Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Daj link da me razuvjeris da je istina. Vidim slika je sa fb.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dedo-ibr ... lez/181834Cocaine je napisao/la:Daj link da me razuvjeris da je istina. Vidim slika je sa fb.
Ibro hakiran brato

Bola daj link za onu sliku a dedi Ibri i toj ljubavi se nakloni. Komsija nemas argumente.stiglic je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dedo-ibr ... lez/181834Cocaine je napisao/la:Daj link da me razuvjeris da je istina. Vidim slika je sa fb.
Ibro hakiran brato
Nemaš ti za defile pa se opet spremašCocaine je napisao/la:Bola daj link za onu sliku a dedi Ibri i toj ljubavi se nakloni. Komsija nemas argumente.stiglic je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dedo-ibr ... lez/181834Cocaine je napisao/la:Daj link da me razuvjeris da je istina. Vidim slika je sa fb.
Ibro hakiran brato

Vidi havijastra od defilea
a to je komsija
priznaj da te pojede to 

Bola brinem se za tebe, vidim da si se uskuko, opet su te za brava uzeli po hiljaditi put...najvaljuju nešto što ne mogu ispunitiCocaine je napisao/la:Vidi havijastra od defileaa to je komsija
priznaj da te pojede to

-
- Kontakt:
Pozdrav svim normalnim navijacima i simpatizerima svojih klubova a najveci pozdrav mojim Ultrasima,simpatizerima i svima onima kojima je najstariji klub sa ovih prostora na srcu HSK Zrinjski Mostar.
Ne mogu da ne spomenem par "likova" ili ti ga "tornjaka" onako po mostarski,koji se svim silama trude da omalovazavaju i pljuju po nasem klubu,a u tom pljuvanju prednjace keno i cocaine,pa cu ovu prigodu iskoristiti da i njih "pozdravim" . Sretacemo se i pricati,pripremite se!
Trudicu se da budem korektan a nadam se da ce i admini imati iste kriterije prema svima,a sto i nije bio slucaj dosad,koliko sam uspio upratit'.
Novi sam na ovom forumu ali vjerojatno stariji od velike vecine ovdje,pa cu argumentovano krenuti u "borbu" sa ovom dvojicom nabrojanih posebno,posto sam dobro upucen bh sport,a posebno na sport u Mostaru.
Mostarac sam ima jedno 5 6 generacija,skocih i sa starog mosta pred rat( ako je to neko mjerilo mostarca) ,postujem sve i svakoga(pa tako i Velez kao sportskog rivala) ali Zrinju volim vise od zivota,pa se osjecam duznim da ga i branim od razno raznih nebuloza,isfrustriranih djecacica(kene) a i "starih" mostaraca poput cocaina.
Care,jadan si toliko da mi te zao,ali te i razumijem.
Sto kazu stari,meti ispred svojih vrata..i ne boj se. U protivnom cu te razoruzavati argumentima,kad se vec krijes iza nickova i pisas(barem ti mislis,sa svojim seljackim i niskim postovima)po mom klubu, a uz to jos sam sebi stavljas smajlice. Nema sta,respect za glupost.
Toliko od novog clana uz zelju da svakome bude sve po zaslugama.
Budite mi pozdravljeni.
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA !
Ne mogu da ne spomenem par "likova" ili ti ga "tornjaka" onako po mostarski,koji se svim silama trude da omalovazavaju i pljuju po nasem klubu,a u tom pljuvanju prednjace keno i cocaine,pa cu ovu prigodu iskoristiti da i njih "pozdravim" . Sretacemo se i pricati,pripremite se!

Trudicu se da budem korektan a nadam se da ce i admini imati iste kriterije prema svima,a sto i nije bio slucaj dosad,koliko sam uspio upratit'.
Novi sam na ovom forumu ali vjerojatno stariji od velike vecine ovdje,pa cu argumentovano krenuti u "borbu" sa ovom dvojicom nabrojanih posebno,posto sam dobro upucen bh sport,a posebno na sport u Mostaru.
Mostarac sam ima jedno 5 6 generacija,skocih i sa starog mosta pred rat( ako je to neko mjerilo mostarca) ,postujem sve i svakoga(pa tako i Velez kao sportskog rivala) ali Zrinju volim vise od zivota,pa se osjecam duznim da ga i branim od razno raznih nebuloza,isfrustriranih djecacica(kene) a i "starih" mostaraca poput cocaina.
Care,jadan si toliko da mi te zao,ali te i razumijem.
Sto kazu stari,meti ispred svojih vrata..i ne boj se. U protivnom cu te razoruzavati argumentima,kad se vec krijes iza nickova i pisas(barem ti mislis,sa svojim seljackim i niskim postovima)po mom klubu, a uz to jos sam sebi stavljas smajlice. Nema sta,respect za glupost.
Toliko od novog clana uz zelju da svakome bude sve po zaslugama.
Budite mi pozdravljeni.
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA !
-
- Kontakt:
za koga si navijao prije rata 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovo će biti zanimljivije od tzv. sukoba na književnoj ljevici. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ili za ajduk ili za diNaNo nema trecegfedeltafrotta je napisao/la:za koga si navijao prije rata

Kaze lik mostarac je ima jedno 5-6 generacija. Pa koliko ti brato imas godina 124
idi ispred maslina čekaj

Imam osjećaj da ćemo uzivati u narednim danima 

Ajzea je forumaš godine !
ja bih samo kratko nešto da kažem, ne znam da li su smiješni ili patetični, ovi što "brane" klub na forumu 
svakakvih delegata ima

svakakvih delegata ima

Ma svak pljuje na svakoga. To je normala i sve u cilju neke zayebancije ali ulazit u neke dubioze i ozbiljne razgovore po forumu u cilju odbrane svog kluba od solinasa ili krmka npr stvarno jos nisam toliko puk'o. Imam dobrog psihologa pa odem kod njega nekad da se ispricamo 

izroniće, ništa se ne bojCocaine je napisao/la:Ma svak pljuje na svakoga. To je normala i sve u cilju neke zayebancije ali ulazit u neke dubioze i ozbiljne razgovore po forumu u cilju odbrane svog kluba od solinasa ili krmka npr stvarno jos nisam toliko puk'o. Imam dobrog psihologa pa odem kod njega nekad da se ispricamo
goveđigulašmajka
Ako mislis na moj mozak sumnjam. Alkohol i gudra su ucinili svoje,a ako kontaš na Rođene normala brato da hocerigotina je napisao/la:izroniće, ništa se ne bojCocaine je napisao/la:Ma svak pljuje na svakoga. To je normala i sve u cilju neke zayebancije ali ulazit u neke dubioze i ozbiljne razgovore po forumu u cilju odbrane svog kluba od solinasa ili krmka npr stvarno jos nisam toliko puk'o. Imam dobrog psihologa pa odem kod njega nekad da se ispricamo
Mijesa momak Cim i Mostar, sta ce kad ima kompleks manje vrijednosti i ja bi imao da sam iz Cima.Cocaine je napisao/la:Kaze lik mostarac je ima jedno 5-6 generacija. Pa koliko ti brato imas godina 124![]()
idi ispred maslina čekaj
![]()
![]()
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Velez i Reprezentacija Jugoslavije kralju. Tako bi i ne stidim se toga,to je bilo tada a kad se sve raspade ko sumeca tableta i kad realno sagledah stvari,srce mi odluci ZRINJSKI I HRVATSKA !
Opet kazem,svak' je kovac svoje srece i trazili smo demokraciju a i dobili je,pa izvolite.
Nema vise onog Veleza a ni Jugoslavije(koliko god to bilo tesko priznati "bratama").
Ima Zrinjski,i bice ga zauvijek ,sto ne bih rekao za ovaj drugi klub(samo po imenu nasljednik)onog Veleza. Pa"bujrum".
Posto cijeli zivot zivim u zgradi kao i sva moja uza i sira obitelj,a nemam na "zalost" niti rodbine niti zemlje ni po kakvim selima(uz duzno postovanje ljudima sa sela),ne znam sta bi bio,ako su sve moje generacije zivjele i sahranjene u Mostaru na najstarijem groblju a nisu Masline.care ti sto sam sebi stavljas smajlice .
Pozdrav.radim,vozim.
Opet kazem,svak' je kovac svoje srece i trazili smo demokraciju a i dobili je,pa izvolite.
Nema vise onog Veleza a ni Jugoslavije(koliko god to bilo tesko priznati "bratama").
Ima Zrinjski,i bice ga zauvijek ,sto ne bih rekao za ovaj drugi klub(samo po imenu nasljednik)onog Veleza. Pa"bujrum".
Posto cijeli zivot zivim u zgradi kao i sva moja uza i sira obitelj,a nemam na "zalost" niti rodbine niti zemlje ni po kakvim selima(uz duzno postovanje ljudima sa sela),ne znam sta bi bio,ako su sve moje generacije zivjele i sahranjene u Mostaru na najstarijem groblju a nisu Masline.care ti sto sam sebi stavljas smajlice .
Pozdrav.radim,vozim.
@Finoseigrajte odmah si krenuo sa podmuklim provokacijama da nema Veleza da nije onaj stari (to neki vasi fazoni) dok prisustvo Vahe Duska Mare Bake Toze i ostalih na utakmicama to demantuje. Ako si ti mislio po mjestu gdje igra to nista ne znaci jer su mnogi mjenjali stadion ( po takvim pricama onda ni Hajduk nije isti od kad je presao sa starog placa pored plinare na Poljud) Tu sam radi zayebancije i zdravog podyebavanja a ne zbog dubioza i raspravljanja o glupostima. Ako imas dobar šuk podvali ga kurvanjski da se svi smijemo a ako ne nemoj smarat beze. Zivio brato i samo se drzi lijeve trake

-
- Kontakt:
Vidim regaju se buraz zbog tebeCocaine je napisao/la:Ma svak pljuje na svakoga. To je normala i sve u cilju neke zayebancije ali ulazit u neke dubioze i ozbiljne razgovore po forumu u cilju odbrane svog kluba od solinasa ili krmka npr stvarno jos nisam toliko puk'o. Imam dobrog psihologa pa odem kod njega nekad da se ispricamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.