u vrapčićima romantika teška. mir, tišina, sunce i cvrčci <3Ajzea je napisao/la:Odlično zapazanje !jurisicduska je napisao/la:Kad god se izofiraš ti se zajebávaš. Baš ti je post šaljiv i zájebancija. Čak šta više vidi se da si mrtav ozbiljan.![]()
![]()
Kakvo crno grotlo Tušnja? Pa vas i ne čuju igrači na terenu, jedino što u utakmicama Slobode mozeš čuti su urlici i psovke Husrefa Musemića.
Isto tako, niti Zeljezničar niti Sarajevo, sem u utakmicama koje su ključne u borbi za titulu, izlazak na europsku scenu, finalu kupa, derbiju, europskim utakmicama sa iole jačim protivnicima, nemaju nikakvo grotlo, mozda jedino pola G od pojma grotlo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Hvala na odgovoru, jučer sam malo eglenis'o sa jednim momkom koji je imao a ima još uvjek veze sa vama pa mi on reče.Još nekih "sitnica" mi reče ali s obzirom da je on na neki način opozicionar, ne evjerujem mu baš sve.Ugl. nije sve po planu, hajmo tako reći.jurisicduska je napisao/la:Aha, Sanjin Alagić koji je vodio kadete preće u juniore da završi posao s tom generacijom. Jako dobar trener. Slijedeće godine će mu njegova djeca doći i to je dobar potez.narodniheroj je napisao/la:Provaljuješ se i još čovjeka nazivaš pogrdnim imenom![]()
@duska jeli istina da su Dzenu sklonili od juniora na kadete ?
A Dženo u kadete. To je upitan potez.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na TV utakmice izgledaju slabo, tj onaj ton nije dobar nekako. Vjerovatno slabo odrade prenos pa publika bude prigusena na TV.
Uglavnom u zraku je bilo odlicno raspolozenje pred svaku utakmicu, nije grotlo ali je pozitiva i to se prenese na igrace..
Uglavnom u zraku je bilo odlicno raspolozenje pred svaku utakmicu, nije grotlo ali je pozitiva i to se prenese na igrace..
- GoodisonPark
- Kontakt:
Samo se vi obezbjedite na vrijeme, što prije to bolje jer zadnje kolo nama će trebati bodova, svakako ste nam uzeli jedan na Grbavici pa kao dobre komšije red bi bio da vratite s kamatom naravnoPappy je napisao/la:Nama su prva tri kola možda i ključna. Ako uzmemo 7 ili 9 bodova ostali smo sigurno. Čekamo Olimpika, pa idemo Drini, pa čekamo Travnika. Kasnije imamo nešto teži raspored, ali opet nekako fino raspoređen. Kući nam dolaze i Rudar i Željo da se vadimo ako zlu ne trebalo zatreba.

povratak otpisanih!
Nadam se da necemo gledati ovakve stvari u zavrsnici sezone.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Jaozinho22
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Nadam se da necemo gledati ovakve stvari u zavrsnici sezone.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rece navijac Zeljeznicara?Elegant je napisao/la:Nadam se da necemo gledati ovakve stvari u zavrsnici sezone.

jel ti to nestalo vode, mozda je pukla zastavica

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zeljo mora u europu, i to ce uspjeti preko kupa..Svako ko ih nadigra proci ce kao Krupa, tj sudije ce ih zaklati..Jer oni ako ne izbore Europu ceka ih sudbina Borca, a to Ivica i drustvo nece dozvoliti..Znaci za ostala 3 mjesta koja vode u Europu vodice se zestoka borba izmedju FKS, Slobode, Hercegovaca i Radnika..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jest u pravu si.Rinuka je napisao/la:zeljo mora u europu, i to ce uspjeti preko kupa..Svako ko ih nadigra proci ce kao Krupa, tj sudije ce ih zaklati..Jer oni ako ne izbore Europu ceka ih sudbina Borca, a to Ivica i drustvo nece dozvoliti..Znaci za ostala 3 mjesta koja vode u Europu vodice se zestoka borba izmedju FKS, Slobode, Hercegovaca i Radnika..

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Sta ti nije jasno?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
[youtube][/youtube]Rinuka je napisao/la:zeljo mora u europu, i to ce uspjeti preko kupa..Svako ko ih nadigra proci ce kao Krupa, tj sudije ce ih zaklati..Jer oni ako ne izbore Europu ceka ih sudbina Borca, a to Ivica i drustvo nece dozvoliti..Znaci za ostala 3 mjesta koja vode u Europu vodice se zestoka borba izmedju FKS, Slobode, Hercegovaca i Radnika..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nije bas, druze, ima jos utakmica i nakon te, nista ne znaci. Nemamo neki tezak raspored, opstanak ne bi trebao da pobjegne, ali to prvo kolo nista nece znaciti ni za koju ekipu, mozda jedino za Drinu sto se tice opstanka i Sarajevo sto se tice titule, mada i tu su sve karte otvorene.RedEvil je napisao/la:Za Borac je biti ili nebiti protiv Slobode,ako dobiju imaju dobre sanse,a ako izgube cvajta im negine,Olimpic ima dobre sanse samo da se malo saberu![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Zeljo ako mora u Evropu, morace to preko lige.Rinuka je napisao/la:zeljo mora u europu, i to ce uspjeti preko kupa..Svako ko ih nadigra proci ce kao Krupa, tj sudije ce ih zaklati..Jer oni ako ne izbore Europu ceka ih sudbina Borca, a to Ivica i drustvo nece dozvoliti..Znaci za ostala 3 mjesta koja vode u Europu vodice se zestoka borba izmedju FKS, Slobode, Hercegovaca i Radnika..
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Završit ćemo oboje.Vulture je napisao/la: Zeljo ako mora u Evropu, morace to preko lige.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Tebra upravi si ti,ostaje jos 11 utakmica nakon te,ali pobjedom protiv Slobode dize se moral,logicno da jedna utakmica nemoze biti presudna,ali je bitna svaka moze dici ekipu iznad nivoa,nemozes bolje od jesenjeg prvaka,al ja sam misljenja da ce do samog kraja biti sve otvoreno i za prvaka i za opstanak i da ce se u zadnjem kolu rjesavatiVulture je napisao/la:Nije bas, druze, ima jos utakmica i nakon te, nista ne znaci. Nemamo neki tezak raspored, opstanak ne bi trebao da pobjegne, ali to prvo kolo nista nece znaciti ni za koju ekipu, mozda jedino za Drinu sto se tice opstanka i Sarajevo sto se tice titule, mada i tu su sve karte otvorene.RedEvil je napisao/la:Za Borac je biti ili nebiti protiv Slobode,ako dobiju imaju dobre sanse,a ako izgube cvajta im negine,Olimpic ima dobre sanse samo da se malo saberu![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ma jeste to sto kazes, moral, ali nije nam tako bas da ako tu utakmicu izgubimo da ce da padne samopouzdanje, iako da ti iskreno kazem, tesko da cemo proci bez bodovaRedEvil je napisao/la:Tebra upravi si ti,ostaje jos 11 utakmica nakon te,ali pobjedom protiv Slobode dize se moral,logicno da jedna utakmica nemoze biti presudna,ali je bitna svaka moze dici ekipu iznad nivoa,nemozes bolje od jesenjeg prvaka,al ja sam misljenja da ce do samog kraja biti sve otvoreno i za prvaka i za opstanak i da ce se u zadnjem kolu rjesavatiVulture je napisao/la:Nije bas, druze, ima jos utakmica i nakon te, nista ne znaci. Nemamo neki tezak raspored, opstanak ne bi trebao da pobjegne, ali to prvo kolo nista nece znaciti ni za koju ekipu, mozda jedino za Drinu sto se tice opstanka i Sarajevo sto se tice titule, mada i tu su sve karte otvorene.RedEvil je napisao/la:Za Borac je biti ili nebiti protiv Slobode,ako dobiju imaju dobre sanse,a ako izgube cvajta im negine,Olimpic ima dobre sanse samo da se malo saberu![]()
![]()

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ne mora zeljo u Evropu,nigdje ne pise,kao ni Saraj'vo,Sloboda itd.ja bi volio da se sretnemo sad u kup-u,dva derbija,da se pomarisemo,pa ko tu bude bolji i osvojit ce kup

@Vulture Logicno da mozete vise dobiti nego izgubiti,al fkt ce biti tesko,jer nisu bezazleni,a vidim vi se pojacavate pa kontam bit cete jaci na proljece i mozete se nadati bod/ovima
Pa ne kazem ja, nisu slabi, naprotiv, ali opet, onaj Borac od jesenas trebaju svi da zaborave, totalno smo drugaciji sadRedEvil je napisao/la:@Vulture Logicno da mozete vise dobiti nego izgubiti,al fkt ce biti tesko,jer nisu bezazleni,a vidim vi se pojacavate pa kontam bit cete jaci na proljece i mozete se nadati bod/ovima

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Zato budite fini ako mislite u Evropu, da ne bi slučajno pukla zastavica ili nestalo vodeRinuka je napisao/la:zeljo mora u europu, i to ce uspjeti preko kupa..Svako ko ih nadigra proci ce kao Krupa, tj sudije ce ih zaklati..Jer oni ako ne izbore Europu ceka ih sudbina Borca, a to Ivica i drustvo nece dozvoliti..Znaci za ostala 3 mjesta koja vode u Europu vodice se zestoka borba izmedju FKS, Slobode, Hercegovaca i Radnika..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.