Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nemoj biti siguran za Mladost,po meni je sigurnija Slavija nego Mladost...
Za Borac je biti ili nebiti protiv Slobode,ako dobiju imaju dobre sanse,a ako izgube cvajta im negine,Olimpic ima dobre sanse samo da se malo saberu

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
A Olimpicu je ključna utakmica sa nama. Ako ih mlatnemo prvo kolo u Lukavici to bi bilo to.RedEvil je napisao/la:Za Borac je biti ili nebiti protiv Slobode,ako dobiju imaju dobre sanse,a ako izgube cvajta im negine,Olimpic ima dobre sanse samo da se malo saberu![]()
Moze i takoPappy je napisao/la:A Olimpicu je ključna utakmica sa nama. Ako ih mlatnemo prvo kolo u Lukavici to bi bilo to.RedEvil je napisao/la:Za Borac je biti ili nebiti protiv Slobode,ako dobiju imaju dobre sanse,a ako izgube cvajta im negine,Olimpic ima dobre sanse samo da se malo saberu![]()

A ako oni vas dobiju Pappy, imatel' šanse šta misliš? I uopšteno, jel se Slavija pojačala šta, stvarno nisam upoznat?Pappy je napisao/la: A Olimpicu je ključna utakmica sa nama. Ako ih mlatnemo prvo kolo u Lukavici to bi bilo to.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Olimpik ako sad ispadne pitanje je hoce li se ikad vratit mozda i ugasiti, Velez je posebna prica, dugogodišnji oporavak ih ceka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Odlicno pojacanje za Zrinjski.Veznjak postao Plemić Tomislav Tomić novi igrač Zrinjskog
Tomislav Tomić novi je igrač Zrinjskog. Dosadašnji član grčkog Xanthija, gdje je nedavno raskinuo ugovor, dugo se povezivao sa mostarskim timom, a na kraju je i završio u redovima Plemića. Razgovori između dvije strane su trajali dosta dugo. Uprava Zrinjskog na kraju je postigla dogovor sa 25-godišnjim veznjakom, koji će tako karijeru nastaviti Pod Bijelim brijegom. Tomić je karijeru počeo u Širokom. Ime je stekao u Željezničaru, a pored ova dva tima nosio je dres i GOŠK-a iz Gabele.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Nama su prva tri kola možda i ključna. Ako uzmemo 7 ili 9 bodova ostali smo sigurno. Čekamo Olimpika, pa idemo Drini, pa čekamo Travnika. Kasnije imamo nešto teži raspored, ali opet nekako fino raspoređen. Kući nam dolaze i Rudar i Željo da se vadimo ako zlu ne trebalo zatreba.wobly92 je napisao/la:A ako oni vas dobiju Pappy, imatel' šanse šta misliš? I uopšteno, jel se Slavija pojačala šta, stvarno nisam upoznat?Pappy je napisao/la: A Olimpicu je ključna utakmica sa nama. Ako ih mlatnemo prvo kolo u Lukavici to bi bilo to.

Zadnja izmjena: Pappy, dana/u 24 jan 2016, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ispadne Olimpic tu im je i kraj,Gracic ce dici ruke,ako ih vec nije digao,al vidjecemoElegant je napisao/la:Olimpik ako sad ispadne pitanje je hoce li se ikad vratit mozda i ugasiti, Velez je posebna prica, dugogodišnji oporavak ih ceka.

Po meni kraj ce izgledati ovako (nebitno kojim redosljedom)
Sloboda Zrinjski i Sarajevo Europa preko lige.
Zeljo bi mogao uzeti kup.Ako bi morao birati favorite...
U tom slucaju mogao bi i Siroki u evropu sa 4 mjesta.
Glavni favoriti u kupu su Siroki i Zeljo.
Za titulu Sloboda i Zrinjski.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Slazem se.arhimed89 je napisao/la:Odlicno pojacanje za Zrinjski.Veznjak postao Plemić Tomislav Tomić novi igrač Zrinjskog
Tomislav Tomić novi je igrač Zrinjskog. Dosadašnji član grčkog Xanthija, gdje je nedavno raskinuo ugovor, dugo se povezivao sa mostarskim timom, a na kraju je i završio u redovima Plemića. Razgovori između dvije strane su trajali dosta dugo. Uprava Zrinjskog na kraju je postigla dogovor sa 25-godišnjim veznjakom, koji će tako karijeru nastaviti Pod Bijelim brijegom. Tomić je karijeru počeo u Širokom. Ime je stekao u Željezničaru, a pored ova dva tima nosio je dres i GOŠK-a iz Gabele.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nisi uopste u pravu,malo pregledaj nas raspored,sapobjedom protiv Slobode u duelu sa direktnim rivalima ako budemoi gubili ispadamo,isto tako i poraz nam ne znaci nista ako u gostima pobjedimo Olimpic,Travnik i RudarZa Borac je biti ili nebiti protiv Slobode,ako dobiju imaju dobre sanse,a ako izgube cvajta im negine,Olimpic ima dobre sanse samo da se malo saberu![]()
Realno jeste.arhimed89 je napisao/la:Odlicno pojacanje za Zrinjski.Veznjak postao Plemić Tomislav Tomić novi igrač Zrinjskog
Bgm Zrinjski sada ima top ekipu, mogli bi oni hladno do titule. Bit ce vam paklena utakmica sa njima u prvom kolu u Mostaru.
Jedva cekam pocetak, dvije strasne utakmice na otvaranju. Ne znas koja je bolja, Zrinjski-Sarajevo ili Zeljo-Siroki. Mada nije ni Borac-Sloboda losa.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
Ako željezničar uzme kup on ide u europu, razmisliš li ikad prije nego što tako napišeš. Čuj u tom slučaju bi široki sa četvrtog mjesta u europu.Agamemnon je napisao/la:Po meni kraj ce izgledati ovako (nebitno kojim redosljedom)
I očekuješ da te ljudi shvate ozbiljno na kraju
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vidis da se zajebavam budalasu jedan.jurisicduska je napisao/la:Ako željezničar uzme kup on ide u europu, razmisliš li ikad prije nego što tako napišeš. Čuj u tom slučaju bi široki sa četvrtog mjesta u europu.Agamemnon je napisao/la:Po meni kraj ce izgledati ovako (nebitno kojim redosljedom)
I očekuješ da te ljudi shvate ozbiljno na kraju
Jer nemozemo nas sve pogurat nikako .
Pa normalno da mora neko od prvi Tri uzet kup da bi 4 isao u el.
Boze sacuvaj.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Kad god se izofiraš ti se zajebávaš. Baš ti je post šaljiv i zájebancija. Čak šta više vidi se da si mrtav ozbiljan.
Dobro duska.jurisicduska je napisao/la:Kad god se izofiraš ti se zajebávaš. Baš ti je post šaljiv i zájebancija. Čak šta više vidi se da si mrtav ozbiljan.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Provaljuješ se i još čovjeka nazivaš pogrdnim imenom
@duska jeli istina da su Dzenu sklonili od juniora na kadete ?

-
- Kontakt:
Aha, Sanjin Alagić koji je vodio kadete preće u juniore da završi posao s tom generacijom. Jako dobar trener. Slijedeće godine će mu njegova djeca doći i to je dobar potez.narodniheroj je napisao/la:Provaljuješ se i još čovjeka nazivaš pogrdnim imenom![]()
A Dženo u kadete. To je upitan potez.
Odlično zapazanje !jurisicduska je napisao/la:Kad god se izofiraš ti se zajebávaš. Baš ti je post šaljiv i zájebancija. Čak šta više vidi se da si mrtav ozbiljan.

Kakvo crno grotlo Tušnja? Pa vas i ne čuju igrači na terenu, jedino što u utakmicama Slobode mozeš čuti su urlici i psovke Husrefa Musemića.
Isto tako, niti Zeljezničar niti Sarajevo, sem u utakmicama koje su ključne u borbi za titulu, izlazak na europsku scenu, finalu kupa, derbiju, europskim utakmicama sa iole jačim protivnicima, nemaju nikakvo grotlo, mozda jedino pola G od pojma grotlo.
Nije objektivan ko god kaze bilo šta suprotno.
@rigotina
Kod nas, nazalost, u zadnje vrijeme nema niti urlika a niti te romantike

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 24 jan 2016, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.