mogli su vam komotno caddya kupit za iducu polusezonuCocaine je napisao/la:Komsija ne treba nama nikakva pomoc ni stranke ni ikoga. Hvala bogu ima nas i ne zalimo. Mi se bola napijemo pa iz zayebancije kupimo
Vas bola koliko ima i koliko ste spremni pogurat svoj klub ne mozete kupit ni yamasaki od 50 kubika![]()
ono brato ljubav do bola . Znam da ti tesko pada ali sta cu ti
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
goveđigulašmajka
Komsija fore su ti prave ljutodočanske

Kako ono, Zrinjski skidaj tange..Cocaine je napisao/la:Komsija fore su ti prave ljutodočanske![]()

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
onaj osjećaj kad na polusezoni imaš više bodova neko željo i velež zajednoshzna je napisao/la:Kako ono, Zrinjski skidaj tange..Cocaine je napisao/la:Komsija fore su ti prave ljutodočanske![]()

goveđigulašmajka
vidi fakatrigotina je napisao/la:onaj osjećaj kad na polusezoni imaš više bodova neko željo i velež zajednoshzna je napisao/la:Kako ono, Zrinjski skidaj tange..Cocaine je napisao/la:Komsija fore su ti prave ljutodočanske![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Orgazam za navijace klubova ciji grb ima bubuljicu.rigotina je napisao/la:onaj osjećaj kad na polusezoni imaš više bodova neko željo i velež zajednoshzna je napisao/la:Kako ono, Zrinjski skidaj tange..Cocaine je napisao/la:Komsija fore su ti prave ljutodočanske![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
onaj osjecaj kad daš više golova nego željo i velež zajedno, kad primiš manje golova nego oni skupa. ajde bola, triple orgazam. sve mi bubuljice iskačushzna je napisao/la:Orgazam za navijace klubova ciji grb ima bubuljicu.rigotina je napisao/la:onaj osjećaj kad na polusezoni imaš više bodova neko željo i velež zajednoshzna je napisao/la:
Kako ono, Zrinjski skidaj tange..
goveđigulašmajka
Pa normalno da ćeš primit manje golova nego 2 kluba zajedno, gdje ti je logika..
I vi primate s centra pa nikome ništa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
otkad se golovi vrednuju proporcionalno udaljenosti s koje su postignuti? to neko novo pravilo?wobly92 je napisao/la:Pa normalno da ćeš primit manje golova nego 2 kluba zajedno, gdje ti je logika..
dodaj 5 bodova slobodi, dali su gol s 25 metara
goveđigulašmajka
- Beduin
- Kontakt:
Jel' za ovakvog u Mostar gradu kazu "putko"?Cocaine je napisao/la:Komsija haj gange to je vass tradicionalna zapadnohercegovacka zika isto kao što je nama iz čaršije sevdalinka ali s ovim modnim detaljem ste prekucali sve
![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Onaj osjecaj kad si razvalio Zrinjski na Tusnju a imas i vise bodovarigotina je napisao/la:onaj osjećaj kad na polusezoni imaš više bodova neko željo i velež zajednoshzna je napisao/la:Kako ono, Zrinjski skidaj tange..Cocaine je napisao/la:Komsija fore su ti prave ljutodočanske![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
dragi 2:1 nije razvaljivanje, ali 0:6 usred Tuzle 2006. jest. slobodno pitaj, tu sam da objasnim, poljubi me doleDoeTz je napisao/la:Onaj osjecaj kad si razvalio Zrinjski na Tusnju a imas i vise bodovarigotina je napisao/la:onaj osjećaj kad na polusezoni imaš više bodova neko željo i velež zajednoshzna je napisao/la:
Kako ono, Zrinjski skidaj tange..
goveđigulašmajka
Ma onako spominjem, da se ne zaboravi, nemoj se ljutit.rigotina je napisao/la: otkad se golovi vrednuju proporcionalno udaljenosti s koje su postignuti? to neko novo pravilo?
dodaj 5 bodova slobodi, dali su gol s 25 metara
A mora da si ponosan što ti je klub primio manje golova nego dva kluba zajedno.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Krmak ocito nisi gledao utakmicu 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Interesantan podatak, mislim da se ovo nije dešavalo u prošlosti i da je rijedak slučaj onoliko koliko je i prolazak Siding Spring komete pored Marsa. Koja senzacijarigotina je napisao/la:onaj osjecaj kad daš više golova nego željo i velež zajedno, kad primiš manje golova nego oni skupa. ajde bola, triple orgazam. sve mi bubuljice iskačushzna je napisao/la:
Orgazam za navijace klubova ciji grb ima bubuljicu.

Za ovo prvo me tačno sramota

Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 25 jan 2016, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ajzea je forumaš godine !
3:0, 0:6, 4:1, 5:2. Sloboda iz red light districtaDoeTz je napisao/la:Krmak ocito nisi gledao utakmicu
goveđigulašmajka
Ponosan momak ljubi ga majka. Ma imate manje primljenih golova od 15 klubova, još bolje, koliki je to tek orgazam? 
Najkrvavije što imate više golova od Slobode, manje primljenih, a opet nam gledate u leđa.

Najkrvavije što imate više golova od Slobode, manje primljenih, a opet nam gledate u leđa.

Ma sto ti je krivoo srceerigotina je napisao/la:3:0, 0:6, 4:1, 5:2. Sloboda iz red light districtaDoeTz je napisao/la:Krmak ocito nisi gledao utakmicu

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Joj škutora i japanki 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.