u utorak s capljinomclub21 je napisao/la:Kad je sljedeca prijateljska.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hvala
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Eno Victor Valdes do kraja sezone na posudbi u standardu..eh kud ljetos nije bio

- amazon
- Kontakt:
Gotovo je s pojacanjima. Probalo se jos jedan ili dva, nije moglo i to je to.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Prelazni rok tek veceras u 00:00 pocinje 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Tako je! Mi sa dovodjenjem nismo zavrsili, mada moram priznati da smo dosta toga uradili...Minjore je napisao/la:Prelazni rok tek veceras u 00:00 pocinje
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- GoodisonPark
- Kontakt:
Evo malo da se podsjetimo u pauzi
Šteta, ostaje žal za onom stativom Dade
Kako loše primanje lopte Đelmića na 0:40 a mogao je sam izaći na golmana
Baho je jedno 20 puta na ovom zadnjem izvještaju spomenuo Bajić, Bajić, Bajić se namješta na lijevu loptu
Šteta jbg a malo nam je falilo i ovde za 1:0 i gore za 2:2, čak i na ovom video na koševu protiv standarda stoji 1:0 za nas
Edit: Još bih dodao da smo apsolutni rekoderi u BiH kada je u pitanju nastup u prve 4 evropske utakmice u dva navrata smo imali po 4 pobjede iz 4 susreta, bez primljenog gola
Prije utakmice sa Newcastlom.......Akranes 3:0 1:0; Lilestrom 1:0 1:0
Prošla sezona Balzan 2:0 1:0 i Ferencvaroš 1:0 2:0
Ovo nikad niko neće oboriti osim možda nas samih

Kako loše primanje lopte Đelmića na 0:40 a mogao je sam izaći na golmana

Šteta jbg a malo nam je falilo i ovde za 1:0 i gore za 2:2, čak i na ovom video na koševu protiv standarda stoji 1:0 za nas

Edit: Još bih dodao da smo apsolutni rekoderi u BiH kada je u pitanju nastup u prve 4 evropske utakmice u dva navrata smo imali po 4 pobjede iz 4 susreta, bez primljenog gola

Prije utakmice sa Newcastlom.......Akranes 3:0 1:0; Lilestrom 1:0 1:0
Prošla sezona Balzan 2:0 1:0 i Ferencvaroš 1:0 2:0
Ovo nikad niko neće oboriti osim možda nas samih

Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u 24 jan 2016, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
povratak otpisanih!
Tomiću, nisi nas ostavio na cijedilu, svojom odlukom da ne staviš potpis na novi ugovor si otvorio vrata nekom ko ima šansu da završi u ligi petice. Jedini momak za kojeg odgovorno tvrdim da, ukoliko se u pravom smjeru bude razvijao, ne bude posustajao i bio dovoljno mentalno jak, moze zaigrati u ligi petice. Da si tada potpisao, mi još neki vremenski period ne bi gledali malog Hadziahmetovića. Također, vidim neki ga prizivaju u naš klub, međutim, neka njega tamo gdje jeste, bar ima šansu da ne grije klupu što bi kod nas definitivno radio. Koliko god ti đubre ispao prema klubu bez kojeg ne bi bio ono što jesi, najiskrenije ti hvala što nisi produzio ugovor..
U nekim momentima većim Manijacima deklarišemo nekakve polovnjake iz vana, nego našu djecu. Prisvajamo Urdinova, Zorana, Tomića.. Uozbiljite se molim vas !
Bravo majstore !!cikazubo je napisao/la:Hajde zavrsite s tim vise, sad bi mogli pokrenut raspravu o svakom igracu koji je prodefilovao kroz nas klub, Koki manijak do kraja, Urdinov manijak najjak, Djelmic brat naš, Velibor Vasilic kralj Grbavice itd itd.. hebo vas Tomic vise..
U nekim momentima većim Manijacima deklarišemo nekakve polovnjake iz vana, nego našu djecu. Prisvajamo Urdinova, Zorana, Tomića.. Uozbiljite se molim vas !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Baš nam je nešto od znacajaMinjore je napisao/la:Prelazni rok tek veceras u 00:00 pocinje
istina je negdje na sredini. za nepotpisivanje novog ugovora otac je kriv bar koliko i on, a obojica su tu svakako ispali donji i blećci. bi li uzeli titulu sa njim, ja mislim da ne. prvo zbog toga što mi je teško povjerovati da bi bolje odigrao nego što amir jeste odigrao, iako smo mi uoči polusezone mislili da nije spreman...a drugo i bitnije zbog toga što su pitari kupili koliko god je tekmi trebalo, što već sad kišu na nos.
Mozda rez. golman ako ode Marjan i Veca postane prvi, evenutalno jos 1-2 igraca na pozicijama gdje jos skripi i gdje Mulalic smatra da treba.tm8782 je napisao/la:Tako je! Mi sa dovodjenjem nismo zavrsili, mada moram priznati da smo dosta toga uradili...Minjore je napisao/la:Prelazni rok tek veceras u 00:00 pocinje
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Uglješa Radinović - zgodan, plodan i neophodan.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Upravo to, neki koji samo dodju i odu a pored toga nisu neki znalci odlaze kao legende neke samo jer se znao bacit na glavu i "borit", jer to je ovim sto veze nemaju o fudbalu bitno, a u vecini slucajeva baca se na glavu jer se prije toga nije dobro kretao i postavio (ne mislim na Urdinova samo tu).. Dok nase igrace nerijetko nazivamo levatinama, balerinama i drugim pogrdnim nazivima, tu se odma sjetim Dade koji je znalac, al pobogu ne baca se na glavu, ne valja on baletan je , Eldar koji je otisao je bio sasvim solidan i jako bitan u onoj polusezoni takodje samo najgore, dodje ti Hodzurda znaci niko ga i ne pogleda okarakterise se takodje debilom i neznalicom a momak pokaze da je dotojan Želje, i tako milion situacija, a placemo za nekim likovima koji su jedva sezonu odigrali..Ajzea je napisao/la:Tomiću, nisi nas ostavio na cijedilu, svojom odlukom da ne staviš potpis na novi ugovor si otvorio vrata nekom ko ima šansu da završi u ligi petice. Jedini momak za kojeg odgovorno tvrdim da, ukoliko se u pravom smjeru bude razvijao, ne bude posustajao i bio dovoljno mentalno jak, moze zaigrati u ligi petice. Da si tada potpisao, mi još neki vremenski period ne bi gledali malog Hadziahmetovića. Također, vidim neki ga prizivaju u naš klub, međutim, neka njega tamo gdje jeste, bar ima šansu da ne grije klupu što bi kod nas definitivno radio. Koliko god ti đubre ispao prema klubu bez kojeg ne bi bio ono što jesi, najiskrenije ti hvala što nisi produzio ugovor..
Bravo majstore !!cikazubo je napisao/la:Hajde zavrsite s tim vise, sad bi mogli pokrenut raspravu o svakom igracu koji je prodefilovao kroz nas klub, Koki manijak do kraja, Urdinov manijak najjak, Djelmic brat naš, Velibor Vasilic kralj Grbavice itd itd.. hebo vas Tomic vise..
Sređuj to sta cekas.Ajzea je napisao/la:Uglješa Radinović - zgodan, plodan i neophodan.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Stalno se on spominje kao da je messi .
Zadnja izmjena: club21, dana/u 26 apr 2016, 09:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu sve, čekam pileta da nam sredi dva mjesta za Antaliju. Pile ide kao pilot, ja kao hostesa, obezbjedit ću vam livestream...
mnogo legendi želje su bili ljudi "sa strane" i to nema veze. ali upućeniji znaju da je zadnju polusezonu tomić od igrača koji je igrao povrijeđen postao igrač koji je izmišljao povrede, i počeo i kockati. od mene mu hvala za sve, naročito za plzen, ali kad se već desilo sve što jeste nije mi ni najmanje žao što sad nije tu.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
dade ga Kokot protiv lovcena 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.