Para ima u klubu, ali ako zelis dovesti kvalitetno pojacanje moras to dobro i platiti, a to nema veze sa kvalitetom lige.OsmanhodzicBuco je napisao/la: Hoćeš reći da nema para u klubu, i da je to razlog sto ne dovodimo kvalitetne igrače?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kako bolan nema veze sa kvalitetom lige??? Pa nece niko da igra u onom blatu u Gradaccu ili na onim grbama u Lukavici pred 500 ljudi.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne bih se složio sa tim zadnjim.MCMLXVI je napisao/la:
Para ima u klubu, ali ako zelis dovesti kvalitetno pojacanje moras to dobro i platiti, a to nema veze sa kvalitetom lige.
FK Sarajevo
Plati pravu cijenu doce ti Babovic i Aleksandrov bez problema. Nije nasa liga Zimbabwe.
Samo pare i Messi ce potpisati,pusti suplju,za pare igraju

Zadnja izmjena: RedEvil, dana/u 24 jan 2016, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- ElCartel11
- Kontakt:
Hocemo za male pare veliko jare

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Babović je pred potpisom za Fejnord kako prenose srpski mediji a Aleksandrov nije opcija kako sam ja cuo.MCMLXVI je napisao/la:Plati pravu cijenu doce ti Babovic i Aleksandrov bez problema. Nije nasa liga Zimbabwe.
(aka. simon )
-
- Kontakt:
E ovo ja zovem predobrim postom, sve covjek fino, lijepo objasnio, uputio neku vrstu kritike ali bez toliko negativne energije...Ex1t je napisao/la:Inace nisam neki "pljuvac", ali ako mi se nesto nedjasvi, onda cu da kritikujem.![]()
Nije meni problem ovaj kramer iz sajnfilda, i mozda decko "eksplodira" ovdje kod nas, ali mi to u ovom trenutku neznamo a potpisujemo igraca na dvije i po godine, a kojem cemo mozda morati dati otpremninu na ljeto jer nije zadovoljio. Mozda sam ja pogresno shvatio, te je recimo decko na probnom radu od 6 mjeseci pa ako se pokaze korisnim dobije ugovor jos dvije godine.
Jasno mi je zasto ga Jesic zeli, vjetovatno kao rezervu na lijevom beku i stoperu, ali ako vec dovodimo back_up igraca, zasto dovodimo stranca? Jos pri tom svemu dajemo mu 2.5 godine ugovor? Zar nismo ako nema u akademiji mogli dovesti nekog domaceg mladjeg igraca za rezervu na lijevom beku i dati prostora Mihojevicu na stoperu.
Brazilci su vjerovatno odlican potez, on ih trenirao sto znaci lakse ce se uklopiti tako da ostaje samo da vidimo sta mogu na ovom nivou.
Deni takodjer odlican potez i imam osjecaj da ce se nametnuti plus dobio domace drzavljanstvo.
Ovaj zadnji potez mi se nesvidja, osim ako momak nije na probi iducih 6 mjeseci.
Al dobro, nakon sto je Jesic povukao bruku dobrih poteza mozda ovaj se i moze oprostiti.
Netreba nam opet gomilanje igraca kad smo se rasteretili, a ovaj zadnji potez mi lici na to. Nadam se da nisam upravu.
Jedno je jasno Jesic ce morati napraviti neku seriju pobjeda u prvih 6 kola, inace ce svega biti. Nama treba stabilnosti u strucnom stabu, nadam se da ce nas sve iznenaditi na proljece, u protivnom tapkamo na istom mjestu.

Kad su Jajalo i Benko mogli onda mogu svi.Ipak smo mi Sarajevo.Samo plati i ne sekiraj se
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Nije Zimbabwe i gore je kad vidiš ono u Gradačcu, Prijedoru, Vitezu... a Zvornik da ne spominjemo... svaki malo kvalitetniji igrac ce gledat da napusti nasu ligu pored toga sto ce mozda negdje drugo imati manju platu... kao prvo rizikuje povredu na ovakvim terenima a kao drugo hoce ljudi da napreduju u jacim ligama...MCMLXVI je napisao/la:Plati pravu cijenu doce ti Babovic i Aleksandrov bez problema. Nije nasa liga Zimbabwe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pisali su i Slovenci o prestupu Kramara kod nas
http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... marja.aspx
http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... marja.aspx
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
sasvim OK,za te pare se moze dovesti bolji,hoce li brate biti kakvih pojacanjaZukanovic je napisao/la:50.000 € za Kouadio ako bude oso. Mislim da je to uredu.

- PeppermintSA
- Kontakt:
Nema kod nas tih para. Jedan Partizan, koji je u dugovima do zuba, hladno iskešira 400k eura za nekog Južnoamerikanca.
- muhamedhulk
- Kontakt:
nisam nasao u multimediji od cezara neki Havatar
pa ako ima neko da napravi koji, da da 'metnem' na avatar..ovaj sto sam ja pravio lose ispao.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Maloprije je na SK-u bio mali prilog o Hasetu. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Joj sta sve ljudi pisu ovdje to nije humano. Jedan Partizan koji je u **** do vrata ce svake godine klepiti sponzora koji ce mu dati lovu ko nama Turkish ali najmanje trostruko toliko. Promet novca kroz jedan Partizan kakav on god bio je na nivou pola nase lige kad saberes. I zato oni mogu pljunuti 400k eura. Kakve se besmislice ovdje pisu kao neka "misljenja" i "kritike".
Smjesno je jos uvijek porediti nas i njih...
Tiho veceras na temi, raja se kupa, sprema za posao.. Nema ni pljuvaca, ni bordo vitezova branioca, svak se o svom jadu zabavio.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- crozzer
- Kontakt:
Oluja se sprema....Moj Joker 

[youtube][/youtube]

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.