po mom skromnom mišljenju sljedeća sezona Serie A bi mogla bit pravo zanimljiva... (što mi je naravno drago)
Inter kao prvak zasad doveo Rafu Beniteza umjesto Moua. Rubrika "odlasci" Arnautović u Werder Bremen.
Rubrika "dolasci" zasad prazna, ali čeka se još potpis i predstavljanje Rafe da bi se krenulo u transfere.. spominju se mnoga imena tipa Mascherano, Kuyt, Kolarov, Benzema, Tevez, pa sad i Silva... ja se nadam da ćemo dovesti samo ovog zadnjeg jer stvarno nam netrebaju ove Liverpoolove šeprtlje kao ni bezglavi Tevez ili lijeni Benzema...iz Liverpoola ako će Rafa ikog povuć sa sobom mogu da pođu Agger, Aquillani.. i (Torres)
Roma koliko sam upoznat doveden samo Adriano... Koliko će se Imperator pokazat dobrim pojačanjem VELIKO je pitanje... On i Totti sa Vučinićem su definitivno ekipa koja će i sljedeće godine jurišat na Scudetto... De Rossi, Perrota, Pizarro također jaki igrači u vezi i obrana sa Mexesom i Juanom, odnosno Burdissom.... jedino što mi Roma nema jest golman... Kad god gledam vazda neko drugi na golu... Julio Sergio, Doni, ima onaj još jedan
Juve je izgleda napokon okrenuo novi list i prestao je da liže rane prošlosti te se nadam se da će oni dogodine osvojit Europsku ligu jer ako mislimo za 2 godine imat 4 predstavnika onda svi Talijanski predstavnici u Europi moraju dogurati daleko... mnogo igrača ide iz Juvea.. mnogo mnogo.... što mi je drago... ima tu pravih panjeva (da ih ne nabrajam

).. sigurni su Chiellini, Buffon i dali još itko ? hhmmm... bit će zanimljivo koga će ugrabit od ovih koji se spominju.. Krasić, Aguero, Džeko, Gallas itd....nadam se napokon JAKOM Juveu dogodine..
ova 3 tima će juriti na Scudetto.. tu se kao 4i može još isprsiti
Napoli i
Sampdoria...
i da ne zaboravim naravno
Fiorentinu od koje mnogo očekujem ovu sezonu... nema ih u Europi i mogu se koncentrirat samo na ligu... s 2 dobra pojačanja mogu također ravnopravno s ova prva 3..
Milan HAHAHAHAHAHA... neznam gdje ide Milan al stvarno ne sluti na dobro.... jedino pojačanje zasad je Yepes... tuga i jad... neznam samo dokad...
sad mi je najviše žao što Juve nije u Ligi prvaka umjesto Milana...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso