Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
U Borcu sve bolje infromacije. Ali bojim se prekasno. Vladimir Đilas novi napadač. Mislim da će biti odlično pojačanje.
Nije prekasno, ove sezone ostvarimo opstanak, osvojim kup, a sljedece se vec prikljucujemo ekipama u borbi za Evropu, mozda i tituluPappy je napisao/la:U Borcu sve bolje infromacije. Ali bojim se prekasno. Vladimir Đilas novi napadač. Mislim da će biti odlično pojačanje.

Zadnja izmjena: Vulture, dana/u 24 jan 2016, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ma logicno. Pregazice nas Borac.
Sloboda ce samo skinut gace pred strasnim Borcem koji ce prekucati sve do opstanka.
A Sloboda i njeni igraci misteriozno zaboravili igrati.
Saberi se Vulture drug moj.Otresti cemo vas dva razlike.
Sloboda ce samo skinut gace pred strasnim Borcem koji ce prekucati sve do opstanka.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma ti se zajebajes
Malo kola do kraja. Praktično sve pobjede do kraja morate imati, uz 1-2 kiksa, a mislim da je to malo nerealno. Al' eto, vidjećemo. Strpljen spašen.Vulture je napisao/la:Nije prekasno, ove sezone ostvarimo opstanak, osvojim kup, a sljedece se vec prikljucujemo ekipama u borbi za Evropu, mozda i tituluPappy je napisao/la:U Borcu sve bolje infromacije. Ali bojim se prekasno. Vladimir Đilas novi napadač. Mislim da će biti odlično pojačanje.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako se dese malverzacije SNSD-a pa ucine toliki presedan kao sto je otpisivanje 13 mil duga mozete za titulu naredne godine 

Nemam ja sta da se saberem. Pa pogledaj samo situaciju u Borcu, pratim sve pa znam ne znam za tebe, mada nije ni bitno. Ukratko, novi trener sa drugacijim pristupom, cjelokupna nova uprava, traze se sponzori, uprava ima plan, grad drugacije postupa prema nama, sasvim drugi igraci, racunajuci na to da smo vratili neke svoje i doveli jos neke dostojne premijer lige, odbacivsi one pokupljene iz klubova livadskog fudbala... De bolan, nema vise od odnog jesenjeg Borca ni B, sad je to sasvim druga prica. Kakva 2 razlike, to ste mogli ostvariti prosle godine, a sadaAgamemnon je napisao/la:Ma logicno. Pregazice nas Borac.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Nema jesenjeg Borca, ali tako kako vi sada radite Mladost i Vitez su radili od početka sezone, a i Olimpic i Slavija se nešto pitaju. Treba vam pad 2 od ova nabrojana tima, a malo kola do kraja, uz njihovu ogromnu prednost od 5 bodova.Vulture je napisao/la:Nemam ja sta da se saberem. Pa pogledaj samo situaciju u Borcu, pratim sve pa znam ne znam za tebe, mada nije ni bitno. Ukratko, novi trener sa drugacijim pristupom, cjelokupna nova uprava, traze se sponzori, uprava ima plan, grad drugacije postupa prema nama, sasvim drugi igraci, racunajuci na to da smo vratili neke svoje i doveli jos neke dostojne premijer lige, odbacivsi one pokupljene iz klubova livadskog fudbala... De bolan, nema vise od odnog jesenjeg Borca ni B, sad je to sasvim druga prica. Kakva 2 razlike, to ste mogli ostvariti prosle godine, a sadaAgamemnon je napisao/la:Ma logicno. Pregazice nas Borac.
Saberi se Vulture drug moj.Otresti cemo vas dva razlike.![]()
Sigurno ćemo gledati novi Borac, ali pitanje je koliko je to dovoljno za opstanak trenutno

Nad tobom sunce najljepše sja
Nema tu malverzacija, ide se posteno, gledat' ko je koliko uzeo od nas pa na sud. A opet i opet ponavlajm, snsd boli taki za nas koliko i za Citluk i Gosk. Njima je bitna igokea, sta ih briga ua Borac.tuzlak1987 je napisao/la:Ako se dese malverzacije SNSD-a pa ucine toliki presedan kao sto je otpisivanje 13 mil duga mozete za titulu naredne godine
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Papi za napadaca nema neku statistiku a i dzuturum brato. 33 godine. Ovo ti je nesto poput Čadikovskog sto je kod nas bioPappy je napisao/la:U Borcu sve bolje infromacije. Ali bojim se prekasno. Vladimir Đilas novi napadač. Mislim da će biti odlično pojačanje.
http://www.transfermarkt.rs/vladimir-dj ... eler/57565
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali znam da se trazi od njih otpis ovog duga? Mislim pritisak je veliki cak da bi ta ideja mogla proci, a kod Federalnih klubova nema sanse da bi nesto tako bilo u razmatranjuVulture je napisao/la:Nema tu malverzacija, ide se posteno, gledat' ko je koliko uzeo od nas pa na sud. A opet i opet ponavlajm, snsd boli taki za nas koliko i za Citluk i Gosk. Njima je bitna igokea, sta ih briga ua Borac.tuzlak1987 je napisao/la:Ako se dese malverzacije SNSD-a pa ucine toliki presedan kao sto je otpisivanje 13 mil duga mozete za titulu naredne godine

Dok za to krivicno gonjenje nema nikakvog nacina. Eto mi smo imali dug i postoji nacin samo da neko krivicno goni klub, a da klub goni ljude koji su bili na celu kluba i koji su napravili malverzacije nema nikakvog nacina putem postojecih zakona

Bice tesko, ali ne i nemogucepinoglavi je napisao/la:Nema jesenjeg Borca, ali tako kako vi sada radite Mladost i Vitez su radili od početka sezone, a i Olimpic i Slavija se nešto pitaju. Treba vam pad 2 od ova nabrojana tima, a malo kola do kraja, uz njihovu ogromnu prednost od 5 bodova.Vulture je napisao/la:Nemam ja sta da se saberem. Pa pogledaj samo situaciju u Borcu, pratim sve pa znam ne znam za tebe, mada nije ni bitno. Ukratko, novi trener sa drugacijim pristupom, cjelokupna nova uprava, traze se sponzori, uprava ima plan, grad drugacije postupa prema nama, sasvim drugi igraci, racunajuci na to da smo vratili neke svoje i doveli jos neke dostojne premijer lige, odbacivsi one pokupljene iz klubova livadskog fudbala... De bolan, nema vise od odnog jesenjeg Borca ni B, sad je to sasvim druga prica. Kakva 2 razlike, to ste mogli ostvariti prosle godine, a sadaAgamemnon je napisao/la:Ma logicno. Pregazice nas Borac.
Sigurno ćemo gledati novi Borac, ali pitanje je koliko je to dovoljno za opstanak trenutno

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ostaje Borac (ja mislim da ce nekako vec da se izdigne iznad ostalih kandidata za ispadanje) ali sve dok je na ledjima ovaj dug od 13 mil ne mozes ti disat vec naredne godine..
Slažem se, poenta i jeste da koga god dovedete bit će pakleno teško izboriti opstanak. Kako god, zanimljiva će biti borba za opstanak, kao i borba za vrh.Vulture je napisao/la: Bice tesko, ali ne i nemoguceMada, vidjecemo, ima jos mjesec do pocetka polusezone, a gdje je kraj...

Nad tobom sunce najljepše sja
Najavljivali su nesto slicno tome, tacnije da inspekcija ispita to sve... Mada, Federacija je opet druga pricatuzlak1987 je napisao/la:Ali znam da se trazi od njih otpis ovog duga? Mislim pritisak je veliki cak da bi ta ideja mogla proci, a kod Federalnih klubova nema sanse da bi nesto tako bilo u razmatranjuVulture je napisao/la:Nema tu malverzacija, ide se posteno, gledat' ko je koliko uzeo od nas pa na sud. A opet i opet ponavlajm, snsd boli taki za nas koliko i za Citluk i Gosk. Njima je bitna igokea, sta ih briga ua Borac.tuzlak1987 je napisao/la:Ako se dese malverzacije SNSD-a pa ucine toliki presedan kao sto je otpisivanje 13 mil duga mozete za titulu naredne godine![]()
Dok za to krivicno gonjenje nema nikakvog nacina. Eto mi smo imali dug i postoji nacin samo da neko krivicno goni klub, a da klub goni ljude koji su bili na celu kluba i koji su napravili malverzacije nema nikakvog nacina putem postojecih zakona
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Hajde vidicemo.puno je posla pred vama.Vulture je napisao/la:Nemam ja sta da se saberem. Pa pogledaj samo situaciju u Borcu, pratim sve pa znam ne znam za tebe, mada nije ni bitno. Ukratko, novi trener sa drugacijim pristupom, cjelokupna nova uprava, traze se sponzori, uprava ima plan, grad drugacije postupa prema nama, sasvim drugi igraci, racunajuci na to da smo vratili neke svoje i doveli jos neke dostojne premijer lige, odbacivsi one pokupljene iz klubova livadskog fudbala... De bolan, nema vise od odnog jesenjeg Borca ni B, sad je to sasvim druga prica. Kakva 2 razlike, to ste mogli ostvariti prosle godine, a sadaAgamemnon je napisao/la:Ma logicno. Pregazice nas Borac.
Sve to ne donosi bodove vec teren.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Bice i to sredjeno, ne moze sadasnja uprava biti toliko debilska kao prethodnetuzlak1987 je napisao/la:Ma ostaje Borac (ja mislim da ce nekako vec da se izdigne iznad ostalih kandidata za ispadanje) ali sve dok je na ledjima ovaj dug od 13 mil ne mozes ti disat vec naredne godine..

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Pustite ih ba nek nas opet podcjenjuju svi redom, uvijek smo dobro prošli kad je tako bilo ove sezone.
Ja Borcu od srca želim opstanak i stabilizaciju kao velikanu bh. fudbala, ali nek izgube prvu, a onda nek se uigraju i krenu karinđat sve redom.
Ja Borcu od srca želim opstanak i stabilizaciju kao velikanu bh. fudbala, ali nek izgube prvu, a onda nek se uigraju i krenu karinđat sve redom.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Oko, ne vidim da vas neko potcijenjuje.Čovjek se s razlogom nada boljim danima za Borac, napravili su dosta promjena i naravno da očekuju opstanak.Vi ste im samo jedan od protivnika, baš kao i oni vama.wobly92 je napisao/la:Pustite ih ba nek nas opet podcjenjuju svi redom, uvijek smo dobro prošli kad je tako bilo ove sezone.
Druga je stvar što navijači svih klubova koji se kvartaju u vrh žele da zijanite, to je valjda normalno.Ali ne brini, to prvo kolo nastavka sigurno neće biti presudno ni jednoj ekipi, imate vi većih briga od te utakmice

Ne potcjenjujemo vas, bar ja ne, ali samo kazem da Borac vise nije ni slican onome od prosle godine, a vjerovatno niste svi upuceni u to, tako da mislite da se nismo nesto promjenili.wobly92 je napisao/la:Pustite ih ba nek nas opet podcjenjuju svi redom, uvijek smo dobro prošli kad je tako bilo ove sezone.

Hvala, mada, vidjecemo sve, kako sta. Takodje, i vama sretno u osvajanju titule, kad vec mi ne mozemo ove godine, bolje i vi nego neki drugi

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.