Slazem se, puno nam bolje ide kada nemamo pritisak u sto ste se mogli uvjeriti prosle sezone na vasem stadionu.fedeltafrotta je napisao/la:kako sloboda igra pod pritiskom najbolje smo vidjeli u lukavici protiv slavije kad im je trebalo za opstanka
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne razumijete @Chinagliu o čemu govori, što je i razumljivo jer samo oni koji su godinama na Tušnju uz Slobodu znaju o čemu je riječ. Ovdje je sredina specifična i taj pritisak s tribina je donosio mnogo toga pozitivnog u prošlosti, jer su igrači često znali nedostatak kvaliteta nadomjestiti borbenošću i čvrstom igrom, po kojoj je Sloboda bila poznata, zbogu toga su se samo rijetki vraćali kući s bodovima u džepu.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 24 jan 2016, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
onda halalite titulupinoglavi je napisao/la:Slazem se, puno nam bolje ide kada nemamo pritisak u sto ste se mogli uvjeriti prosle sezone na vasem stadionu.fedeltafrotta je napisao/la:kako sloboda igra pod pritiskom najbolje smo vidjeli u lukavici protiv slavije kad im je trebalo za opstanka

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Za titulu nemamo pritisakfedeltafrotta je napisao/la: onda halalite titulu

A ovo sto @chingalia objasnjava tesko da mozete razumijeti
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
a pričate o tom pritisku ko da ga nema nigdje drugo osim na vašem terenu, to je valjda normalna stvar i za travnik a kamoli za fcž i fcs... a što se titule tiče, bolje vi nego komšinice, sretno 

Al tebra Robijasi svojevremeno dok su bili tu gdje trebaju biti i danas,su pravili atmisferu malo je reci,a celik je vise utakmica tad izgubio i bodova prosuo nego danas kad ti isti robijasi nisu tu,hocu da kazem da to nije mjerilo u svakoj utakmici,ne omalovazavam ja nikog to su samo cinjenice,a ko hoce da ih prihvati hoce,ko nece nije dobar,ne treba vrijedjati sagovornika,pojedini ovi iz Tz misle da su svi protiv njih,sto nije tacno,oni su najvise protiv sebe,pisanjem svakakvih gluposti,i navlacenjem gnjeva ostalih,pozzz za Tz

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Strpite se jos malo pa cemo vidjeti na cemu je ko, prvih par kola nastavka ce dati jasniju sliku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nema napretka s ovakvim komsijomfedeltafrotta je napisao/la:a pričate o tom pritisku ko da ga nema nigdje drugo osim na vašem terenu, to je valjda normalna stvar i za travnik a kamoli za fcž i fcs... a što se titule tiče, bolje vi nego komšinice, sretno

Skoro svi će biti pod pritiskom. Ili se boris za titulu ili za Evropu ili za opstanak. Nema neutralne pozicije. Vi u 20 kolu možete biti na 5 poziciji mi na 10. Bilo kakvo opuštanje na kraju te može dobro koštati. Zajebana je situacija za svemerak je napisao/la:Ima logike al po tvojoj matrici i ostali klubovi ce biti jednako pod pritiskom i Zeljo ce recimo biti pod pritiskom u svakoj utakmici da nadoknadi bodove za Evropu sto ce se odraziti na igrace jel tako ?Alipasino je napisao/la:Kad su mogle Modrice i ostalo osvajat sto nebi Sloboda Ali ja mislim da nece izdrzat taj pritisak.Ovdje mnogi navijaci Sloboda kontaju da neki ima nesto protiv da oni osvoje ma jok ba nema razloga pogotovo mi plavi mi ima da slavimo zajedno svama titulu.Pritisak CE bit na igracima takav da necete uzet kuci Ni Zelju ni Siroki a bogami ni Sarajva.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 24 jan 2016, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
RedEvil je napisao/la:Nema napretka s ovakvim komsijomfedeltafrotta je napisao/la:a pričate o tom pritisku ko da ga nema nigdje drugo osim na vašem terenu, to je valjda normalna stvar i za travnik a kamoli za fcž i fcs... a što se titule tiče, bolje vi nego komšinice, sretno![]()

od dva zla uvijek manje

To nije zanimljivo,j.ebote titula ako nekom nije vunafedeltafrotta je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Nema napretka s ovakvim komsijomfedeltafrotta je napisao/la:a pričate o tom pritisku ko da ga nema nigdje drugo osim na vašem terenu, to je valjda normalna stvar i za travnik a kamoli za fcž i fcs... a što se titule tiče, bolje vi nego komšinice, sretno![]()
![]()
![]()
od dva zla uvijek manje

Kad su licence za europu u pitanju kako tu stoje klubovi trenutno, Sloboda i Radnik pogtovo ?
Upravo tako evo ja cu mozda zvucati suludno al ko ce se do kraja boriti za titulu i ko nema ama bas nikakvog pritiska na sebe je Radnik iz BijeljineGator je napisao/la:Skoro svi će biti pod pritiskom. Ili se boris za titulu ili za Evropu ili za opstanak. Nema neutralne pozicije. Vi u 20 kolu možete biti na 5 poziciji mi na 10. Bilo kakvo opuštanje na kraju te može dobro koštati. Zajebana je situacija za svemerak je napisao/la:Ima logike al po tvojoj matrici i ostali klubovi ce biti jednako pod pritiskom i Zeljo ce recimo biti pod pritiskom u svakoj utakmici da nadoknadi bodove za Evropu sto ce se odraziti na igrace jel tako ?Alipasino je napisao/la:Kad su mogle Modrice i ostalo osvajat sto nebi Sloboda Ali ja mislim da nece izdrzat taj pritisak.Ovdje mnogi navijaci Sloboda kontaju da neki ima nesto protiv da oni osvoje ma jok ba nema razloga pogotovo mi plavi mi ima da slavimo zajedno svama titulu.Pritisak CE bit na igracima takav da necete uzet kuci Ni Zelju ni Siroki a bogami ni Sarajva.
samo Sloboda
Slobodi treba samo reprogram. (To je u zavrsnoj fazi)i uskoro je gotovo,nije do nas do porezne je sto se malo oteglo.Elegant je napisao/la:Kad su licence za europu u pitanju kako tu stoje klubovi trenutno, Sloboda i Radnik pogtovo ?
Sta si mislio da Zeljo uskoci umjesto nas.

Nes taj film gledati.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- crozzer
- Kontakt:
Sarajevo će biti šampion....
Bezveze pišete tu postove

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo i ja kontam sta je momcimacrozzer je napisao/la:Sarajevo će biti šampion....

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sloboda nakon svih ovih godina da i ne osvoji titulu ali izbori EL za njih je to uspjeh, tako da sa trofejom ili bez njega ostvarili su cilj.
- crozzer
- Kontakt:
Malo se opustili...MortemHz je napisao/la:Evo i ja kontam sta je momcimacrozzer je napisao/la:Sarajevo će biti šampion....
Ne bi bas rekao da je tako. Radnik se bori za Evropu to su i oni sami izjavili. Oni su i sami svjesni da ako misle pitati se nešto sljedeće sezone prihodi od Evrope im je neophodan. Po meni jedino Velež, Drina i Rudar su bez pritiskamerak je napisao/la:Skoro svi će biti pod pritiskom. Ili se boris za titulu ili za Evropu ili za opstanak. Nema neutralne pozicije. Vi u 20 kolu možete biti na 5 poziciji mi na 10. Bilo kakvo opuštanje na kraju te može dobro koštati. Zajebana je situacija za svemerak je napisao/la:Ima logike al po tvojoj matrici i ostali klubovi ce biti jednako pod pritiskom i Zeljo ce recimo biti pod pritiskom u svakoj utakmici da nadoknadi bodove za Evropu sto ce se odraziti na igrace jel tako ?Alipasino je napisao/la:Kad su mogle Modrice i ostalo osvajat sto nebi Sloboda Ali ja mislim da nece izdrzat taj pritisak.Ovdje mnogi navijaci Sloboda kontaju da neki ima nesto protiv da oni osvoje ma jok ba nema razloga pogotovo mi plavi mi ima da slavimo zajedno svama titulu.Pritisak CE bit na igracima takav da necete uzet kuci Ni Zelju ni Siroki a bogami ni Sarajva.
Upravo tako evo ja cu mozda zvucati suludno al ko ce se do kraja boriti za titulu i ko nema ama bas nikakvog pritiska na sebe je Radnik iz Bijeljine
Vjerovatno trojka koja je vec sad OUT, Olimpik, Borac, Travnik, Slavija, Vitez za opstanak.Gator je napisao/la: Po meni jedino Velež, Drina i Rudar su bez pritiska
Mladost i Celik zlatna sredina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.