj i Grckoj sa Bilbijom, pa moze se reci nesto slicno i za titulu. Ekipa mora trpiti zbog takvog igraca, primjer je repka gdje se Misimovica isto progonilo jer "usporava" igru i trci manje od ostaalih a evo na sta lici repka bez njega. Ista stvar je sa Milosem kod nas , sad imamo Dulju majstora ali on je krilo i ne djeluje u sredini gdje se dobijaju utakmice. Sto se tice Krste, takodje majstor sa manje uticaja na igru od Milosa ali opet vise vjerujem njemu nego skoro tridesetogodisnjem igracu iz Mijanmara za kojeg apsolutno nikad nisam cuo. Prema tome, ne bih ga tek tako odstranio ukoliko to finansijska situacija ne iziskuje od kluba i dok ne vidimo na cemu smo sa Cesarom. Olaksanje mi je koliko-toliko sto sa Brazilcima nikad ne znas, primjer je i vas Tiago pa se nadam da ce i Cesar eksplodirati.Ajzea je napisao/la:Mene najviše zanima razlog zbog kojeg gurate Velkoskog van kluba, bar tako mogu zaključiti na osnovu postova sa vaše glavne teme. Mišljenja sam da bi ga, u slučaju eventualnog odlaska, spominjali bar priblizno onoliko, koliko ste spominjali ili koliko spominjete Stojčeva.. Valjda se ne moramo prisjećati svega šta ste pisali o Milošu, kakvim pogrdnim imenima ste ga zvali, kako ste ga okarakterisali.. Inače, po meni je upravo Miloš jedno od vaših najvećih pojačanja u godinama iza nas..
Ko to kaze? Igraci su kod nas potpisali ugovore na godinu, godinu ipol, dok je kod vas to bilo puno duze. To da li ce se izboriti evropa je rano pricati dok ne pocne da se igra, jedino je istina da moze biti oboje, ali opet kazem dok ne pocne sve je u leru...OsmanhodzicBuco je napisao/la:Željo kopira našu užasnu transfer-politiku. Ništa oni sa ovim neće postići, osim sto će vratiti malo raje na tribine. A na ljeto im ne gine masovno raskidanje ugovora.
Doveli su haman 15 igrača, koji su uglavnom vec bili na svom vrhuncu, i trenutno su dosta ispod toga.
Previše turbulentno da bi napravili rezultat.
Hoce l' se neko kladiti da nece izboriti Evropu?
I mi smo ranije, kad izgubimo HOP neka pozitivna vijest..OsmanhodzicBuco je napisao/la:Nije bitno na koliko su oni potpisali. Hoću reći da smo mi već prošli kroz to što vi sada prolazite, i nismo se dobro proveli. A o čemu ti ja pričam vidjet ćeš na ljeto.
I mi smo ranije, kad izgubimo HOP neka pozitivna vijest..Zip je napisao/la:
Pa vidis da ste krenuli nasim stopama
Ma Stevanović je vrhunsko pojačanje za našu ligu, sve osim toga su smiješne priče. Još je relativno mlad i vjerujem da će se truditi da vrati karijeru na pravi put, jer ako se ne dokaže ovdje onda mu je karijera definitivno propala.Hadzijalagic je napisao/la:Haj priznaj da je dosao kod vas da bi skroz drugacija prica bila.. Priznajem da je on macak u vreci ali zaboravio igrati sigurno nije a da bi bio pojacanje u ovoj ligi i nemoras biti neki vrhunski evropski igrac.. Said je harao u ovoj ligi a da nigdje ni prije a ni posle nije bio neki ozbiljan faktor..
To je po meni pojacanjeBLU SKY je napisao/la:Nista od dolaska muharemovica u vas klub nisu se uspjeli dogovoriti sa gracičem.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1, Riziko, Zigazaga i 26 gostiju.