Slazem se za pasove,dalo se primjetiti da se vise igralo prema naprijed,sto je svakako lakse kad imas tog igraca na toj poziciji.Uspotavljen je na neki nacin most prema Dzeki i protok lopte bi sad trebao biti brzi i laksi,a i ostali igraci bi trebali imati koristi naravno.Mada sve mi je to nekako bilo primjetnije u prvom nego u drugom poluvremenu,al dobro,prva je utakmica tek.Evil Genius II je napisao/la:zadovoljan sam igrom jer vec se vide neka poboljsanja.Rios je napisao/la:Tesko je bilo ocekivati neku promjenu vec u prvoj utakmici pod Spalletijem osim te formacijske promjene,koja je na momente u prvom poluvremenu djelovala dobro sa tim igracem iza napadaca,samo ne znam koliko je Radja za iste.
Ostalo sve isto kao i dosad,posljednja ekipa ti uzme bod kuci,nema se tu sta puno pricati.Jedino DDR i Pjanic pokazali nesto,dosta igraca van forme,Edin i Salah prije svih,uzasna odbrana..Jbg..
prije svega izgledamo dinamicnije jer mislim da smo u samo ovoj utakmici imali pasova naprijed koliko u zadnjih 10. isto tako, u svakom trenutku po par igraca je u 16ercu, svi utrcavaju, otvaraju se, nude i to je super stvar.
Eh sad,opet kazem,ne znam koliko je bas Radja za te pozicije,on mi je onako vise fajter i igrac od trke,nije da ne zna igrati lopte,ali cini mi se da mu fali ipak lucidnosti za te pozicije.