BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Darko uskoro prelazi igrati pod zastavom Njemačke. Sumnjam da može biti nešto od njega 

U tenisu je gotovo nemoguce pridobiti djecu iz dijaspore, tako da se ne nadate dzaba oko tih prezimena sto iskacu, a zavrsavaju na -ic 

Nad tobom sunce najljepše sja
U individualnom sportu je tesko da mozemo bilo kog dovesti, jer im ne mozemo nista ponuditi. Kako ocekivati od tenisera, karatiste, stonotenisera .... pod zastavu BIH , kada mafijasi za cjelokupan Sport izdvoje 500.000 km. Primjera radi, komsije i susjedi preko 20-30 miliona Eura.
Zato se Dzimhura i Basica treba u nebesa dizati, a neka se srami biloko ko protiv ovih momaka i jednu ruznu rijec kaze.
Zato se Dzimhura i Basica treba u nebesa dizati, a neka se srami biloko ko protiv ovih momaka i jednu ruznu rijec kaze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Dea u 2.kolu kvala u Sunrise-u ($25.000)
Tomo ove sedmice igra challenger u Spaniji ($10.000)
Tomo ove sedmice igra challenger u Spaniji ($10.000)
emir79 je napisao/la:U individualnom sportu je tesko da mozemo bilo kog dovesti, jer im ne mozemo nista ponuditi. Kako ocekivati od tenisera, karatiste, stonotenisera .... pod zastavu BIH , kada mafijasi za cjelokupan Sport izdvoje 500.000 km. Primjera radi, komsije i susjedi preko 20-30 miliona Eura.

To je to. Za sabansku drzavu i sabanska ulaganja mi smo u ovim individualnim sportovima jos i predobri!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zamisli da se ulagalo u Damira i Mirzu, oni veliki talenti, među najvećim na Balkanu. Ali neće ostvarit svoj maksimum. Obojica su mogla k'o od šale biti među TOP 30, 20 tenisera pa možda i više. Možda će i ovako ali uvijek će biti šta da su imali uslove. Gdje bi bili? Uvijek ćemo mislit da nisu ostvarili što su i mogli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
+1Unofficialpage je napisao/la:Zamisli da se ulagalo u Damira i Mirzu, oni veliki talenti, među najvećim na Balkanu. Ali neće ostvarit svoj maksimum. Obojica su mogla k'o od šale biti među TOP 30, 20 tenisera pa možda i više. Možda će i ovako ali uvijek će biti šta da su imali uslove. Gdje bi bili? Uvijek ćemo mislit da nisu ostvarili što su i mogli.
Ja msm da zadugo necemo imati ni priblizne tenisere, kao sto su ova dvojica(msm na talenat)
da hoce makar po 250-tku osvojit, dusa bi mi bila na mjestu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sad da su među najvećim talentima na Balkanu, mislim da nisu.Unofficialpage je napisao/la:Zamisli da se ulagalo u Damira i Mirzu, oni veliki talenti, među najvećim na Balkanu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Osim Borne Corica, koji je cak i mladji od njih, napisi mi jednog tenisera njihovog uzrasta koji je veci talent od njih dvojice?Virtu4l je napisao/la:Sad da su među najvećim talentima na Balkanu, mislim da nisu.Unofficialpage je napisao/la:Zamisli da se ulagalo u Damira i Mirzu, oni veliki talenti, među najvećim na Balkanu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Talenat 1%, rad 99%.
Živa istina.
Koliko je samo talenata propalo zbog toga što nisu dovoljno radili na sebi, a koliko se igrača iz drugog plana izdiglo i svojim radom uspjelo više nego neki zbog kojih su bili zapostavljani.
Džumhur je svojim trudom i radom dogurao gdje jeste, Mirza se na vrijeme sjetio i počeo pokazivati potencijal, da je nastavio biti lijen, bio bi igrač u top250, ovako ima priliku da dodatno napreduje, kao i Damir.
A, da su talentovani, to jesu, možda Mirza čak i više, ali to nije sad bitno, bitno da napokon imamo dva tenisera koji su tu na nekom zavidnom nivou i da su nastali u našoj državi.
Živa istina.
Koliko je samo talenata propalo zbog toga što nisu dovoljno radili na sebi, a koliko se igrača iz drugog plana izdiglo i svojim radom uspjelo više nego neki zbog kojih su bili zapostavljani.
Džumhur je svojim trudom i radom dogurao gdje jeste, Mirza se na vrijeme sjetio i počeo pokazivati potencijal, da je nastavio biti lijen, bio bi igrač u top250, ovako ima priliku da dodatno napreduje, kao i Damir.
A, da su talentovani, to jesu, možda Mirza čak i više, ali to nije sad bitno, bitno da napokon imamo dva tenisera koji su tu na nekom zavidnom nivou i da su nastali u našoj državi.
Pavić, Milojević, Krstin, bili su i oni hrvati Marcan i Draganja što su osvojili juniorski RG, sad Srbija ima super talentovanog Kecmanovića, Hrvatska ima Serdarušića... Krajinović je puno obećavao, itd...esprit24 je napisao/la:Osim Borne Corica, koji je cak i mladji od njih, napisi mi jednog tenisera njihovog uzrasta koji je veci talent od njih dvojice?
Sve su to talentovani igrači, ili su bili, ništa manji od Damira i Mirze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakva je to gluposti? To ti je isto reci da trkanje je od 99% znacajnosti na fudbalskom terenu i da skil samo znaci 1%. Jel to sad trkanje znaci sve u fudbalu a imati kvalitet nije vazno? Da je to istina, onda bi NK Gornji Srednji Vakuf mogli se drziti na terenu protiv Barselonu ako ih samo proradu i trkaju vise od njih.Omark je napisao/la:Talenat 1%, rad 99%.
Živa istina.
Znaci i ti sa slazes sa njim da je trka vise znacajna u fudbalu od kvalitet? Sto onda imamo favoriti u sportu ako samo trebas proraditi i trkati vise od protivnike?pinoglavi je napisao/la:Joj ovog gore..![]()
Ladecima vrati se, sve ti je oprosteno
U svakom slucaju mi nebi mogli ni tako pobjediti nista u sportu jer mi ne trcimo nikako.
Damir ce igrati ATP turnire u Sofiji,Memphisu,Delray Beachu i Acapulcu,a Mirza ce igrati kvalifikacije za Sofiju i challenger u Bergamu.badel62 je napisao/la:Ima li iko podatak koji su sljedeci turniri za Damira i Mirzu ?
Znas li skime nasa zenska repka igrati protiv u prvoj rundi Fed Kupa? Znam da muskarci (Mirza, Damir, itd.) ce igrati Tunisa u prvoj rundi u Davis Kupa u martu.CTID je napisao/la:Damir ce igrati ATP turnire u Sofiji,Memphisu,Delray Beachu i Acapulcu,a Mirza ce igrati kvalifikacije za Sofiju i challenger u Bergamu.badel62 je napisao/la:Ima li iko podatak koji su sljedeci turniri za Damira i Mirzu ?
-
- Kontakt:
Hvala ti na ovako konstruktivnom postu. Nadam se da ces cesce pisati na ovoj temi da i drugi postanu svjesni koji si ti sportski znalac. Podijeli sto cesce svoje sa nama i nemoj da se ustrucavas da pises ovako kontradiktorne postove.BSBosna je napisao/la:Kakva je to gluposti? To ti je isto reci da trkanje je od 99% znacajnosti na fudbalskom terenu i da skil samo znaci 1%. Jel to sad trkanje znaci sve u fudbalu a imati kvalitet nije vazno? Da je to istina, onda bi NK Gornji Srednji Vakuf mogli se drziti na terenu protiv Barselonu ako ih samo proradu i trkaju vise od njih.Omark je napisao/la:Talenat 1%, rad 99%.
Živa istina.
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
Koga sam kontradiktiro? Nepisi gluposti molim teFcNankatsu je napisao/la:Hvala ti na ovako konstruktivnom postu. Nadam se da ces cesce pisati na ovoj temi da i drugi postanu svjesni koji si ti sportski znalac. Podijeli sto cesce svoje sa nama i nemoj da se ustrucavas da pises ovako kontradiktorne postove.BSBosna je napisao/la:Kakva je to gluposti? To ti je isto reci da trkanje je od 99% znacajnosti na fudbalskom terenu i da skil samo znaci 1%. Jel to sad trkanje znaci sve u fudbalu a imati kvalitet nije vazno? Da je to istina, onda bi NK Gornji Srednji Vakuf mogli se drziti na terenu protiv Barselonu ako ih samo proradu i trkaju vise od njih.Omark je napisao/la:Talenat 1%, rad 99%.
Živa istina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.