FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li neko koliko smo mi para dobili za Antolovica ?
Hvala ti Antola na svemu, mnogo puta si nas vadio, nije ti trebalo na kraju ono u Bijeljini al' eto.
Kjosevski je dosta bolji golman i bila bi prava šteta da grije klupu, tako da je ovo logicna prodaja..
Hvala ti Antola na svemu, mnogo puta si nas vadio, nije ti trebalo na kraju ono u Bijeljini al' eto.
Kjosevski je dosta bolji golman i bila bi prava šteta da grije klupu, tako da je ovo logicna prodaja..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Sigurno ne mnogo. Koliko znam plan je bio da se da Veci da brani, da se oslobodi Antolovićeva plata (oko 5 milja KM), i da se uzme nešto sitno (otprilike onoliko koliko se u njega uložilo dok je bio u Želji. Plate i to...)Brkoo je napisao/la:Zna li neko koliko smo mi para dobili za Antolovica ?
Daj Boze da dobijemo 150000 KM! I to bi bilo puna saka brade.ublehas je napisao/la:Sigurno ne mnogo. Koliko znam plan je bio da se da Veci da brani, da se oslobodi Antolovićeva plata (oko 5 milja KM), i da se uzme nešto sitno (otprilike onoliko koliko se u njega uložilo dok je bio u Želji. Plate i to...)Brkoo je napisao/la:Zna li neko koliko smo mi para dobili za Antolovica ?
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ja bih bio zadovoljan i sa 50-60 k evra. 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Antolovic Marijan jedan je od nas! Sretno majstore
PILE KANTA GODINE!
Amar Osim jedan jedini!
alen mesanovic!
Amar Osim jedan jedini!
alen mesanovic!
Napokon da i Vedran stane na gol !! Aco kapiten !! Rezerva uopste nece biti losa sto je dobro.

Doš'o je i taj dan, otiš'o je narkoman
Sve na stranu, Antoloviću zelim svu sreću u nastavku karijere, da ga povrede zaobiđu i da sebi obezbjedi što bolju budućnost. Pamtit ćemo lijepe stvari, loše ćemo zaboraviti.
Došao je taj dan, konačno će Vedran Kjosevski, Zeljino dijete, stati između stativa ! Kako na forumu, tako i van njega vlada mišljenje da je na klupi dugo vremena sjedio dobrano bolji golman, i po meni, šansu je trebao dobiti od početka ove sezone. Sretno ti majstore, dokazi da si vrijedan jedinice, a jesi !
Kosorić kapiten !

Sve na stranu, Antoloviću zelim svu sreću u nastavku karijere, da ga povrede zaobiđu i da sebi obezbjedi što bolju budućnost. Pamtit ćemo lijepe stvari, loše ćemo zaboraviti.
Došao je taj dan, konačno će Vedran Kjosevski, Zeljino dijete, stati između stativa ! Kako na forumu, tako i van njega vlada mišljenje da je na klupi dugo vremena sjedio dobrano bolji golman, i po meni, šansu je trebao dobiti od početka ove sezone. Sretno ti majstore, dokazi da si vrijedan jedinice, a jesi !
Kosorić kapiten !

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 24 jan 2016, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Samir Bekric novi kapiten. Idemo majstore.
PILE KANTA GODINE!
Amar Osim jedan jedini!
alen mesanovic!
Amar Osim jedan jedini!
alen mesanovic!
Aco je kapiten.
Aco kapiten, što zbog mirnoće, stava, naklonosti i naravno dobrih partija, igrao je kada niko nije. 

-
- Kontakt:
Bekrija, iako je naš lisac, došao je tek među ovu ekipu. Kosorić je trenutno prikladniji da bude kapiten, predeverao je sve a ostao predobar.
Jedan jedini koji moze biti kapiten i kojeg cu podrzati uvijek i dok je kod nas,a i ako ode nekad iz naseg kluba je Aleksandar Kosoric !! Najvise bih volio kad bi covjek kod nas karijeru zavrsio. Nek igra jos 5-6 sezona kod nas i to je to !!

Aco captain.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Cast svim igracima ali Aco je meni taj koji zasluzuje traku na ruci. Nikad nije pravio probleme ni oko cega ugovor odmah potpisao i jos mnogo toga. Aco kapiten!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
tm8782 je napisao/la:Cast svim igracima ali Aco je meni taj koji zasluzuje traku na ruci. Nikad nije pravio probleme ni oko cega ugovor odmah potpisao i jos mnogo toga. Aco kapiten!

Moramo tu kafu popiti, kakvog mesa pojesti aaa

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ne samo to legendo, nego Aco ima liderski karakter, sve karakteristike vođe ! To je ono, što se ne moze steći, to je ono što imaš ili nemaš, sa čim se rodiš ili ne. Aleksandar poštuje sve u i oko kluba, naročito navijače za razliku od "nekih" prethodnika koji su nosili traku na ruci. Pozrtvovan, borben, podrška haman pa sve i jednom igraču koji napravi grešku, galamdzija ako zatreba, a na kraju krajeva i jedan od najkvalitetnijih štopera lige. Ni sanjao nisam da će on postati jedan od najboljih štopera lige, bar njegov početak karijere u svetom dresu nije nagovještavao bilo šta oko navedenog.tm8782 je napisao/la:Cast svim igracima ali Aco je meni taj koji zasluzuje traku na ruci. Nikad nije pravio probleme ni oko cega ugovor odmah potpisao i jos mnogo toga. Aco kapiten!
Aleksandar Kosorić !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
FK Željezničar
I meni je Kosorić pravi kapiten, svaka čast Bekriću, ali Kosorić ima ono nešto što odlikuje jednog lidera.
Nešto kao Spahić u reprezentaciji, a i liče sekundu.
Nešto kao Spahić u reprezentaciji, a i liče sekundu.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.