Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adnan24
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la adnan24 » 30 maj 2010, 01:39

blazz je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Dzeko je pred ugovorom svog zivota...ugovorom kojeg sanja da potpise mnogo svjetskih sportista...ovaj mec sa Svedskom mu nije mogao podici cijenu a ni spustiti jer nije niko budala pa da ovakav mec uzima za neko mjerilo...s druge strane bilo kakva povreda bi sigurno uticala na interes klubova sirem europe tako da sto se mene tice nije morao ni 5 metara pretrcati...ima vremena kada ce to biti mnogo potrebnije...ako se ovako bude zalagao protiv francuske ili rumunije onda nece valjati ali zasad...sta god radio dozvoljeno je
Aferim momcino.
slažem se, najbolje bi bilo da mu je neko još kafu donio za vrijeme utakmice
E pa ako je neko zasluzio tu kafu onda je Dzeko :lol: ...nek se vukao po terenu,moze i on jednom biti losa karika-ako nista onda na ovim prijateljskim utakmicama...ne znam sta ste svi napali na njega,kada krenu kvalifikacije znamo svi da ce Dzeko svoje odraditi...imamo mi mnogo vecih briga od njega

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 30 maj 2010, 01:48

adnan24 je napisao/la: E pa ako je neko zasluzio tu kafu onda je Dzeko :lol: ...nek se vukao po terenu,moze i on jednom biti losa karika-ako nista onda na ovim prijateljskim utakmicama...ne znam sta ste svi napali na njega,kada krenu kvalifikacije znamo svi da ce Dzeko svoje odraditi...imamo mi mnogo vecih briga od njega
pazi nije mi to bila poenta gdje ćeš napisati da glavni napadač nije morao ni potrčati a dvadeset hiljada duša žrtvovalo svoje vrijeme da ode na utakmicu
za Džeku naravno nema brige jedna loša utakmica nije sve bilo do njega slabo smo stojali na sredini i pogotovo bokovima ipak najviše škripi u odbrani to su svi vidjeli
Pandža i Mravac nisu za bekove

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 maj 2010, 02:03

blazz je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: E pa ako je neko zasluzio tu kafu onda je Dzeko :lol: ...nek se vukao po terenu,moze i on jednom biti losa karika-ako nista onda na ovim prijateljskim utakmicama...ne znam sta ste svi napali na njega,kada krenu kvalifikacije znamo svi da ce Dzeko svoje odraditi...imamo mi mnogo vecih briga od njega
pazi nije mi to bila poenta gdje ćeš napisati da glavni napadač nije morao ni potrčati a dvadeset hiljada duša žrtvovalo svoje vrijeme da ode na utakmicu
za Džeku naravno nema brige jedna loša utakmica nije sve bilo do njega slabo smo stojali na sredini i pogotovo bokovima ipak najviše škripi u odbrani to su svi vidjeli
Pandža i Mravac nisu za bekove

Malo sam preuvelicao ali Dzeko i nije bas neki radnik na terenu...cesto je i u nasoj repki a i u wolfsburgu znao izgledati nezainteresovano da bi na kraju dao 1,2 ili 3 gola...jednostavno je takav tip igraca i takav je i efektivan tako da mu nemamo sta prigovarati...a po meni Dzeko je dosta zaduzio i tih 20 000 navijaca tako da mu trebaju progledati kroz prste u jednom ovakvom mecu

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 30 maj 2010, 20:06

Zabije li Messi u svakoj utakmici? Rooney?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2010, 23:28

Bild javlja da City kupuje Dzeku za 40 milliona Eura. Kazu da ce zaradjivati 12,5 milliona brutto godisnje. Kazu da je Dzeko izpraznio svoj "spind" i vec se ranije oprostio od kolega.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -city.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 maj 2010, 23:32

Principatus je napisao/la:Bild javlja da City kupuje Dzeku za 40 milliona Eura. Kazu da ce zaradjivati 12,5 milliona brutto godisnje. Kazu da je Dzeko izpraznio svoj "spind" i vec se ranije oprostio od kolega.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -city.html
Opari se sine. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 30 maj 2010, 23:32

Elddar je napisao/la:Zabije li Messi u svakoj utakmici? Rooney?
zabije Lazar Popovic :o :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 maj 2010, 23:35

Ode Dzekson za parama, jasta ce
100% sportski i krajnje opušten potpis

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 30 maj 2010, 23:36

Ako ode Džeko u Manchester City za 40 miliona €, to će biti najveći (čitaj najskuplji) transfer ikada nekog fudbalera sa balkana?
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 30 maj 2010, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2010, 23:37

To bi bio isto Bundesliga rekord sto se tice transfer sume. Mislim da ovaj put nije patka...ali vidjecemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 30 maj 2010, 23:40

Ma mogao bi on odigrati super u Citiju samo sto nece igrati u LP iduce sezone

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 30 maj 2010, 23:41

Principatus je napisao/la:To bi bio isto Bundesliga rekord sto se tice transfer sume. Mislim da ovaj put nije patka...ali vidjecemo.
Trenutno je najveći transfer onaj Maria Gomeza, 35 miliona €.
Što se tiče Džeke, nije mi drago što ode u City :cry:

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 30 maj 2010, 23:50

mislim da ce sutra biti sve sluzbeno gdje ce preci :D

ja se nadam da to nije istina sa cityem,

ne treba uvijek novinama vjerovati dokazano mnogo puta da grijese,cak i kad kazu da je 100% ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 maj 2010, 00:00

A vala izabra velik klub, no dobro, milioner je, prebogat ako pređe, a City će jedno 99% ako Bog da sljedeće godine u Ligu prvaka.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 maj 2010, 00:02

Pitanje je da li je postojao izbor. City je vjerovatno jedini koji bio spreman platiti svotu.
#divovi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2010, 00:05

moustapha je napisao/la:Pitanje je da li je postojao izbor. City je vjerovatno jedini koji bio spreman platiti svotu.
Upravo tako. Odma sam znao da ce onaj kreten Hoeness Dzeku dobro zayebat. A onaj amater ce i unistit Wolfsburg za par godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 31 maj 2010, 00:06

RiNo je napisao/la:Ode Dzekson za parama, jasta ce
jock eto ostat ce u Wolfsburgu :shock:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 maj 2010, 00:06

Samo se pitam kako je napredovao ako ode u City, ja bih jos jednu godinu ostao u Wolfsburgu ako nema ponuda. Sto se tice City-a ne bih bio siguran da ce sljedece godine igrati LP, jer tu ce biti ponovo Liverpool, zatim Spursi, i bit ce tesko izboriti to cetvrto mjesto. Nadam se da ovo nije istina, ukoliko jeste Dzeko bih meni pao licno u ocima (i ako njega boli neka stvar sta mi mislimo), evo npr. jedan Kaka nije otisao za parama, i on je trebao ostati cvrsto na zemlji i cekati bolju ponudu. Kao sto kaze Torres necu na kraju moje kraijere da ljudi pricaju koliko sam zaradio para, nego o tome koliko sam trofeja osvojio, a City nece nikad biti taj klub koji ce se svake godine boriti za trofej, mozda im se nekad omakne pa uzmu FA kup, a titulu Bogami tesko. Jos jednom ponavljam nadam se da ovo nije istina i da ce zavrsiti u nekom drugom odnosno jacem klubu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 maj 2010, 00:07

Kako unišiti, pa ljudi moji, čovjek je zaradio 40 miliona na Edinu ;)

@Amerosm

Ko je rekao da će biti 4, idu oni ako Bog da i stepenicu više. Pogledaj im samo ekipu, a sada još pojačanja. Ovo je novi Chelsea ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 31 maj 2010, 00:08

Cartman je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Pitanje je da li je postojao izbor. City je vjerovatno jedini koji bio spreman platiti svotu.
Upravo tako. Odma sam znao da ce onaj kreten Hoeness Dzeku dobro zayebat. A onaj amater ce i unistit Wolfsburg za par godina.
Pa sto ga je zayebo, ide u klub sa velikim ambicijama

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 20 gostiju.