FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 24 jan 2016, 11:50

alenpitar je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Sta je vama koji k.urac sta prospipate negativu bez potrebe, i nabijate srklet ostalima. Eto vi znate ko ce nama valjati, i ko se tali sve sami znalci. Je.bale vas vise virsle dosadni ste al dobro razumljivo je samo sjedite kuci za kompom pa ste sa svime nezadovoljni. Otjerajte Kusturicu i Selimovica da se vise ne tale, vraticem Blekica i ostale postene ljude
Klasičan nepromišljen komentar. Ono preletio nešto malo i samo da nešto napiše, eto da bi napisao. :kafa:

Kad bi ljudi pisali svoja mišljenja a ne pokušavala omaložavati tuđa, bilo bi lakše... :salut:
Pa vi hocete da omalazavate druge, pustite ljude da rade pa cemo vidjeti. Al ne vi ste se udruzili vas par na forumu pa cete pocket sa napadima. I ne prelistam ja malo stalno pratim i nemam zivaca da pisem bas zbog ovakvih stvari. De malo spustite loptu sta vas je uhvatilo koda ispadamo iz lige.
1. Zašto me persiraš?
2. Navedi mi moje omalovažavanje?
3. Zašto ti recimo omalovažavaš druge? :salut:
pitarlOOk je napisao/la:
Ima li negdje sažetak te pripremne? (Na mobu sam pa...)
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jan 2016, 11:50

revolt je napisao/la: A i vaša su mišljenja, večinom, kako se ono kaže, za guzicu obrisati.
To je tvoje mišljenje i ja ga poštujem. :kafa:
Evo covjek je "pljuvac", a kako kulturno odgovori bordo bratu da ga ne ponizava ko sto on pokusava nas. :thumbup:
Osjcas li se glupo sad @revolt?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jan 2016, 11:52

Zukanovic je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Do kad je Kouadio vezan ugovorom za FkS?
31.05.2016
A kako smo bili ljubazni,puskom ga neces moci natjerati da produzi ugovor.Ali nadam se da ce ostati u sveckoj

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 jan 2016, 11:55

Rule_hz je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Najjače su mi ove priče 'jučer nam je valjo Vusljanin i slični danas nam ne valja Simeunović i slični'. Bolan jučer smo bili u qrcu danas nismo, jučer smo samo takve mogli i dovoditi danas možemo puno bolje i neću da budem zadovoljan nekim polovnjakom samo zato što smo jučer dovodili bruku loše polovnjake.

Pa koga ces dovest u ovu ligu jel to fakat mislis da nas klub nebi volio da ima 23 mata jajala I delaca I jel to stvarno mislis da ne pregovaramo sa tim tipovima igraca nije stvar u tome sto cemo mu dat redovnu platu I pare na ruke kod nas su druge stvari ubpitanju druge prirode I nije stvar bili smo u iurcu imali smo dobre igrace I tad kad smo se to obrukali u evropi? Ovdje niko nije realan I klovaj igrac nije los vidi se na njemu I vrijeme ce pokazat to a htjeli smo svi ovo da se napravi pravi tim za duze stase neki krleta poslali u kinu a momak zadovoljan tu a najbolji nam igrac u prosloj sezoni kako smo na njega sbrsavali kad je dolazio a ne neki nas I rudara I tako to I ovaj dolazi kao I krle sa rim iskustvom I drugim mentaliterom ne ko kod bosnja
Moze se dovesti, samo ne moze za pare koje mi imamo bez obzira sto neki misle da se kupamo u parama. Ali nisam to htio reci, pogresno si me skontao. Nisam mislio da trebamo dovoditj neke aman zaman likove koji imaju ime vec da me niko ne treba tjerati da budem zadovoljan Kramarom, Simeunovicem i slicnim samo zato sto smo jucer bili u qrcu.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jan 2016, 11:58

kritika je kad izneses argumente ,odnosno moze se kritikovati nasa pozicija na tabeli ,igra na terenu ,politika oko transfera . uprava je sve uradila da se to promjeni ,smjenjen trener,sportski direktor,promjenjeno pola tima ,doveden novi trener koji dovodi igrace koje on zeli kraj price :salut: . a pricati i kritikovati kako neko nije pojacanje i pisati kako necemo europu izboriti to nije kritika to je serendanje .

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 24 jan 2016, 12:00

Iz dana u dan toliko propadamo,nemo's vjerovati,i onda ti cudno sto pojedini dobri likovi nece da pisu ovdje :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jan 2016, 12:01

bordobijeli je napisao/la:pisati kako necemo europu izboriti to nije kritika to je serendanje .
a) Nisam napisao da je nećemo de facto izboriti, nego da trenutno nismo izborili i da postoje realne, matematičke ako hoćeš, šanse da nećemo.
b) To nije bila kritika, nego iznošenje trenutne činjenice. :kafa:
bordobijeli je napisao/la:moze se kritikovati nasa pozicija na tabeli
Dakle ako kažeš da se može "kritikovati stanje na tabeli" - a stanje na tabeli trenutno govori da nismo izborili evropu, a kažeš da je serendanje ako se evropa u tom kontekstu spomene, šta tačno želiš da kažeš? :)
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 24 jan 2016, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 24 jan 2016, 12:03

Ma ne znam sta imate protiv Kramar,čekajte utakmice i vidite, iskreno ja sam zadovoljan njim. Vi ste ovdje počeli priču kao da je dijete koje je fudbala igralo samo na ulici.

Kouadio bi bio dobar kao zamjena i ponekad starter, ali da je neki igrač za kojim se treba plakati,nije.

Krleta bi da se ja pitam trebalo upaliti negdje za pola miliona KM i dobro i nama i njemu i njima,previše je ofanzivni.
Sabrine mi moje!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 24 jan 2016, 12:04

MCMLXVI je napisao/la:PitarBordo, joker, BSV i duska glavni i najveci pljuvaci kluba. Jedni veliki monstrumi! Nama treba diktatura na ovom pdf-u kao sto je kod komsija gdje nemas pravo misliti drugacije!
I na fksinfu ti je tako ,moraš se ulizivati administratorima i sta oni kažu moraš potvrditi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jan 2016, 12:05

Ako se ne uzme trofej ili ne izbori europa, vidjet ces ove bordo vitezove i zastitnike uprave kako prvi hraču, traze glave i tjeraju! :lol: Ali dok je sad mirno sve, filozofiraju jer je na temi sad cool odgovoriti dusmanima i pljuvacima koje umisljaju u svojim glavicama.

Ako su neki forumasi prestali pisati zbog nas na temi, onda iskreno vala ko ih yebe, ako ih par razlicitih misljenja od njihovih moze otjerati sa teme voljenog kluba. :kafa: Eno napisao je @duska gore, ko hoce argumentovanu raspravu svi smo tu, ko nece, nek ne pise postove samo da bi nesto napisao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jan 2016, 12:06

bordobijeli je napisao/la:pisati kako necemo europu izboriti to nije kritika to je serendanje .
a) Nisam napisao da je nećemo de facto izboriti, nego da trenutno nismo izborili i da postoje realne, matematičke ako hoćeš, šanse da nećemo.
b) To nije bila kritika, nego iznošenje trenutne činjenice. :kafa:
bordobijeli je napisao/la:moze se kritikovati nasa pozicija na tabeli
Dakle ako kažeš da se može "kritikovati stanje na tabeli" - a stanje na tabeli trenutno govori da nismo izborili evropu, a kažeš da je serendanje ako se evropa u tom kontekstu spomene, šta tačno želiš da kažeš? :)
mislio sam na vecinu koja je u nekom crnjaku kako FKS nece izboriti europu ,ja sam nesto siguran da cemo na proljece izgledati bas bas dobro .

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 jan 2016, 12:11

Meni samo nije jasno kako kod nas nije Kouadio mogao dobiti priliku da zaigra?
Nasi strucni ljudi, nebi me cudilo da uspije u Svedskoj.. i ja mu to od srca zelim...

Tacno je da mi ne znamo napraviti igraca, jer im i ne dajemo da igraju...
Cinjenica a ne pljuvanje

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 24 jan 2016, 12:16

BosnianKingdom je napisao/la:Ma ne znam sta imate protiv Kramar,čekajte utakmice i vidite, iskreno ja sam zadovoljan njim. Vi ste ovdje počeli priču kao da je dijete koje je fudbala igralo samo na ulici.

Kouadio bi bio dobar kao zamjena i ponekad starter, ali da je neki igrač za kojim se treba plakati,nije.

Krleta bi da se ja pitam trebalo upaliti negdje za pola miliona KM i dobro i nama i njemu i njima,previše je ofanzivni.
Po čemu si jarane zadovoljan Kramarom?Znaš li kad je zadnju utakmicu odigro,znaš li koliko je u predzadnjem klubu odigro utakmica a kolko u zadnjem?Znaš li kad je Simeunovic zadnju tekmu odigro?Znaš li da je menadžer obojici lik koji se po fejsu lize sa Jesicem?Znaš li da je momak koji je odjednom počeo dobivati minute kad je dosao Jesic ,Osmanovic koji ima istog menadžera kao njih dvojica?Znaš li da ima ta agencija 4 igrača od kojih su trojica u Sarajevu ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 24 jan 2016, 12:19

Zip je napisao/la:Meni samo nije jasno kako kod nas nije Kouadio mogao dobiti priliku da zaigra?
Nasi strucni ljudi, nebi me cudilo da uspije u Svedskoj.. i ja mu to od srca zelim...

Tacno je da mi ne znamo napraviti igraca, jer im i ne dajemo da igraju...
Cinjenica a ne pljuvanje
Uoravu si,dokaz mali Kadusic,nigdje ga nije bilo dok nije dosao Jesa,a sad je standardni,al jbg postepeno se to mora jedan max.dva igraca :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jan 2016, 12:24

Jesic zahtjeva na dovodjenju igraca ,znaci koga on zeli to se dovodi i tu je kraj citave price oko prinova ili ti pojacanja ,kako ce to izgledati pred nama je al sigurno da je bolje sto se radi ovako nego sto je bilo prosli sezona kad je Ibrak dovodio igrace tipa Kostic ,protic i slicni a Dzeno nije bio zadovoljan s njima i tu se stvarala loša atmosfera i djaba se pare bacale na neke igrace koji nisu odigrali nistaa . moja apsolutna podrska ide prema upravi -Jesicu sto su uveli ovaj sistem svu odgovornost je preuzeo Jesic .

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 jan 2016, 12:36

PitarBordo je napisao/la:Na temi standardno... Red kritike, red ovih "ma ja hajde da otjeramo upravu vratimo Baljka i Melunovića"... Mada ovi u drugom redu prvi počnu pljuvati kada sranje udari u ventilator. Navikla većina kukati tek kada se nešto loše dogodi, jer je8o preventivu.

Ne vidim da se ovi ispričaše @jokeru za ono prozivanje, a na kraju se ispotavi da je lik bio u pravu.... Što je bilo? :kafa:
a šta se čudiš, to su isti oni što su meni pisali rođak, što sereš dok sam pisao da se kosica treba što hitnije nabiti nogom :rol:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2016, 12:44

Na današnji dan 1933. godine, prije tačno 83 godine, u Sarajevu je rođen Asim Ferhatović - Hase

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!

slika
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 24 jan 2016, 12:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevske

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jan 2016, 12:45

Da li su otputovali za Citluk,i moze li se znati spisak igraca koji su nasli svoje mjesto za pripreme u citluk?

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 jan 2016, 12:47

Svi u napad jedan je Hase!

High

Re: FK Sarajevske

Post Postao/la High » 24 jan 2016, 12:50

Sarajlijica1946 je napisao/la:Da li su otputovali za Citluk,i moze li se znati spisak igraca koji su nasli svoje mjesto za pripreme u citluk?
Spisak će, valjda, objaviti uskoro. Trebalo bi biti 26 igrača.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.