FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 24 jan 2016, 01:36

Pitaristok je napisao/la:
Zastone je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:Da li je, dok je bio u Partizanu, Ješić napravio transfer nekog igrača Partizana za veće novce i koliko se moze smatrati da je J. zaslužan za napredak/razvoj tog igrača???

Ovo pitam jer me bas interesira jel može on napraviti boljeg igrača u Velagicu od Cimirota i sl..
Kezmana i Jovetica je on prvi prikljucio u tim i dao im minutazu za prvi tim.
Znaci opravdano je nadati se da bi J. mogao da napravi super igrača, kao Jovetica, od Velagica npr. A cini mi se da mu je to i cilj, od ovih zadnjih trenera, čim je počeo davati juniorima više minuta..

Meni je je to bitnije, nego da se pitam koga će privoliti da dodje kod nas...
Sigurno da je u ovoj gore dvojici nabrojanih prepoznao talenat i uvrstio ih je u prvi tim, jednog u prvom svom mandatu u partizanu dok je drugog u drugom. Mene sto mnogo vise od toga brine jeste da sam od par navijaca i simpatizera partizana saznao da se Jesic pogubio u prelaznom roku dok je bio ss tamo, doduse ja Ješiću vjerujem a i uz njegovo iskustvo i poznanstva sirom svijeta samo mozemo dobiti jedan veliki plus sto se tice dovodjenja igraca tipa ove dvojice brazilaca za koje je on siguran da znaju i da ce ga slusati i takticki a i ovako..sad kako ce se oni snaci u nasoj ligi to je neka druga stvar..

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 jan 2016, 01:36

kontam da valjda nije tolika budala da se kocka sa solidnom platom,mislim da ako bash dobro fizichki spremi ekipu da bi se mogli nechem nadati,u ovoj nashoj ligi fizika je 80% posla a poznat je k"o hitler ako nishta

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jan 2016, 02:21

Ma znas ti nas **** ti nas takve smo mi bosnje pa sta raja hoce da dosje ivanovic lavezi idt pa do juce smo ga bacali na zlatkovice vusljanine karamatice todorovice idt sad nam niko ne valja a tekme odigro nije sad treba da je igro u bundes ligi idt da bi bio pojacanje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 jan 2016, 02:40

Najjače su mi ove priče 'jučer nam je valjo Vusljanin i slični danas nam ne valja Simeunović i slični'. Bolan jučer smo bili u qrcu danas nismo, jučer smo samo takve mogli i dovoditi danas možemo puno bolje i neću da budem zadovoljan nekim polovnjakom samo zato što smo jučer dovodili bruku loše polovnjake.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 jan 2016, 03:54

slika

Nije Raul Meireles, ali mislim da je za nasu ligu i bolji od Raula :D , nadam se da ce se uspjeti dogovoriti :salut:
1946~

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jan 2016, 04:26

Od dolaska JESICA nikakve fajde nije bilo dosad (Hurtic je imo dobar zalet) Jesic je ujebo ito.(jedino sto je rastjero klan).

Drugo sve dosada sto je uradio je priprema terena da u talu sa nekim u upravi ili okolo uprave mazne VELKE pare. Davat ugovor igracu na 2.5 godine pa to ni mahniti dzenan nebi uradio. 0.6 godina plus 1.5 ako se pokaze.

Taktika, mudros, mangupluk nista nije pokazo u7-8 kola koliko je vodio ekipu.

Jedino sto me drzi na lancu da nebi poceo psovat jeste sto jos ima vremena za dovodenje igraca. Inace igracima klase benka je zadnja opcija nasa liga pa kad sve lade potonu BUNDES LIGA BIH je uvjek tu.

2 brazilca koji ne podnose hladnocu, Deni poceo panziju za nerad dobijat, ovaj kramer nezna se obrijat da fino izgleda kad drzi dres koji nama znaci toliko puno, Muharemovic nije za nk derzeelez .

Rule_hz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 24 jan 2016, 06:40

DrustveniParazit je napisao/la:Najjače su mi ove priče 'jučer nam je valjo Vusljanin i slični danas nam ne valja Simeunović i slični'. Bolan jučer smo bili u qrcu danas nismo, jučer smo samo takve mogli i dovoditi danas možemo puno bolje i neću da budem zadovoljan nekim polovnjakom samo zato što smo jučer dovodili bruku loše polovnjake.

Pa koga ces dovest u ovu ligu jel to fakat mislis da nas klub nebi volio da ima 23 mata jajala I delaca I jel to stvarno mislis da ne pregovaramo sa tim tipovima igraca nije stvar u tome sto cemo mu dat redovnu platu I pare na ruke kod nas su druge stvari ubpitanju druge prirode I nije stvar bili smo u iurcu imali smo dobre igrace I tad kad smo se to obrukali u evropi? Ovdje niko nije realan I klovaj igrac nije los vidi se na njemu I vrijeme ce pokazat to a htjeli smo svi ovo da se napravi pravi tim za duze stase neki krleta poslali u kinu a momak zadovoljan tu a najbolji nam igrac u prosloj sezoni kako smo na njega sbrsavali kad je dolazio a ne neki nas I rudara I tako to I ovaj dolazi kao I krle sa rim iskustvom I drugim mentaliterom ne ko kod bosnja
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 24 jan 2016, 08:11

E pa dobro, kriticari... Mislim da ste svima "otvorili oci" , ukazali na sve greske Uprave, Jesica i ostalih odgovornih i sada vam preostaje jedino da zasucete rukave i onako iznervirani pobacate tastature i preuzmete stvari u svoje ruke! Otvorite svoje sefove, ulozite svoje milione, dovedite prave igrace iz pravih agencija, samo vas molim PRESTANITE KENJATI OVDJE VISE! Pa i strumfovi su odmjereniji od nekih pojedinaca ovdje... Pitam se samo, sta umisljate vi ? Ko ste? I ja zivim za Sarajevo, ne s.e.r.e.m nego cekam da pocne i da vidim kako ce to izgledati i maximalno vjerujem ljudima u klubu. Ali ne moze kod nas tako, jer se uvijek nadju oni sto znaju sve bolje i od Uprave i od trenera i od igraca i naravno od nas ostalih na forumu, sto od njihovih g.o.v.a.n.a napisemo nesto jednom u mjesec dana... Prekucali ste...

Sent from my ST23i using Tapatalk

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 jan 2016, 08:55

ThrillerHz je napisao/la:slika

Nije Raul Meireles, ali mislim da je za nasu ligu i bolji od Raula :D , nadam se da ce se uspjeti dogovoriti :salut:
Ko je ovaj? :hmmmmm:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 jan 2016, 09:15

Jesicu obeco si bolje Sarajevo,kako si krenuo gledacemo nikakvo Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

High

Post Postao/la High » 24 jan 2016, 09:17

Promašaj. :mrgreen: :urnebes:
Zadnja izmjena: High, dana/u 24 jan 2016, 09:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 24 jan 2016, 09:19

Nije Kramar.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2016, 09:31

Hajd' sacekajte prvo pripremne utakmice makar, mislite da sam ja zadovoljan Kramarom? Bit ce jos pojacanja ba nije ovo kraj. Ne treba suditi odmah jer znate i u proslosti kako smo se opekli tako. Spremit ce Kasap njih kako dolikuje jednom klubu kao sto je Sarajevo. Mene jedino brine taj neki kvalitet koji trenutno nemamo ali prelazni rok pocinje tek sutra i imamo dovoljno vremena da dovedemo jos pojacanja u pravom smislu te rijeci. On ce od njih napraviti "fajtere" i to ce nama puno znaciti pred nastavak prvenstva, samo malo strpljenja pa da vidimo ostale igrace koji ce doci pa onda i prijateljske utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 24 jan 2016, 09:32

FoSte95 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:slika

Ko je ovaj? :hmmmmm:
Aljosa Vojnovic.

High

Post Postao/la High » 24 jan 2016, 09:36

Najjebenije ime ikad.

Aljoša Urinator.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 24 jan 2016, 09:50

Nema od tog nista. Nema uopste nikakvih kontakata al znam da ne bi imao nista protiv da dodje kod nas. Sigurno da bi bio pojacanje. :)

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 24 jan 2016, 09:57

Manje, vise u svakoj ligi, a pogotovo u ovoj nasoj je borba i zelja za pobjedom kljucni faktor. Da dovedes 10 Mesija, ako oni igraju ko picke, nema od toga koristi. Tako da je ovim nasim novim a i starim igracima bez veze suditi, hvaliti ih ili kritikovati dok ih se ne vidi na terenu. Ja mislim da smo mi za ovu ligu svakako imali kvaliteta i bez pojacanja, samo je bitno kako ce ih Jesa spremiti fizicki i psihicki. Ako budu ginuli za svaku loptu ja uopste ne sumnjam u titulu...

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 24 jan 2016, 10:00

bordoakapitar je napisao/la:E pa dobro, kriticari... Mislim da ste svima "otvorili oci" , ukazali na sve greske Uprave, Jesica i ostalih odgovornih i sada vam preostaje jedino da zasucete rukave i onako iznervirani pobacate tastature i preuzmete stvari u svoje ruke! Otvorite svoje sefove, ulozite svoje milione, dovedite prave igrace iz pravih agencija, samo vas molim PRESTANITE KENJATI OVDJE VISE! Pa i strumfovi su odmjereniji od nekih pojedinaca ovdje... Pitam se samo, sta umisljate vi ? Ko ste? I ja zivim za Sarajevo, ne s.e.r.e.m nego cekam da pocne i da vidim kako ce to izgledati i maximalno vjerujem ljudima u klubu. Ali ne moze kod nas tako, jer se uvijek nadju oni sto znaju sve bolje i od Uprave i od trenera i od igraca i naravno od nas ostalih na forumu, sto od njihovih g.o.v.a.n.a napisemo nesto jednom u mjesec dana... Prekucali ste...

:clap: :thumbup:
Smiješni ste sa komentarima nije dotakao loptu, vi ste bili na treningu pa znate, pogotovo se čudim @duški, :crazy:
Ovo je priliog sa prvog treninga ili drugog, pa dva su bila dnevno jedan kondicioni više a drugi sa loptom, ne neko je sam vidio kako trči i stavio je potpis sa likom :facepalm: nikad u istoriji nisam osuđivao igrača dok ga ne vidim na terenu, zato ste mi nejasni :damn:
[youtube][/youtube]
Mosa RajvoSa

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 jan 2016, 10:04

Pitar6785 je napisao/la:Od dolaska JESICA nikakve fajde nije bilo dosad (Hurtic je imo dobar zalet) Jesic je ujebo ito.(jedino sto je rastjero klan).

Drugo sve dosada sto je uradio je priprema terena da u talu sa nekim u upravi ili okolo uprave mazne VELKE pare. Davat ugovor igracu na 2.5 godine pa to ni mahniti dzenan nebi uradio. 0.6 godina plus 1.5 ako se pokaze.

Taktika, mudros, mangupluk nista nije pokazo u7-8 kola koliko je vodio ekipu.

Jedino sto me drzi na lancu da nebi poceo psovat jeste sto jos ima vremena za dovodenje igraca. Inace igracima klase benka je zadnja opcija nasa liga pa kad sve lade potonu BUNDES LIGA BIH je uvjek tu.

2 brazilca koji ne podnose hladnocu, Deni poceo panziju za nerad dobijat, ovaj kramer nezna se obrijat da fino izgleda kad drzi dres koji nama znaci toliko puno, Muharemovic nije za nk derzeelez .
:lol: :lol: :lol: Kakav si ti pacijent,Boze sacuvaj
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 24 jan 2016, 10:08

Ja sam misljenja da mozemo svakog dovesti samo mu pare daj,igraju za pare,stipu ublehasku politiku liga,trofeji ambicije,libo njega gdje igra ako je adekvatno placen :thumbup: ,al ponavljam opet mi i s ovim igrackim kadrom smo iznad prosjeka lige,i svaki koji dodje moze nas unaprijediti,tako da se puno ne zamaram prelaznim rokom,ko god dosao dobro nam dosao,a sto se tice Krleta,u jednu ruku mi je drago,a kad pogledam stanje u ekipi,z.ajebano,previse igraca na toj poziciji i fkt neko mora ici,e sad ko nisam pametan :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86 i 31 gost.