Gojko Cimirot

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Effenberg
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la Effenberg » 24 jan 2016, 22:27

Gojko najstandardniji nas igrac u zadnjih par kola. Pravo se probio svaka cast, samo ne kontam ovo formacijski sta je igrao u zadnjoj tekmi po flashscore-u ispade da je bio 10ka???
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jan 2016, 22:30

Momak na kojeg se mora najozbiljnije racunati, pogotovo ako Besic nastavi imati probleme sa povredama.
Bahati, bahati Željkan!
1946

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 25 jan 2016, 21:33

slabo pratim grcku ligu,pa me zanima na kojoj poziciji igra gojko(CM,AM,DM,box to box).jel ima on potencial,da postane starter u reprezentaciji??momak je 92 godiste,ja sam mislio da je on puno mladji.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2016, 21:38

Ne da ima potencijala nego MORA igrati uz Pjanica i Besica, ionako nam je falio taj treci veznjak kojeg smo ocigledno konacno nasli.

Nasa najbolja 3 veznjaka trenutno, bez dvojbe. Ostali su par kopalja ispod.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2016, 22:53

Bilo bi tragikomično da Meša ne proba sa Bešićem, Pjanićem i Cimirotom u vezi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jan 2016, 22:55

Kakva je svrha staviti Besica, Pjanica i Cimirota u vezi? :facepalm:

Da su nam po krilima C.Ronaldo i Neymar, pristao bih na to odmah, ali ovako...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 jan 2016, 23:01

Goalgetter je napisao/la:Kakva je svrha staviti Besica, Pjanica i Cimirota u vezi? :facepalm:

Da su nam po krilima C.Ronaldo i Neymar, pristao bih na to odmah, ali ovako...
I ja sam bio za taj trio, ali ipak misim da bi bili previše tupi ofanzivno. Neka formacija gdje bi igrala njih trojica uz recimo Hodžića/Krunića/Miloševića/Sušića ispred njih bi bila zanimljiva za vidjeti. A izbaciti Lulića ili Višću na osnovu toga koji je bek kod protivnika jači :D
A Besic, Pjanic, Cimirot bi bila dobra postava protiv Belgije u oba meča recimo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2016, 23:04

Goalgetter je napisao/la:Kakva je svrha staviti Besica, Pjanica i Cimirota u vezi? :facepalm:
Svrha je da ih isprobamo zajedno, ne može biti gore od ovih 'provjerenih' kombinacija sa Medunjaninom, Salihovićem ili Cocalićem. Bešić i Cimirot u paru, a Pjanić ispred njih, čak mislim da i Cimirot može biti ofanzivan, a što je najbitnije može trčati i biti dosadan skoro kao Bešić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 25 jan 2016, 23:09

Vidi ja ne bih Vedi uskratio poziciju znaci sredina Besa-Cimi DM-OM i svaka bi tekma bila vs Grcka...Hocu reci dobijena...
Previse smo mi kavalitetni da kalkuliramo protiv bilo koga...

Nemas ti 2 Lulica u Evropi, nemas ni dvojicu Dzeka, kao ni Besica da ne idemo uvijek punim gasom...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 25 jan 2016, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 25 jan 2016, 23:11

@Goalgetter
Nikakva, tusili bi Miralema. :zviz:
Upravo ovako sa ta tri igraca trebamo igrati protiv Belgije u sljedecim kvalifikacijama ili protiv Spanije sad u maju te protiv svih ostalih jacih i organizovanijih ekipa, a takvih je vise od 20 -tak koliko nam Fifa- rang lista govori.
Ako mozda trazite ofanzivnijeg igraca dobili bi samo lazno negativnu sliku, naime razbijali bi manje timove lakse i efikasnije, ali bi isto tako lagano nas dobijali bolji timovi od nas. Gledajuci koga prizivate kao igrace koji bi trebali igrati poziciju ofanzivnog veznog, na terenu bi imali jednog vise dizelasa uz vec dvojicu- trojicu sa kojima deveramo vec duze vremena
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jan 2016, 23:15

Probati naravno da se moze, ali ja sam poprilicno siguran da nece funkcionisat kako treba. Ko bi bio kreator igre u tome? Ko bi uposljavao loptama Dzeku naprijed? Pjanic to ne radi, dobro smo vise istudirali koja mu pozicija najvise lezi, i da ispred sebe treba imati nekog ofanzivnog veznjaka koji takodjer zna uputiti zadnji pas i biti konstantna opasnost po gol. U ovoj formaciji, imamo prakticno 3 igraca koji su istog tipa, a krila nam takodjer individualno ne donose nikakvu razliku na terenu.

Ja sam svjesan da mi nemamo bolje, ukoliko se u ovih par mjeseci iz vedra neba ne stvori neki ofanzivni vezni koji bi zadovoljio nase te potrebe, onda naravno da cemo ovom trojicom krenuti, jer bolje nemamo. Medunjanina ne zelim vise da vidim u reprezentaciji.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 jan 2016, 23:21

Kao sto @john rece ubilo se da isprobamo protiv Spanije i ako se pokaze dobro, tu formaciju i protiv Belgije. Ostale utakmice ne bi smjeli tako igrati jer nam je cilj valjda pobjediti sve utakmice osim Belgije i tako otici u baraz. Da bi to uradili moramo igrati ofanzivno. A Besic i Pjanic nisu ni blizu isti tip igraca, mislim da bi se dobro nadopunjavali i mogli ciniti taj komplementarni par veznjaka. Ako nisu, tesko li nama onda.
Opet ponavljam da smatram da bi trebali igrati formaciju sa 4 vezna igraca, tj ova trojica i 1 ispred njih, jer smo tako bili flajš mašina za manje reprezentacije. Visca i Lulic nisu igraci na koje se mozemo osloniti da ce praviti razliku na terenu, a i Dzeko vise nije onaj stari da mu treba 1 sansa da postigne gol kao sto je bilo u Briselu.
Nad tobom sunce najljepše sja

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 25 jan 2016, 23:41

Ne kazem ja da nama ne treba jedan ofanzivni vezni, jer fakticki nemamo nijednog. Jedan tipa Barkleya bi bio onako bas, po mom ukusu. Samo kad govorimo o reprezentaciji i prijeko potrebnim profilima igraca uvijek nas zamisljam da igramo protiv jacih od sebe jer tezimo da konacno pocnemo skidati skalp i rusiti bolje. Naravno kao sto rece @Husika moramo maksimalno iskoristit kvalitet nasih iskusnih igraca jos ovaj ciklus i nadam se i SP u Rusiji, misleci na Lulica i Ibisevica.
.. i valjda smo se rijesili, neki ce reci napokon a neki nazalost, odredjenih igraca: Medunjanin, Salihovic ( ako ovu zimu ostane u drugoj Kineskoj), Spahica, pa i Vranjesa, zaboravih i Hadzica jer pored zdravih Besica, Cimirota, Grahovca nije potreban i cetvrti

Svabo je to...

High

Post Postao/la High » 27 jan 2016, 14:21

Ponovo je u početnih 11.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 27 jan 2016, 15:01

Joj gola

Svabo je to...

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 27 jan 2016, 15:06

moze link??

High

Post Postao/la High » 27 jan 2016, 15:07

bosnacazin je napisao/la:moze link??
Samo za Krajišnika:

http://live.shwidget.com/static/freepop ... 30900.html

:D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 jan 2016, 16:04

Imamo sad dosta prijateljskih utakmica i taj Kirin kup pa se treba isprobati sto vise.
Gojko, Besic, Pjanic, Krunic, Milosevic i Tino. Bilo bi dobro da Milicevic hoce da igra za nas, al izgleda nece.
Ja jos nekako uvjek vjerujem u Stevanovica, drago mi je da je potpisao za Zelju, trebao je to uraditi jos prosle godine.
Trebamo igrati sa uvjek sa jednim napadacem. Fali nam taj Miske.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jan 2016, 16:54

Nema standardnijeg igraca od Gojkare. :kafa:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jan 2016, 17:11

besic dm, cimirot cm, pjanic cm/am plus lulic, dzeko, visca naprijed. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.