Dobro.Cocaine je napisao/la:Evo da odmah pobijem Krležu za Bajevica i navodno igrace AEKa koji su kao trebali doc. To je djelo smijesnog avaza a ne mene ni ikoga od navijaca Veleza
Bola Krleža nismo mi brnjoze ko ti da lupi 20 igraca pa ako jedan slucajno potpise ko znao si ti i imao informacije
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Nemoj "dobro" i tih fora "ok" sto si prekopirao od manijaka nego se izvini za lazi i napisi da sam u pravu
Za sta si upravuCocaine je napisao/la:Nemoj "dobro" i tih fora "ok" sto si prekopirao od manijaka nego se izvini za lazi i napisi da sam u pravu

Momak je imao na stolu ponude Zelje Slobode I Zrinjskog.
Ako je ovo provjerena info a nije zvanicno,odlucio se momak za Zrinjski i gdje Problem......
Steva ima ponude pazara u srbiji i Sarajeva i Slobode.
I Ako ne izabere Slobodu Dje problem. ...
Nista cudno cuj igrac pregovarao sa nekoliko klubova.sram ga bilo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Steva nema ponude Sarajeva.
Da ne bi bilo oteli ga Sarajevu, to što se on ponudio Sarajevu ne znači da ima ponudu.
Da ne bi bilo oteli ga Sarajevu, to što se on ponudio Sarajevu ne znači da ima ponudu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kad se sjetim kad je @sveti uletio, izvrijedjalo ga pola pdfa i jos je on trajni ban dobiojoker90 je napisao/la:Nigdje vecih budala nego na ovim temama nase lige, kakve ostale teme.. E cuj Krleza, sta cu oni covjeku skontali i onda se cudimo kad onako pukne i yebe nam svima sve po spisku. Taman se malo smiri sve, uleti mu onaj sa komentarom za tamic i adrenalin i prekuca forum!![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Bilo je spomena o 600.000 davno nekad ali je potpisan reprogram koji se vjerujem uplacuje jer dobivamo licencu bez teskoca.Pappy je napisao/la:Imali su, koliko se sjećam, nešto manje od milion prema Federaciji, ali koliko sam pročitao negdje to se upolovilo sada. Što se tiče igrača, mislim da nikome ne duguju.High je napisao/la:Da li Zrinjski ima neki dug? Ako da, o kojoj cifri je riječ?
Sta ste rekli jos nam dolaze Stevanovic i kako se zvao onaj treci ?

To ti govorim, pinceta jadan uletio na 10 minuta na onu temu prepucavanja i dobi trajni, a frajer godinama na forumu!pinoglavi je napisao/la:Kad se sjetim kad je @sveti uletio, izvrijedjalo ga pola pdfa i jos je on trajni ban dobiojoker90 je napisao/la:Nigdje vecih budala nego na ovim temama nase lige, kakve ostale teme.. E cuj Krleza, sta cu oni covjeku skontali i onda se cudimo kad onako pukne i yebe nam svima sve po spisku. Taman se malo smiri sve, uleti mu onaj sa komentarom za tamic i adrenalin i prekuca forum!![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel i prosli put sam sebe ponudio i sam sebe odbio i zaputio se u grcku..jurisicduska je napisao/la:Steva nema ponude Sarajeva.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
joker90 je napisao/la:To ti govorim, pinceta jadan uletio na 10 minuta na onu temu prepucavanja i dobi trajni, a frajer godinama na forumu!pinoglavi je napisao/la:Kad se sjetim kad je @sveti uletio, izvrijedjalo ga pola pdfa i jos je on trajni ban dobiojoker90 je napisao/la:Nigdje vecih budala nego na ovim temama nase lige, kakve ostale teme.. E cuj Krleza, sta cu oni covjeku skontali i onda se cudimo kad onako pukne i yebe nam svima sve po spisku. Taman se malo smiri sve, uleti mu onaj sa komentarom za tamic i adrenalin i prekuca forum!![]()
![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Opet se ofiraš.Agamemnon je napisao/la:Jel i prosli put sam sebe ponudio i sam sebe odbio i zaputio se u grcku..jurisicduska je napisao/la:Steva nema ponude Sarajeva.
Prvo nije u grčku nego u mađarsku.
Drugo prošli put je bio igrač iz Sevilje sad je kariňa obična.
Zaboravio igrati ili stajurisicduska je napisao/la:Opet se ofiraš.Agamemnon je napisao/la:Jel i prosli put sam sebe ponudio i sam sebe odbio i zaputio se u grcku..jurisicduska je napisao/la:Steva nema ponude Sarajeva.
Prvo nij u grčku nego u mađarsku.
Drugo prošli put je bio igrač iz Sevilje sad je kariňa obična.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Da ti objasnim. Kad si raskinuo ugovor sa Seviljom cijenjen si na tržištu, imaš ponuda za nastavak karijere, možeš izabrati klub, on se tad odlučio za mađarski Gyori tebi laiku loš klub, inače sasvim finansijski dobrostojeći klub.
A sad kad je u zadnj dvije sezone skupio 10 utakmica ne može baš izabrati klub. Nudio se Zvezdi i Partizanu, tamo ima boljih igrača, nudio se Vojvodini, pa se nudio Sarajevu i Željezničaru i u svakom je klubu dobio odbijenice. Na kraju će otići u neki lijevi klub. I ne znam što ga vi prizivate kad je to propao igrač koji u najboljim godinama ne može da ima gol i asistenciju u dvije sezone.
Zaboravio igrati nije ali povreda jedna manja ga koči, vuče je dugo, hronična je, vjerovatno bi iz španske u našu Primeru bio potpuno psihološki dobar potez gdje bi se on osjećao da napreduje i davao sve od sebe po oranicama u Bosni. Pri tom je jako negativna ličnost i samo ga pare zanimaju. Stoga ako ga dovedete puno sreće s njim. Nikakav igrač i klubovi u Sarajevu ga ne žele i misle da imaju bolja krila od njeg.
A sad kad je u zadnj dvije sezone skupio 10 utakmica ne može baš izabrati klub. Nudio se Zvezdi i Partizanu, tamo ima boljih igrača, nudio se Vojvodini, pa se nudio Sarajevu i Željezničaru i u svakom je klubu dobio odbijenice. Na kraju će otići u neki lijevi klub. I ne znam što ga vi prizivate kad je to propao igrač koji u najboljim godinama ne može da ima gol i asistenciju u dvije sezone.
Zaboravio igrati nije ali povreda jedna manja ga koči, vuče je dugo, hronična je, vjerovatno bi iz španske u našu Primeru bio potpuno psihološki dobar potez gdje bi se on osjećao da napreduje i davao sve od sebe po oranicama u Bosni. Pri tom je jako negativna ličnost i samo ga pare zanimaju. Stoga ako ga dovedete puno sreće s njim. Nikakav igrač i klubovi u Sarajevu ga ne žele i misle da imaju bolja krila od njeg.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... e#p4413583pinoglavi je napisao/la:Kad se sjetim kad je @sveti uletio, izvrijedjalo ga pola pdfa i jos je on trajni ban dobiojoker90 je napisao/la:Nigdje vecih budala nego na ovim temama nase lige, kakve ostale teme.. E cuj Krleza, sta cu oni covjeku skontali i onda se cudimo kad onako pukne i yebe nam svima sve po spisku. Taman se malo smiri sve, uleti mu onaj sa komentarom za tamic i adrenalin i prekuca forum!![]()
Upa lik odnekle i onda pođe pilana svi u čoporu. Od mene krenulo pinceta. Eno ga pod nickom saint ne smije vise prismrdit premijer ligi

Ko je imao na stolu ponudu Zelje? Stevanović? Nije tačno.Agamemnon je napisao/la:Za sta si upravuCocaine je napisao/la:Nemoj "dobro" i tih fora "ok" sto si prekopirao od manijaka nego se izvini za lazi i napisi da sam u pravu
Ako je ovo provjerena info a nije zvanicno,odlucio se momak za Zrinjski i gdje Problem......
Ono za forumaša @Sveti je jedna od najjačih situacija na forumu

edit: Ni to nije tačno...
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 24 jan 2016, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Colic.Ajzea je napisao/la:Ko je imao na stolu ponudu Zelje? Stevanović? Nije tačno.Agamemnon je napisao/la:Za sta si upravuCocaine je napisao/la:Nemoj "dobro" i tih fora "ok" sto si prekopirao od manijaka nego se izvini za lazi i napisi da sam u pravu
Ono za forumaša @Sveti je jedna od najjačih situacija na forumu
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Koja je ovo epska situacija, tacno se najbrutalniji obrusili na njegaCocaine je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... e#p4413583pinoglavi je napisao/la:Kad se sjetim kad je @sveti uletio, izvrijedjalo ga pola pdfa i jos je on trajni ban dobiojoker90 je napisao/la:Nigdje vecih budala nego na ovim temama nase lige, kakve ostale teme.. E cuj Krleza, sta cu oni covjeku skontali i onda se cudimo kad onako pukne i yebe nam svima sve po spisku. Taman se malo smiri sve, uleti mu onaj sa komentarom za tamic i adrenalin i prekuca forum!![]()
Upa lik odnekle i onda pođe pilana svi u čoporu. Od mene krenulo pinceta. Eno ga pod nickom saint ne smije vise prismrdit premijer ligi![]()

To je period kad smo se klali po PL prepucavanja, 10 stranica za noc napisemo

Nad tobom sunce najljepše sja
@pinoglavi jest jest
svi se klali izmedju sebe kad on upa i automatski svi ko divlji kerovi na njega. 20 loših ubiše Miloša i još Miloš trajni popuši

Ni to nije tačno !
Tada se nije stajalo sa prepucavanjima, koja su istini za volju dosta kvalitetnija bila. Mislim da se u jedno takvo prepucavanje ubacio @Sveti, onda je nastao haos.. Sarajlije, Mostarci, Tuzlaci, ljudi sa strane su ga bičevali.. Meni momka kasnije i zao bilo
Tada se nije stajalo sa prepucavanjima, koja su istini za volju dosta kvalitetnija bila. Mislim da se u jedno takvo prepucavanje ubacio @Sveti, onda je nastao haos.. Sarajlije, Mostarci, Tuzlaci, ljudi sa strane su ga bičevali.. Meni momka kasnije i zao bilo

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Grohotom se smijem.rigotina je napisao/la:Agamemnon je napisao/la: Zaboravio igrati ili sta
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.