Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
pa vidjeli smo kako od prosjecne ekipe pare naprave sampiona , chelsea je primjer za to , city ce sigurno ove sezone igrati vaznu ulogu ,a edin ce biti dio toga
Nije ni Wolfsburg igrao nikakvu ulogu u Bl predprosle sezone pa je osvojise,,a Dzeko ce se snaci s Tevezom bit ce to mozda najbolji tandem sljdece sezone..amerosm je napisao/la:Samo se pitam kako je napredovao ako ode u City, ja bih jos jednu godinu ostao u Wolfsburgu ako nema ponuda. Sto se tice City-a ne bih bio siguran da ce sljedece godine igrati LP, jer tu ce biti ponovo Liverpool, zatim Spursi, i bit ce tesko izboriti to cetvrto mjesto. Nadam se da ovo nije istina, ukoliko jeste Dzeko bih meni pao licno u ocima (i ako njega boli neka stvar sta mi mislimo), evo npr. jedan Kaka nije otisao za parama, i on je trebao ostati cvrsto na zemlji i cekati bolju ponudu. Kao sto kaze Torres necu na kraju moje kraijere da ljudi pricaju koliko sam zaradio para, nego o tome koliko sam trofeja osvojio, a City nece nikad biti taj klub koji ce se svake godine boriti za trofej, mozda im se nekad omakne pa uzmu FA kup, a titulu Bogami tesko. Jos jednom ponavljam nadam se da ovo nije istina i da ce zavrsiti u nekom drugom odnosno jacem klubu.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cuo sam da hoce da dovedu i Silvu iz Valencije. Pa imace dobru ekipu, borice se za prva 4 mjesta ako je istina.SemPer_fi je napisao/la:Nije ni Wolfsburg igrao nikakvu ulogu u Bl predprosle sezone pa je osvojise,,a Dzeko ce se snaci s Tevezom bit ce to mozda najbolji tandem sljdece sezone..amerosm je napisao/la:Samo se pitam kako je napredovao ako ode u City, ja bih jos jednu godinu ostao u Wolfsburgu ako nema ponuda. Sto se tice City-a ne bih bio siguran da ce sljedece godine igrati LP, jer tu ce biti ponovo Liverpool, zatim Spursi, i bit ce tesko izboriti to cetvrto mjesto. Nadam se da ovo nije istina, ukoliko jeste Dzeko bih meni pao licno u ocima (i ako njega boli neka stvar sta mi mislimo), evo npr. jedan Kaka nije otisao za parama, i on je trebao ostati cvrsto na zemlji i cekati bolju ponudu. Kao sto kaze Torres necu na kraju moje kraijere da ljudi pricaju koliko sam zaradio para, nego o tome koliko sam trofeja osvojio, a City nece nikad biti taj klub koji ce se svake godine boriti za trofej, mozda im se nekad omakne pa uzmu FA kup, a titulu Bogami tesko. Jos jednom ponavljam nadam se da ovo nije istina i da ce zavrsiti u nekom drugom odnosno jacem klubu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
City će imati milion dobrih igrača ali ja i dalje mislim da Manchini nije kompetentan trener da to uveže do mjere.
@topic - Je li tačno da sutra Džeko odlučuje ? Mnogo puta sam to pročitao pa nikada da se to riješi

@topic - Je li tačno da sutra Džeko odlučuje ? Mnogo puta sam to pročitao pa nikada da se to riješi

Link, bilo šta ? Da se uvjerim - prosto nevjerovatnoDzeko je sve dogovorio sa Mancester C. i 99% prelazi u Englesku.. Mozda je tako i najbolje,ide u ekipu gdje ce imati zagarantovano mjesto u prvih 11 i gdje ce imati priliku da jos mnogo napreduje! Ajd neka se i ovo zavrsilo,jer sam se bojao da ce na kraju ostati u osrednjem bundesligasu Wolfsburgu.. Mancester je jedan od najbogatijih svjetskih klubova i trebamo biti sretni sto cemo imati jednog bh igraca u takvom klubu!... Mada sam se potajno nadao da ce otici u Bayern,ali sigurno da ni ovo nije lose za Dzeku..

Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 31 maj 2010, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Dzeko je sve dogovorio sa Mancester C. i 99% prelazi u Englesku.. Mozda je tako i najbolje,ide u ekipu gdje ce imati zagarantovano mjesto u prvih 11 i gdje ce imati priliku da jos mnogo napreduje! Ajd neka se i ovo zavrsilo,jer sam se bojao da ce na kraju ostati u osrednjem bundesligasu Wolfsburgu.. Mancester je jedan od najbogatijih svjetskih klubova i trebamo biti sretni sto cemo imati jednog bh igraca u takvom klubu!... Mada sam se potajno nadao da ce otici u Bayern,ali sigurno da ni ovo nije lose za Dzeku..
@Cartman
Nije Hönnes kriv brate za to sto Dzeko ima klauzulu od 40 miliona vec on, njegovi menadzeri i Veh. Aktuelni menadzer je samo dosao na gotovo i logicno je da nece da ga proda za sicu, tacnije, nece nikako da ga proda pa se drzi te klauzule.
za ove sto smatraju da Dzeko nece napredovati u karijeri??? Apsolutno se ne slazem. Odlazi u JACI KLUB, u JACU LIGU, i dobice VISE PARA. Klub ima sve predispozicije da se bori za vrh najjace lige i igrace ako nista evropsku ligu. Dzeko ce slijedece godine imati mnogo vise kvalitetnih utakmica nego ove tako da ce samim time imati mogucnost da uznapreduje. Igrace u tezoj ligi, morace na sebi poradi da bi se uklopio i od toga ce opet profitirati reprezentacija (ako se probije).
Negativna stvar u svemu ovome je tome sto je Manchester City financijski bas kao i Wolfsburg neovisan i ne moraju ga prodati ni za 100 miliona nekad u buducnosti. To znaci da ce mu biti mozda jako tesko otici u neki klub s tradicijom.
Nije Hönnes kriv brate za to sto Dzeko ima klauzulu od 40 miliona vec on, njegovi menadzeri i Veh. Aktuelni menadzer je samo dosao na gotovo i logicno je da nece da ga proda za sicu, tacnije, nece nikako da ga proda pa se drzi te klauzule.
za ove sto smatraju da Dzeko nece napredovati u karijeri??? Apsolutno se ne slazem. Odlazi u JACI KLUB, u JACU LIGU, i dobice VISE PARA. Klub ima sve predispozicije da se bori za vrh najjace lige i igrace ako nista evropsku ligu. Dzeko ce slijedece godine imati mnogo vise kvalitetnih utakmica nego ove tako da ce samim time imati mogucnost da uznapreduje. Igrace u tezoj ligi, morace na sebi poradi da bi se uklopio i od toga ce opet profitirati reprezentacija (ako se probije).
Negativna stvar u svemu ovome je tome sto je Manchester City financijski bas kao i Wolfsburg neovisan i ne moraju ga prodati ni za 100 miliona nekad u buducnosti. To znaci da ce mu biti mozda jako tesko otici u neki klub s tradicijom.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jasno! Dzeko je napravio odlican potez,i ocekujem da ce Man C. naredne sezone biti glavni konkurent ne samo za prve 4 pozicije nego i za titulu prvaka Engleske! Zamislite u napadu Robinjo-Dzeko-Tevez.. san snova!_dreamer_ je napisao/la:@Cartman
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma ja imao je sanse i onaj hrono fergi da ga dovede u M.UCartman je napisao/la:Upravo tako. Odma sam znao da ce onaj kreten Hoeness Dzeku dobro zayebat. A onaj amater ce i unistit Wolfsburg za par godina.moustapha je napisao/la:Pitanje je da li je postojao izbor. City je vjerovatno jedini koji bio spreman platiti svotu.
Pa se usutio ko hinja.Da mu je al da mu ne udje.

Nek se handri sa Berbatovima sad ebo ga on,kad schreka opet hemroidi scepaju.
12.5 miliona godisnje.Licno mu puca hoce li igrati u LS ili bajramskom turniru.
Jes ga Hoenes zaebo

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ko kaže da će imati zagarantovano?k_c je napisao/la:Dzeko je sve dogovorio sa Mancester C. i 99% prelazi u Englesku.. Mozda je tako i najbolje,ide u ekipu gdje ce imati zagarantovano mjesto u prvih 11 i gdje ce imati priliku da jos mnogo napreduje! Ajd neka se i ovo zavrsilo,jer sam se bojao da ce na kraju ostati u osrednjem bundesligasu Wolfsburgu.. Mancester je jedan od najbogatijih svjetskih klubova i trebamo biti sretni sto cemo imati jednog bh igraca u takvom klubu!... Mada sam se potajno nadao da ce otici u Bayern,ali sigurno da ni ovo nije lose za Dzeku..
moraće se dokazivati jer Adebayor i Tevez će vjerovatno biti prvi izbor plus što imaju još dobrih napadača
onaj multimilijarder može sutra dovesti još jednog da bude bolji od svih njih
- Ponos Torina
- Kontakt:
Adebayor je obicna slina za Dzeku!blazz je napisao/la:ko kaže da će imati zagarantovano?k_c je napisao/la:Dzeko je sve dogovorio sa Mancester C. i 99% prelazi u Englesku.. Mozda je tako i najbolje,ide u ekipu gdje ce imati zagarantovano mjesto u prvih 11 i gdje ce imati priliku da jos mnogo napreduje! Ajd neka se i ovo zavrsilo,jer sam se bojao da ce na kraju ostati u osrednjem bundesligasu Wolfsburgu.. Mancester je jedan od najbogatijih svjetskih klubova i trebamo biti sretni sto cemo imati jednog bh igraca u takvom klubu!... Mada sam se potajno nadao da ce otici u Bayern,ali sigurno da ni ovo nije lose za Dzeku..
moraće se dokazivati jer Adebayor i Tevez će vjerovatno biti prvi izbor plus što imaju još dobrih napadača

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Samo sto je Adebayor dokazani golgeter Engleske lige, a Dzeko se tek treba dokazati ako predje u City.Ponos Torina je napisao/la:Adebayor je obicna slina za Dzeku!blazz je napisao/la:ko kaže da će imati zagarantovano?k_c je napisao/la:Dzeko je sve dogovorio sa Mancester C. i 99% prelazi u Englesku.. Mozda je tako i najbolje,ide u ekipu gdje ce imati zagarantovano mjesto u prvih 11 i gdje ce imati priliku da jos mnogo napreduje! Ajd neka se i ovo zavrsilo,jer sam se bojao da ce na kraju ostati u osrednjem bundesligasu Wolfsburgu.. Mancester je jedan od najbogatijih svjetskih klubova i trebamo biti sretni sto cemo imati jednog bh igraca u takvom klubu!... Mada sam se potajno nadao da ce otici u Bayern,ali sigurno da ni ovo nije lose za Dzeku..

nema potpisa
-
- Kontakt:
Ovo su mnogi govorili i o Chelseau tek kad ih je Abramovic preuzeo i poceo bacati pare na sve strane...amerosm je napisao/la:Samo se pitam kako je napredovao ako ode u City, ja bih jos jednu godinu ostao u Wolfsburgu ako nema ponuda. Sto se tice City-a ne bih bio siguran da ce sljedece godine igrati LP, jer tu ce biti ponovo Liverpool, zatim Spursi, i bit ce tesko izboriti to cetvrto mjesto. Nadam se da ovo nije istina, ukoliko jeste Dzeko bih meni pao licno u ocima (i ako njega boli neka stvar sta mi mislimo), evo npr. jedan Kaka nije otisao za parama, i on je trebao ostati cvrsto na zemlji i cekati bolju ponudu. Kao sto kaze Torres necu na kraju moje kraijere da ljudi pricaju koliko sam zaradio para, nego o tome koliko sam trofeja osvojio, a City nece nikad biti taj klub koji ce se svake godine boriti za trofej, mozda im se nekad omakne pa uzmu FA kup, a titulu Bogami tesko. Jos jednom ponavljam nadam se da ovo nije istina i da ce zavrsiti u nekom drugom odnosno jacem klubu.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- Ponos Torina
- Kontakt:
U Arsenalu bio dobar cim se bijeda dokopala para odma se vise netrudi isto to vazi i za Robinha levat hoce da ostane u Santosu....Ja vjerujem u Edina!
- moustapha
- Kontakt:
Izgleda da ih dosta ovdje olako zanemaruje ovu cinjenicu.harishp je napisao/la: 12.5 miliona godisnje.Licno mu puca hoce li igrati u LS ili bajramskom turniru.
Jes ga Hoenes zaebo![]()
![]()

#divovi
- NoName
- Kontakt:
Jel danas onaj dan D po pitanju transfera Džeke? Danas bi kao trebali da saznamo gdje će nastaviti karijeru?
Koliku je City ponudio platu Edinu?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
city mora do ponoci zakljuciti, bild je rekao da je plata 12.500.000 € sto bi ga svrstalo ispred ibrahimovica sto se tice ugovora, samo iza cristiana ronalda, bar sto se tice evropeNoName je napisao/la:Jel danas onaj dan D po pitanju transfera Džeke? Danas bi kao trebali da saznamo gdje će nastaviti karijeru?

- NoName
- Kontakt:
Onda idi Edine sine, ne budi budala. Sve kad bi to bio i Rayo VallecanoJedinstvo-Bihac je napisao/la:city mora do ponoci zakljuciti, bild je rekao da je plata 12.500.000 € sto bi ga svrstalo ispred ibrahimovica sto se tice ugovora, samo iza cristiana ronalda, bar sto se tice evropeNoName je napisao/la:Jel danas onaj dan D po pitanju transfera Džeke? Danas bi kao trebali da saznamo gdje će nastaviti karijeru?
Koliku je City ponudio platu Edinu?ne znam koliko su informacije provjerene

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.