Postao/la jurisicduska » 24 jan 2016, 11:41
Kritika pojedinosti nije pljuvanje. Može li se reći kako jest ili ćemo svi govoriti da je prelijepo sve. Ja sam najpozitivnija ličnost, ali kad mi daš razlog za optimizam.
Nemojte da između nas se prave podjele. na istoj smo strani, ali ne moramo uvijek isto misliti. Hajde da suprostavimo argumente, ko god misli da se pljuje, neka mi napiše šta pljujem/o pa ću probati argumentovano odgovoriti. Pljuvanje je kad bih rekao da je Benko loš. Za Brazilce niko ružnu riječ nije rekao. Za denija 2-3 nika. Za ovog kramara malo više. Mislim da je normalno da niko nije zadovoljan u potpunosti. Može samo na dobro izaći. Bolja atmosfera vlada od perioda "prekucat ćemo ligu, pisaj po sirotinji" , pozitivnije se stvari mogu izroditi. 2-3 nika nije pljuvanje. Pljuvanje je kod 2:2 u Lukavici bilo, i tako dalje. Pljuvanje je reći da je Krste anemičan, da je Benko loš špic. A reći da je Kramar stranac kojeg niko nije pogledao zadnju utakmicu ima ozbiljnu davno i da je doveden na 2,5 godina bez da je odigrao poluvrijeme da se isproba je realnost.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)