Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cocaine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 12:21

Daj link da me razuvjeris da je istina. Vidim slika je sa fb.

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 25 jan 2016, 12:22

Cocaine je napisao/la:Daj link da me razuvjeris da je istina. Vidim slika je sa fb.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dedo-ibr ... lez/181834
Ibro hakiran brato :urnebes:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 12:29

stiglic je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Daj link da me razuvjeris da je istina. Vidim slika je sa fb.
Bola daj link za onu sliku a dedi Ibri i toj ljubavi se nakloni. Komsija nemas argumente.

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 25 jan 2016, 12:32

Cocaine je napisao/la:
stiglic je napisao/la:
Bola daj link za onu sliku a dedi Ibri i toj ljubavi se nakloni. Komsija nemas argumente.
Nemaš ti za defile pa se opet spremaš :D

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 12:37

Vidi havijastra od defilea :urnebes: a to je komsija :rol: priznaj da te pojede to :rol:

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 25 jan 2016, 12:44

Cocaine je napisao/la:Vidi havijastra od defilea :urnebes: a to je komsija :rol: priznaj da te pojede to :rol:
Bola brinem se za tebe, vidim da si se uskuko, opet su te za brava uzeli po hiljaditi put...najvaljuju nešto što ne mogu ispuniti :lol: Bolje ti je da uzmeš karanfil pa na partizansko, to je mnogo realnije...

Finoseigrajte
Kontakt:

Post Postao/la Finoseigrajte » 25 jan 2016, 12:49

Pozdrav svim normalnim navijacima i simpatizerima svojih klubova a najveci pozdrav mojim Ultrasima,simpatizerima i svima onima kojima je najstariji klub sa ovih prostora na srcu HSK Zrinjski Mostar.
Ne mogu da ne spomenem par "likova" ili ti ga "tornjaka" onako po mostarski,koji se svim silama trude da omalovazavaju i pljuju po nasem klubu,a u tom pljuvanju prednjace keno i cocaine,pa cu ovu prigodu iskoristiti da i njih "pozdravim" . Sretacemo se i pricati,pripremite se! ;)
Trudicu se da budem korektan a nadam se da ce i admini imati iste kriterije prema svima,a sto i nije bio slucaj dosad,koliko sam uspio upratit'.
Novi sam na ovom forumu ali vjerojatno stariji od velike vecine ovdje,pa cu argumentovano krenuti u "borbu" sa ovom dvojicom nabrojanih posebno,posto sam dobro upucen bh sport,a posebno na sport u Mostaru.
Mostarac sam ima jedno 5 6 generacija,skocih i sa starog mosta pred rat( ako je to neko mjerilo mostarca) ,postujem sve i svakoga(pa tako i Velez kao sportskog rivala) ali Zrinju volim vise od zivota,pa se osjecam duznim da ga i branim od razno raznih nebuloza,isfrustriranih djecacica(kene) a i "starih" mostaraca poput cocaina.
Care,jadan si toliko da mi te zao,ali te i razumijem.
Sto kazu stari,meti ispred svojih vrata..i ne boj se. U protivnom cu te razoruzavati argumentima,kad se vec krijes iza nickova i pisas(barem ti mislis,sa svojim seljackim i niskim postovima)po mom klubu, a uz to jos sam sebi stavljas smajlice. Nema sta,respect za glupost.
Toliko od novog clana uz zelju da svakome bude sve po zaslugama.
Budite mi pozdravljeni.
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 jan 2016, 12:52

za koga si navijao prije rata :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

High

Post Postao/la High » 25 jan 2016, 12:52

Ovo će biti zanimljivije od tzv. sukoba na književnoj ljevici. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 12:53

fedeltafrotta je napisao/la:za koga si navijao prije rata :D
Ili za ajduk ili za diNaNo nema treceg :urnebes: :urnebes:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 12:55

Kaze lik mostarac je ima jedno 5-6 generacija. Pa koliko ti brato imas godina 124 :urnebes: :urnebes: idi ispred maslina čekaj :urnebes: :urnebes: :rol:

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 25 jan 2016, 13:07

Imam osjećaj da ćemo uzivati u narednim danima :kafa:
Ajzea je forumaš godine !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2016, 13:08

ja bih samo kratko nešto da kažem, ne znam da li su smiješni ili patetični, ovi što "brane" klub na forumu :rol:

svakakvih delegata ima :mrgreen:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 13:11

Ma svak pljuje na svakoga. To je normala i sve u cilju neke zayebancije ali ulazit u neke dubioze i ozbiljne razgovore po forumu u cilju odbrane svog kluba od solinasa ili krmka npr stvarno jos nisam toliko puk'o. Imam dobrog psihologa pa odem kod njega nekad da se ispricamo :D

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 25 jan 2016, 13:13

Cocaine je napisao/la:Ma svak pljuje na svakoga. To je normala i sve u cilju neke zayebancije ali ulazit u neke dubioze i ozbiljne razgovore po forumu u cilju odbrane svog kluba od solinasa ili krmka npr stvarno jos nisam toliko puk'o. Imam dobrog psihologa pa odem kod njega nekad da se ispricamo :D
izroniće, ništa se ne boj
goveđigulašmajka

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 13:16

rigotina je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Ma svak pljuje na svakoga. To je normala i sve u cilju neke zayebancije ali ulazit u neke dubioze i ozbiljne razgovore po forumu u cilju odbrane svog kluba od solinasa ili krmka npr stvarno jos nisam toliko puk'o. Imam dobrog psihologa pa odem kod njega nekad da se ispricamo :D
izroniće, ništa se ne boj
Ako mislis na moj mozak sumnjam. Alkohol i gudra su ucinili svoje,a ako kontaš na Rođene normala brato da hoce

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 25 jan 2016, 13:21

Cocaine je napisao/la:Kaze lik mostarac je ima jedno 5-6 generacija. Pa koliko ti brato imas godina 124 :urnebes: :urnebes: idi ispred maslina čekaj :urnebes: :urnebes: :rol:
Mijesa momak Cim i Mostar, sta ce kad ima kompleks manje vrijednosti i ja bi imao da sam iz Cima.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Finoseigrajte
Kontakt:

Post Postao/la Finoseigrajte » 25 jan 2016, 13:32

Velez i Reprezentacija Jugoslavije kralju. Tako bi i ne stidim se toga,to je bilo tada a kad se sve raspade ko sumeca tableta i kad realno sagledah stvari,srce mi odluci ZRINJSKI I HRVATSKA !
Opet kazem,svak' je kovac svoje srece i trazili smo demokraciju a i dobili je,pa izvolite.
Nema vise onog Veleza a ni Jugoslavije(koliko god to bilo tesko priznati "bratama").
Ima Zrinjski,i bice ga zauvijek ,sto ne bih rekao za ovaj drugi klub(samo po imenu nasljednik)onog Veleza. Pa"bujrum".
Posto cijeli zivot zivim u zgradi kao i sva moja uza i sira obitelj,a nemam na "zalost" niti rodbine niti zemlje ni po kakvim selima(uz duzno postovanje ljudima sa sela),ne znam sta bi bio,ako su sve moje generacije zivjele i sahranjene u Mostaru na najstarijem groblju a nisu Masline.care ti sto sam sebi stavljas smajlice .
Pozdrav.radim,vozim.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 jan 2016, 13:42

@Finoseigrajte odmah si krenuo sa podmuklim provokacijama da nema Veleza da nije onaj stari (to neki vasi fazoni) dok prisustvo Vahe Duska Mare Bake Toze i ostalih na utakmicama to demantuje. Ako si ti mislio po mjestu gdje igra to nista ne znaci jer su mnogi mjenjali stadion ( po takvim pricama onda ni Hajduk nije isti od kad je presao sa starog placa pored plinare na Poljud) Tu sam radi zayebancije i zdravog podyebavanja a ne zbog dubioza i raspravljanja o glupostima. Ako imas dobar šuk podvali ga kurvanjski da se svi smijemo a ako ne nemoj smarat beze. Zivio brato i samo se drzi lijeve trake :D :wave:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 25 jan 2016, 13:44

Vidim regaju se buraz zbog tebe :urnebes: ako zafali prezrvativa zovi, pogurat če mo jednim kontigentom, samo deri :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.