Shvati da te ljudi ne shvataju ozbiljno zbog tog avatara.GoodisonPark je napisao/la: Šta tu nije jasno? Osvojili ste 5 bodova u 4 utakmice sa Ž, S, Š, Z a ostalo na manjim utakmicama gdje su navedene ekipe kiksale, da bi bio wau ekipa moraš uzeti duplu krunu i oboriti mnoge rekorde ove lige, ne kažem ja da vaša ekipa nije dobra, naprotiv dosta dobra sa dobrim trenerom.
Taman za 5 mjesto
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nad tobom sunce najljepše sja
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa uzeli bod vama uvjek tesko gostovanje , a i domacinstvo, u Sirokom ..nije puno ekipa uzelo puni plijen i Istocnom Sarajevu, i u Bijeljini, kao i protiv Mladosti gdje nismo imali srece da uzmemo 3 boda..da smo tu uzeli 3 gdje smo zasluzili sad bi imali malo vecu prednostGoodisonPark je napisao/la:Šta tu nije jasno? Osvojili ste 5 bodova u 4 utakmice sa Ž, S, Š, Z a ostalo na manjim utakmicama gdje su navedene ekipe kiksale, da bi bio wau ekipa moraš uzeti duplu krunu i oboriti mnoge rekorde ove lige, ne kažem ja da vaša ekipa nije dobra, naprotiv dosta dobra sa dobrim trenerom.Coraco je napisao/la:Druže prvo se dogovori sa sobom, jer pobijaš što kažeš. U istom postu si napisao kako smo bili top tri na proljeće 2014/15 i to nastavili u 2015/16. Pa onda napišeš da to nije nikakva wau ekipa, već ekipa sa dosta sreće i da je to zbog loše forme ŠB, Sar, i Želj.GoodisonPark je napisao/la:Vidi nešto Duška, Sloboda je bila katastrofa u jesen 2014g, preko zime su napravili totalni remont ekipe i već na proljeće su bili među prve 3 ekipe po broju bodova i taj trend su nastavili i u jesen 2015. Mogli su oni zadržati onu staru ekipu 100 godina u kontinuitetu ali bi oni bili možda za 10% bolji i to je maksimum limitiranih ekipa kao i igrača. Ja smijem u opkladu sa bilo kim iz Tuzle, da Sloboda neće biti prva na kraju, čak će kasniti više od 5 bodova za prvoplasiranim. Ta njihova ekipa je uzela bod protiv Širokog, gdje smo mi sa lošijom ekipom i igračem manje zamalo uzeli 3 boda, Dobili su Zrinjskog na tušnju, a mi smo tu istu ekipu imali na konopcima pod BB do crvenog kartona Mladenovića i neshvatljive greške našeg golmana, uzeli su nama bod u jednoj tvrdoj i dosadnoj utakmici, od vas izgubili a i vi igrali sa slabim sastavom. Nije to nikakva wau ekipa već su jednostavno imali sreće da Zeba pogodi par puta kad treba i Ahmetović i to je ta prednost koju oni imaju. Sa druge strane i mi i vi smo kiksali neshvatljivo na nekim utakmicama, što dovodi do zaključka da oni nisu bili toliko nadmoćni koliko su Naše ekipe uz Široki bile loše.
Taman za 5 mjesto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
Ovaj Goodison se razumije u fudbal ko Marica u kriv rur.ac. Cuj osvojili 5 bodova sa Z, S, S i Z, a od te 4 utakmice igrali 3 u gostima. Izgleda i kad podrignes poslije jela umjesto elhamdulillah ti prozboris "Sloboda".GoodisonPark je napisao/la:Šta tu nije jasno? Osvojili ste 5 bodova u 4 utakmice sa Ž, S, Š, Z a ostalo na manjim utakmicama gdje su navedene ekipe kiksale, da bi bio wau ekipa moraš uzeti duplu krunu i oboriti mnoge rekorde ove lige, ne kažem ja da vaša ekipa nije dobra, naprotiv dosta dobra sa dobrim trenerom.Coraco je napisao/la:Druže prvo se dogovori sa sobom, jer pobijaš što kažeš. U istom postu si napisao kako smo bili top tri na proljeće 2014/15 i to nastavili u 2015/16. Pa onda napišeš da to nije nikakva wau ekipa, već ekipa sa dosta sreće i da je to zbog loše forme ŠB, Sar, i Želj.GoodisonPark je napisao/la:Vidi nešto Duška, Sloboda je bila katastrofa u jesen 2014g, preko zime su napravili totalni remont ekipe i već na proljeće su bili među prve 3 ekipe po broju bodova i taj trend su nastavili i u jesen 2015. Mogli su oni zadržati onu staru ekipu 100 godina u kontinuitetu ali bi oni bili možda za 10% bolji i to je maksimum limitiranih ekipa kao i igrača. Ja smijem u opkladu sa bilo kim iz Tuzle, da Sloboda neće biti prva na kraju, čak će kasniti više od 5 bodova za prvoplasiranim. Ta njihova ekipa je uzela bod protiv Širokog, gdje smo mi sa lošijom ekipom i igračem manje zamalo uzeli 3 boda, Dobili su Zrinjskog na tušnju, a mi smo tu istu ekipu imali na konopcima pod BB do crvenog kartona Mladenovića i neshvatljive greške našeg golmana, uzeli su nama bod u jednoj tvrdoj i dosadnoj utakmici, od vas izgubili a i vi igrali sa slabim sastavom. Nije to nikakva wau ekipa već su jednostavno imali sreće da Zeba pogodi par puta kad treba i Ahmetović i to je ta prednost koju oni imaju. Sa druge strane i mi i vi smo kiksali neshvatljivo na nekim utakmicama, što dovodi do zaključka da oni nisu bili toliko nadmoćni koliko su Naše ekipe uz Široki bile loše.
Taman za 5 mjesto
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Ovaj Goodison se razumije u fudbal ko Marica u kriv rur.ac. Cuj osvojili 5 bodova sa Z, S, S i Z, a od te 4 utakmice igrali 3 u gostima. Izgleda i kad podrignes poslije jela umjesto elhamdulillah ti prozboris "Sloboda".GoodisonPark je napisao/la:Šta tu nije jasno? Osvojili ste 5 bodova u 4 utakmice sa Ž, S, Š, Z a ostalo na manjim utakmicama gdje su navedene ekipe kiksale, da bi bio wau ekipa moraš uzeti duplu krunu i oboriti mnoge rekorde ove lige, ne kažem ja da vaša ekipa nije dobra, naprotiv dosta dobra sa dobrim trenerom.Coraco je napisao/la:
Druže prvo se dogovori sa sobom, jer pobijaš što kažeš. U istom postu si napisao kako smo bili top tri na proljeće 2014/15 i to nastavili u 2015/16. Pa onda napišeš da to nije nikakva wau ekipa, već ekipa sa dosta sreće i da je to zbog loše forme ŠB, Sar, i Želj.
Taman za 5 mjesto

1946
Pa pročitaj opet šta sam napisao biće jasnijeGoodisonPark je napisao/la:Šta tu nije jasno? Osvojili ste 5 bodova u 4 utakmice sa Ž, S, Š, Z a ostalo na manjim utakmicama gdje su navedene ekipe kiksale, da bi bio wau ekipa moraš uzeti duplu krunu i oboriti mnoge rekorde ove lige, ne kažem ja da vaša ekipa nije dobra, naprotiv dosta dobra sa dobrim trenerom.Coraco je napisao/la:Druže prvo se dogovori sa sobom, jer pobijaš što kažeš. U istom postu si napisao kako smo bili top tri na proljeće 2014/15 i to nastavili u 2015/16. Pa onda napišeš da to nije nikakva wau ekipa, već ekipa sa dosta sreće i da je to zbog loše forme ŠB, Sar, i Želj.GoodisonPark je napisao/la:Vidi nešto Duška, Sloboda je bila katastrofa u jesen 2014g, preko zime su napravili totalni remont ekipe i već na proljeće su bili među prve 3 ekipe po broju bodova i taj trend su nastavili i u jesen 2015. Mogli su oni zadržati onu staru ekipu 100 godina u kontinuitetu ali bi oni bili možda za 10% bolji i to je maksimum limitiranih ekipa kao i igrača. Ja smijem u opkladu sa bilo kim iz Tuzle, da Sloboda neće biti prva na kraju, čak će kasniti više od 5 bodova za prvoplasiranim. Ta njihova ekipa je uzela bod protiv Širokog, gdje smo mi sa lošijom ekipom i igračem manje zamalo uzeli 3 boda, Dobili su Zrinjskog na tušnju, a mi smo tu istu ekipu imali na konopcima pod BB do crvenog kartona Mladenovića i neshvatljive greške našeg golmana, uzeli su nama bod u jednoj tvrdoj i dosadnoj utakmici, od vas izgubili a i vi igrali sa slabim sastavom. Nije to nikakva wau ekipa već su jednostavno imali sreće da Zeba pogodi par puta kad treba i Ahmetović i to je ta prednost koju oni imaju. Sa druge strane i mi i vi smo kiksali neshvatljivo na nekim utakmicama, što dovodi do zaključka da oni nisu bili toliko nadmoćni koliko su Naše ekipe uz Široki bile loše.
Taman za 5 mjesto

Ne mislim ni ja lično da smo neka wau ekipa, ali isto tako ne mislim da smo u ovom navedenom periodu u top 3 zbog neke sreće, već zbog dobrog rada.
I nema malih/velikih utakmica, već 30 utakmica pa se podvuče refa. Ne bi Sloboda imala ništa od toga da je dobila sva četri navedena tima, a tavorila na 10 mjestu.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Osim tebe izgleda pinoglavipinoglavi je napisao/la:Shvati da te ljudi ne shvataju ozbiljno zbog tog avatara.GoodisonPark je napisao/la: Šta tu nije jasno? Osvojili ste 5 bodova u 4 utakmice sa Ž, S, Š, Z a ostalo na manjim utakmicama gdje su navedene ekipe kiksale, da bi bio wau ekipa moraš uzeti duplu krunu i oboriti mnoge rekorde ove lige, ne kažem ja da vaša ekipa nije dobra, naprotiv dosta dobra sa dobrim trenerom.
Taman za 5 mjesto

Evo ja ti nudim opkladu po avatar od kraja sezone do početka nove, Sloboda nije prvak i kasni 5+ bodova za prvoplasiranim. Eto ako si mangup proslaviš titulu u maju i još pošalješ avatar po tvom izboru

povratak otpisanih!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Ljudi ba, svako ima pravo na svoje mišljenje
Znači vi tvrdite da uzimate titulu, sve je moguće lopta je okrugla
Znači sad je postalo važno igramo li kući ili u gostima, pa nije 2004 jbt
EDIT: Coraco, sreća je sastavni dio fudbala i šta nije jasno kad kažem da imate dobru ekipu ali ne tako dobru da već sad možete razmatrati koje protivnike hoćete u evropi a o tituli i da ne govorim, međutim većina ovdje, mene ubjeđuje da je to baš tako.

Znači vi tvrdite da uzimate titulu, sve je moguće lopta je okrugla

Znači sad je postalo važno igramo li kući ili u gostima, pa nije 2004 jbt

EDIT: Coraco, sreća je sastavni dio fudbala i šta nije jasno kad kažem da imate dobru ekipu ali ne tako dobru da već sad možete razmatrati koje protivnike hoćete u evropi a o tituli i da ne govorim, međutim većina ovdje, mene ubjeđuje da je to baš tako.
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u 24 jan 2016, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
povratak otpisanih!
Ja bi neku opkladu oko plavog proljeca. To mi se cini 100% sigurnim, Sloboda je klimava ipak, moze nam se desiti neki kiks.
Ja mislim da ce Zeljo imati 10 pobjeda uz titulu u kupu, ako bude tako ja tebi biram avatar, ako ne onda ti meni?
Ja mislim da ce Zeljo imati 10 pobjeda uz titulu u kupu, ako bude tako ja tebi biram avatar, ako ne onda ti meni?
Zakuhalo se, dodajte im tupe mačeve !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bitnije je malo jer imas svoju publiku pa se nesto vise igraci oslobode i vjeruju da mogu dobiti pa cesto kuci vise napadaju i igraju otvorenije. Dok u gostima vecinom neka zatvorena varijanta..

Kad vidis da nekome moras objasnjavati razliku izmedju domace i gostujuce utakmice, onda samo preskoci, ne vrijedituzlak1987 je napisao/la:Bitnije je malo jer imas svoju publiku pa se nesto vise igraci oslobode i vjeruju da mogu dobiti pa cesto kuci vise napadaju i igraju otvorenije. Dok u gostima vecinom neka zatvorena varijanta..

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Oplakahpinoglavi je napisao/la:Ovaj goodison kad se probudi prvo kaze Sloboda ima najtezi raspored i nece bit prvak, pa tek onda ustane i ode u wc.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
Evo ga, poceo Goodison i tvrditi umjesto nas da cemo osvojiti titulu. Na kraju ce je i prizvati na pravdi Boga.
Ako klub najavljuje borbu za titulu to samo govori o klubu i ambicijama, da se ozbiljno radi i priprema, da se rjesavaju luzerskog mentaliteta i zadovoljavanjem mrvica. Ja to samo vidim kao podizanje kluba na visi level te poziv i navijacima da jos vecom podrskom isprate klubske ambicije i tako stvaraju pobjednicku svijest i medju same navijace i simpatizere.
Sad kad Sloboda ide na Grbavicu po bodove i zeli cak i pobjedu, ne smatram to omalovazavanje Zelje, nego da se i Sloboda izdize iznad prosjeka i raste kao klub koji zeli biti konkurentan najboljima u ligi.
Ako klub najavljuje borbu za titulu to samo govori o klubu i ambicijama, da se ozbiljno radi i priprema, da se rjesavaju luzerskog mentaliteta i zadovoljavanjem mrvica. Ja to samo vidim kao podizanje kluba na visi level te poziv i navijacima da jos vecom podrskom isprate klubske ambicije i tako stvaraju pobjednicku svijest i medju same navijace i simpatizere.
Sad kad Sloboda ide na Grbavicu po bodove i zeli cak i pobjedu, ne smatram to omalovazavanje Zelje, nego da se i Sloboda izdize iznad prosjeka i raste kao klub koji zeli biti konkurentan najboljima u ligi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
mahat ću ti bijelim rupčićemCocaine je napisao/la:Otiđite u crnim dresovima i bijelim štucnama dat ce vam dzabeChinaglia je napisao/la:čitavu ovu pauzu razmišljam da li bi nam Zrinja prodao zadnje kolo, ako im ne bude trebalo![]()
kontam bolje Tuzlaci, nego Sarajlije, a uz to bi uzeli lovu![]()
goveđigulašmajka
Pitari ili Zrinjski osvajaju kakva Sloboda.Sloboda CE bit 3 i Evropa dosta.Borba za evropu Siroki Radnik Zeljo.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Znači vi već upisali po tricu protiv Radnika, Želje, Širokog i Sarajeva, igrate kući to je sigurica znači, eto nema šta, prvaci ste već, samo treba javiti Selimoviću da vam prebaci pehar i neka ga kod vas do maja 

povratak otpisanih!
Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Lakse vam je bijelim carapama. Ovako ces samo ti mahat a onako bi citava tribinarigotina je napisao/la:mahat ću ti bijelim rupčićemCocaine je napisao/la:Otiđite u crnim dresovima i bijelim štucnama dat ce vam dzabeChinaglia je napisao/la:čitavu ovu pauzu razmišljam da li bi nam Zrinja prodao zadnje kolo, ako im ne bude trebalo![]()
kontam bolje Tuzlaci, nego Sarajlije, a uz to bi uzeli lovu![]()

moze i tako. jedno je sigurno, mahat cemo vam. povratka nemaCocaine je napisao/la:Lakse vam je bijelim carapama. Ovako ces samo ti mahat a onako bi citava tribinarigotina je napisao/la:mahat ću ti bijelim rupčićemCocaine je napisao/la: Otiđite u crnim dresovima i bijelim štucnama dat ce vam dzabe![]()
![]()
![]()
goveđigulašmajka
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ne, jer vi ste najavili "plavo proljece" pa ne bi mi da se mjesamo.. Vi zaostajete gomilu bodova, a oni se ne stizu ispraznim trkeljanjem po forumuGoodisonPark je napisao/la:Znači vi već upisali po tricu protiv Radnika, Želje, Širokog i Sarajeva, igrate kući to je sigurica znači, eto nema šta, prvaci ste već, samo treba javiti Selimoviću da vam prebaci pehar i neka ga kod vas do maja

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.