2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Aj Smitha sto mjesa 

JSMOOVEEE
Fkt smith samo u hjustonu zna igrati 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Torres_9 je napisao/la:Fkt smith samo u hjustonu zna igrati
karijeru je izgradio u atlanti
Krenula je borba Hardena za poslednju asistenciju i TD. 
Covjek ima 1 na 1 protiv Mejrija al vraca na trojku da dobije asistenciju

Covjek ima 1 na 1 protiv Mejrija al vraca na trojku da dobije asistenciju

jel sam ja stvarno živio u zabludi sve ove godine ili se pripisuje asistencija igraču, koji da pas saigraču, a taj biva fauliran, te nakon što pogodi jedno ili dva bacanja, bude pripisana asistencija tom prvom?

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Sta pricas ti? Asistencija je samo ako je faul kos u tom slucajukokuz je napisao/la:jel sam ja stvarno živio u zabludi sve ove godine ili se pripisuje asistencija igraču, koji da pas saigraču, a taj biva fauliran, te nakon što pogodi jedno ili dva bacanja, bude pripisana asistencija tom prvom?![]()
Cuj nisam znao ?filip13 je napisao/la:Torres_9 je napisao/la:Fkt smith samo u hjustonu zna igrati
Moja greska jer sam trebao napisati od odlaska iz atlante jedino zna igrati u hjustonu
znam buraz.. nego sad komentatori na sport klubu, hardenu fali asist za TD i baca pas arizi il smithu i ovog fauliraju... kad komentatori da vidimo hoće li ariza pogoditi bacanja(a dva su bila nije faul koš) i tako udijeliti hardenu triple double.. a ja ono, totalno se sjebo.. reko da nisu kakva pravila mjenjalialemsa je napisao/la:
Sta pricas ti? Asistencija je samo ako je faul kos

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Ovaj na sk govori drugačije.alemsa je napisao/la:Sta pricas ti? Asistencija je samo ako je faul kos u tom slucajukokuz je napisao/la:jel sam ja stvarno živio u zabludi sve ove godine ili se pripisuje asistencija igraču, koji da pas saigraču, a taj biva fauliran, te nakon što pogodi jedno ili dva bacanja, bude pripisana asistencija tom prvom?![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
filip13 je napisao/la:Torres_9 je napisao/la:Fkt smith samo u hjustonu zna igrati

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa taj na SK nea blage onda ili je nesto pobrko. Samo se asistencija dobija ako je faul kos, ako puca 2 ili 3 slobodna, nea asistencije
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 25 jan 2016, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
jedino posebno pravilo za asistencije se primjenjuje na Rajon Ronda (barem dok je igrao u Bostonu) - tamo je bilo dovoljno da doda loptu bilo kome, pa iako koš padne 10 sekundi kasnije dobio bi asistenciju.
Evo pročitah da se to pravilo ne primjenjuje u NBA, ali da ga FIBA priznaje. Znači dobiješ jednu asistenciju ako igrač kojem si asistirao bude fauliran i pogodi bar jedno slobodno bacanje.alemsa je napisao/la:Pa taj na SK nea blage onda ili je nesto pobrko. Samo se asistencija dobija ako je faul kos, ako puca 2 ili 3 slobodna, nea asistencije
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Mozda je komentator igrao previše nba 2k. Znam da je tu to pravilo isto bilo 

nesto se ne sjecam kako je bilo na prethodnim naslovima ali na 2k15 i 16 dobijes samo pass leading to a foul ne assistdino-92 je napisao/la:Mozda je komentator igrao previše nba 2k. Znam da je tu to pravilo isto bilo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Tako je bilo i na k12 i k14 i kao što kažeš na 2k16. U bundesligi npr. Ako na tebi naprave penal i drugi igrač ga iskoristi piše se asistencijamiki_92 je napisao/la:nesto se ne sjecam kako je bilo na prethodnim naslovima ali na 2k15 i 16 dobijes samo pass leading to a foul ne assistdino-92 je napisao/la:Mozda je komentator igrao previše nba 2k. Znam da je tu to pravilo isto bilo
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Hm, meni je u sjećanju da su mi pripisivali asistencije kad saigrač pogodi slobodno u onom my player mode. Al ne znam više koje godine su to bile. Neke starije, možda prije 4-5 godina
Uh, 04.30h ujutro, valja i to dočekat. Prvi put u povijesti se sastaju ekipe koje su u ovoj fazi (skoro pola) sezone iznad 0.85 omjera. I najava sa nba.com: Old school - New school. Šteta što neće igrati Timmy, ali se nadam da će biti makar malo zanimljivije od ona dva meča Golden Statea i Cavsa.
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.