Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cocaine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 13:52

narodniheroj je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Ma svak pljuje na svakoga. To je normala i sve u cilju neke zayebancije ali ulazit u neke dubioze i ozbiljne razgovore po forumu u cilju odbrane svog kluba od solinasa ili krmka npr stvarno jos nisam toliko puk'o. Imam dobrog psihologa pa odem kod njega nekad da se ispricamo :D
Vidim regaju se buraz zbog tebe :urnebes: ako zafali prezrvativa zovi, pogurat če mo jednim kontigentom, samo deri :thumbup:
Brato sa 50 godina i 20% mozga žicam kao pohotni ždrijebac. Pa sta bi da mi je 20 :)

Finoseigrajte
Kontakt:

Post Postao/la Finoseigrajte » 25 jan 2016, 13:56

Cocaine,ja sam rekao istinu a to sto tebe boli,opet je tvoja stvar. Ja ti tu ne mogu pomoci a vjeruj mi da bi(vise nego ti bivsi igraci koje si nabrojao) a koji do vas drze ko ja do rata u siriji.
Provociras,vrijedzas,omalovazavas i pljujes po klubu koji je nama nista manje mostarcima nego vama,vise od zivota,sto smo i dokazali milion puta,a ne ovako preko tastatura(nema kruha i napretka tako care) nego zasucite rukave i zbijte redove da opet imamo gradski derbi(u sta cisto sumnjam,ali eto zelim vam srecu).
Zdrava zajebancija ok ali ti sta si ovdje pisao,mogu samo reci dno dna, i ako mislis da si smjesan,vjeruj nisi. Mozda jesi rominama s bisca polja ali raji a asfalta.tesko "brato".
Idi pij whiskey u koznim foteljama dok cekas strankinje. :guz:

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 25 jan 2016, 14:03

Psajdak je napisao/la:Imam osjećaj da ćemo uzivati u narednim danima :kafa:
Jašta
stiglic je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Daj link da me razuvjeris da je istina. Vidim slika je sa fb.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dedo-ibr ... lez/181834
Ibro hakiran brato :urnebes:
A ne znam stvarno sta je ovdje smjesno. Sto ovaj djed iskreno voli Velez, ili sta? Ovaj iznos jeste smjesan u odnosu na to sta Velezu treba, ali dajte malo, uzmite u obzir na to od koga je. Njemu je ta penzija sve od primanja, i mnogo je vise od stotina hiljada od nekih guzonja koji su doveli Velez do tog do cega je doveden.

Ne branim pastrmku ni Velez, iako realno ne zasluzuje da ispadne, ali nema smisla da se nesto ovakvo ismijava. De malo respekta.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 14:07

@komsija FSI (vidi te bola ko pasat benzinac) ti kao prvo nisi napisao ni jedan post na temi zrinskog sto te odmah demantuje u toj ljubavi kojom se busas nego si ovdje kao zadnji levat zakacio. Nemoj da kopiram bljuvotine od prijasnjih vasih forumasa i da lijepim ovdje. Bola ja sam mala maca za njih i uvijek gledam da tu zayebanciju izbalansiram da nema nacionalizma i moje baziranje je vise geografski. To sto tebe pogađa i sto to ispoljavas tvoja stvar,mene pogađa isto mnogo toga ali ne dozvoljavam da se to primjeti. Brato ako si mostarac 5-6 generacija (sto isto nisam skontao jer onda ti imas oko 100-120 godina) izvali nesto da se smijemo zajedno. Necemo po forumu glumit forumske predsjednike sindikata :wave:

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 25 jan 2016, 14:07

Meni je ovo sa ovim dedom jedna od najsimpatičnijih stvari koje sam pročitao u zadnje vrijeme, očit primjer ljubavi prema klubu.. Šta znaju papci šta je ljubav !? :)
Ajzea je forumaš godine !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 14:12

Psajdak je napisao/la:Meni je ovo sa ovim dedom jedna od najsimpatičnijih stvari koje sam pročitao u zadnje vrijeme, očit primjer ljubavi prema klubu.. Šta znaju papci šta je ljubav !? :)
Svaka normalna osoba ce tako razmisljati. Znaci lik se spreman odreci jednog dijela svoje penzije ds se pomogne klubu. Neces ga brato naci u Leedsu Londonu ili Birminghamu. Mozda ima u Glasgowu jedan koji navija za Rangerse i to je to :kralj:

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 25 jan 2016, 14:18

Ljubav u doba kokaina :D Jedno je ljubav i privženost drugo je prošenje što vi radite ima 25 godina...Nema vrata gdje niste pokucali...I sad ćekate za donacije da obnovite jedan dio grada, dok u Mepasu fuka pijete :D Nego druže pastrmka naleti brate na ljeto pod bb, biće opet liga prvaka sa kenom83, on je domaći već...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 25 jan 2016, 14:18

Lik se registruje na forum zbog Pastrmke,

plete po njemu, još po nekom drugom, piše shizofrene stvari o Veležu, popuje za tastaturom,

a savjetuje drugima da pometu ispred svog praga i kako nema kruha i napretka od naprdivanja preko foruma. :rol: :rol:

Dan te yebo zgubireda.

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 25 jan 2016, 14:23

Finoseigrajte je napisao/la:Velez i Reprezentacija Jugoslavije kralju. Tako bi i ne stidim se toga,to je bilo tada a kad se sve raspade ko sumeca tableta i kad realno sagledah stvari,srce mi odluci ZRINJSKI I HRVATSKA !
:facepalm: Nemam nista protiv tebe, ali da zakljucim: ti navijas za Velez, a simpatizer si Zrinjskog. Isto kao sto sam ja navijac BORCA, jer Ga volim od malih nogu, a simpatizer sam Barce iz Spanije, Borussije iz Njemacke, M. Uniteda iz engleske, Juventusa iz Italije, jer sam ih kasnije skontao, i nisu iz mog grada.

Klub za koji navijas ne mozes promjeniti, on ti je urezan u srce, tijelo, dusu, ako pak mozes, onda nisi navijac, vec samo simpatizer. Evo, moja Svetinja zvana Borac je nekoliko puta bio na pragu gasenja, ali ja sam se zarekao da cu Ga voljeti i nosii u srcu, da to mjesto u meni ne moze ni jedan drugi klub da zauzme ako se ugasi. Nije se ugasio, hvala Bogu svetom, Hristu i Bogorodici, ali shvatas sta hocu reci. To ti je kao nacionalnost, krvna grupa, boja koze, pol, ne mozes to promjeniti.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Finoseigrajte
Kontakt:

Post Postao/la Finoseigrajte » 25 jan 2016, 14:25

Zesci bolesnici stare mi.
Samo sam pokusao biti korektan.
Imate mahanje.

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 25 jan 2016, 14:29

Ta ćeš bola pomoć, pomažu im godinama, a oni samo kukaju i kradu...
Lani im proračun bio 1.200,000 KM ( s tim da im je Aluminij i EL EP HZ HB uplatili po 100.000 KM) platformaški talovi Nermina i co...i opet nisu mogli primirisati do europe..kad su pokrali i te pare i onih pola miliona za pomoćno dižu bune i bunice i pričaju o famoznom stadionu...Sad im je opet zrinja kriv što su sami sebe pokrali...Pa prijete, uvjetuju grad i ove političare...
Samo kuknjava i prića o dalekoj borusiji dortmund, još su umorni od te utakmice :D

Finoseigrajte
Kontakt:

Post Postao/la Finoseigrajte » 25 jan 2016, 14:30

@vulture to je bio odgovor na pitanje jednog clana za kiga si navijao prije rata.
Samo sam bio kulturan i iskreno odgovorio. Pa ne znam cemu pokrivanje ociju kralju.
Nisam navijac Veleza(vidis pisem velikim slovima) nego najstarijeg i jednog od najorganiziranijih sprtskih kolektiva u ovoj drzavi koja se zove BiH.
Ja sam navijac Zrinjskog kojeg volim svim svojim srcem i dusom.
Ne znam jesam li bio dovoljno jasan?! Ako ima kakva opcija da ti i nacrtam,nije problem.
Budi mi pozdravljen.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 14:32

@lesinar to je to druze :tokralju: ja nikad nebi mogao voljeti drugi klub ili navijati za njega jer to je stvar onoga sto ti je urezano u srce. Kad te stari ili dedo unese na ramenima na stadion,prvi kontakt sa atmosferom,dobre lose stvari. Haj ove mlađe generacije koje su rodjene poslje rata ali neko ko je zivio za jedan klub a preko noci presao da navija za drugi ja to nikad nebi mogao. Samo jedan dres citav zivot. Crveni uz nasu staru mostarsku "Mostar u srcu Velez do groba"

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 25 jan 2016, 14:39

Mi Madriđani, a vjerujem i suparnici Katalonci, u potpunosti razumijemo šta nam govorite.
Ajzea je forumaš godine !

High

Post Postao/la High » 25 jan 2016, 14:43

Lešinar prkosi banjalučkim navijačima Zvezde i Partizana. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2016, 14:45

Ovakav Banjalucanin i treba biti, jebote dolazis iz Banja Luke iz BiH i lafo navijas za Zvezdu ili Partizan, ovo je dobar momak i vidi se da voli Borac i takvi ljudi ce uvijek biti dobrodosli ovdje a ne kao neki njegovi sugradjani :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 25 jan 2016, 14:46

Ma ne interesuje mene za koji on klub navija, taman da navija za Barcu ili za FK Nazad iz Gornjih Piсkovaca, ali kako moze da promjeni klub? Ne napadam ja njega po osnovu sto napada Velez ili ti ne znam ni ja sta, to se vi pozabavite, ja cu ako bude problema sa Borcem. Ali neka mi objasni, i kao sto rece, neka nacrta, neka bude sto jasnije, jer sam ja ogranicen, i ne mogu da shvatim kako neko moze da promjeni klub za koji navija.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 25 jan 2016, 14:50

Vulture je napisao/la:Ma ne interesuje mene za koji on klub navija, taman da navija za Barcu ili za FK Nazad iz Gornjih Piсkovaca, ali kako moze da promjeni klub? Ne napadam ja njega po osnovu sto napada Velez ili ti ne znam ni ja sta, to se vi pozabavite, ja cu ako bude problema sa Borcem. Ali neka mi objasni, i kao sto rece, neka nacrta, neka bude sto jasnije, jer sam ja ogranicen, i ne mogu da shvatim kako neko moze da promjeni klub za koji navija.
Pusti bola demagogiju ovog fosila kokaina, kako će netko navijati za njegov klub ako je rodjen 1988 1990 1992 ? Jedino ako nismo svi ko pastrmka nadareni pa se sjećamo svojih dječijih 3-4-5 godina :D Ili nedaj Bože da se sjećamo onog što nismo proživili :lol:

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 25 jan 2016, 14:52

MortemHz je napisao/la:Ovakav Banjalucanin i treba biti, jebote dolazis iz Banja Luke iz BiH i lafo navijas za Zvezdu ili Partizan, ovo je dobar momak i vidi se da voli Borac i takvi ljudi ce uvijek biti dobrodosli ovdje a ne kao neki njegovi sugradjani :mrgreen:
Zahvaljujem, takodje, ako si odan klubu, to se trazi. Izdajice su najgore, pozdrav. :salut:
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 14:54

Evo usporedbe fine. Odgajas dijete 20 godina,mjenjas mu pelene,peres guzicu,izvodis vani,igras se sa njim,kupis mu paket kur.tona kad krene na matursko vece,on trenira u nekom klubu a ti skaces kad u utakmici zavali gol ili pogodi tricu. Nakon 20 godina uradis test ocinstva i vidis da nije tvoj. Bola ja cu i dalje voljeti to dijete kao da je moje i necu ga ostaviti a bit cu ljut i izbost cu kuju koja mi je to presutila
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 25 jan 2016, 14:58, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.