Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo se vi kandžijajte. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je vec bilo do jacine ekipe, Sloboda na jesen bila medju losijim ekipama, a na proljece u top5 po bodovima.GoodisonPark je napisao/la:
Ne to buraz, ali si bio blizuto mislim zbog toga što smo zadnji put vas zguzili na Tušnju a kod kuće osvojili samo bod, to je razlog
Ali kada bih mogao da biram gdje igrati protiv Zelje uvijek bi to bila domaca utakmica jer sa dovoljno jakom ekipom bi bili blize pobjedi nego sto bi bili na Grbavici.
- GoodisonPark
- Kontakt:
A đe su onda smajliji kad je toliko šegastaragarda je napisao/la:Nemoj ko da.se kladi sa Gudisonom u Avatar,slučajno...Ako izgubi okladu čemu ćemo se onda smijat...ovako ko god je imao los dan pa upadne na forum te vidi one tornjeve tačno suze hoće same da krenu... Ko nam s j e b e ovaj užitak idu mu trajni Banovići

Hajde ti na "prepucavanja" sad ću ja doći

Tuzlak87, to je tvoje mišljenje i poštujem, meni je svejedno, čak zadnjih godina i bolje igramo na strani, na Grbavici skor uvijek napadamo neki bunker ko da smo partizani jbt

povratak otpisanih!
Pa pametan, evo i ja citam samo, fino se nasmijahHigh je napisao/la:Samo se vi kandžijajte.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ovdje svako vuce vodu na svoj mlin,ko je doveo 20 igraca kaze da je tako najbolje,ko nije doveo nikoga kaze da je tako najbolje,ko je doveo birano 3,4 igraca kaze da je tako najbolje
.
Evo da i ja iskazem svoje misljenje,pratim ligu od prve zajednicke sezone i misljenja sam da je svake godine kvalitet manji i manji,pogotovo prosla polusezona je bila katastrofa.To su uvidjeli i u vecini klubova koji rade na jacanju igrackog kadra,osim Sarajeva koji je odlucio zamjeniti skupe igrace nesto jeftinijim ali vjerujem da ce se oni pokazati bolje nego preplacene "zvijezde".Mislim da svaki igrac koji ima kvalitet kad dodje u ovu ligu moze napraviti prevagu kako za titulu tako i u borbi za opstanak,tako da je glupa prica treba uigrati ,ukomponovati,svaka cast Slobodi ali njihova pozicija na tabeli je vise plod nekvaliteta ostalih ekipa nego njihovog kvaliteta.Po meni je Sarajevo jedino dobro podbacilo,ali to su vise neki unutrasnji problemi,kurcobolja preplacenih igraca,dok je ostalo manje vise realno,mozda je Zrinjski mogao uzeti jos po koji bod ali dobro....
Iskreno volio bi da Sloboda uzme titulu isto koliko i mi da ostanemo u ligi(Borac) ali bice tesko i jedno i drugo,ali dobro prelazni rok je tek poceo,Slobodi mozda trebaju 2,3 vrhunska igraca i da lagano privedu trku kraju.Zato me cudi,ako imaju para ovo im je mozda istorijska sansa,jer imaju lijep raspored,prvi na tabeli,po meni je rizik uci sa istim igrackim kadrom bez obzira sto su polusezonu igrali najbolji fudbal.
Mi smo doveli Maletica i Raspudica,citam ovdje stari igraci a zaboravlja se da su sezonu obiljezili Zeba,Ahmetovic i Wagner a realno ni jedan nije imao karijeru ni pribliznu Maleticu a godina imaju koliko i on.......

Evo da i ja iskazem svoje misljenje,pratim ligu od prve zajednicke sezone i misljenja sam da je svake godine kvalitet manji i manji,pogotovo prosla polusezona je bila katastrofa.To su uvidjeli i u vecini klubova koji rade na jacanju igrackog kadra,osim Sarajeva koji je odlucio zamjeniti skupe igrace nesto jeftinijim ali vjerujem da ce se oni pokazati bolje nego preplacene "zvijezde".Mislim da svaki igrac koji ima kvalitet kad dodje u ovu ligu moze napraviti prevagu kako za titulu tako i u borbi za opstanak,tako da je glupa prica treba uigrati ,ukomponovati,svaka cast Slobodi ali njihova pozicija na tabeli je vise plod nekvaliteta ostalih ekipa nego njihovog kvaliteta.Po meni je Sarajevo jedino dobro podbacilo,ali to su vise neki unutrasnji problemi,kurcobolja preplacenih igraca,dok je ostalo manje vise realno,mozda je Zrinjski mogao uzeti jos po koji bod ali dobro....
Iskreno volio bi da Sloboda uzme titulu isto koliko i mi da ostanemo u ligi(Borac) ali bice tesko i jedno i drugo,ali dobro prelazni rok je tek poceo,Slobodi mozda trebaju 2,3 vrhunska igraca i da lagano privedu trku kraju.Zato me cudi,ako imaju para ovo im je mozda istorijska sansa,jer imaju lijep raspored,prvi na tabeli,po meni je rizik uci sa istim igrackim kadrom bez obzira sto su polusezonu igrali najbolji fudbal.
Mi smo doveli Maletica i Raspudica,citam ovdje stari igraci a zaboravlja se da su sezonu obiljezili Zeba,Ahmetovic i Wagner a realno ni jedan nije imao karijeru ni pribliznu Maleticu a godina imaju koliko i on.......
Tacno, on bi se u avatar kladio a avatar mu vec smijesan i ismijava njegov klubstaragarda je napisao/la:Nemoj ko da.se kladi sa Gudisonom u Avatar,slučajno...Ako izgubi okladu čemu ćemo se onda smijat...ovako ko god je imao los dan pa upadne na forum te vidi one tornjeve tačno suze hoće same da krenu... Ko nam s j e b e ovaj užitak idu mu trajni Banovići

Nad tobom sunce najljepše sja
Kad su mogle Modrice i ostalo osvajat sto nebi Sloboda Ali ja mislim da nece izdrzat taj pritisak.Ovdje mnogi navijaci Sloboda kontaju da neki ima nesto protiv da oni osvoje ma jok ba nema razloga pogotovo mi plavi mi ima da slavimo zajedno svama titulu.Pritisak CE bit na igracima takav da necete uzet kuci Ni Zelju ni Siroki a bogami ni Sarajva.
Jel ko sluso Vahu sta kaze e pa hajde sad Rodzeni ko je kriv za losu situaciju da nije do klime.
bolan, pa igrači Slobode tradicionalno najbolje igraju pod pritiskom, uz grotlo Tušnja, uvjerit' ćeš se i sam 
Zrinja nije prišao našem golu do te zadnje minute i tog gola, što je opet plod tog nekog opuštanja, a uz nas su igrali najbolji fudbal, jednostavno uz grotlo na tribinama, igrači su pojeli teren protiv Zrinje, a tako će biti i protiv ekipa koje si nabrojao, jer Sloboda je dobila bruku tekmi na ciku-vrisku, na tribine

Zrinja nije prišao našem golu do te zadnje minute i tog gola, što je opet plod tog nekog opuštanja, a uz nas su igrali najbolji fudbal, jednostavno uz grotlo na tribinama, igrači su pojeli teren protiv Zrinje, a tako će biti i protiv ekipa koje si nabrojao, jer Sloboda je dobila bruku tekmi na ciku-vrisku, na tribine

Ima logike al po tvojoj matrici i ostali klubovi ce biti jednako pod pritiskom i Zeljo ce recimo biti pod pritiskom u svakoj utakmici da nadoknadi bodove za Evropu sto ce se odraziti na igrace jel tako ?Alipasino je napisao/la:Kad su mogle Modrice i ostalo osvajat sto nebi Sloboda Ali ja mislim da nece izdrzat taj pritisak.Ovdje mnogi navijaci Sloboda kontaju da neki ima nesto protiv da oni osvoje ma jok ba nema razloga pogotovo mi plavi mi ima da slavimo zajedno svama titulu.Pritisak CE bit na igracima takav da necete uzet kuci Ni Zelju ni Siroki a bogami ni Sarajva.
samo Sloboda
Chinaglia je napisao/la:bolan, pa igrači Slobode tradicionalno najbolje igraju pod pritiskom, uz grotlo Tušnja, uvjerit' ćeš se i sam
Pa moj Hajduk bi po tvojoj logici trebao grupnu fazu LP igrati kakvu podršku ima.... Kad jedan Zanetti dode pred sjever i zapljesce atmosferi... Kakvo grotlo, osim protiv jedinstva Tusanj nije bio pun nijednom u premijer ligi ove sezone,budi objektivan malo.. Bio sam dole par utakmica i posjeta nista posebno,solida.. Doduše možda bude bolje sad jer vam dolaze svi iz vrha kuci.. Živ bio

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Koje grotlo,o cemu ti pricasChinaglia je napisao/la:bolan, pa igrači Slobode tradicionalno najbolje igraju pod pritiskom, uz grotlo Tušnja, uvjerit' ćeš se i sam

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
gdje je napisano da je na Tušnju grotlo svaku tekmu, ove sezone ili uvijek, daj čitaj malo
kao navijač Slobode, ipak znam bolje od tebe, znam kakve i koliko tekmi je Sloboda dobila na takav način, ne ove sezone, nego generalno, zahvaljujući publici, inače ih vjerovatno ne bi dobila, a što se tiče rječi "grotlo", očigledno da tu riječ ti i ja ne shvatamo na isti način, jelte
po definiciji, "grotlo" znači nešto užareno, a da bi na stadionu bila užarena atmosfera, stadion ne mora biti pun, pošto na to aludiraš, pišući da je Tušanj bio dupke pun jedino protiv Jedinstva
protiv Zrinje je bila užerena atmosfera, možda ne kao protiv Jedinstva i Igmana (na tim tekmama je atmosfera bila na vrhuncu, razumljivo, euforija, a i dupke pun stadion), ali je atmosfera bila užarena i na zavidnom nivou u svakom slučaju, što je na kraju ponijelo igrače do pobjede, a prvenestveno ih je navela da grizu teren od prvog do posljednjeg minuta, jer igrači Zrinje nisu ni primili loptu, a već su imali igrača na leđima
ne znam zašto uopšte ovo objašnjavam, ovdje se toliko gluposti o Slobodi napisalo, da je to nevjerovatno, o nekom pritisku, teškim tekmama, ispade da će Sloboda na kraju pravo grohnuti
kao navijač Slobode, ipak znam bolje od tebe, znam kakve i koliko tekmi je Sloboda dobila na takav način, ne ove sezone, nego generalno, zahvaljujući publici, inače ih vjerovatno ne bi dobila, a što se tiče rječi "grotlo", očigledno da tu riječ ti i ja ne shvatamo na isti način, jelte

po definiciji, "grotlo" znači nešto užareno, a da bi na stadionu bila užarena atmosfera, stadion ne mora biti pun, pošto na to aludiraš, pišući da je Tušanj bio dupke pun jedino protiv Jedinstva

ne znam zašto uopšte ovo objašnjavam, ovdje se toliko gluposti o Slobodi napisalo, da je to nevjerovatno, o nekom pritisku, teškim tekmama, ispade da će Sloboda na kraju pravo grohnuti

Gdje im je grotlo bilo sezonu kad su ispali, kad nisu mogli centra preci da ostanu, ali vazno je da su drugi krivi za to. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nestalo nam vodeElegant je napisao/la:Gdje im je grotlo bilo sezonu kad su ispali, kad nisu mogli centra preci da ostanu, ali vazno je da su drugi krivi za to.
Nad tobom sunce najljepše sja
Znaš kako se kaže, nije Stoke City a ni Millwall, nego Tušanj hooligansRedEvil je napisao/la:Po tom tvom razmisljanju Saraj'vo,zeljo bi svaku tekmu domacu dobili,po uzarenoj atmosferi,jos ste vi ,,mali''po tom pitanju navijackom,realno
![]()

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
shzna je napisao/la:Znaš kako se kaže, nije Stoke City a ni Millwall, nego Tušanj hooligansRedEvil je napisao/la:Po tom tvom razmisljanju Saraj'vo,zeljo bi svaku tekmu domacu dobili,po uzarenoj atmosferi,jos ste vi ,,mali''po tom pitanju navijackom,realno
![]()
![]()

-
- Kontakt:
kako sloboda igra pod pritiskom najbolje smo vidjeli u lukavici protiv slavije kad im je trebalo za opstanka 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
RedEvil
nemoj me više citirat', tako ti Allaha, očigledno ti inteligencija nije jača strana, ego vas Sarajlijica je toliki da naprosto ne možete podnijeti da neko kaže bilo šta, a da se ne veličaju vaši klubovi i vaši navijači, je l' pohvališ druge, odmah ti zalijepe etiketu nekoga ko ne prati naš fudbal dugo, bla, bla, napišeš jednu stvar o jednoj tekmi, odmah tu neke usporedbe kako se navijači Slobode ne mogu mjeriti sa sarajevskim navijačima, bla, bla
mogu ti objašnjavat' do sutra, ali džaba, ne vrijedi, tako da, vi svoje, a mi ćemo kao protiv Zrinje
nemoj me više citirat', tako ti Allaha, očigledno ti inteligencija nije jača strana, ego vas Sarajlijica je toliki da naprosto ne možete podnijeti da neko kaže bilo šta, a da se ne veličaju vaši klubovi i vaši navijači, je l' pohvališ druge, odmah ti zalijepe etiketu nekoga ko ne prati naš fudbal dugo, bla, bla, napišeš jednu stvar o jednoj tekmi, odmah tu neke usporedbe kako se navijači Slobode ne mogu mjeriti sa sarajevskim navijačima, bla, bla
mogu ti objašnjavat' do sutra, ali džaba, ne vrijedi, tako da, vi svoje, a mi ćemo kao protiv Zrinje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.