FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

diplomatija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la diplomatija » 21 jan 2016, 19:45

Pošteno govoreći reci mi ti jedan razlog

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 jan 2016, 20:12

Najteze je glupoj osobi dokazati da je glup.
Nemoguce zapravo.

Steta :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 21 jan 2016, 20:14

Pa hajde pametni pomozi, ili pak nisi toliko pametan

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 21 jan 2016, 22:51

molotovljev je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Molotovljev ne smiješ tako postavljati pitanja, moraš najaviti dva dana ranije, i jos sam zaboravio da sam vas redao protiv rapida iz Bukurešta kako bi koreografija uspjela hah

Ma kakav ti, ti si mala maca... Nego, podsjetio si me na jednog Manijaka od prije 15 godina, koji je čak jedno vrijeme na jugu
vodio navijanje, i onda pod još nerazjašnjenim okolnostima prešao na Sjever, i to možeš misliti, na derbiju. haha koji kralj...
To onaj plavi lik. Ne mogu da se sjetim imena. On je satro nesto poslije rata pkkusavao biti vodja. Pa je odjednom presao na sjever.
Da me ubijes ne mogu se sjetit kako se levat zove. Pa je onda opet za Zelju navijao.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 jan 2016, 23:38

barbarez je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Molotovljev ne smiješ tako postavljati pitanja, moraš najaviti dva dana ranije, i jos sam zaboravio da sam vas redao protiv rapida iz Bukurešta kako bi koreografija uspjela hah

Ma kakav ti, ti si mala maca... Nego, podsjetio si me na jednog Manijaka od prije 15 godina, koji je čak jedno vrijeme na jugu
vodio navijanje, i onda pod još nerazjašnjenim okolnostima prešao na Sjever, i to možeš misliti, na derbiju. haha koji kralj...
To onaj plavi lik. Ne mogu da se sjetim imena. On je satro nesto poslije rata pkkusavao biti vodja. Pa je odjednom presao na sjever.
Da me ubijes ne mogu se sjetit kako se levat zove. Pa je onda opet za Zelju navijao.
Jeste, to je taj... ipak, bilo bi previše da kažem kako se zove, pokušaj se sjetiti jbg.
Kad sam ga vidio onda na Sjeveru, kontam divi ganje šta mu je ba, je l dobar... vjeruj Barba da je on bio pod utiskom rata,
umislio da je pukovnik, :) vojskovođa, furka mu bila da vodi navijanje, i kad je vidio da mu to ne polazi za rukom kod vas,
konta idem se prebaciti na drugu stranu, možda uspijem, :) može al' malo sutra, stani ba gdje ćeš ti, vrati se nazad. :cool:
F.K.SARAJEVO

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 22 jan 2016, 07:16

Cile

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 22 jan 2016, 08:49

sarajevo46 je napisao/la:diplomatija
slika
:lol:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 jan 2016, 23:19

Mene najviše zanima razlog zbog kojeg gurate Velkoskog van kluba, bar tako mogu zaključiti na osnovu postova sa vaše glavne teme. Mišljenja sam da bi ga, u slučaju eventualnog odlaska, spominjali bar priblizno onoliko, koliko ste spominjali ili koliko spominjete Stojčeva.. Valjda se ne moramo prisjećati svega šta ste pisali o Milošu, kakvim pogrdnim imenima ste ga zvali, kako ste ga okarakterisali.. Inače, po meni je upravo Miloš jedno od vaših najvećih pojačanja u godinama iza nas..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jan 2016, 23:21

Ne guramo ga van kluba. Nazovi u Titovu pa njih pitaj to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jan 2016, 23:26

Ajzea je napisao/la:Mene najviše zanima razlog zbog kojeg gurate Velkoskog van kluba, bar tako mogu zaključiti na osnovu postova sa vaše glavne teme. Mišljenja sam da bi ga, u slučaju eventualnog odlaska, spominjali bar priblizno onoliko, koliko ste spominjali ili koliko spominjete Stojčeva.. Valjda se ne moramo prisjećati svega šta ste pisali o Milošu, kakvim pogrdnim imenima ste ga zvali, kako ste ga okarakterisali.. Inače, po meni je upravo Miloš jedno od vaših najvećih pojačanja u godinama iza nas..
Nije to tacno, rijetko ko spomene Stojceva uopste a i da spomene to je jedna osoba. Velkoskog bi i ja licno volio izvan kluba jer je polu-invalid na terenu a i onu stvar mu nikad necu zaboraviti + je na cijeni je sto znaci da bi te pare mogli fino negdje potrositi kao sto smo od Cimija sve dugove pokrili sto je bilo vrlo pametno. Od te zarade bi mozda mogli platiti nekog igrara tj. dati mu platu jer smo nadam se zavrsili sa ovim poluigracima i da se sada pregovara sa ''pravim'' igracima. Doveo se Cezar da igra prvu postavu i pregovara se sa jos napadaca pa ako koga ulovimo ulovimo, jednostavno on nema mjesta vise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jan 2016, 23:28

Ima nas dosta sto se rado sjetimo Milosa i njegovih majstorija, cesto ga se spominje na glavnoj temi. Da nam je sad jedan Miki!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 jan 2016, 23:35

jurisicduska je napisao/la:Ne guramo ga van kluba. Nazovi u Titovu pa njih pitaj to.
Komuniciram sa vama, valjda je to dozvoljeno, napustit ću ovaj PDF u rekordnom vremenu ako je odgovor negativan.
Jednostavno me zanimalo zašto toliko ljudi zeljno iščekuje njegov odlazak, kada se analizom njegove statistike, jasno moze zaključiti koliki uticaj ima na igru, a koliko znam, uopšte i ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, ispravite me ukoliko griješim..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jan 2016, 23:40

Ajzea baš sam ti koncizan odgovor dao.

Ako znaš čitati napisao sam ti da to nije želja većine navijača Sarajeva nego da postoje klupske strukture koje to žele. Vjeruj mi Krste je cijenjen jako i ne bi želio niko da ode a da prethodno to nije najavljeno.

Da bih ti pobliže objasnio. To je ono kad ti ide Tomić pa se kaže ma jéebo Tomića nikakav igrač ili Đelmić, debil, ubleha dobio crveni. E tako i ovi naši, da se ne daj Bože ne bi priznalo da nam ode najbolji igrač haman.

U svako vrijeme si dobrodošao ovdje.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 24 jan 2016, 00:18

@jurisicduska Pisali ste da je Ješić nedodirljiv u transferima i da ako bude dovodio strance da će dovoditi samo duplo bolje igrače od naših domaćih,da li smatraš ti i evo ko god hoće normala da piše a da se ne naprđuje da je Kramar duplo bolji igrač od Kove i Mihojevića i lijevog bočnog Bekića ? pozz
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

prijeratni mangup
Kontakt:

Post Postao/la prijeratni mangup » 24 jan 2016, 00:26

O kakvom upadanju na sjever ovaj prica,pasa picuga jes bio u lukavici i to iso sa rajom sa dbr ,bili su tica i tarik tu,o kakvom vodjenju navijanja pricas,koga si ti postavljo i redo za koreo protiv rapida ,mozes to prosipat nekom ko je malo kasnije poceo po tekmama hodat i ko nije upucen u navijacku grupu HZ....Smiri malo jaraniko,iznosis neke informacije a pojma nemas sta pises....

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jan 2016, 00:32

Jaozinho22 je napisao/la:@jurisicduska Pisali ste da je Ješić nedodirljiv u transferima i da ako bude dovodio strance da će dovoditi samo duplo bolje igrače od naših domaćih,da li smatraš ti i evo ko god hoće normala da piše a da se ne naprđuje da je Kramar duplo bolji igrač od Kove i Mihojevića i lijevog bočnog Bekića ? pozz
Nije bolji uopšte od Kove i Mihojevića da ne govorim Bekića . Ja da se pitam Mihojević bi bio prvotimac. Ali s nažalost ne pitam. Iz ove perspektive tako stoji da Kramar nije igrač , možda se on pokaže ali realno su šanse minimalne da od njeg bude igrač.

Sa ova prva tri sam zadovoljan. Brazilci su napredak. To znam iz nekih razgovora i sa prvotimcima i sa ljudima iz struke. Fina dva igrača, pogotovo César. Simeunović ako povrati formu iz polusezone kad je trebao u Italiju biće dobar i bolji od Okića i Purića. Kramar je vjeruj mi i mene zatekao i ni malo mi nije drago, skeptičan sam u vezi njega.

Ješić je njega odobrio 100% samo ne znam na osnovu čega. Nismo upoznat da li ga je gdje gledao ili je menadžerska preporuka. Poznavajući Ješićev ugovor mislim da se ne bi igrao da svojim finansijama. Ali opet Kramar ne miriše ni malo.

Prijelazni rok nije gotov za nas. Pregovara se sa dobrim strancima. Nadam se da će se priključiti ekipi u Antaliji ili prije Antalije.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 jan 2016, 00:45

Simeunovića je veliki broj vas osporio, ne mislim konkretno na tebe duska već je preovladavalo takvo mišljenje, da on ni u kom slučaju ne moze biti pojačanje. Ne znam, ja sam nekako baš za njega ubijeđen da će vam biti pojačanje. Svi smo upoznati sa njegovim dometom, svi znamo da se, ukoliko se vrati na pravi kolosijek, moze razviti u izuzetno kvalitetnog igrača.. Međutim, poučen prijašnjim iskustvima, koga god ste osporavali na forumu pokazao se pojačanjem, dok su oni čijim ste se imenima dičili, na terenu pokazali sve sem fudbala.

Ja za Brazilce ništa neću prejudicirati, iako sam mišljenja da to mora znati loptu šutati čim driblinge i finte uče sa improvizovanom loptom u vidu zamotanih čarapa.

Ovaj Kramar, po meni, niđe veze s vezom a i stranac je što je još i dodatni minus, debelo dodatni minus ! Ono što još definitivno ne ide u prilog, niti vas moze radovati je što je došao na probu a zatim i potpisao ugovor, bez da je isproban uopšte.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jan 2016, 00:52

Sve si upravu.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 24 jan 2016, 01:52

jurisicduska je napisao/la:
Hvala na odgovoru :thumbup:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jan 2016, 12:19

Emir Plakalo 300,000 eura :urnebes: :lol: :lol: :lol:
Advan Kadusic 300,00 eura :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol:
Dzemal Berberovic 150,000 eura :urnebes: :lol:
Samir Radovac 1.100,00 eura :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elvedin Heric 225,000 eura :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vedad Gljiva 100,000 eura :urnebes: :lol:
Demirel Veladzic 250,000 eura :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol:
Duljevic 1.500,00 eura :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol:
Deni Simeunovic 400.000 eura :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol:
Kouadio 350.000 eura :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap: :lol:
Sefko Okic 600.000 eura :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :plac: :plac: :plac: :plac:
Krste Velkoski 1.000,000 eura :plac: :plac: :plac: :plac: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adnan Osmanovic 300.000 eura :plac: :plac: :plac: :pinokio: :pinokio: :pinokio:
Tarik Handzic 100.000 eura :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:
FORZA ZELJO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”