Valjalo je s gov.nim.a raditiMortemHz je napisao/la:Nas Zip nije isti otkad nam se vratio iz Tuzle
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.transfermarkt.co.uk/fk-saraj ... verein/282
Berberović predvodi vod metuzalema.
Imamo 6 igrača s 29 ili više godina.
Berberović predvodi vod metuzalema.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo otprilike konačno što se tiče odlazaka i dolazaka:

U petak igramo s Elektrobosnom a?

Samo Saraj'vo.
Jes.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Polahko samo, da vas ne uhvati u krstimaBolanos je napisao/la:Evo nas, setkamo se nezainteresovano.Evolution87 je napisao/la:dje ste picici udbaski

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nit je to to sto se tice dolazaka i odlazaka nit igramo sa Elektrobosnom posto se taj klub ugasio nedavno ali su se opet ko vratili prije par godina a tamo se osnovao novi (Metalleghe) prije nepunih 7 godina. Ko te to nasekir'o?

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 25 jan 2016, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa mislio je na Jajčane. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Ne da mi se pisati ono šatro na italijanskom, THIS IS BAAAAAAAAZNIAAAAAAAA!DrustveniParazit je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
![]()

@High ti si gospodin.

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 25 jan 2016, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Prijatelju kao da je iz aviona slikanomoonman je napisao/la:Pa imas sliku na FB stranici, jest da se slabije vide lica al kod vecine mozes prepoznati ko je ko.Sarajlijica1946 je napisao/la:Niko nije u stanju napisati citav dan ko je nasao svoje mjesto u autobusu u citluk..cccc
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Isto da oni na svojoj temi napisu 'Jel' u petak igramo sa Zeljeznicarom'?! To su dva razlicita kluba.PitarBordo je napisao/la:Ne da mi se pisati ono šatro na italijanskom, THIS IS BAAAAAAAAZNIAAAAAAAA!DrustveniParazit je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
![]()
@High ti si gospodin.
Morteme nisu se ugasili postoje jos uvijek samo igraju neku kantonalnu ligu, Metalege je jedini klub u gradu koji igra kako treba.
Matej Delač
Matej Delač
Zna li se hoce li biti kakv snimak prijateljskih utakmica u Citluku ? ... jer se sve odvija u nekoj tajnosti ... (nije da mi se to ne svidja al ko nebi volio pogledat kako se sve uklopilo)
A sto se tice Muharemovica ja mislim da od njegovog dolazka nema nista ako sam u pravu on je josh vezan ugovorom za Olimpik a ako je odsteta za nj. NPR 10k eur za nas ce biti 20k eur a nasa uprava na to nece pristat ... to da je islo kako treba bio bi prestavljen kao Kramar onaj dan ...
A sto se tice Muharemovica ja mislim da od njegovog dolazka nema nista ako sam u pravu on je josh vezan ugovorom za Olimpik a ako je odsteta za nj. NPR 10k eur za nas ce biti 20k eur a nasa uprava na to nece pristat ... to da je islo kako treba bio bi prestavljen kao Kramar onaj dan ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
DrustveniParazit je napisao/la:Isto da oni na svojoj temi napisu 'Jel' u petak igramo sa Zeljeznicarom'?!

Don't get sand in your vajayjay

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 25 jan 2016, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam brate, editovao sam. Kasnis 3 minute 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Halali brate, nisam vidio.
@PitarBordo sto si ko uvrijedjena mlada?

@PitarBordo sto si ko uvrijedjena mlada?

Matej Delač
Matej Delač
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa zaje8avao sam se očigledno za taj klub, šta si se primio like a dječiji dohodak?DrustveniParazit je napisao/la:@PitarBordo sto si ko uvrijedjena mlada?![]()

Vi ste nešto preozbiljni (ti i Mortem), pa pokušavate da prebacite nervozu na mene... SIKTER!

Samo Saraj'vo.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Imaj na umu da je to klub iz moje čaršije.PitarBordo je napisao/la:Pa zaje8avao sam se očigledno za taj klub, šta si se primio like a dječiji dohodak?DrustveniParazit je napisao/la:@PitarBordo sto si ko uvrijedjena mlada?![]()
![]()
Vi ste nešto preozbiljni (ti i Mortem), pa pokušavate da prebacite nervozu na mene... SIKTER!![]()

Matej Delač
Matej Delač
- crozzer
- Kontakt:
Ja očekujem bar dvojicu igraca, jednog kapitalca i jednog igrača srednjih kvaliteta, ali sve u svoje vrijeme. Ponavljam, vjerujem Ješiću 

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Trebalo bi biti nesto sto se tice izjava i tekmi, kolko sam ja upucen, novinar ovog portala nalazi se sa nasim igracima na pripremama..DBR1987 je napisao/la:Zna li se hoce li biti kakv snimak prijateljskih utakmica u Citluku ? ... jer se sve odvija u nekoj tajnosti ... (nije da mi se to ne svidja al ko nebi volio pogledat kako se sve uklopilo)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Cuspajz, Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, jurisicduska, LondonBlues, Napapijri, Pantelija, plisek, ronaldo99, umrobihzbogtebe1946 i 133 gosta.