Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cekaj dok pocne ovih 12 preostalih kola gdje ce mrtve glave padati, bit ce opet tamo fight do jutra..pinoglavi je napisao/la:Tad se do 2-3 ujutro raspravljalo na PL prepucavanjima, onda ujutro ulete ovi sto su ranije legli, i nastave s raspravom u 6-7 ujutro
Ma teško će se ono ikada ponoviti, a i ako bude bit će poslije sezone. Ko će se sjetiti u toku sezone stavljati klipove kola na panonskom ili slike Mostara zatrpanog smećemjoker90 je napisao/la:Cekaj dok pocne ovih 12 preostalih kola gdje ce mrtve glave padati, bit ce opet tamo fight do jutra..pinoglavi je napisao/la:Tad se do 2-3 ujutro raspravljalo na PL prepucavanjima, onda ujutro ulete ovi sto su ranije legli, i nastave s raspravom u 6-7 ujutro
"Taksista romske klijentele"pinoglavi je napisao/la:Ma teško će se ono ikada ponoviti, a i ako bude bit će poslije sezone. Ko će se sjetiti u toku sezone stavljati klipove kola na panonskom ili slike Mostara zatrpanog smećemjoker90 je napisao/la:Cekaj dok pocne ovih 12 preostalih kola gdje ce mrtve glave padati, bit ce opet tamo fight do jutra..pinoglavi je napisao/la:Tad se do 2-3 ujutro raspravljalo na PL prepucavanjima, onda ujutro ulete ovi sto su ranije legli, i nastave s raspravom u 6-7 ujutro
Za stara dobra vremena!joker90 je napisao/la:Cekaj dok pocne ovih 12 preostalih kola gdje ce mrtve glave padati, bit ce opet tamo fight do jutra..pinoglavi je napisao/la:Tad se do 2-3 ujutro raspravljalo na PL prepucavanjima, onda ujutro ulete ovi sto su ranije legli, i nastave s raspravom u 6-7 ujutro
Sa sihirima na sicevima od pišake male cigančadiAjzea je napisao/la: "Taksista romske klijentele"
Al kad htjedose da se biju. Znas ti ko sam ja, ne znas, naci cu te , pitaj za meneCocaine je napisao/la:Sa Krlezom su najbolji cirkusi bili a posebno na kanti godine kad smo ga ja i ajzea doveli do nervnog sloma i kad je psovao majku svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.